Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 95 002
  • 487

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Rohkeasti pitäisi tuoda Vantaalta jätkiä rosteriin ja siirtää pelaajia palkkanauhan lukemasta riippumatta pienempään rooliin tai katsomoon. Koko kauden erityisesti hyökkääjien rotaatio on ollut olematonta, ja mä väitän näiden ohipelien olevan osaltaan perua tuosta. Kun pelipaikka on hakattu kiveen, liian helposti se viimeinen rutistus jää rutistamatta ja epämukavuusalueelle ei mennä.

Voisi herätellä muitakin pelaajia, jos seuraavassa kotimatsissa vaikkapa Monto hyökkäisi kakkosessa tai kolmosessa esimerkiksi Mosesin, Jensenin tai Jormakan tilalla ja puolustuksessa Torpström tai Nurmikanta luutisi kuuden pakin rotaatiossa ja Jensen tai Kivistö tarkkailisi toimintaa seiskapakin roolissa jos sellainen rosteriin saadaan mahtumaan. Joo kova olisi pojilla hyppy Mestiksestä KHL:ään, mutta luulisi tuon nostavan motivaatiota pojilla ja herättelevän vähän koko joukkuetta, että tällaisiin ohipeleihin ei ole varaa.
 

Buster

Jäsen
Melkoisen hajuton ja tunnelmaton läpsyttely, melkein niin kuin treenipeliä olisi katsonut. Piste ja uudistuksen myötä vain toisen mokoman menettäminen oli illan paras asia. Taklaustilastokin oli kahden erän jälkeen ainakin vastustajalle jotain 17-5, mikä kertoo olennaisen. Nizhekamskin varsinaisen peliajankin maalin olisi joku toinen joukkue pian blokannut, vaikka veikin sivuttain. Se kun juuri on alkanut turhauttaa, että aika vähän saadaan estettyä noita lähteviä laukauksia.

Ehkä vitutusketjun kamaa sitten, että taas kerran jatkoaikatappio. Mikä siinäkin on. Tällä kaudella jatkot 0-3, viime kaudella 2-5 ja rankkareissa 2-3.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Paljon oli alisuorittajia. Samassa näkyi hyvin myös syy miksi esim N Jensen ei ole rapakon toiselta puolelta paikkaa lunastanut. Suoritustaso heittelee liikaa. Sama koskee Mosesta vaikka osaltaan eri profiilin pelaajia ovatkin. Mosekselta toivoisin enemmän ajoja ja haastoja keskustaan.

Odottavat tunnelmat tiistain osalta.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Lukuunottamati Nelosta, tuntuu Jokerien kaikki hyökkäyskentät olevan vahvasti Flow-pelaajia. Tasasuus puuttuu kaikilta kolmelta. Se on iso ongelma tällähetkellä näin omiin silmiin. Hyvän ja huonon päivän ero on aivan liian suuri, pl ehkä Platt ja nelonen.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä en nää noin. Kyllä tasaisuutta löytyy, oikeastaan liiaksikin. Nimenomaan se flow puuttuu, kun ei taidot riitä siihen, että peli lähtisi lentoon. Pelataan pääasiassa tiukkoja pelejä vastustajasta riippumatta. Meiltä puuttuu henkilökohtainen taito ratkaista pelejä näitä riikoja, slovaneita, neftehimikkejä ym. vastaan. Meidän joukkueen vahvuus on se, että oikeastaan kaikki ketjut nelosesta ykköseen ovat lopulta aika tasavahvoja. Mutta se on myös meidän rosterin heikkous, ettei sieltä löydä sitä huippuketjua, joka olisi yli muiden ja ratkoisi pelit hmv jengejä vastaan. Seuraavaa en sano pahalla ja rakastan kannattaa tätä joukkuetta, mutta loppujen lopuksi ollaan aika tasaisen harmaata massaa. Me tykätään täällä keskuudessamme lokeroida esim. Nelli, Jensen ja Regin staraluokkaan, mutta eivät ne sitä lopulta ole. Yksittäisiä väläyksiä siellä ja täällä, mutta enimmäkseen pelaaminen jää kelvollisen asteelle.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerraniin kiekko pomppi Jokereille ja viimekauden mestari sai maistaa paskaa.

Noin muuten ihan ehjä esitys, puolustuspelaaminen oli ajoittain jopa silmiä hivelevää. Hyökkäyspelaamista kun vielä parannetaan niin taivas on rajana.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pomppumaalilla voitto. Kerrankin näin päin. Pappi oli hyvää, mutta pohjoiseen aneemista. Ak barseja ottaa aivan varmaasti kupoliin ja isosti.
 

Pazix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Huikea loppu tämän illan otteluun. Hieno nousu tasoihin kolmannen erän viime hetkillä. Sitten vielä ansaittu voittomaali jatkoajalla. Juhuu. Mahtava fiilis. Kiitos Jokerit.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taas tuli tyhmiä jäähyjä ja virheitä joista vastustaja rokotti armottomasti. Ne kun saadaan pois niin mikään ei pysäytä tätä junaa.

Mut voitto kelpaa aina, ja tulihan se loppujenlopuks ihan hyvällä esityksellä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienosti peli rullaa eikä saisi valittaa, mutta... kulmissa hyökkäyspäässä kun Jokereilla kiekko niin turhaan heitellään sakkoja maalille kun helppoa voisi pelata pakille viivalle kun siellä kuitenkin tuulivoimaa ja luovuutta.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Tilastoista hyppää tämän kauden osalta välittömästi silmään ylivoimaprosentti ja tehdyt maalit. Molemmissa Jokerit on koko sarjan piikkipaikalla, vaikka suurimmalla osalla jengeistä on enemmän matseja pelattuna. Aika kaukana on se uhkakuva Marjamäestä, jonka johdolla voitotkin ovat tylsää yksnollaa.

Ylivoimaprosentti huitelee sellaisissa lukemissa, ettei sen ylläpitäminen koko kautta ole varmaan realistista, mutta kyllä se Raipekin ansaitsee kehut. Meiltä puuttuu sarjan taitavimmat pelaajat, mutta yv on kaudesta toiseen liigan eliittiä. On se ennenkin hyvää ollut, mutta tämän syksyn esitykset ovat suorastaan häikäiseviä. Käytössä on todella paljon variaatioita ja maalintekouhkaa ylläpitää kummassakin viisikossa useampi pelaaja.

Tosi nasta katsella Jokereiden pelejä just nyt. Hyökkäyspeli rullaa ja peruuttelemaan ei lähdetä. Vielä kun tuohon saataisiin ykkössentteri täydessä tikissä takaisin, niin alettaisiin olla iskuetäisyydellä kevättä silmälläpitäen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään muutama yksilö joista posia ja negaa...

+ Manninen (kevyellä jalalla alati vaarallinen. Viimeisessä maalissaan näytti miten sijoitutaan oikein ;)D
+ Lepistö (kyllä se vaan huikealla tasolla vetää illasta toiseen. Alakerran päällikkö)
+ J. Jensen (sitä vetoa kannattaisi käyttää paljon paljon paljon enemmän kun se kerran on kova ja tarkka, liian usein menee pörräykseksi)
+ Grant (nyt oli rauhallista ja positiivisesti vaarallista tekemistä, rupeaa olemaan vahvistus)


- Moses (kiekko poltti ja kaikki näytti niin vaikealta)
- Stollery (kiekko poltti lavassa ja tänään yllättävän paljon ihmeellisiä toivotaan toivotaan syöttöjä)
- Kivistö (tänään ei mitään ihmeempiä jäätymisiä mutta itseluottamus nyt alhaalla ja luopuu kiekosta turhan helpolla, enemmän vetoja toivoisin kun paikka on)
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Tänään muutama yksilö joista posia ja negaa...

+ J. Jensen (sitä vetoa kannattaisi käyttää paljon paljon paljon enemmän kun se kerran on kova ja tarkka, liian usein menee pörräykseksi)
Tais olla Jesperi tänään rotaatiossa, tarkoittanet Nikkeä, jonka kuti kyllä viuhui tänään totutun komeasti!
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilisestä peliesityksestä jäi päällimmäisenä mieleen Joukkueen valmius vaihtaa onnistuneesti taktiikaa kesken pelin. Kaksi erää oltiin aktiivisia ja aloitteellisia, mutta se ei oikein tuottanut toivottua tulosta. Toki johdettiin, mutta tuurimaalilla ja nihkeästi. Viimeiseen erään sitten tylsillä luistimilla ja vailla minkäänlaista halua olla aktiivisia ja kas kummaa, vietiin erä 4-1. Huikea esitys kertakaikkiaan ja vahva näyttö siitä, että täältä pesee ja linkoaa ihan millä taktiikalla ja pelityylillä vaan. Tulkaa jonoon vaan, Jokerit on valmis! Tallinna, Estonia are you ready for a hockey, we are coming! Daadaadaaadadaada.........
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Laitetaanpa tännekin ketjuun. Hyökkäys Jokereilla on erinomaisessa kunnossa mutta sitä vastoin puolustus- ja maalivahtipeli sekä alivoima huippujoukkueita sakkaa melkoisen paljon. Pakistossa ei suuria heikennyksiä ole vs viime vuosi eikä hyökkäyksessäkään PAPPin tai av:n kannalta. Katseet kääntyy itsellä valmennukseen Saarinen&Marjamäki. Onnistuuko parsia kasaan kevääksi? Tällä tekemisellä ollaan ensimmäisellä kierroksella Hietsussa.

Edit. Myös hyökkäyspelin tehokkuudessa ja keskustaan murtautumisessa on ollut suuria ongelmia kärkijoukkueita vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jälleen liikaa virheitä huippujoukkuetta vastaan, ja myöskin huonoa viimeistelyä. Näillä eväillä on vaikea voittaa tämän hetken kuuminta joukkuetta.

Puolustus avautuu aivan liian helposti. Siihen on paneuduttava tai kaudesta tulee liian lyhyt.

Toivotaan ettei N.Jensenille käyny pahasti. Olis iso iso menetys tässä vaiheessa jos joutuu saikulle.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos aijotaan pärjätä huippujoukkueita vastaan puolustuksen pitää olla kunnossa.
Nyt ei ollut. Ihmetyttää edelleen Jormakan kiintiö paikka hyökkäyksessä.
 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harmi kun Jesse, joka ei huhupuheiden mukaan oikein innostu tappeluista, lähti/joutui painimaan Tryamkinin kanssa. 197/108 vs 200/120 olisi voinut olla mukavempaa katseltavaa.
 
Viimeksi muokattu:

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Avauserä oli hyvä ja sen jälkeen olisi pitänyt johtaa ainakin kahdella maalilla. Itse sössittiin peli tasoihin ja sen jälkeen jotenkin ote katosi ja Avto käänsi pelin. Kolmannessa erässä pientä hallintaa, mutta paikoille ei mitään asiaa. Ylivoimakaan ei tänään toiminut. Aivan liikaa helppoja virheitä ja tuntuvat tulevan aina samoille pelaajille. Kivistö ollut koko kauden kujalla joten hänen virheensä eivät yllätä. Jensen ja Lauridsen vaikeuksissa kun painetta lyödään. Avtolla loistava molari, fyysinen puolustus ja kivikovat kärkimiehet. Siinä menestyksen salaisuus. Tätä se voittaminen vaatii keväällä ja tänään Jokerit ei ollut lähelläkään voittoa.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Avauserä oli hyvä ja sen jälkeen olisi pitänyt johtaa ainakin kahdella maalilla. Itse sössittiin peli tasoihin ja sen jälkeen jotenkin ote katosi ja Avto käänsi pelin. Kolmannessa erässä pientä hallintaa, mutta paikoille ei mitään asiaa. Ylivoimakaan ei tänään toiminut. Aivan liikaa helppoja virheitä ja tuntuvat tulevan aina samoille pelaajille. Kivistö ollut koko kauden kujalla joten hänen virheensä eivät yllätä. Jensen ja Lauridsen vaikeuksissa kun painetta lyödään. Avtolla loistava molari, fyysinen puolustus ja kivikovat kärkimiehet. Siinä menestyksen salaisuus. Tätä se voittaminen vaatii keväällä ja tänään Jokerit ei ollut lähelläkään voittoa.

Samaa mieltä mutta olihan Jokereilla aivan riittämiin maalipaikkoja. Sama peli huomenna niin Jokerit tekisi viisi nyyttiä.

Olipa viihdyttävä peli, vauhtia, taklauksia, virheitä, vaarallisia tilanteita ja pelitilanteesta lähtenyt nyrkkimatsi.

This is KHL!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä meidän puolustajille (Kivistö, Jensen) on tapahtunut??

Jäätävää alisuorittamista viimekauteen verrattuna. Näitä äijiä tarvitaan pelaamaan, eikä osallistumaan että päästään pudotuspeleissä pitkälle.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näitä kun näkisi Jokereiltakin. Livetuloksien mukaan meni taklaukset niinkin mukavasti kuin 25-7 vastustajalle, enkä yhtään epäile. Ei liiemmin taklauksia näkynyt.

Kivistö, heräileppä jo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös