Erik Karlsson KooKoon hyökkäykseen

  • 8 602
  • 7

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
KooKoo julkisti tänään tehneensä sopimuksen Ottawa Senatorsin puolustaja Erik Karlssonin täyskaiman kanssa. Saapa nähdä onko yhtä viihdyttävä.
 

Nordle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, MyPa
Potentiaalia sinänsä löytyy, mutta saa nähä miten peli liigassa toimii. Meriitit pätevät ja hyvä viime kausi alla niin eiköhän jätä positiivisemmat muistot pelillisellä osaamisellaan kuin chef watkins aikoinaan. Ainakin toivottavasti. Nimikaiman tasolle ei varmaan ihan lähi vuosina pääse.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Joku kehtaa jo yrittää tahrata Le Chefin nimen vertaamalla Karlssoniin.

Nimenä 100% varmasti kovin hankinta koko ensi kaudelle.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Erik Karlsson avasi tänään maalitilinsä Turussa ja on tehnyt nyt neljässä ensimmäisessä pelissä tehot 1+4=5.
Hyvässä yli pisteen per peli tahdissa mennään.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Erik Karlsson avasi tänään maalitilinsä Turussa ja on tehnyt nyt neljässä ensimmäisessä pelissä tehot 1+4=5.
Hyvässä yli pisteen per peli tahdissa mennään.
Katsopa miehen tehotilastoa myös noiden huomioiden lisäksi.

Laitan tähän vaikka linkin: Pelaajatilastot | Perustilastot | Runkosarja 2018-2019 | Tilastot | Liiga

Tämän päivän hurjastelujen jälkeen Kristensen pyyhälsi ohi ja pitää nyt perää. Siitä Kalssonin viereltä löytyvät seuraavat sankarit. Nämä herrat pelaavat 1. ylivoimaa, joten jotain merkintöjä saa maali- ja syöttösarakkeessa ollakin.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huhhuh. Pahempaa kuin ounastelinkaan ennen tilatojen tarkistamista. Joulukuun alun jälkeen neljä syöttöä. Kaikki joulukuussa. Eli tämä vuosi menty ilman pisteitä. Pisteetön putki 7 ottelua. Taisi olla Koivistolla 13 ottelua, mutta odotusarvot pelaajilla Karlsson ja Koivisto ennen kautta hieman erilaiset ja Koiviston loukkaantumiset varmasti häiritsevät vieläkin taustalla... Aloitusprosentti mennyt kokoajan alemmas ja alemmas. Pahimmillaan seitsemästä aloituksesta nolla voittoa. (Viimeisimmässä ottelussa tosin 66% mutta se on aika pieni otanta, kun muuten tänä vuonna alle 50%) Miksei tätä jo siirretä laitaan? Ei keskellä mitään annettavaa. Nimenä kovin hankinta tälle kaudelle, mutta pelaajana ei todellakaan. Aluksi näytti edes tehojen valossa hyvältä. Mitä tämä mies tekee oikein ansaitakseen tämän peliajan? No, nuo Sport-pelit olivat jo merkki paremmasta(joukkueelta), mutta Karlsson ei erottunut, ei hyvässä eikä pahassa, oikeastaan koko viikonlopun aikana. Tosin yhden maalin teki Sport tasakentällisin ja Erik oli sen aikana jäällä. Ja ilman plussia jäi tietenkin.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eilen kolme miinusta juhlistaakseen jatkosopimusta. Ei paha. Vaikuttaa siltä, että silmätikuksi olen ottanut, mutta en oikeastaan. Jotenkin vaan tuo taas iski silmään, kun silmäilin pöytäkirjaa. Ensi kaudelle toivottavasti parantaa, monessakin suhteessa.

Aika monta silmää muuten tässä viestissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös