Hjalliksen Diili

  • 642 714
  • 2 034

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Julkkis-Diilissä ei pelattu penneillä: Hän tienasi Punaiselle Ristille lähes 700 000:n sekin! - Como

Tälläiseen törmäsin. Muistelin, että Trace Adkins oli juuri tuossa samassa julkkis Diilissä missä Morgan, tuo mistä puhuttiin aiemmissa viesteissä. Ja niin olikin, mutta onko nyt käynnissä joku "allstars-season" tms. vai onko Como onnistunut tekemään 4-5 vuotta vanhasta jutusta uutisen?

Uusimmalla kaudella Omarosa on kilpailijana ja Piers Morgan tuomarina. Heti ekassa jaksossa oli kovaa settiä näiden välillä.

Vähän tyhmältä tuntuu kirjoittaa jenkki-Diilistä Hjalliksen Diili-ketjuun, mutta menkööt koska näin on toimittu aikaisemminkin ja enpä usko, että jenkki-Diili keräisi niin paljon kiinnostusta, että olisi aihetta omaa ketjua alkaa vääntämään. Nuo em. lainaukset ovat reilun vuoden takaa. Jännä homma, että en muistanut mm. tuota omaa kirjoitustani, kun nyt tämä kyseinen rapakon takainen All Stars show käynnistyi Maikkarilla. Ja aivan kuten moby reilu vuosi sitten kirjoitti, avausjaksossa päästiin todistamaan hyvää vääntöä Morganin ja Omarosan välillä. Yksi hauska elementti tuossa oli myös se, että mm. Dennis Rodman kyseenalaisti Morganin tylytyksen Omarosaa kohtaan. No pari jaksoa on nyt tuon jälkeen edetty ja on Rodmankin huomannut millainen rotta tämä Omarosa on ja miksi Morgan tätä mieleltään sairasta ihmistä niin mielellään tykkää tylyttää. En muutenkaan ymmärrä miksi tätä ihmishirviötä roikutetaan näissä tuotannoissa enää mukana. Tottakai reality-ohjelmaan kuuluu mielipiteitä jakavat persoonat, mutta tämä Omarosa on oikeasti sairas pääkopasta ja ihmettelen miten Trumph tätä naista sietää ja sallii niin paljon erivapauksia mm. käytöksen suhteen. Ja kyllähän Omarosan taival tässä ohjelmassa olisi pitänyt päättyä siihen Morganin järjestämään murskavoittoon mistä on ikuisesti jäänyt mieleen Morganin "viimeiset sanat" Omarasolle tämän saadessa potkut, "olet tämän ohjelman kautta aikojen suurin häviäjä ikinä, koskaan aiemmin ei kukaan ole kokenut tälläistä murskatappiota".

Viime viikolla nähty kolmas jakso oli kyllä huikea. LaToya Jackson johti toista joukkuetta ja kuinkas ollakaan, heti ohjelman alussa tämä rotta Omarosa pääsi vauhtiin, sillä surullisen kuuluisalla omalla tavallaan. Ja kuten niin monta kertaa aiemminkin, Omarason sekoilut lähtee käyntiin aivan pienestä, mitättömästä asiasta. Jackson projektipäällikkönä veti palaveria. Kun Omarosa ei malttanut pitää turpaansa kiinni vaan puhui päälle, Jackson korotti ääntään ja tästä Omarosa alkoi aukomaan päätään tyyliin "mistä nainen löysit yhtäkkiä ääneesi bassoa" jne. No tämä ei vielä riittänyt vaan Omarosa alitti riman todella alhaalta ja alkoi laulamaan sen tunnetuimman Jacksonin biisiä Beat It LaToyan suuntaan. LaToyan ilmeestä näki, että sotakirves oli kaivettu esiin ja tämä ei jäisi tähän. No hetkeä myöhemmin jälleen kerran Omarosa oli jatkuvasti äänessä, puhui LaToyan päälle ja ei yrittänytkään kuunnella mitä projektipäälliköllä oli asiaa. LaToya korotti hieman ääntään ja totesi Omarosan suuntaan, että "please be quiet now". Ei siis mitään törkeää, ei huutanut tms. Mutta Omarosahan tästä veti herneen nenään ja alkoi se saatanan ärsyttävä "sinä et kunnioita minua" paskanjauhanta. Ja sehän jatkui, jatkui ja jatkui.

Tuossa kohtaa ikävä kyllä LaToya näytti, että vaikka pisti ihan kiitettävästi vastaan Omarosalle, niin ei hänestä todellakaan ollut Morganin tapaiseen Omarosan tylytykseen. Olisi sanonut suoraan, että jos hänen johtamistyylinsä ei miellytä, tuolla on ovi. Minä projektipäällikkönä sanon kuka puhuu milloinkin ja jos tämä ei miellytä, tuolla on ovi. No saman jakson aikana Omarosa vielä poistui hoitamaan edesmenneen miehensä asioita ja tämän muu joukkue tulkitsi vittuiluna projektimanageria kohtaan. Aivan kuten Trumphin ristitulessa jakson loppupuolella muutama joukkueen kilpailija kuiskaili, "mitäs helvettiä sä Omarosa täällä teet, kun pitäisi olla suremassa miehesi kuolemaa". No kahdessa jaksossa Omarosa on vääntänyt krokotiilinkyyneleet ja Trumphiin nämä tuntuvat tehoavan. Sen sijaan muut kilpailijat ovat myötähäpeän seurauksena hakeneet katsekontaktia joko katosta tai lattiasta. No kaikki merkit oli ilmassa, että Omarosa lähtee kyyneltensä kanssa ohjelmasta ulos, mutta mitä tekee LaToya? Kirjaimellisesti laskee alleen ja ottaa joukkueestaan mukaan pudotusuhan alle Rodmanin ja yhden naisista, joka oli tehtävässä ollut joukkueensa parhaimmistoa! LaToya perusteli päätöstään sillä, että uskoi Trumphin langenneen Omarosan teatteriin ja tämän takia ei tätä pudottaisi. Väärässä oli, paha virhe ja sen seurauksena projektipäällikkö sai itse ansaitusti kenkää.

Trace Adkins, Gary Busey, Rodman, Baldwineista se heikoiten menestynyt, pari hyvän näköistä ja aikaansaavaa bellaa, sekä ihmiseltä näyttävä oksennus nimeltään Omarosa. Kyllä tästä hyvä kausi saadaan varmasti aikaan ja alku on ollut lupaava. Jos tämä nyt käynnissä oleva tähdistöspesiaali kerää kiinnostusta ja herättää keskustelua niin tuskin tarvitsee erikseen mainita, että spoilaajat voi sitten pysyä poissa pilaamasta meidän iloa jotka emme ole netistä kaivaneet tämän kilpailun voittajaa esiin. Eli...

EI SPOILAUKSIA MAIKKARILLA KÄYNNISSÄ OLEVASTA JENKKIEN ALL STARS DIILISTÄ TÄHÄN KETJUUN!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... ei hänestä todellakaan ollut Morganin tapaiseen Omarosan tylytykseen.



Morgan tuomarina ja tylyttämässä Omarosaa? Hemmetti, tuo kyllä kiinnostaa jo hieman!

Mä en ole viitsinyt Diilejä katsella oikeastaan sen jälkeen, kun Piers Morgan silloin aikanaan voitti.

Syykin on selvä: ohjelma oli silloin niin saakelin viihdyttävä, että vaikea kuvitella samalle tasolle päästävän.

Piers Morgan on mielestäni tv-historian parhaimpia "hahmoja" tuolta Diili-kaudelta, sen kovempaa tylytystä ja täydellistä alistamista ei ole nähty varmaan koskaan telkkarista.

Piers jyräsi Omarosan suusanallisesti ja tämän jälkeen myös itse tehtävissä. Myös koko Diili-kisaa silmälläpitäen Morgan oli täysin ylivoimainen.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mitäs mitäs, ketju ei ole ylhäällä, vaikka uusi kausi on kahden viikon päässä. Viiteen vuoteen ei olla kisailtukaan, mutta kohta mennään taas Hjalliksen kyydissä. Onhan tämä ohjelma ollut kaikkine eri kilpailijoineen aika hyvää ajantappoa aina ja kohtalaisen suosittu Jatkoajan keskuudessa.

Sunnuntaina 23.9. klo 21:00 MTV3:lla tulee siis avausjakso. Linkissä kisailijat ja haettava toimi. Arkipäivä lähetysaikana olisi sopinut itselleni paremmin, mutta mennään tällä.

Diili starttaa MTV3-kanavalla pian – Hjallis Harkimo luotsaa tätä kilpailijajoukkoa

Diili tekee paluun: nyt etsitään markkinointijohtajaa Hjallis Harkimon tapahtumatoimistoon
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tässä suomalaisessa versiossa ei mietitytä kuin se, että miten hyvän duunin tuolta nyt oikein lopulta saa? Eikös tuo Sipoonrantakin ollut aika floppi alusta alkaen?

Toki pienessä maassa nämä "myyntijohtajat" menevät aika ohuella sen suhteen ovatko ammattilaisia vai tositv-julkkiksia.

Ei siinä, viihdyttäviä ohjelmia ja kärkiporukalle televisio tuo kyllä julkisuutta sen verran että oikein hyödynnettynä siitä voita leivän päälle kyllä saa.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Tässä suomalaisessa versiossa ei mietitytä kuin se, että miten hyvän duunin tuolta nyt oikein lopulta saa? Eikös tuo Sipoonrantakin ollut aika floppi alusta alkaen?

Toki pienessä maassa nämä "myyntijohtajat" menevät aika ohuella sen suhteen ovatko ammattilaisia vai tositv-julkkiksia.

Ei siinä, viihdyttäviä ohjelmia ja kärkiporukalle televisio tuo kyllä julkisuutta sen verran että oikein hyödynnettynä siitä voita leivän päälle kyllä saa.
Tuon ensimmäisen Diilin voittajahan on Jatkoaikalainen (ja itse itsensä täällä ainakin joskus ilmiantanut). @Kiekko-Antti tuu nyt ite kertomaan sieltä mikä on homman nimi.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuon ensimmäisen Diilin voittajahan on Jatkoaikalainen (ja itse itsensä täällä ainakin joskus ilmiantanut). @Kiekko-Antti tuu nyt ite kertomaan sieltä mikä on homman nimi.
Ensimmäisen Hjalliksen Diilin voittaja on hän. Se ihan eka kausihan oli Sarasvuon.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sellainen pieni hauska huomio, että jos laittaa silmät kiinni ja arvaa kumpi puhuu, Hjallis vai Jolle, niin ei voi olla varma. On kyllä isällä ja pojalla äänessä ihan sama soundi.
 
Ensimmäistä jaksoa katselen, ja pari päällimmäistä havaintoa ovat
1) useassa työyhteisössä on huokaistu kuvausten aikana helpotuksesta kun rehtireiska tai myyntiminna on ollut poissa
2) Jollella on iso lätsä.

Aika laihaa on muuten ensimmäisen jakson anti.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Katsoin että se Minna jostain Hjalliksen alkukausilta on tehnyt paluun tuon tummatukkaisen naisen muodossa. Melkoisen samanlaisia ja -tyylisiä naisia molemmat ja voikin melkein jo sanoa, että ei voittoarpaa, kuten ei sille vaikea olla alainen -miehellekään.

Myös Harkimoiden sama ääninäyttelijä ja Jollen megaiso lakki pistivät täälläkin silmään.

Lisäksi eikös näitä Opelin mainoskampanjoita ole varmaan joka kaudella vedetty, joten siltä osin vähän turhankin tuttu fiilis lähdöstä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lisäksi eikös näitä Opelin mainoskampanjoita ole varmaan joka kaudella vedetty, joten siltä osin vähän turhankin tuttu fiilis lähdöstä.
Diilin ekalla suomalaiskaudella sentään tehtiin Mazdalle TV-mainokset, mutta toisaalta se oli vielä Sarasvuon aikaa.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Joo, eihän tuo tavoiteltava duuni taaskaan erityisen huikealta kuulosta, mutta mielestäni se on ihan sivuseikka.
Hauskahan tuota on seurata, kun suurin osa kisaajista on tosi kilpailuhenkisiä. Draamaa on siis varmaan tulossa, kun joidenkin kemiat eivät natsaa edes vähän alusta. Ihan hauskaa viihdettä.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Jaahas tänään koetetaan vuokrata Opelin Corsaa tai Grandland-x:ää.

Tää on kyllä hyvä ohjelma siitä miten voidaan puukottaa selkään =)
 

Huapala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuo Helena Kastikainen on muuten Zinzino verkostomarkkinointipyramiidissa mukana :D.

Ei näköjään itse maininnut siitä mitään, sanoi vaan, että on yrittäjä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Viime jaksossa mentiin taas kahden pudotuksella. En oikein tiedä onko ihan tähän vauhtiin nyt alussa tarvetta, kilpailijoihin ei ehdi tutustua ja täten ei-pudotus-jaksoja tulee sitten ilmeisesti taas pakostakin. Pudotettu nainen jäi vähän statistin rooliin, mutten nähnyt oikein mitään erityisen väärääkään hänen tekemisissään, kun näin aikaisessa vaiheessa eivät kilpailijat erotu elleivät tee virheitä. Selittelemään toki oli kova pudotusuhan alla. Etenkin toi mies tuntui heitetyn susille, kuten itsekin tokaisi. Nyt se yksi nainen säilyi jälleenmyyntikauppansa kanssa vain, koska ryhmänvetäjä ei häntä valinnut pudotukseen.

Noin muuten ohjelmassa mennään aika samoilla linjoilla yhä, olemattomalla ajalla yritetään saada tapahtumaa aikaan ja vähän kaikkeen (myyntituloksen ohella, -kustannuksella?) pitää panostaa, kun ei tiedä mitä tällä kertaa painotetaan Harkimoiden toimesta.
 
Viimeksi muokattu:

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ihan mukavaa viihdettä sunnuntai iltoihin. Tuo Jolle on kyllä niinku isänsä ja ei tosiaan ole kauas omena puusta pudonnut kun noita habituksia katsoo. Se botoxhuulinen Kuula pitäis pudottaa ehdottomasti seuraavana mutta tuskin Hjallis tulevaa ex-vaimoaan tulee pullauttamaan. Tai siis varmaan pullauttaa mutta ei tiputa kisasta.
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Itse kyllä nauroin jo ääneen, kun alettiin pohtimaan, että oliko se nyt fiksua mennä autolla? Siis mitä hittoa? "projektinjohtaja" itse pönöttää toimistolla soittelemassa perään "joko on valmista!?". Samaan aikaan toiset yrittävät parhaansa mukaan toteuttaa paskaa ideaa.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Hienoja kuvia sai kyllä voittajajoukkue eilisessä jaksossa. Toisilla sitten ei niin hyviä. Jotenki semmonen kutina että Hjallis pudottelee tuossa vuoron perään nyt sinne top vitoseen ainakin. Seuraavana on liipasimella joku naikkonen. Kun sen jo tietää suurinpiirtein etukäteen niin se näissä formaateissa aina kusee. Mukava tuota on katsella ei siinä...
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
No osaatko kertoa minulle mikä kompetenssi Joelilla on tarkkailla ja analysoida kilpailijoita?
Millaista ammattitaitoa hän tuo?

No jos tuolle linjalle lähdetään, niin eipä itse Hjalliksenkaan meriitit niin kovin mairittelevia ole kun faktoja katsotaan. Toki jos tuossa on haettu suomalaista versiota Trumpille, niin on onnistuttu castingissä varsin hyvin.

Mulla on sisäänrakennettuna semmoinen IFK-geeni joka aiheuttaa vitutusta ja ennakkoluuloja kaikkia Harkimoita kohtaan, mutta yllätyksekseni ja kaikkea tätä uhmaten mun mielestä tuo Jolle vaikuttaa oikein hyvältä ja pätevältä tyypiltä. Ehkä hän on sisimmissään stadilainen. Trumpin pojista ei voi sanoa samaa, joten se on totta että Jolle ei sovi tähän formaattiin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jos pitää veikata, niin ne kaksi ns. pääjätkää siitä miesten tiimistä on top3:ssa, lipsauttihan jo Hjallis että se kisassa heidän johtajana ollut on hyvä tyyppi. Uskon että se leukaparta on vielä parempi. Siihen vielä kolmanneksi joku nainen, ehkä se edellisjaksossa toisesta tiimistä pudotuksesta ainoana selvinnyt.
 

Ruutu8

Jäsen
Katselin tuossa eilen putkeen pari viimeistä jaksoa ja kyllä meininki on osalla kilpailijoista aikamoista sirkusta. Tommi ja se nuori mimmi Miisa hiihtelevät aivan omilla laduillaan.. Hjallikselta toki oikea päätös pistää korppikotka-Sonja himaan kisasta. Edustaa juuri tuollaista "minä,minä" ihmistyyppiä pahimmillaan. Nytkin hävityn kilpailun jälkeen kommentoi johtoryhmässä, ettei tappio missään nimessä ainakaan hänestä johtunut. Leuka ei välttämättä tuollaista vastuunpakoilua ja oma hyvyyden korostamista kauheasti diggaile.

Olli-Pekka, alias OP muuten voittaa tämän paskan aivan taatusti. Saa ottaa talteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös