Liigakauden 2018–2019 hienoimman maalin tekijä?

  • 8 944
  • 35

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juho Keränen, HIFK.

Ottelu käydään Raksilassa, en ole varma milloin, mutta halli on täynnä ja tunnelma katossa. Isojen Poistojen mies blokkaa kiekon oman maalin kulmalla, juuri kun kiekko on painumassa vastustamattomasti tyhjään verkkoon.

Engren on jo pelattu täysin ulos tilanteesta.

Viimeinen havainto Atesta on, kun mies hoipertelee pelkkä maalivahdinräpylä intiimialueidensa suojana Kemin tietä pohjoiseen sopertaen sekavana: "Kupari, ööö... mikä mää oon? öööö... kolmas käsi... onko mua ees??"

Kertsi nappaa kiekon maaliviivalta hampaisiinsa juuri, kun äänivalli murtuu. Hirveän pamauksen ja pleksien helinän saattelemana Keränen kelaa "tripla-volttilähdön"; kiertää oman maalinsa kolmasti yhä kiihtyvällä vauhdilla. Parhaiden kamikaze-lentäjien oppien mukaisesti Keiteleen mies lähtee kohti Kärppien maalia spiraalinkaltaista luistin-, kenties lentorataa käyttäen.

Keskialueen tämä kiekkoileva Frankenstein ylittää heittäen kiekon kantapääkikalla taitavasti jumbotronin yli juuri oikein lasketulla kierteellä, välttäen täpärästi kosketuksen katto- ja kannatinrakenteisiin.

Telian lähettämästä kuvasta on mahdotonta sanoa, ylittääkö kiekko vai Keränen hyökkäyssinisen ensin - kuvaan on nimittäin zoomattu aitiossa peliä seuraava Kukkoslassen vinttikoira, jolla on kasvoillaan hirveän huvittava ilme.

Keränen ja kiekko iskeytyvät jäähän yhtä aikaa, hyvästi Oulun jäähallin uusi jäähän asennettu ledimainostaulu! Juho turvautuu niinsanottuun potkukelkkakikkaan: toinen luistin nostetaan tyylikkäästi kiekon päälle, toisella potkitaan vauhtia ja kädet nostetaan eteen kuin kuvitteellista potkukelkkaa ohjastaessa konsanaan.

Vanhana skeittarina Keränen kehittää potkukelkasta lennossa uuden version, potkukelkka-frontside-ollien. Ponnistaessaan kolmen metrin paksuisella koivellaan Keränen kuitenkin halkaisee kiekon. Puolikkaat lipuvat Jussi Rynnäksen molemmilta puolilta maaliin.

Jussi itse ryystää rentona porilaisena salaa olutvaahtoa juomapullostaan selin kentälle - koko spektaakkeli on mennyt häneltä ohitse!

Keränen kurvaa tyytyväisenä hanska ojossa omaa vaihtopenkkiä kohti, kun äänivallin ylityksestä syntynyt paineaalto romahduttaa koko Raksilan homeisen vanhan jääladon niille sijoilleen.

Oliko se maali vai ei, tämä kysymys leijuu niiden harvojen eloonjääneiden mielessä, jotka todella näkivät kiekonkappaleet maalissa Rynnäksen selän takana.
Mun mielestä tän ketjun voi jo sulkea ja julistaa samalla Keräsen tulevan maalin koko maailmanhistorian hienoimmaksi.

Leffa tulee sit myöhemmin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Lasse Kukkonen finaalien Game 7. Jatkoajalla "Jutin lonkkalämärillä" viivalta ja Kärpät juhlii. Samalla Kukkosen mittava ura tulee päätökseensä.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Veikkaan, että se on nähty jo. Ja tulee muuten olemaan hieno! maali, jos tuosta vielä paljon paremmaksi laittaa.

Nimittäin, Joose Antonen Ilves, SaiPaa vastaan nyt Lappeenrannassa pelatussa pelissä. Aivan jäätävän komea kikka, ja ajaa maalille kuin Ovie konsanaan ja kiekko maaliin.

Ihan vitun hieno!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
.Jos alkavan kauden hienoja maaleja mietitään, moneen kertaan mainittu Severi Lahtinen voisi olla yksi ehdokas, ilmeisen pehmeät hanskat kaverilla joten jäädään odottamaan jos jonkun taiteilisi kauden mittaan.
Eikö tää joku Severi tehny ihan nätin häkin perjantaina IFK:ta vastaan rankkarista...?
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jarkko Malinen tahtoi ilmeisesti kunniamaininnan tähän skabaan liittyen. Ihan näppärä suoritus 0-2 maalissa tänään Vaasassa.
 

Baldrick

Jäsen
Eiköhän Malisen maali ole siellä TOP-3:ssa kauden päätteeksi, jopa ykkössijalla.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Eiköhän Malisen maali ole siellä TOP-3:ssa kauden päätteeksi, jopa ykkössijalla.
Malisen maali oli kyllä kermainen, mutta omaa silmää miellyttänyt enemmän tuo Joose Antosen maali, josta tässäkin ketjussa puhetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös