Shaun Heshka Kärppiin

  • 67 519
  • 241

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
https://twitter.com/jkorhon/status/962059608914198528

Ystävämme Korhosen Jartsa ainakin väittää kuulleensa näin.
On liiga ainakin twitterissä ilmoittanu, että tilanne etenee kurinpitoon:

https://twitter.com/smliiga/status/962269722023747584
No voi muna :D ei nyt sillä että sarjatilanteeseen peilaten tällä niin väliä olisi, mutta olisihan se nyt silti ihan hyvä että ei niitä poissaoloja noin paljoa kuitenkaan tulisi. Kärpät toki pärjää ilman Heshkaakin, mutta kun samaan aikaan puuttuu myös Kivihalme, Kukkonen ja Koivisto, niin se tiputtaa aavistuksen puolustuksen tasoa.

Noh, junnuille peliaikaa jne.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Miksi Liiga muuten tiedottaa nuo kurinpitojutut vaan jossain Twitterissä, eikä esim. kotisivuillaan? Toki ne lopulliset päätökset löytyy kotisivuiltakin, mutta monesti olisi kiinnostavaa kuulla jos jutut sinne kurinpitoon menee. Twitter ei ainakaan itsellä ole ensimmäinen tietolähde, josta tätä lähtisin hakemaan, mutta jatkossa täytynee käyttää sitäkin kanavaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielenkiintoista kyllä nähdä, miten alakerta suoriutuu jos ja kun neljä! parasta pakkia on pois. Noh, Hakanpäälle ja Niemelälle lienee ainakin jääaikaa luvassa. Ja Ronkainenkin todennäköisesti pääsee näyttämään, onko hänestä ylivoimalle.
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huh, huh.....päästiin säikähdyksellä sekä teosta että rangaistuksesta. Top4 pakkien puuttuminen luo mielenkiintoisen asetelman päivän JYP-otteluun. On nuorille näytön paikkoja. Huttula jos onnistuu, niin voi pelata itselleen yllättävän paljon peliaikaa jatkossa..
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Kurinpito hämmästytti taas, tässä tuomiossa ei ole päätä eikä häntää. Onni toki Kärppien kannalta.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Jos luet nuo perustelut, niin löytyy sekä pää että häntä. Edellisellä kerralla teko katsottiin tahalliseksi, nyt ei. Näin minäkin sen näin.

Muuta selitystä en keksi, kuin että kurinpito on kilauttanut väärälle Ville Leskiselle, eli meidän Leselle. Leseltä tullut tietysti aika lieventävä lausunto...;)
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jahas, eiköhän se ole aika nostaa tämänkin pelimiehen ketjua vähän ylemmäs. Palkittiin ihan syystäkin illan ottelun ykköstähtenä.

Vaikka makeita maaleja tykkääkin paukutella niin on kyllä ihan kokonaispakettinakin erittäin taitava puolustaja. Ja hiljattain lähipiiriä ravistuttaneesta sairastapauksesta huolimatta tehnyt väkevän paluun kaukaloon ammattimiehen elkein. Nykyisessä sopimuksessahan on optio ensi kaudesta ja toivottavasti tätä herraa nähdään vielä pidemmän aikaa Kärpissä myös tulevaisuudessa. Näkisin, että eväitä on nousta ihan Kärppien kovien ulkomaalaisvahvistusten kuolemattomaan joukkoon.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Heshka pelaa ens kaudellakin Kärpissä, näin hieman asioita ajatellessa.
Hessu on jo kuitenkin 33v ja ehkäpä toinen ainut paikka vois olla SHL? Ei lähde enään KHLllään, ei vaikka sais hieman enemmän rahaa.
SHL? Njet. Nyt pari kautta Oulussa ja kaikki toimii.
Ehkäpä Sveitsi on ainut paikka missä vois rahastaa mutta haluaako sitä? Oulussa kaikki hienosti ja pelaa voittavassa joukkueessa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä vähän Heshkan mietteitä:
Kaleva kirjoitti:
Kanadalaisella oli muutenkin syytä hymyyn pelin jälkeen, sillä kolmen pienen lapsen isän perhe oli saapunut vihdoin tänään Kanadasta Ouluun.

– He eivät jaksaneet tulla tänään peliin pitkän matkan jälkeen, mutta olihan se hienoa saada heidät tänne. Nuorimmainen tosin vierasti hieman, aiemmin päivällä perheensä Oulunsalon lentokentältä hakenut Heshka hörähti.

Heshkalta jäi pari ensimmäistä liigapeliä väliin. Kärpät kertoi kanadalaisen matkustaneen takaisin kotimaahansa perhepiirissä sattuneen sairastapauksen johdosta.

– Sain keskellä yötä puhelun, jossa kerrottiin kahdeksan kuukauden ikäisen lapseni loukkaantuneen. Emme aluksi tienneet, kuinka vakavasta loukkaantumisesta oli kyse, joten lähdin saman tien Kanadaan. Onneksi kaikki on nyt hyvin, Heshka kertaa.

Kalevan koko juttu: Heshka varmisti Kärpille helpottavan voiton – yöllinen puhelu kotimaasta säikäytti kanadalaispuolustajan pahasti

Kolmen pienen lapsen isää ei selvästikään KHL:ssä kierteleminen oikein nappaa ja tutussa ympäristössä ja hyvässä, menestyvässä organisaatiossa voisi kuvitella pelaamisen jatkossakin houkuttelevan.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihan omaa mutuilua, mutta luulen, että Heshka pelaa nyt Kärpissä niin pitkään ennenkuin lähtee Amerikkaan takaisin. Kun teki viime kauden aikana 1+1 jatkon, niin kahtoo vuosi kerrallaan mitä mieltä perhe on jne.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Heshka on yksi näistä "liian hyvä liigaan" pelaajista, joilla pelipaikan määrää ihan muut asiat kuin raha. Helvetin kovan pelillisen tason lisäksi on siis helvetin hieno mies myös siviilissä. Pitkää diiliä vaan herralle käteen, kiitos!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pitkä diili pöytään, ensi kaudeksi A rintaan ja joskus viiden vuoden päästä paita kattoon.

Okei, olisi aika hurjaa, mutta miksi ei.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pitkä diili pöytään, ensi kaudeksi A rintaan ja joskus viiden vuoden päästä paita kattoon.

Okei, olisi aika hurjaa, mutta miksi ei.
Ei onnistu, koska ulkomaalainen. Heti kun parasta ennen päiväys on ummessa, niin kiertoon vain. Mikkolan Ilut on kuitenkin aina tervetulleita kokoonpanoon ja suojatöihin, koska oma poika.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Onhan tää Heshka mahtava pelimies, mut miten se näyttää et ois entistä hitaampi luistimilla? Muutaman kerran on pistänyt silmään, kun vastustaja on lähtenyt nopeaan vastahyökkäykseen, niin Heshka ei pysy ollenkaan kyydissä. No, niin kauan kun korvaa hitauden muilla avuilla, kelpaa toki
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Heshka on kyllä yksi parhaista pakeista koko 2000 luvulla. Helvetin tyylikäs ja oikeasti ammattilainen. Jos vähänkään viihtyy täällä niin pitkää sopimusta kehiin. Olisi pirun hankala korvata, koska tämän tason jätkät pelaa KHL:ssä tai NHL:ssä.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Huikea kauden avaus. Hehskasta ei voi kuin tykätä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jokos se optio ensi kaudesta on aktivoitu? Nyt vähän vitun äkkiä ja samalla voisi pari vuotta pistää lisää sopimukseen samantien. Järjettömän hyvä pakki.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos menetetään mies johonkin toiseen liigaseuraan, niin Aholle potkut ja välittömästi. Rahastuskeikat Venäjälle tai Sveitsiin ovat asia erikseen.

Ilmeisesti mies on kuitenkin Oulussa viihtynyt, kun nyt jo kolmatta kautta puolustuksessa luutii. Ja vakuuttavasti luutiikin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miksi vitussa Heshka lähtisi toiseen liigaseuraan? Yksikään jengi liigassa ei pysty tarjoamaan mitään sellaista, mihin Kärpät ei pysty. Heshka pelaa Kärpissä ykkösparissa ja ykkösylivoimassa ja palkkapussikin on varmasti kohdallaan. Lisäksi jengi menestyy ja taistelee mestaruudesta. Ilmeisesti viihtyy perheineen kaupungissa noin vapaa-ajallakin. Minä olen satavarma, että noilla spekseillä Pavosen heska pysyy Oulussa niin kauan kun liigassa pysyy.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tätä miestä ei kyllä voi liikaa hehkuttaa, taso on todella korkealla illasta toiseen. Toimittaa kiekkoa kyllä jäätävällä varmuudella maalille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös