Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  • 1 268 211
  • 6 069

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yllätyin että annettiin rangaistusta ollenkaan, mutta olisi saanut pistää heti vaikka sen 5 peliä. Jos linjaksi aletaan ottamaan että aivovammat on ehdoton ei, niin rangaistuksien tulisi olla sen mukaiset (kuten Wilson sai). Vastustajan ykkösmies pistetään telakalle show-tyyliin ja rangaistuksena 2 peliä, oolrait.
 

ipaz

Jäsen
Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tuo oli Mathesonin ensimmäinen rike uralla joka meni Player Safetyn tutkintaan ja tuomittavaksi. Siksi vain kaksi matsia, vaikka Pettersson loukkaantuikin. Ensi kerralla jos/kun tekee jotain mikä menee käsittelyyn niin rapsuu useampi ottelu.
 

tiilk

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
En kyllä itse näe tuolla mailalle olleen osaa tai arpaa heiton kannalta.

Taklaat kaverin seinään, jalat nousee, helppo paiskata käsillä jäähän.
Mielestäni maila toimii tuossa ikään kuin keinulaudan tukipisteenä, jalat nousee toisesta päästä ja pää paiskautuu alas toisestä päästä. Pettersson ei tosiaan voinut "puolustaa" tuossa itseään mitenkään.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Aika odotettu rangaistus Mathesonille. Se on sitten toinen asia pitäisikö noista aivotärähdyksiin johtaneista peliin kuulumattomista likaisista tempuista tulla heti enemmän ilman historiaakin.

Minun mielestä maila myös vaikuttaa tilanteeseen, mutta Pettersson olisi kyllä lähtenyt tuosta ilmankin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Jep, kyllä kaksi matsia oli vitsi. Mopo DoPSilla ojassa heti vaikka case Wilsonin oikein saivatkin lotottua.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Charlie McAvoy Levels Johnny Gaudreau With Big Hit After The Play

Johnny Hockey alistaa McAvoyta nopeudellaan, ja tilanteen mentyä McAvoy kolaa jo kiekottoman Gaudreaun osuen ilmeisesti myös päähän (n. 20 sek eteenpäin ehkä paras kuvakulma). Gaudreau ei pelannut tilanteen jälkeen pelissä, kun hänet käskettiin jättämään vaihtopenkki NHL:n "concussion spottereiden", eli vituralleen käännettynä joidenkin sarjan omien aivotärähdysbongareiden havaittua taklaus. Flamesin pääkäskijä Peters ei sanonut pelin jälkeen muuta, kuin että "toivottavasti on jätkä kunnossa".

Mitäs mieltä värilasittomat ovat tästä tilanteesta? Miten peilautuu esim. Matheson-Petterssoniin?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
No tarpeeton tökkäys/isku kyseessä, mutta ei mielestäni tarvitse pelikieltoa antaa.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vanhalla aivotärähdyslinjalla ei pitäisi antaa mitään, mutta jos muutosta haluaan niin kakkua (saatana). Nyt olisi hyvä paikka NHL:llä kunnolla linjanvetoon, jos annetaan ennakkotapauksia aivotärähdyksistä mistä selvitään ilman pelikieltoa, on sitä pirun vaikea alkaa enää rankaisemaan pidemmällä kautta. En näe mitenkään loogisena tilannetta, että Wilson saisi taklauksestaan 20 peliä ja McAvoy tuosta 0 peliä.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Pari peliä ei varmasti täysin väärin olisi, mutta aika pikaisella aikataululla varmaan päötös tulee kun Bruinsin pelit jatkuvat jo ensi yönä. Ilmeisesti vielä ei ole kurinpito ottanut kantaa asiaan?
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kaksi peliä. Pitäkää se linja nyt kurinpito.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Eipä tuossa kyllä mitään ollut, pakki siivoaa pelaajan pois maalilta.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Odotin jotain sekoilua kun tähän ketjuun ilmestyi uusia viestejä, mutta ei. Eikös täällä ollut epäpuhtaille taklauksille ihan omakin ketju?

Veikataan ettei tuosta McAvoyn taklauksesta tule yhtään mitään ja toivotaan samalla ettei Johnnylle tule huilia.
 
Mitä mieltä Tästä Borowiecki vs Vaakanainen tilanteesta? Vaakanainen pelasi pari vaihtoa tilanteen jälkeen, kunnes otettiin sivuun.

Bergeron Vaak 10-23- OTT - Streamable

(Linkissä video tapahtuneesta)
Kyllähän tuo päähän näyttäis osuvan suoraan, ainakin kun tilannetta Viaplaysta kattelin. Tuomarit katselivat varmaan yleisöä kun eivät edes tuota samassa tilanteessa olevaa kampitustakaan nähneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös