• 105 436
  • 492

Naxnax

Ehdottomasti JHT/Kärpät
Kahen erän jälkee Kalajoella 5-1. Inkkarit jaloissa niinku aina. Ahlgrenilta ihan mukiin menevät pari erää. Hattutemppu. Espo sai kokea inkkarien fyysisyyttä ja paineli koppiin naama veressä. Saa nähä, kuuluuko tästä jälkeenpäin.

Onhan tuo Jonnen inkkari veli kauhian kokonen kaveri. Ei oo vielä pystytty siirtään kaveria.

zeitgeist

Tavoitteelliset pikkuseurat
Näinpä tosiaan selkeästi katkesi Inkkarien vierasvoittoputki Kalajoella ja mitä ilmeisimmin pelipöytäkirjan valossa oli syynä runsas jäähyily. Lähes kaikki pelin jäähyt kun oli vihelletty vieraille ja niitä oli paljon..
Kiinnostava tulos Jyväskylässä, Muikille 2 pinnan voitto eikä enää välttämättä näytäkään, että joukkue olisi tuomittu selkeäksi jumboksi, Karhu HT tuntuisi nyt olevan ihan yhtä hyvä ehdokas tuohon. Titaanien jatkovirettä on minusta vaikeampi ennustaa.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Raahe-Kiekko 1-0-johtoon D-Kiekon vieraana Kuorilehdon maalilla.

E. samantien peli tasan.

Zigismund

Nyt oli kyllä Forssassa ehdottomasti kovatasoisin ottelu tällä kaudella. Ensimmäinen kotitappio koettiin, kun Hokki saatiin vieraaksi. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, toinen erä selvästi Hokin ja viimeinen ehkä vielä selvemmin FPS:n. Harmittavasti Hokki sai voittomaalinsa FPS-puolustaja Rohamon lahjoituksena. Viimeisessä erässä FPS:llä kymmenkunta loistavaa maalipaikkaa, ei vaan tänään uponnut. Molempien veskarit olivat tänään hyviä.

Vaikka tappio tuli, niin oli kyllä viihdyttävä kiekko-ilta. Näitä lisää!

oiler99

Jyväskylässä peli 4-2 kun toisen erän loppua pelataan. Junnilan maali tuli hyvään saumaan, kun näytti että D-Kiekko on karkaamassa.

E: 4-3, kyllähän tästä vielä peli saatiin aikaiseksi.

oiler99

6-3-tappio Jyväskylässä. 4-3-tilanteessa näytti hyvältä, mutta eivät saaneet peliä tasoihin. D-Kiekko ratkaisi pelin kaksi minuuttia ennen loppua ja loppulukemat tehtiin tyhjiin.

The Nikkari

Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kiekko-Espoolla on tänään HC Giantsia vastaan kolme lainapelaajaa Bluesin A-juniorijoukkueesta: Lemberg, Lahtinen ja Merikanto. Samalla saadaan kokoonpano täyteen. Hyökkääjät Lemberg ja Lahtinen ovat oman joukkueensa sisäinen pistepörssin 5. ja 8., joten ihan heikoista kavereista ei taida olla kyse. Yhteistyö näyttää toimivan mukavasti.

Hirso on nostettu kakkosketjuun Laineen ja Nukarisen keskelle. Toivottavasti yhteispeli Laineen kanssa toimii ja saadaan molemmista ukkeleista täydet tehot irti.

The Nikkari

Kiekko-Espoo on kohtelias vieras ja pitää isännät mukana pelissä jäähyilemällä. HC Giants aloittaa viimeovii erän 1:35 ylivoimalla.

Kahden maalin johto viimeiseen erään ja kaikki ketjut ovat onnistuneet maalinteossa. Ei voi liikaa valittaa.

Nick Brophy

Espoo
Ei meinannut Kiekko-Espoolle taaskaan kelvata helppo voitto. Giantsille kyllä kova respect pelin kirimisestä tasoihin, vaikka espoolaiset tekivät lopulta tarvittavat maalit.

oiler99

Raahe-Kiekko - Hokki 3-6

Ei siitä ihan ylikävelyä tullut, vaikka aluksi siltä näyttikin. Ennakkoluuloton esitys kotijoukkueelta monta pykälää kovempaa vastustajaa vastaan. Hokki oli kuitenkin tänään selkeästi parempi joka osa-alueella.

Kaikki maalia tuulettavat joukkueet. Patasydän
Kylläpä oli taas Pyryltä munaton esiintyminen. Kaksi ensimmäistä erää enimmäkseen molemmat joukkueet pelailivat, joskin Pyryllä oli ylivoimaa tarjolla. Kolmanteen alkoi jo vähän tapahtua ja vauhtikin nousi hienoisen. Porvoolaiset olivat lopussa onnekkaampia, jopa ansaitusti ja palkintona omasta sitkeydestä. Ihmetellä täytyy, että valmentaja Karppinen ei saa noinkin laadukkaasta porulasta enempää irti. Aina voi mennä loukkaantumisten ja muiden taakse piiloon, mutta mutta..

Pyry & Tappara

En sano, että se peliä ratkaisi mutta oli kyllä häpeällisen huono esitys myös tuomari Leväseltä. Jäävuoren huippuna pelin lopussa viheltämättä jätetty Hunters-pelaajan ajelu Topi Salmelaan. Se oli kyllä niin törkeä temppu kuin olla ja voi, pitää vain toivoa ettei Salmelalle tule pidempää huilia. Nämä kolme puusilmää eivät kuitenkaan jotenkin ihmeessä nähneet tätä kiekolliseen pelaajaan kohdistunutta törkyilyä ja seuraavasta vaihdosta Hunters iski voittomaalin...

Hana

Vopsi, Liekit
FPS - JHT 3-2
Tunnetta ja vauhtia ei puuttunut tänään, kun JHT saapui Forssan pyhättöön. Nämä pelit ovat olleet monta vuotta, ehkä kovimpia pelejä ja katsojan näkökulmasta mehukkaita. Kalajoen paremmille rantavesille on lähtenyt monta ex Palloseura peluria. Tänään Palloseura oli raskaalla jalalla liikenteessä eilisen hienon pelin jäljiltä, mutta saatiin kuitenkin kairattu hieno työvoitto. Tänään kuin viime vuonnakin JHT peliin oli vapaa pääsy. Hienosti ihmiset olivat hallille löytäneet ja yhteensä 827 silmäparia saivat todistaa Palloseuran hienoa voittoa! Ihan ei Kalajoen kuuppa kestänyt loppuun saakka, vaan Rantala päätti sikailla lopussa huitomalla Waajakoskea.

Laus

Florida Panthers, FPS
Taitaa eilinen FPS ottelu painaa pahasti JHT:n jaloissa kun Indians vie niitä kuin mätää kukkoa! 40 minuuttia pelattu ja tilanne 10-2, toinen erä 9-2. Siiroselle riitti 9 minuuttia ja 5 päästettyä maalia joten Grønstrand joutui palaamaan tolppien väliin.

Naxnax

Jep. Isäinpäivä perseilyt menossa Kaarinassa. Tuomari vois viheltää jo pelin poikki. Ei paljo jätkiä näytä nappaavan, luistin liikkuu niinku veteraani vuorolla. Yhtään vetoa ei myös moket oo kiinni saanu.

zeitgeist

Hieman vaivalloisen (2-0) eilisen Riemu-voiton, (joka siis ei ollut suuri maalinteon "riemuvoitto"), jälkeen en kyllä ikinä olisi tulosveikkauksessa uskonut, että HCIK tekeekin tänään 10 maalia enemmän, kun vastassa JHT! Mutta HCIK on ollut tänä vuonna kotona pikku kaukalossaan kova, vain Pyry on pystynyt D-Gate-areenalta vieraspisteet viemään.

Muik jatkaa hyviä väläyttelyjään vieraissa eikä näemmä aio helpolla suostua sarjajumboksi toistamiseen, kun Titaanit kaatui tänään yllättävänkin selkeästi 0-4. Mukava myös huomata, että sympaattinen Riemu johtaa ainakin pelin alussa K-Espoota, mutta sehän voi toki vielä kääntyä.

Viimeksi muokattu:

Cliffer666

New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
No nyt näyttää Haukoilla olevan meiniki kunnossa, liekö eilisestä pelistä sisuuntuneita.. Ensimmäisen erän jälkeen 0-5 Porissa Karhu HT:ta vastaan. I like this.

oiler99

Raahe-Kiekko - D-Kiekko 3-4

Sekavaa sunnuntaikiekkoa, jossa ei liiemmin hienouksia nähty kummaltakaan joukkueelta. Raahe-Kiekolla oli toisessa erässä pari läpiajoa, joista olisi pitänyt tehdä. Harmillisesti ottelu sitten ratkesi siihen, kun siniviivan takaa lähtenyt lerppukiekko yllätti Mikko Taarin. Ensimmäisessä erässä D-Kiekko joutui vaihtamaan maalivahtia, kun sisään upposi kaksi helppoa maalia.

Eilen Järvenpäässä oli nähtävissä sitä Pyryä, joka viime otteluissa on jäänyt uupumaan. Vastustajan virheistä rankaistiin armottomasti ja oma pää pidettiin suht koht hyvin tilkkittynä. Haukkojen hyvät maalintekopaikat voi laskea ihan hyvin yhden käden sormin.
Tehopelaajat olivat jälleen uomissaan muun muassa Aleksi Niemi iski huikeasti viisi maalia. Pari pelaajaa palasi myös loukkaantumisilta, mutta taas sitten pari jäi pois eikä kokoonpano siis vieläkään ollut täydessä uomissaan. Josko Pyrynkin tuuri tällä osastolla pian alkaisi kääntymään.

oiler99

HCIK - Raahe-Kiekko 3-1

Avauserässä Raahe-Kiekko oli melko purjeessa ja inkkarit siirtyivät kahden maalin johtoon. Raahe-Kiekko tuli toisessa erässä mukaan peliin ja hallitsi kolmatta erää mutta maalinteko ontui taas kerran. HCIK teki loppulukemat tyhjiin viisi sekuntia ennen loppua.

oiler99

FPS - Raahe-Kiekko 2-1

Niukka tappio Forssassa. Peli oli tasan lähes kolme erää, kunnes Aleksi Pöytäsaari iski ratkaisun kolmannen erän lopussa. Toisen erän alussa oli mahdollisuudet ratkaista peli viiden minuutin ylivoimalla, mutta tilaisuus jäi käyttämättä. Ensi viikolla joukkueet kohtaavat uudestaan Raahessa.