Kokoonpanot ja ketjuspekulaatiot 2018-19

  • 1 071
  • 0

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pistetäänpäs oma ketju pystyyn näistä kokoonpanojutuista, menee vähän sekaisin tuolla isossa monsteriketjussa. Parempi täällä keskustella näistä kokoonpanoihin liittyvistä.

Manner päätti alkaa sketseilemään oikein urakalla ja vakuuttavan alkukauden pelannut maalitykki Radek Koblizek on ykkösketjussa:

Koblizek-Lasu-Leskinen
Pyörälä-Kupari-Heponiemi
Ikonen-Kristof-Metsävainio
Sailio-Humaloja-Karvinen

Ohtamaa-Heshka
Kivihalme-Hakanpää
Kukkonen-Niemelä
Mäkelä

Veini maalilla
Rynnäs backup

Lindsten siis puuttuu kokoonpanosta ja edellisessä pelissä pois tippunut Anttila myös, toki rotaatiomies muutenkin. Mikähän on Lindstenin tilanne, onko peliesitysten vuoksi sivussa vai joku vamma? Jos on nimittäin peliesitysten vuoksi sivussa niin kyseenalaistan Mannerin. Ei siksi etteikö Lindstenin pelissä olisi parannettavaa, mutta samaan aikaan vielä paskemmin pelannut Leskinen saa nauttia ykkösketjun paikasta ja lisäksi vielä kaikkien tuhnupörriäisten isä ja äiti Koblizek on noussut sinne. Ei ihan avaudu tämä yhtälö.

Noh, toivotaan että Kobli tekee tänään 4+1 ja Kärpät murskaa vastustajan.

EDIT:

NO PERKELE. Kyllähän täällä tuo ketjulotto ketju olikin jo. Pahoittelut liiasta innostuneisuudesta, en huomannut sitä. Yhdistäkää @Moderaattorit toiseen ketjuun / lukitkaa tämä. Ei viestejä tänne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös