Vitutusketju

  • 1 123 327
  • 8 557

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaikki oli menossa hienosti kunnes kantti petti ja tehtiin päätös toteuttaa ylimielisten fanien vaatimus kenkiä Veltsu. Imekää sitä.
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kaikki oli menossa hienosti kunnes kantti petti ja tehtiin päätös toteuttaa ylimielisten fanien toive kenkiä Veltsu. Imekää sitä.

Enkoskaan ollut Veltsua vastaan, mutta saattaa olla, että laitoin jonkun viestin tuhkaa ripotellen. Silti vaihdos oli noin miljoona piirua huonompaan. Perkele, enemmän tässä olen huolissani siitä, vaikka tämä kausi mihin kaseikkoon menisikin, että ollaanko siellä konttorilla missään asiassa hereillä todellisuuden suhteen, kun ukkokaupalla on tulevaisuutta hassattu muualle ja niidenkin, joiden se tulevaisuus pitäisi rakentaa on papparaisten takia vaikea edes päästä kokemusta kartuttamaan. Toisaalta, ilman valmennuksellista visiota pelin rakenteesta kokemukset olisi pelkästään turhauttavia.

No, suljetussa liigassa voi perseillä miten haluaa ilman pelkoa seurauksista, joten tuskin konttorilta löytyy nöyryyttä ottaa lusikka kouraan ja ruveta aidosti rakentamaan JYP pelitapaa 2020 luvulle, pahaa pelkään, se edellyttäisi vastuun antamista jollekulle, joka ei tule organisaation lähipiiristä ja jonka viestiä olisi pakko kuunnella.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Minulla ei ole tähän aiheeseen enempää sanottavaa. Imeskellään nyt vain peukkua.

Peukun imeskelyn lisäksi, en ole ihan varma, määrittikö Virtasen vaihtoa niinkään "fanien" itku, vai organisaation kyvyttömyys ja sokeus tilanteelle, jotenkin tuntuu, ettei JYP organisaatio ole kyennyt siirtämään pelin kehittämistä niille, joilla siihen olisi eväät (Virtanen, yleensä valmennus), vaan kaksin käsin on pidetty kiinni jostain kuvitellusta JYP identiteetistä, jolla ei kaukaloon asti ole ollut mitään pohjaa todellisuudessa ja tällä on sitten sidottu valmennuksien kädet puuhaamaan tuhoon tuomittua tragediaa. Vähän raflaavasti sanottu, mutta tällainen pelko ihan aidosti puserossa on, tuhotaan resurssia ja rahaa liimatehtaan kaakkiin, eikä voittavaan hevoseen kykenemättä sitä myöntämään.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kaikki oli menossa hienosti kunnes kantti petti ja tehtiin päätös toteuttaa ylimielisten fanien vaatimus kenkiä Veltsu. Imekää sitä.

Kaiken tämän jo realisoituneen paskan uhallakin sanon, että oli vain hyvä, että Veltsu heitettiin helvettiin valmennuksesta. Mestaruus oli tavoitteena monta vuotta, ja se ajanjakso heitettiin hukkaan Virtasen kanssa.

En kuulu muutos muutoksen vuoksi -koulukunnan kannattajiin, mutta eihän siitä svengikiekosta tullut lasta eikä paskaa.

Olihan meillä sentään kesä aikaa toivoa, että Merikivi olisi toinen Manner. Katsomattomissa korteissa on se hyvä puoli, että lähtökohtaisesti sieltä voi tulla ihan mitä vaan. Nyt vaan tuli tietty mustapekka.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Minulla ei ole tähän aiheeseen enempää sanottavaa. Imeskellään nyt vain peukkua.
Monta kaljaa alla? Se oli oikea ratkaisu piste. Mutta nyt on ihan erilainen homma menossa, ja ei ole hyvä sellainen. En silti lyttää nykyistä valmennusta, mutta munat voisi kasvattaa tää meidän Late.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Louhivaara ja M. Jokinen tunaroivat hyvät maalipaikat heti toisen erän ekoissa vaihdoissaan. Vituttaa se että nämä kaverit joilla ei pysy kiekko lavassa vievät lupaavien nuorten pelipaikat
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Miten tämä saatana on edes mahdollista. Eipä oltais pisteillä mitään tehtykään..
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika harvoin sitä toivoo, että kausi päättyisi pian. Nyt ollaan aika valitettavan lähellä sitä fiilistä. Ei tätä paskaa jaksa
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Vittu, montako pistettä on kustu kolmansissa erissä ja erityisesti viime hetkillä. Ihan vitusti, mutta ei vitussa jaksa laskea. Vittu, ryhdistäytykää nyt!
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Peki, imuttaa eka viivasta, seuraavaksi tiputtaa räpylät maalin eteen. Tätä edeltää Tuppuraisen löysäily ja oliko nyt eklundin mies tuo rapuzzi.

Ihan hienosti saatiin homma samalle paskalle tasolle mitä se on ollut. Tosin tuo voittoputkikin osuin paskasti pelaavaa Kalpaa tm. Ilvestä vastaan
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kakkossyöttö-Jakke. Tuossa nyt odottaisi näkevän jotain samaa kuin Perrinissä 2010-2012. Eli voittajaluonnetta sekä esimerkillisyyttä kentällä. Tuo on vielä jumalauta Seppäsen kultamussukka ja monien silmissä lähes seuralegenda. Saisi skarpata vaikka osaakin tilastourheilun salat.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Tänään juuri tuli mietittyä että jos vaikka IFK:lle häviää niin sellainen on kestettävä koska se on ihan 50/50 miten niissä peleissä käy. Mutta kyllä Sport pitäisi pystyä voittamaan lähes joka kerta, sen verran parempi JYPin pitää olla. Ei voiteta läheskään tarpeeksi usein näitä heikompiakaan joukkueita mikä pistää vituttamaan.

Jos me haluttaisiin olla ns. ylemmän kastin joukkue niin me klaarattaisiin näitä heikompi vastuksia ja sitten kovempia vastaan olisi tiukka taisto pisteistä.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
En epäile, etteikö sitä monikin haluais. Mutta tosiasia on, että JYP 2018-2019 on maksimissaan säälärikastin joukkue.

Niin sitä juuri että jos. Mutta kun jossittelu ei nyt riitä, tosiasia on se että emme ole ylempää kastia. Olemme samaa mieltä.
 

Baldrick

Jäsen
Nyt kyllä täytyy tulla itsekin täyttämään tätä ketjua otsikon mukaisesti. Nousujohteisesta peli-ilmeestä ei ole enää merkkiäkään, vaan homma näyttää samalta kuin ennen maaottelutaukoa. Ketään ei kiinnosta puolustaa, kauheasti hutiloidaan, syöttöjen kanssa aikaillaan jolloin menetetään avonaiset tilanteet ja vastutaja saa ryhmänsä kasaan. Ei niin mitään järkeä ja kyllä syyttävä sormi menee minun papereissani Merikiven suuntaan, vaikka pelaajillakin on todellakin peiliin katsomista.

Eniten turhauttaa se, että otetaan takapakkia hyvän jakson jälkeen ja noin amatöörimäisiä virheitä, joita ei tässä vaiheessa enää millään järjellä varsinkaan tuolla rosterilla pitäisi tapahtua, tapahtuu silti. Menee vain jotenkin yli ymmärrykseni, että miten helvetissä voi pelata noin huonosti. Ei tuollaisia virheitä vaan pitäisi tulla! Joukkue säntäilee aivan missä sattuu. Parhaiten kuvasti koko hommaa se, kun 3-3 omissa ja kaikki 3 JYPiläistä menee letkassa kulmaan vääntämään saman kaverin kanssa. Eikö siellä yhtään keskitytä vai mikä vittu siinä maksaa? Samaan aikaan pari vastustajaa heiluu JYPin maalin edessä. Aivan käsittämätöntä...
 

Ändy78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, keväisin ei sympatiaa muille
Tuntuu kuin JYP vittuilisi kannattajille ihan vittuillessaan.

Pakko varmaan laittaa JYP ulos päivittäisestä seurannasta, ei tätä vitutusta vaan kestä.
 

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Kuriton, hajuton ja hidas. Joukkueen nykymuotti. Aika äkkiä se tarttui vahvistuksiinkin.

Mitä pitäisi tehdä?
Tirkkonen puikkoihin loppukaudeksi ja Rooballe C rintaan.
Laurikaiselle ilmo että saa palata niin paljon kuin haluaa.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi vitussa Tuokkola pelasi tänään? Laurikainen on ollut illasta toiseen voittava maalivahti. Ihan varmasti ammattilainen jaksaa aloittaa pelit peräkkäisinänin päivinä. Seuraava peli on lähea viikon(!) päästä! Kun ollaan sarjassa pohjilla, ei sosiaalipeluutukseen pitäis olla mitään syytä. Nevö. Foget.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
4-3 taas ja ratkaisu viimeisellä minuutilla. Un fucking believable.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Kyllä kausi on tässä. Hyvälläkään pelillä ei toimi. Molokkiin kaikki. Vituttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös