Tommi Kivistö – paluu punakeltaisiin

  • 20 495
  • 62

Vahamestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit sekä suomalaiset änärissä
Pääsi kuin pääsikin olympiajengiin, vaikkei ihmetykseksi ollut eht:llä mukana pyörimässä. Ansaittu valinta ja onnittelut siitä. Hyvää kautta Stone vetää!
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ilmeisesti valinta oli jo seurajoukkuepelien perusteella niin selvä - ihan oikeutetusti - , että ei ollut tarvetta nähdä sen enempää. Samaa taustaa vasten ihmetyttää entistä enemmän miksi Lepistön piti tuolla käydä, ja Pihlströmin oikein kaksi kertaa tunnetuin seurauksiin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Samaa taustaa vasten ihmetyttää entistä enemmän miksi Lepistön piti tuolla käydä, ja Pihlströmin oikein kaksi kertaa tunnetuin seurauksiin.

Lepistö taisi käydä Karjalassa, minkä sinänsä ymmärrän hyvin. Noissa höntsäturnauksissa "kotiturnaus" on perinteisesti ollut se, jossa kotiyleisölle tarjoillaan mahdollisimman hyvä ja näyttävä joukkue. Näyttöjä tuskin Lepistö tuolla enää hirveästi oli antamassa, mutta pelkkien näyttöjä antavien varaan kotiturnauksen rakentaminen saattaisi näkyä pidemmällä aikavälillä liiton kassassa.

Ei siinä, henkilökohtaisesti olisin enemmän kuin tyytyväinen, jos Jokereista ei yhtäkään pelaajaa EHT:lle valittaisi turnauspaikasta riippumatta. Pihlströmin tilanne kertonee hyvin miksi.
 

Biisoni

Jäsen
Hienot pleijarit vetänyt tämä kaveri muun jengin ohella. Viime pelin jälkeen Kivistöllä on nyt hallussa liigan ja khl:n pleijareiden pisimmät ottelut.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Karmeita virheitä tänäänkin. Ei ole kyllä oma itsensä tällä hetkellä. Jotenkin väsynyttä puurtamista. Maanantaina antaisin huilivuoron ja saa ladata akkuja kohti seuraavia pelejä.
 

Kartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikähän on Kivistöllä? Hirveä tasonpudotus viime kaudesta, näyttää pelaaminen hätäiseltä ja että ei ole yhään itsevarmuutta omaan pelaamiseen.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
On vähän Topi Jaakola -syndroomaa havaittavissa. Nappikauden jälkeen ihmeellinen tasonlasku peruspakilla.

Muistan kun Jaakolan 15-16 -kauden jälkeen jopa heiteltiin NHL -sanaakin täällä, mutta sitten tuli se kausi kun mikään ei sujunut. Kivistökin murtautui jopa olympiakoneeseen viime kaudella, joten vähän sama tarina tuntuu olevan.

Taustalla kun ei tiettävästi ole mitään loukkaantumista, niin uskon että Kivistö kyllä löytää itseluottamuksensa ja tasonsa jälleen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä pelissä Kivistä otti ja antoi poikkaria (Klinkhammer nyt ainakin).

Toisen erän parhaat vetopaikat tulivat myös Kivistölle pyöritysten jälkeen mutta veto kesti ja tilanne valui ohi.

Tänään ok peli kuten koko joukkueelta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Myös Kivistölle vuoden jatko. Aikaisemmissa peleissä käyneet Lajusmaiset koomailuit ovat nyt jääneet ja Stone on palannut jämäkälle tasolle. Normipäivänä erittäin luotettava peruspakki, joka osaa pelata myös kiekon kanssa.

Omana kasvattina lisäplussat jatkosopparille!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Vaikka taso on vähän heitellyt ja alkukausi ei ole ollut paras mahdollinen, niin olen tyytyväinen. Kuitenkin kansainvälisen tason pelaaja parhaassa iässä. Oma kasvatti kaiken lisäksi.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä lappu kouraan!

Olihan tämä vähän "must" juttu. Miettikääpä jos oma poika olisi päästetty muualle ja vaikkapa joku turkkilainen taskuraketti olisi hommattu tilalle - no go!

Kivistö on parantanut alkukaudesta ja pystyy parantamaan vielä lisää.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hieno uutinen. Kivistö on tosiaan parantanut alkukaudesta ja juuri Ufaa oikein erottui erityisen hyvällä pelillä ainakin omaan silmään. Hyvä Tommi, hyvä office!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers




Herranjestas kun on Stounin ketju valunut alas, jopa Mike Lundinin ketju oli ylempänä. Kertoo varmaan kuinka aliarvostettu pelaaja on ihan fanienkin keskuudessa.

Myönnän, että itsekin olin valmis laskemaan Tommin pois Jokereista kohti uusia haasteita, mutta hyvät pleijarit käänsivät ajatukseni toisiin. Kivistön kaltainen pelaajatyyppi ei häikäise runkosarjassa, mutta pleijareissa nousevat arvoon arvaamattomaan. Kovaa, mutta simppeliä lätkää pelaava pakki on kovaa valuuttaa keväällä oli sitten muu pakisto kuinka kiekollinen tahansa. Ei siis ole mielestäni sattumaa, että Loko-sarjan Jokereiden pakkien tehotilaston kärjen muodostivat juuri nämä "puukäsipakit" Kivistö, Sklenicka ja Lauridsen.
 
Ihan keskinkertainen porukka ollut tuo 2008 kevään b-junnut: 2v alaikänen Teemu Pulkkinen 23g, 23+17. Sit muita starboja: Kivistö, H. Koivisto, T. Eronen, Ilmari Pitkänen ja NICO MANELIUS! Maalissa J. Kautto.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä, aliarvostettu on Kivistö. Painaa duunia omalla tasollaan mikä on usein näkymätöntä mutta virheen tehdessään huomataan kyllä. Iso palanen edelleen omalla tavallaan.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Herranjestas kun on Stounin ketju valunut alas, jopa Mike Lundinin ketju oli ylempänä. Kertoo varmaan kuinka aliarvostettu pelaaja on ihan fanienkin keskuudessa.

Stounin arvo kentällä "näkyy" siinä kuinka vähän häntä kentällä näkee. Eli mitä vähemmän on kuvissa sen paremmin on pelannut. Itsellä sattui tällä kaudella tästä näkymättömyydestä hieno aivopieru. Kaverin kanssa peliä katsottiin pikkukaljoissa ja kaveri kysyi miksi Lehtonen pelaa numerolla 44 eikä 4, kuten maajoukkueessa. Minä hetken mietin ja kerroin, että Väänänen on edellinen numerolla 4 pelannut, joten voi olla hiljainen jäädytys, kuten numerolla 8 on. Yllättäen muutama vaihto myöhemmin Stouni tulee kuviin ja olin hieman nolona, kun kolmatta kautta pelannutta pelaajaa en muistanut
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pidän päivänselvänä asiana että Tommi Kivistön kanssa sorvataan vähintään 2-vuotinen jatkopahvi piakkoin. Stouni ei ole välttämättä se joukkueen mediaseksikkäin pakki, mutta puolustajan perusduunin eli puolustamisen hoitelee kyllä hyvin ja tosiaan tietynlaista kovuutta/luonnettakin löytyy sopivassa määrin Stounilta.
Kivistö kuuluu kalustoon!
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Viime kaudella runkosarjassa ei ollut parhaillaan. Plrijareissa oli Sklenickan kanssa paras PUOLUSTAJApari. Tällä kaudella on ollut ehdottomasti varmin kundi omassa päässä ja vääntö riittää isojen kavereidenkin kanssa. Samaten Jalonen S2 Tsska-sarjassa oli mies paikallaan.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On erittäin tärkeä pala pakistoa pleijareissa. Jokereilla ei liikaa varmoja av-pakkeja ole. Ihan eri tason kaveri jos miettii esim.saman profiilin pelaajaa nro#3 eli Frimania.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mike

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Tommi Kivistö on noussut yhdeksi suosikeistani Jokeripakistossa. Viime kausi oli vaisuhko, mutta esim. kaudella 2018-2019 hän pelasi yllättävän virheettömästi.

Tänään Kivistö oli mielestäni Jokereiden puolustajista paras.

Kivistö on aika väritön ja näkymätön pelaaja, mutta toisaalta - hän pelaa yllättävän tasaisesti ja tekee harvoin kardinaalivirheitä. Aivopieruja en muista häneltä yhtään eikä niitä ole varmaan paljon sattunut Jokereissa.

Neljäs kausi KHL-Jokereissa menossa eivätkä jatkokaudet hänen kanssaan tunnu laisinkaan huonolta vaihtoehdolta vaan päinvastoin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun tänään julkaistujen jatkosopimusten joukossa ei ollut Tommi Kivistön nimeä, niin näinköhän on Stouni tosiaankin vaihtamassa maisemaa?
Kivistön Tommihan nousi junnuista edustusjoukkueen pelaajistoon 2010-luvun taitteessa. Eka kolme kautta kestänyt pätkä Jokereissa tuotti tuolloin vyölle 86 runkosarjapeliä ja 10 pleijarimatsia.
Lähtökohtaisesti 6-8.pakin paikoista taistelleen Stounin peliaika ja vastuu jäi noihin aikoihin säännöllisen epäsäännölliseksi Jortikan ja Westerlundin valmentamissa ryhmissä.

Kauden 12-13 vietti rapakon takana alasarjoja pelaten, toki AHL:stäkin pelejä kertyi plakkariin kyseisellä kaudella.
Seuraavaksi kaudeksi oli edessä paluu Suomeen ja legendaariseen Hakamettään Ilveksen riveihin.
Nämä kaksi Tampereella vietettyä kautta ovatkin Kivistön uran tehokkainta ajanjaksoa, puolustavasta puolustajasta kuoriutui muistini mukaan jos ei nyt 1.parin, niin vähintään 2.parin pakki ylöspäinkin.

Pari hyvää kautta Ilveksessä poiki sauman siirtyä vuolemaan ruplia Venäjälle. Pari kautta Avtomobilistin riveissä ja sitten olikin vuorossa siirto takaisin Jokerien riveihin kaudeksi 17-18.
Jokerien 50-vuotisjuhlakauden kunniaksi Kivistö veti suht nappikauden puolustavana puolustajana.
Pari seuraavaa kautta (18-19 ja 19-20) eivät olleet sitten Tommilta kovinkaan kummoisia ja kaveri joutuikin aika ajoin asiantuntevien fanejen hampaisiin peliesityksistään.
Toki kauden 19-20 loppupuolella Kivistön otteet terävöityivät selvästi ja varsinkin pleijarisarjassa Lokoa vastaan pari Sklenicka- Kivistö oli Rautaa!

Samat veijarit eli herrat Kivistö ja Sklenicka olivat sitten viime viikolla päättyneen kauden 20-21 ainoat suht puhtaat paperit otteistaan ansaitsevat puolustajat.
Voisi melkein sanoa että muut pakit jäivät todella kauas tästä kaksikosta viime kaudella.

Eli kysymykseen, jatkoon tai ei? Vastaus: Ilman muuta Jatkoon!
Mutta, nyt jos jostain syystä Kivistö ei Jokereiden ens kauden suunnitelmiin kuulu, niin korvaavaksi nimeksi minulle kelpaa suomalaispakeista oikeastaan ja vain Petteri Lindbohm.
Niklas Friman tulee nostamaan tasoaan suht varmasti, kunhan nyt vaan saa reilun sauman alakerran hierarkiassa, mielestäni olisi kyllä sen paikan ansainnut jo loppukaudesta ilman muuta. Niitä perkeleen poppareita olisi voinut syödä ihan muut herrat..

Myös Severstalissa ilmeisen ehjän kauden luutineesta Veli-Matti Vittasmäestä voisi saada ainakin jossei nyt rikkaan, niin ainakin köyhän miehen Tommi Kivistön..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös