Washington Capitals 2018–2019

  • 154 292
  • 615

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Totta.
Onpa muuten mielenkiintoista nähdä mikä vaikutus sillä on kun Wilson palaa. Ny tavallaan on mittari sille mikä sen merkitys joukkueelle on, siitähän asiasta tämän tästä taitetaan peistä.
Piranha oli nyt ykkösessä ihan OK mutta ketju sinällään ei häikäissyt ja on yskinyt välillä muutenkin.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Voihan isäkissan vehkeet mikä paskatappio taas tähän väliin. Caps tuli viiden päivän tauon jälkeen odotetun vaisusti taas kaukaloon, mutta peli kuitenkin ihan viihdyttävä ja näytti vielä että heikompikin puhde riittää täyteen pottiin.

Mutta joo, viime minsoilla ensin orlov munii purkumahdollisuuden ja peli tasoihin ja sitten holts imasee 20s ennen loppua vielä nollat tauluun. Sanomattakin selvää et näin tasasessa sarjassa tämmösiä pistelahjotuksia ei vaan voi tehdä.

Porilaisena lämmittää Kotkaniemen uran avausmaalit kuitenkin, yhdisyyy tällä tavalla nyt sitten Capsin ja Jepun ura. Ja Armiakin vielä tyhjiin, joten sentään meni oikeille miehille nämä lahjat. Oviekin kun teki kaks niin ei tuosta puuttunut ku se voitto..

Eka kerta kesäkuun jälkeen kun on jääkiekko nostanut v-käyrää tällä sohvalla. No ei auta, nää pinnat täytyy sitten ottaa matkan varrelta takasin.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Vauhtia oli ja periaatteessa kivaa katseltavaa. Kotkaniemen maalit ilahduttivat myös tälläista ylpeästi ei-porilaista. Muu sitten ei niin hirveästi.
Olin jo vakuuttunut että homma hoidetaan kun noustiin tasoihin ja johtoon. Olihan Habseilla toki paikat tasoittaa jo ennen kun se sitten tapahtui mutta Holtby oli hyvä.
Kunnes sitten.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kyllähän tällainen tappio pistää vituttamaan. Ei mahda mitään.

Nyt alkaa onneksi ohjelmassa näkyä pelejä tasaisella syötöllä, kun nyt ollaan jouduttu todella hajanaisesti pelaamaan melkein kuin viikon välein ja siltähän tuo on tuntunutkin. Uutta matoa vain koukkuun tulevissa kotipeleissä ja käännetään nämä matsit tulevaisuudessa voitoiksi.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Plaah. Nyt ei oikeen kulje ja jos alkukausi meni ihan pirteästi niin tällä hetkellä on kyllä hiukan krapulaisen näköstä menoa. Ei ukot oikeen näytä syttyvän näihin peleihin.

Unelias ykkönen = tappio. Ei raaskis antaa etumatkaa pleijariviivaan mutta minkäs teet kun ei meinaa löytyä iltoja että kaikki osa-alueet toimis samaan aikaan. Joko ykkösketju, taustatuki tai Holtby jättävät vuorotellen ilmestymättä työmaalle ja välillä vielä 2/3 näistä. Muutama vaikea peli seuraavaks mutta jos McDavid ja Crosby sitten herättelis paremmin pelaamaan ku Kotkaniemi ja Heiskanen..
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Capsin selostajat mainitsivat Jaskinin parantaneen otteitaan ja olin näkevinäni saman. 23 alkaa näyttämään hyvältä haulta. Sen verran ulottuva että karvaa hyvin ja muutenkin.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Kuzyllä oli varmaan väärät hanskat päällä Oilersia vastaan kun ei halunut laukoa. Ainakin pari paikkaa oli tehdä itse mutta syötti. Sama ongelma oli joskus alkuaikoina ja ehkä myös viime kauden alussa.
En pystynyt lukemaan peliä tarpeeksi hyvin jotta olisin huomanut selkeää eroa ykkösen pelaamisessa kun on Jaskin mukana.
Pinnat kotiin loppujen lopuksi aika selkeällä tavalla. 19 varjosti McDavidia ja muuten tasoero tällä kertaa suht selvä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kyllähän Oilers aika isosti ämcee Daavidin pojan varassa heiluu ja hyvin pystyi Caps pitämään 'nuoren herran' aisoissa. Ei nähty niitä tilanteita joissa McDavid pääsee jalalla haastaan 1v1 ja siihenhän tuon pimentäminen perustuu, siinä vaiheessa sitä kun ei enää saa kiinni edes Orpik.

Jaskin on ykkösen laidalle käypä stuntti vielä nämä seuraavat kaheksan peliä. Tuossa on pyöritelty "näytönpaikassa" yhtä sun toista mutta ois voinut ennemmin heti alusta keskittyä vaan pitämään tuon ketjun "synergia" kunnossa. Ovie ja Kuzy hyötyy eniten kun vierellä on kaveri joka pystyy ja haluaa painia kulmissa ja omassa päässä. Voivat mestarit keskittyä paremmin siihen omaan juttuunsa. "Kehittyneet" tilastothan kertoo että Jaskin näitä excelin pyörittäjien numeroita parantaa ketjussa kuin ketjussa pelatessaan. Vaikka oon ollut ja osittain edelleen oon sitä mieltä että Jaskinin sijasta ois kiva nähdä noita omia Gersichejä ja Walkereita tuomassa energiaa, niin onhan tuo roolissaan ihan hyvä. Ehkä tommonen päivitetty versio Daniel Winnikistä ja etenkin nyt Wilsonin nykyisen ja mahdollisesti tulevien pelikieltojen takia tarpeellinen pelaajatyyppi. Fiksu, tunnollinen ja ulottuva kaveri jonka ollessa jäällä ei tarvi pelätä aivopieruja.

Copley tiputteli kuten kakkosmoken rooliin kuuluu, mutta nipisti kivan voiton tilastoihin. Sitä kautta itseluottamusta ja valmiutta pikkuhiljaa ylöspäin ja ihan hyvä kakkonen tosta saadaan. Samsonovin ollessa valmis sitten Coloradon varausvuorot taas meille. Holtbylla kun on taas vähän semmonen kuumaa-kylmää vaihe menossa niin on tärkeä saada tukea taustalta. Kiva että DSP sai hyvän pelin myös, ollut aika varjojen mailla alkukauden.

Voitto on kiva, pisteet tärkeitä. Ovie painoi maalin. Taas on vähän levollisempi mieli. Mutta onhan tää sarjataulukon kyylääminen vaan raastavaa touhua kun nykyjaolla joka joukkue saa pisteen jo kierrokselle osallistumisesta ja 3 pisteen erotkin muihin tuntuu jotenkin raskailta ylöspäin kattelessa (toki alaspäin tuntuu raskas hengitys niskaan vastaavalla erolla). Seuraavaksi kotikaukaloon saadaan aina kuvottava Pens ke-to yöllä ja ei kyllä osaa arvata yhtään mitä tuolta tulee. Pens vetelee murskavoitosta murskatappioon ja Capitalsin peli-ilme vaihtelee usein pelin sisälläkin krapulaisesta nousuhumalaan.

PS. Mites tuo meni noin niinku omasta mielestä, tuo tyhjä maali vieraiden päädyssä. Ovien huti harmittaa Rocket-racen kannalta, mutta olihan toi DSP:n suoritus jo silkkaa taidetta.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tällä kertaa 2 pinnaa sitten tuli vähän vahingossa kovin unisen pelin päätteeksi ja kelpaahan tuo, etenkin kun Pens vastassa. Ylivoimaa päästiin vetämään ihan tosissaan mutta tänään ei tosiaan näyttänyt hirveesti kiimaa löytyvän ja Pensin aaveelle riitti kun piti Ovien vedon pois (melkein onnistuikin), sen verran tylsällä terällä oli muu stara-osasto tänään liikkeellä.

Oshie koki kovia ja ratkaisi. Eka Määtän maila silmäkuoppaan ja myöhemmin tunnettu sika-Malkin ajoi puun takaa kiekotonta kyynärpäällä päähän. Isoa rankkua varmasti tulossa. Noiden jälkeen kuitenkin takas kaukaloon ja vikan minsan voittomaali.

Holts selvisi tämän pelin pompuista taidolla ja tuurilla vaikka pariin kolmeen kertaan näytti siltä ettei löytänyt kiekkoa jumbotronin hidastuksistakaan. Kiva että sillekin osuu hyvä peli.

Ei kovin viihdyttävä, eikä vauhdikas, eikä näyttävä peli mutta riitti voittoon päävastustajasta joten kyllä tästä kelpaa aamuun heräillä.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Oshien maali sinetöi kauden tähän asti hienoimman draaman kaaren. Saattaa olla Capsien parhaimpia koko kaudella. Kaksi kertaa paikattavana, aivotärähdys taustalla ja taas taklattiin päähän, ja palaa ratkaisemaan ottelun viimeisellä minuutilla. Näistä se tarina muodostuu.
Muuten outo peli, syötöt vähän sinnepäin, kiekonmenetyksiä ja kynä välillä täysin hukassa.
Penikset tuli taistelemaan ja olihan niillä paikat.
Nyt odotetaan sitten kuinka monta matsia Malkinille laitetaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Palataan vielä sen verran, että on unohtunut kehua Boydia nää kaks viimeistä peliä. Jatkoon.

Ja jottei onelineriksi menis niin aikani kuluks vannoutuneena tilastoniilona tulee seurailtua kellä 'meidän' porukoista on tulossa virstapykäliä vastaan kauden mittaan niin laitetaan tänne tästä pientä koostetta, ja laitetaan vielä spoilerin alle niin ei tarvi asiasta kiinnostumattomien kärsiä :

Pelaaja, tuleva saavutus, (tämän päivän lukema), todennäköisyys kunhan suht ehjänä pysyy

Kuznetsov 400 peliä (354) - vahvasti todennäköinen
Kuznetsov 100 maalia (86) - vahvasti todennäköinen
Kuznetsov 200 syöttöpistettä (198) - varma
Kuznetsov 300 tehopistettä (284) - varma
Carlson 100 maalia (82) - epätodennäköinen
Carlson 300 syöttöpistettä (269) - mahdollinen
Carlson 400 tehopistettä (351) - hiinä ja hiinä
Oshie 700 peliä (679) - varma
Oshie 200 maalia (195) - varma
Oshie 300 syöttöpistettä (282) - vahvasti todennäköinen
Oshie 500 tehopistettä (477) - vahvasti todennäköinen
Connolly 400 peliä (360) - todennäköinen
Vrana 100 tehopistettä (40) - vahvasti epätodennäköinen
DSP 400 peliä (355) - mahdollinen
DSP 100 tehopistettä (97) - varma
Stephenson 100 peliä (94) - varma
Burakovsky 300 peliä (266) - todennäköinen
Burakovsky 100 syöttöpistettä (71) - ei tule rikkoutumaan ilman ihmeitä
Dowd 200 peliä (143) - vahvasti epätodennäköinen
Orpik 1000 peliä (992) - varma
Orpik 200 tehopistettä (187) - luultavasti ei, muttei mahdotonta
Orlov 400 peliä (379) - varma
Orlov 100 syöttöpistettä (96) - varma
Djoos 100 peliä (76) - varma
Jaskin 300 peliä (277) - todennäköinen
Jaskin 100 tehopistettä (63) - vaatisi että saisi pelata ykkösketjussa koko kauden ja silloinkin täyden kympin suoritusta, eli ei tule tapahtumaan
Bowey 100 peliä (58) - vaatisi loukkaantumisia muulle pakistolle, tai jonkun syrjäyttämistä. Hiinä ja hiinä
Holtby 400 peliä (372) - varma
Wilson 400 peliä (391) - varma
Wilson 100 syöttöpistettä (69) - jos pelaa ykkösessä loppukauden selvittyään pelikiellosta, niin onhan tuokin mahdollista...

Ovechkin 700 maalia (619) - lähes varma?
Ovechkin 600 syöttöpistettä (521) - pikkusen kääntyy epätodennäkösen puolelle
Ovechkin 1200 tehopistettä (1140) - jos nykytahti jatkuu niin rikki menee

Backstrom - hiljattain rikotun 600 syöttöpisteen rajan lisäksi ei tälle kaudelle liene muuta tulossa
Eller - liian kaukana seuraavista tasanumeroista
Niskanen - Hiljattain meni 800 peliä jo 300 pinnaa rikki, ei odotettavissa muita tälle kaudelle
Kempny - liian kaukana tasanumeroista
Boyd - vasta päästy alkuun
Walker - vasta päästy alkuun
Copley - vasta päästy alkuun
 

Ferris

Jäsen

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jaaha orpik sitte ilmeisesti vielä jonkin aikaa sivussa. Iteltä mennyt ohi mikä on vamman laatu ja oon ollu oletuksella day-to-day. Carlsonin puuttuminen alkaakin sitte näkyä jo aika raakasti.

Siege ei ole AHL:ssa liiemmin kehuja kerännyt, vaikka harkkakausi isojen mukana hyvin sujui ja viime metreille roikkui mukana. Jännä nähdä jäällä jos on toteutuakseen. Jotenkin, etenkin JCn puuttuessa, olisin antanut rohkeasti ison näytön Hobbsille ja lyönyt suoriksi siihen yyveelle. On tuota roolia kuitenkin vetänyt Hersheyssä ja hän on semmoinen jonka haluaisin breikkaavan nhl-tasolle. Siege sitten enemmän sinne orpikin paikkaajan roolille ja hyvin suojeltuna lähinnä selviytymään hengissä ekoista minuuteistaan.

No eiköhän siellä mua viisaammat näitä ratkasuja ole tekemässä.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Jacksejä vastaan näytti ensimmäinen erä aika hyvältä sitten ei enää.
En pysty näkemään että Jaskin olisi auttanut ykkösen peliä. Alan May väitti että ongelma on tällä hetkellä enemmän Kuzyssä, ehkä niin. Mutta selvää on että peli ei toimi niin kuin pitäisi.
Siegenthaler sai tulikasteensa ja oli ihan OK.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Yllättävän paljon kyrsi tämä tappio, vaikka ihan perusperjantaiksi hyvä peli. Ehkä just siks, oltais ansaittu tästä enemmän ku nollat.

Paikkoja oli yheksään mutta ei maistunut. Ykkösketju on nyt ollut pari kolme peliä yössä, etenkin Kuzy. Yyveessä vaikka maali tuli niin nyt riittää se mitä viholliset on alkanut taas tekemään, eli neutralisoi Ovien. Niskanen ei maalistaan huolimatta samaa vaaraelementtiä tuo mitä JC ja kun Kuzy on ottanut pienen välikuoleman niin ei oikeen muuta kautta tule tukea.

Tykkään Boydista kyllä kokoajan enemmän ja alkaa ainakin puhtaasti pelisuoritusten osalta olemaan vakirosterin ukkoja pikkuhiljaa. Siegeltä kelpo avauspeli, peruspeli sujui ja pahimmilta virheiltä vältyttiin. Holtbyltä myös nyt pari hyvää peliä putkeen.

Perkele kun näistä pitäis niitä pisteitä saada.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Boydin otteista ollaan myös pidetty täällä päin. Oli mielestäni viime yönäkin yksi parhaista ja antaa hyviä näyttöjä kuuluakseen tulevaisuudessa vakiokalustoon. Erinomaista on se, että omasta organisaatiosta alkaa tippua hiljalleen näitä uusia nimiä ylös.

Harmittavia tappioita tosin on tullut nyt alkukaudesta, mutta eiköhän tämä tästä ala rullaamaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jepjep! Vastassa kotona Arizona heidän b2b jälkimmäisessä otannassaan ja kakkosmoke luukulla (toki raanta loukissa). Tommosta peliä ei vaan taas voisi hävitä. Mut tältä se mestaruuskrapula siis näyttää. Kyllä paskaa peliä Caps tällä hetkellä esittää.

Tasaviisikoin ei saada mitään aikaseen. Secondary scoringia ei ole. Ja nyt kun yv on slumpissa niin yks maali per peli on absoluuttinen maksimi mitä voidaan saada aikaseen. Siihen sitte jatkuvat tyhmät hyökkäyspään jäähyt ja laiskat esitykset oman maalin edustalla niin paha näitä on voitoiksi kääntää.

Ei tässä nyt helpolla poffs-junasta vielä pystytä putoomaan, mutta mitä pidempään tätä paskatappioiden kierrettä jatketaan niin kovin vaikeeksi tehdään loppukautta.

Ei auttanut Kuzyn herättelyssä ketjumuutoksetkaan. Tuo vielä erottaa Kuzyn siitä supertähti kategoriasta, ei löydy sitä tasaisuutta olla ylihyvä läpi pitkää kautta vaan näitä hetkiä kun mies katoaa täysin kuvasta määrittelemättömäksi ajaksi tulee vielä jonkin verran. Ovie sai heti alkuun pari paikkaa mutta nyt ei tahdo osua sekään, hieno syöttö sentään ainokaiseen.

Täytyy vaan toivoa että Wilsonin paluu muutaman pelin jälkeen muuttaa asioita. En nyt ihan tiedä miks se yhtäkkiä kääntäis kelkkaa mutta aina voi toivoa. Orpikin tilanteesta ei mitään käryä mutta yllättävän selvästi huomaa myös hänen puuttumisen rosterista. Tää slumppi lähti käyntiin samalla lyömällä kun Orpikin saikku. On se vaan tärkee ukko vaikka kuinka paljon jaksettais parjata ja vaatia junnuille peliaikaa.

Haluisin keksiä jotain hyvääkin mutta kiinnostaa yhtäpaljon ku joukkuetta jäällä. Myykää nyt se Burakovsky pois jo! Tuskastuttaa katsella ton vetävän kiikareilla nelosketjussa illasta toiseen. Ties vaikka joukkuettakin herättelis jos kaupataan joku pidempiaikainen jäsen. Ja vaikka moni nyt on hehkuttanut Boweyn ottaneen hiukan edistystä tälle Orpikin stuntti-vuorolle, niin paljon enemmän haluaisin tuoltakin nähdä. Omat odotukset oli vaan aikalailla enemmän ku peruspakki niiden junnuliigojen ennätysten jälkeen ja ikuisesti tuotakaan ei kannata 6-7 pakkina roikottaa mukana kun farmi on täynnä lupaavia ja siihen rooliin paremmin istuvia jätkiä. Oon jo pidemmän aikaa rummuttanut ja haaveillut Burakovsky(+) - Puljujärvi kauppaa ja nyt kun Jessenkin köysi alkaa oleen aika kireessä niin se vois alkaa oleen mahdollistakin. Buralla ja McDavidillahan siis yhteistä historiaa kemiantunneilta junnuissa ja vastaavasti isokokoiset laiturit sopii meidän joukkueen ulkonäköön hyvin.

Emmää tiä, mut voittoja ois ihan pakko alkaa napsimaan pikkuhiljaa tai pian ollaan paskat housuissa. Loppuviikollehan kalenteri tarjoilee vieraskiertuetta länteen. Ensin b2b hyvässä vireessä olevaa Wildia vastaan ja perään Jets. Päälle vielä Avs. Capsien nykyvireessä pelottaa että tästä tulee nollan pisteen viikko ja mielenrauha on entistä kovemmalla koetuksella. Täytynee laittaa illalla Ovien kannun nostot pyörimään taas ja säästellä vielä Kuzyn Pens-kotkat ja muuta kivaa loppuviikolle...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
TylerDG tiivisti pelin ja tämän hetken tilanteen siten, että lisättävää ei ole. Pahaa teki katsoa tuota viime yön räpellystä.

Kirvestä nyt ei missään tapauksessa heitetä kaivoon. Mestaruus taskussa voi hyvin antaa näiden pelien mennä ohi omalla painollaan, kun luotto on kova kelkan kääntymiseen. Pisteitä on kuitenkin pakko alkaa napsimaan jossain vaiheessa ja luulenpa, että se alkaa tuomaan motivaatiota tuohon peliin, kun huomataan, että tässä ei ollakaan ilmaiseksi pudotuspeleissä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Juuh eli meitä hyödyttävä päätös neljän pelin verran, rahaa sitten pikkusen takas enempi.

Onhan se pienen peukun paikka että ylipäätään tuomio lyheni, mutta harmi kyllä 14 peliä ei luonteeltaan oo kovin eri asia mitä 20. Valtava rankku nyt sitten alla edelleen ja seuraava pelikielto tulis oleen järkyttävää tasoa. Nyt tarvis mennä vuosi tai kaks tutkan alla. Sinänsä paskaa, kun nuo rikkeet on todellisuudessa niitä 2-3 pelin arvoisia, niin on se nyt hurjaa miettiä että semmosesta on 30-60 pelin uhkasakko päällä kun Marchandit ja kaverit saa vedellä business as usual kortilla. Mutta toki samalla myönnettävä että ei niitä nyt vaan voi tulla tota tahtia liukuhihnalta.

Ois se jännä nähdä kehissä jo Wildia vastaan, mutta ei kai sentään?
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Siellähän se! Hienoa nähdä 43 taas jäällä.
Heti vielä ykkösessä, omalla paikallaan.
Mitään sateentekijää en siitä odota, kuitenkaan, näin alkuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös