Otteluseuranta 10.–11.10.2018

  • 1 384
  • 13

Largo

Jäsen
Kolme matsia tarjolla:

Flyers @ Senators 2:30
Golden Knights @ Capitals 3:00
Coyotes @ Ducks 5:00

Flyers luulisi lähtevän matsiin sisuuntuneena ja povaan sinne voittoa. Vegas ja Caps kohtaavat SC-uusinnassa ja peli tulee olemaan tiukka. Capsille kuitenkin voitto. Ducksilla on Gibson maalissa, joten se on varma voitto.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ottawa 1-0.
Maalin myötä Brady Tkachukista tuli suvun kolmas jäsen joka on tehnyt ensimmäisen NHL-maalinsa Flyersin verkkoon.
 

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators
Oli kyllä jotenkin niin Tkachukmainen ensimmäinen maali. Ihailtavan poikkeuksellisesti ikäisekseen poika kyllä menee maalille ja hienoa, että saa heti palkkion. Kesällä tuli isosti kummasteltua ja petyttyä, kun Sens ei naarannut Zadinaa numerolla 4. Ainakin Tkachuk on jo neljän erän jälkeen osoittanut pelityylillään sen, että ajaa maalille, laittaen kroppaa likoon ja ennen kaikkea hyvällä asenteelle. Kaikki nämä olivat viime kaudella suuria ongelmia ja puutteita joukkueelle.

Tierney sai syöttöpisteen ja jatkaa piste per peli tahdissa tehtyään kaikissa neljässä pelissä nyt yhden pisteen. (1+3=4). Toinen San Josesta tullut pelaaja Dylan DeMelo on tehnyt tehot 1+2=3 ja johtaa lisäksi koko sarjan +/- tilastoa saldolla +7. Ei siinä etteikö olisi kapteenia ikävä, mutta kai sitä jostain pitää posia hakea, kun aihetta on.
 

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators
Tkachukille illan ja uran toinen. Hyvä haasto ja haku pakkien jaloista napakalla vedolla, mutta veskari voi katsoa myös hiukan peiliin. 21 min jälkeen kahden maalin lisäksi Tkachukilla jo viisi laukausta maalia kohti.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jake the snake 3-2!!
 

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators
No nyt oli kyllä melko hämmentävä ylivoima Senatorsille näin Sens laseillakin.

E: Ja tietenkin kolisee. Tkachukille illan kolmas piste, Tierneylle ja Lajoielle toiset pisteet. Sensin nuoriso-osasto Tkachukin, Lajoien ja Chabotin johdolla tänäänkin hyvin esillä.
E2: Lisätään listaan myös -99 Formenton, joka näemmä pääsi koko Flyers leirin ihon alle hienosti.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Voracek perus peli 2+3 ja voitto lukemin 7-4.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös