Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 309 080
  • 6 473

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Pahoittelut, sillä en tässä vaiheessa pysty sanomaan oikein tarkkaa vastausta.

Oli pakko käydä itsekin kurkkaamassa Ticketmasterin sivuilta tarkemmin, kun on enemmän naapurin hommia nämä. Ilmeisesti G5-katsomon alariveiltä (1-2) saa otettua perhelippupaketin (1+1), kun ottaa kaksi lippua. Tämä on siis kaikkien ostettavissa.

Se ylemmillä riveiltä löytyvä koululaisperhepaketti liittynee koululaiskiertueeseen tai muuhun koululaisille suunnattuun kuponkikikampanjaan eli tarvitsee tosiaan koodin.
Ok. Kiitos. Täytyypä tänään tiirailla mihin hintaan liput saapi.Aika isolla porukalla oltaisiin lähdössä ekaa kertaa hallille tällä kaudella, niin katsoo mielellään näitä kimppa ja perhelippupaketteja.
 

Laiska pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen pitkästä aikaa hallilla nauttimassa lauantain peli-illasta. Tuli hengailtua Sky Barin lähistöllä yläkerrassa ja nautiskeltua olusia siinä päädyn seisomapaikoilla. Ei voi kyllä taas mitenkään käsittää miten alimiehitetty (ja aivan kädettömillä ”asiakaspalvelijoilla” vieläpä) Sky Bar tässäkin pelissä oli. Ei voi kestää yhden juoman jonottaminen yli erätaukoa. Valtaosa ihmisistä ostaa kuitenkin sen pullon tai tölkin, miten voi kestää niin järkyttävän kauan? Lisää käsiä myyntipisteisiin ja äkkiä!
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olin eilen ensi kertaa tällä kaudella paikan päällä ja melko aneeminen oli tapahtuma, pakko sanoa. Isoin harmitus tuli tuosta Hall of Fame -seremoniasta, joka saatiin jotenkin vesitettyä ja ryssittyä melko totaalisesti. Tässä kuuluttajalla oli iso rooli. Alkushow oli mielestäni varsin hyvä mutta niille hallin musiikkivalinnoille olisi tehtävä jotakin. Varsinkin ekat kaksi erää musan osalta; ellei tuolla tavalla tapeta fiilistä hallista niin miten sitten? Hieno on näyttötaulu, pinnat siitä. Ja aina toki lopulta tärkeintä että TPS pelaa voittavaa kiekkoa.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Omasta mielestä ihsn ok tapahtuma tuo eilinenkin oli. Itse olen alkanut pikku hiljaa lämpenemään tuolle uudelle sisääntulolle.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Tähän alustaan ei saa liitettyä videoita, mutta kun laitetaan vierekkäin entinen alkushow ja nykyinen niin onhan ne nyt kuin yö ja päivä.

Toki nykyään kaikki valot, laserit ja muut tulee automaattisesti show:n aikana, eikä kenenkään niitä erikseen tarvitse painella.

Tää uus musiikki on todella jees.

Kuuntele Enter sandman ja totea, että vaihto olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten.
Toki kaikki kunnia vanhan alkushown suunnittelijalle ja toteuttajalle. Monilla liigapaikkakunnilla ei ole edes sellaista, mitä meillä oli ennen tätä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
En tiedä olisiko tuon hall of fame - "juhlallisuuden" voinut hoitaa jotenkin muuten kunniakkaammin. Ymmärrän, että jos kaikkien meritoituneiden jäällä seisovien henkilöiden meriittilistaa aletaan luettelemaan läpi, niin peli ei olisi vieläkään alkanut, mutta nyt tästä jäi kovin valju kuva koko touhusta. Olisiko noita voinut julkaista jotenkin osissa tai jopa pelkästään koostevideona yms. kun laitteet ovat olemassa? Vähän samoja ajatuksia kuin nimim. kopolla ylempänä.

Kaiken kaikkiaan meidän Tepsin alkushow on aivan omassa kategoriassaan koko maan urheiluskenessä ja Putin-hallissa päästään ehkä vähän samaan. Vertailua ei voi edes suorittaa, jos yhtään olette sattuneet käymään missään Jyväskylän, Hämeenlinnan tai Lappeenrannan navetoissa. Meillä oli jo ennen tätä satakertaisesti parempi alkushow kuin näillä muilla on koskaan ollutkaan. Tästä pitää olla ylpeä ja itse pidän tästä nykyisestä jytinästä, vaikka Metallican miehiä olenkin. Kunnon tunnelman nostatusta kehiin.
 

Hokiameeba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Ilmalassa se jääprojisointi oli viime kaudella ihan jees visuaalisesti, tänä vuonna jälki vaikuttaa hutiloinnilta. Lätkitty ihmeen hedelmäpelijuttua ja tekstejä sekavaan musapakettiin.
Kyllä tää Tepsin alkushow on yks hienoimmista, mitä oon koskaan livenä nähnyt. Huomasko joku muukin pientä muutosta videossa eilen? Siinä kohtaa, missä pelaajat näkyvät oli tullut rinnalle toinen kuva siihen rinnalle karjumaan tms. En nyt osaa tän paremmin selittää tätä, Tapparan matsissa näitä ei ollut. Musiikki ja jäälletulo on todella hyvä uudistus, tykkään!
 
Viimeksi muokattu:

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
No just, katselin tuubista tuon Jokerien hedelmäpelin niin huh huh. Aika kammottava, änärissä jääprojisoinnit ovat toisinaan tyylikkäitä. Mitä enemmän tätä meidän versiota kokee niin on se vaan hyvä. Onkohan tuota Sjöroosin kappaletta missään ladattavana?

Sellainen huomio myös että ravintolakatsomo on alkanut löytää asiakkaita, ainakin viikonloppupeleihin. Hintatarkistus ilmeisesti auttoi.
 

Hokiameeba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Tätä kappaletta on toivottu muuallakin. Voisi tulla tuubiin videon kera? Täällä joku, joka voisi kysellä asiaa?
Ravintolakatsomo oli ihan hyvällä täyttöasteella IFK:n pelissä. Tarjoiluun katsomossa voisi vielä panostaa sekä ruokailun yms helppouteen. Oli porukka vähän pihalla mistä saa ja mitä. Tarjoilijat eivät löytäneet asiakkaita katsomosta, pohjakartta käteen ja harjoittelua etukäteen!
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Marraskuun peleissä näyttäisi olevan jokaisessa jotain teemaa.

Ke 14.11. vs. Sport "Student Night" (opiskelijat ja muut aleryhmät näyttäisivät pääsevän 10 eurolla sisään, muillakin 3-4 euroa halvemmat liput kuin useimpiin peleihin)
Pe 23.11. vs. Ilves "Pikkujoulut" - en tiedä miten näkyy
Ke 28.11. vs. Ässät "Metalli-ilta" - jotain heviteemaa?
Pe 30.11. vs. Lukko "Suomi Finland 101"

Jännä nähdä mihin suuntaan yleisömäärät lähtevät kehittymään nyt kun alkukauden viikonloppuputki on tullut päätökseen.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
:D huutonaurua joulun välipäivien "metalli-illalle". Porilaisten hitsareiden perässäkö siinä ollaan?
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Huomiseen matsiin on kuulopuheiden mukaan tulossa melkoinen määrä opiskelevaa kansaa. Kympin lippu ja joku haalarimerkki niitä sinne kiskoo. Osa varmaan ekaa kertaa matsissa. Toivotaan, että kokemus olisi mieleinen.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Tämä on yksi parhaista ideoista ja kohderyhmistä tällaiselle tempaukselle. Porukka, joka on suht helppo masinoida liikkeelle pienellä investoinnilla (kiltojen/oppilaskuntien kautta markkinointi ja tälle ryhmälle kohdennettu lippuale). Porukka, joka on melko helppo hallilla saada myös mukaan otteluun, näkymään, kuulumaan ja luomaan tunnelmaa myös kanssakatsojille. Ja porukka, jossa on paljon hyödyntämätöntä asiakaspotentiaalia ja myös tulevaa maksukykyä.

Onhan tätä jo useampana vuonna ja useammassa kaupungissa jollakin tapaa hyödynnetty. Student night olisi silti mahdollista tehdä vielä isommin ja paremmin, joten ehkä huomenna jysähtää.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Keskiviikon ottelussa Metallica-paidassa saa lippunsa päivitettyä ravintolakatsomoon veloituksetta (Lipunmyynti tiski 5). Heh, ihan hauska idea. Paita tai parikin löytyy mutta kaipa sitä pitää olla "töissä" kannattajakatsomossa.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Piti olla pelkkää Metallicaa, mutta lopussa alko soimaan joku vitun dirlandaa?? Hereillä siel toimistolla.

Soittivat Hunajatakin. Melkoinen epäonnistuminen. Olisivat samalla voineet luopua seuravaakunastakin ja vaihtaa sen Metallican logoon.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kevätkaudella kyllä voisi olla Kai Hyttinen -spessu. Koko ilta Hyttisen tuotantoa.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Pakko kyllä sanoa, että vaikka kuinka pidän vähän vanhemmasta musiikista niin ei tuo pelkkää Metallicaakaan teema kyllä oikein onnistunut.

Hyvähän se on tietty kokeilla kaikenlaista.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo melkoista päänsärkyä aiheutti se livenä vetänyt kitaristi vingutuksineen. Lisäksi dance cam Metallicalla höystettynä ei ihan kans lähtenyt.

Kiva, että yritetään, mutta aika laimeaksi ovat jääneet nämä joka kotipelin yhteydessä järjestettävät ”minifestarit”. On siinä markkinoinnille haastetta, kun peli on noin mitäänsanomatonta läpsyttelyä kuin tänään ja pelejä on niin helvetisti. Ei ihme, että kolmosella alkavat yleisömäärät ovat lähellä realismia.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Pakko kyllä sanoa, että vaikka kuinka pidän vähän vanhemmasta musiikista niin ei tuo pelkkää Metallicaakaan teema kyllä oikein onnistunut
Metallicaa mitenkään väheksymättä parempaakin metallia löytyy jos vain on vähänkin hajua k.o. genrestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös