Lakko ei vaikuta elämääni

  • 17 801
  • 176

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vaikuttamaan ja vaikuttamaan ainahan sitä sanotaan mutta todellisuus on muuta.
Johtuisikohan siitä, että siellä AY-puolella on erittäin paljon sitä aatteenpaloa jonka takia kaikki mitä työnantaja tekee on pahasta vaikka se todellisuudessa olisi useassa tapauksessa hyvä juttu myös työntekijöille,

Nyt vaan tuo ongelma, joka olisi koskenut erittäin pientä joukkoa tulee kaikille se ei tule herättämään siinä isossa yleensä hiljaa olevassa joukossa kovin suurta riemua kun pienen porukan takia kaikki joutuvat nyt tuohon samaan "uhkaan".
Meinaat siis ihan vakavissasi, että Sipilä tässä veti kakkoseen, ja ainoa muutos on se, että koskeekin nyt kaikkia. Mä ehkä lähden ennemmin Koskisen linjoille, että melko olematon muutos tulee nykytilanteeseen.

Onhan tuosta toki ollut puhetta jo, että Sipilän käsitys kolmikannasta voi tämän vielä eskaloida, eli jos tuo vaan valmiit pykälät taas pöytään. Mutta enpä usko, että tuo, koska ei hänellä ole varaa tätä enää lakkoiluun päästää.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Onko AY-liike oikeasti näin tyhmä mitä vaikuttaa jos kerran se 10 henkilön raja oli se paha niin mitäs nyt kun kaikkialta saa kenkiä miten haluaa porukkaa?
Nyt Sipilä onnistui vaihteeksi kairaamaan Hakaniemen porukkaa 100-0 kakkoseen ja ilman mitään ylimääräistä kun eihän nuo mak.10 hengen firmat ole ikinä olleet millään tavalla vertailu kelpoisia isoihin ennenkään.
Isoissa on hyviä puolia ja niissä voidaan tiettyä porukka sijoittaa uudelleen jos on tarvetta, pienissä tätä mahdollisuutta ei ole ja siellä pitää päästä sellaisesta henkilöstä eroon.

Höpsis. Jos lakimuutos tehtäisiin sen osan esitöitä, mikä nyt tiedossa on varassa tuohon muotoon se ei muuttaisi nykyistä oikeuskäytäntöä millään tavoin. Kyse on Sipilän hallituksen jollain tasolla kunniallisesta vetäytymisestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös