Real Madrid C.F. 2018–2019

  • 111 519
  • 568

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Veikkaan, että Marcelon vaihto oli vain Lopeteguin reagointia brassin ongelmiin, kun Girona vyörytti hänen laidaltaan kerta toisensa jälkeen. Nacho sen vasemman laidan sitten rauhoitti kliinisen varmalla puolustuspelillään.

Hyvä ottelu kokonaisuudessaan, alku vaikea, mutta loppua kohti dominointia. Bale on hyvä ja Benzemakin muistuttaa hyökkääjää, kun ei ole täysin Ronaldon aseenkantaja. Tykkään Real Madridin monipuolisuudesta ja pelityylistä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Veikkaan, että Marcelon vaihto oli vain Lopeteguin reagointia brassin ongelmiin, kun Girona vyörytti hänen laidaltaan kerta toisensa jälkeen. Nacho sen vasemman laidan sitten rauhoitti kliinisen varmalla puolustuspelillään.

Täysin mahdollista ja jopa ihan todennäköistä, että tämä oli tuo skenario, koska Girona tuli hyvin vahvasti vasemmalta laidalta läpi ottelun. Nacho paransi myös läpi ottelun otteitansa ja oli toisella puoliajalla erittäin hyvä. Luojan kiitos, että meillä on Nachon kaltainen pelaaja rosterissa, jonka voi heittää tilanteessa kuin tilanteessa puolustuslinjan pelipaikoille. Arvostus Nachoa kohtaan on kasvanut kausi kaudelta ja onkin Realille ihan lottovoitto, että meillä on Nachon tasoinen pelaaja rosterissa.

Siirtoikkunaa on vielä auki ja oikeastaan ainoa Realiin huhuttu pelaaja viime päivinä on Valencian Rodrigo. Ulospäin saatetaan nähdä vielä muutaman pelaajan osalta liikennettä, pitkälti toki vain lainadiilejä. Huhuissa ovat ainakin pyörineet Lunin, de Tomas ja Odegaard, joille luulisi löytyvän ihan hyvin ottajia. Sevilla taisi olla Casilla perässä, mutta Casillan korkea palkka oli ainakin aikaisemmin ongelmana. Yhtä hyökkääjää Real hakee vielä, Rodrigo on kuitenkin sen luokan pelaaja, josta ei ole järkeä maksaa sitä 120 miljoonaa euroa, jota Valencia pyytää. Realin ja Valencian välit eivät ole noin muutenkaan parhaimmat, joten ylipäätänsä siirto näiden seurojen välillä olisi pienimuotoinen ihme.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Benzemakin muistuttaa hyökkääjää, kun ei ole täysin Ronaldon aseenkantaja.

Benzema pääsee jopa 1vs1 tilanteissa vastustajista ohi toisin kuin Ronaldo! Tosiaan ekat 30 min Real ei meinannut saada millään otetta pelistä ja varsinkin hyökkäyspeli oli todella aneemista, mutta sitten tasoituksen jälkeen Real otti homman haltuunsa. Isco ei vakuuttanut taaskaan, mutta yksi erittäin hieno passi josta Bale kirmasi karkuun ja varmasti pallo häkkiin, game over. Iscolta odottaisi kuitenkin enemmän. Casemirolla oli vähän hakemista pallokontrollinsa kanssa puolestaan...
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Onko Courtoisilla jotain vammaa vai miksi ei ole pelannut vielä peliäkään Realin paidassa? Siirtyi kuitenkin realiin ykkösvahdin paikka mielessään vai onko Navas ollut vain niin vakuuttava ettei häntä voi pudottaa penkille?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
No kyllähän Navas eilenkin osoitti olevansa ihan eliittiluokan maalivahti, pari kovaa torjuntaa loppuun. Ei Courtois helppoon tilanteeseen tullut, kun lähti haastamaan kolme CL-voittoa torjunutta Navasia. Real Madridille unelmatilanne, kun Courtois tuli nykymarkkinoihin nähden pikkurahalla ja Gaylord on jo tasonsa Real Madridissa näyttänyt.

Eiköhän siellä pelaamalla ratkaista tämä asia, Navas on toistaiseksi kokemuksensa turvin edellä.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Kyllä tuli sunnuntain peliä katsoessa hieraistua silmiä pariinkin kertaan, kun mietin kuka siellä nöyryyttää vastustajia Benzeman paita päällä. Karim on näköjään saanut kadonneen itseluottamuksensa takaisin ja ukko näyttää taas siltä nuorelta Benzemalta.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Courtois'n tilanne Realissa on puhuttanut paljon ja olihan tämä nyt selvää ihan ensimetreistä lähtien, että Navas ei ole tule myymään nahkaansa halvalla ja Realilla on käsissään positiivinen maalivahtiongelma. Näin äkkiseltään ei tule mieleen vastaavaa tilannetta, että jollain joukkueella olisi kaksi maailman TOP 10 -vahtia ja tässä tapauksessa kenties jopa se parempi maalivahti on vaihtopenkillä. Realilla on ollut lähihistoriassakin muutaman kerran kelpo maalivahtitandem (kaudella 2013-14 Lopez-Casillas ja kaudella 2014-15 Casillas-Navas). Jälkimmäinen oli paperilla toki kovempi, mutta ensimmäisellä kaudella menestys oli parempaa Copa del Reyn ja Mestareiden liigan voiton myötä.

Mielenkiintoista seurata, että miten maalivahtitilanne kehittyy. Lunin lähti jo kauden mittaiselle lainalle Leganesiin, erittäin hyvä asia näin nuoren maalivahdin kannalta. Sopimukseen oli kirjattu myös, että Leganesiin kohdatessa Realin, Lunin ei saa pelata, joten Lunin saa odottaa vielä debyyttiään vielä ensi viikonlopun yli, koska Real kohtaa juuri Leganesin ensi viikonloppuna.

Kadonneen hyökkääjän metsästys on myös saamassa mielenkiintoisen käänteen. Sevilla on kuulemma tarjonnut Marianosta 40 miljoonaa euroa Lyonille ja ilmeisesti ainakin pelaajan kanssa ollaan päästy jo sopuun henkilökohtaisista ehdoista. Asiassa on kuitenkin pieni mutta. Real nimittäin omistaa Marianon pelaajaoikeuksista edelleenkin 35 prosenttia ja Realilla olisi 48 h tuntia aikaa virallisen tarjouksen jälkeen tehdä oma tarjous pelaajasta. Toki nyt on vasta alkukausi ja on paha tehdä mitään suurempia johtopäätöksiä muutaman pelin otannalla, mutta hyökkäyspeli on toiminut Balen johdolla varsin hyvin ensimmäisissä otteluissa. Olisin kuitenkin hitusen luottavaisempi noin koko joukkueen menestyksen suhteen, jos kakkoshyökkääjänä olisi Mariano Mayoralin sijaan. Noh, toki Real saisi oman osuutensa siitä Lyonille pulitettavasta 40 miljoonasta eurosta, mutta eiköhän Realin johto pohdi ihan tosissaan Marianon hankkimista myös. Katellaan, perjantaihin asti on aikaa tehdä vielä liikkeitä markkinoilla. Jotenkin on kutina, että tulopuolella nähtäisiin vielä yksi nimi.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Todellakin Mariano vahvistaisi tuota hyökkäystä, sillä kaveri tekaisi viime kaudellakin 31 Ligue 1 -ottelussa 18 maalia. Mayoral ei ole huono varahyökkääjä, mutta Marianolla näkisin potentiaalia jopa Benzeman haastamiseen. Siinä olisi nyt mahdollista hankkia sopuhintaan takaisin laadukas kärkimies. Lisäksi sillä estettäisiin yhden kilpailijan vahvistuminen.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Tässä aikaisemmin päivällä kun tuli puhuttua Marianon tilanteesta niin odotukset eivät olleet kovinkaan korkealla. Noh, nyt asiasta on puhuttu Lopeteguin "synttärilahjana" Realin toimiston puolelta. Sevillan presidentti on sanonut jo, että Real reagoi Sevillan tarjoukseen ja Mariano ei siirry Sevillaan. Näin lyhyellä matikalla 1+1=Mariano Diaz palaa Real Madridiin! Virallista tiedotetta odotellessa, mutta otetaan tämä ihan ilolla vastaan. Oiva lisä Realiin noin isoa kuvaa ajatellen ja Lopetegui on kuulemma itse soittanut Marianolle ja luvannut isompaa vastuuta. Tämä nyt vain tiputtaa Mayoralin nokkimisjärjestyksessä sijalle kolme, joten onkin mielenkiintoista, että siirtyykö Borja jonnekin toiseen liigaseuraan vielä ennen perjantaita. Marianolla alla vahva kausi, Benzemalla heikko kausi. Ei sovi toki unohtaa sitä, että Higuainin pelatessa vielä Realissa Karim oli merkattu usein oikealle laidalle, joten ei se laitahyökkääjän paikkakaan ole täysin uusi miljardin miehelle. Asensio toki aloittanut kauden vahvasti niin ihan selvästi haastajana Mariano lähtee haastamaan BBA-trioa, joka toiminut toistaiseksi varsin hyvin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Seura julkisti juuri, että Mariano palaa Madridiin viiden vuoden sopimuksella. Loistava uutinen ja Real Madridin näköinen hankinta, potentiaalinen kaveri sopuhintaan.

Tykkään tästä ostopolitiikasta
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Viimeisen 24 tunnin aikana on tapahtunut nyt niin paljon, että vaikea päättää, että mistä sitä aloittaisi purkamista.

No, mennään aikajärjestyksessä eli Real tosiaankin ilmoitti hankkineensa Mariano Diazin takaisin Lyonista. Kauppasumma jotain 20 miljoonan luokkaa+mahdolliset bonarit päälle eli korkeintaan 25 miljoonaa euroa. Nyt on Karimille astetta kovempi kirittäjä, jolla on takana vahva kausi Ranskan liigassa. Vuosi Lyonissa teki hyvää monellakin tapaa, koska mies pääsi pelaamaan hyvään liigaan ja hyvään joukkueeseen, jossa oli myös sitä roolia tarjolla. 18 liigamaalia hyvä osoitus siitä, että potentiaalia on. Toki täytyy nyt muistaa, että käytännössä Espanjan liigan kolme parasta joukkuetta pyyhkivät Ligue 1'n kolmea parasta joukkuetta (PSG nyt on toki erittäin laadukas joukkue, mutta lähtökohtaisesti kuitenkin heikompi kuin Real, Barcelona tai Tico) ja taso tippuu vielä sen jälkeen huomattavasti enemmän versus Espanjan liiga. Tuskinpa seurajohto ja Lopetegui ihan lämpimäkseen ovat puhuneet Marianolle mukavia vaan eiköhän siellä ole ihan oikeasti sitä vastuuta luvassa myös ja hyvä näin.

Hetki sitten arvottiin myös UCL-lohkot ja jaettiin viime kauden parhaille pelaajille palkinnot UEFA:n toimesta. Lohkoarvonta meni varsin hyvin, Realin seuraksi G-lohkoon tulivat AS Roma, CSKA Moskova ja Viktoria Plzen. Kohtalaisen hyvä arpa ja oikeastaan jokaisesta korista vältettiin ne pahimmat nimet. Eilen juttelin juuri, että jos on kiva arpaonni niin voisi syksymmällä lähteä katsomaan vaikka jotain Realin vieraspeliä ja tshekkiläinen joukkuehan sieltä pamahti samaan lohkoon. Plzenin stadionin kapasiteetti on kuitenkinsamaa luokkaa kuin Telia Stadiumilla vai mikä sen nimi nyt lienekään nykyään eli taitaapi jäädä vain haaveeksi tämä reissu ellei peliä siirretä pelattavaksi johonkin isompaan stadioniin. AS Roma on toki viime kauden välieräjoukkue, mutta AS Roma on heikentynyt viime kaudesta, joten eiköhän Real tämän lohkon klaaraa nimiinsä AS Roman haastaessa Realia.

Lisäksi samaisessa tilaisuudessa jaettiin pelipaikkaiset pystit sekä parhaan pelaajan palkinto niin mies- kuin naispelaajan osalta ja se meni näin Real-lasien takaa katsottuna varsin mukavasti. Paras maalivahti: Keylor Navas, paras puolustaja: Sergio Ramos, paras keskikenttäpelaaja: Luka Modric, paras hyökkääjä: Cristiano Ronaldo ja paras pelaaja: Luka Modric. Lisäksi Ronaldon saksipotkumaali Juventusta vastaan valittiin hienoimmaksi maaliksi. Lukalla lienee siis oikeasti jopa saumat haastaa CR7 vielä muutaman muun palkinnon osalta eli pian on sekin vääryys korjattu, että Realissa ei pelaa Ballon d'Or -voittajaa. Alkaa Lukalla olla heittää kyllä sen verran kovaa ansioluetteloa viime kauden osalta kun nuo MM-kisat otetaan myös mukaan huomioon.

Hieno ja aurinkoinen päivä Real-faneille Suomen sateisestä säästä huolimatta!
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Hienosti meni siis palkinnot oikeisiin osoitteisiin. Valkoinen ylivoima Mestarien liigassa on ollut mykistävää viimeiset puoli vuosikymmentä.

Mariano ottaa seiskapaidan. Odottelin, että se olisi Asension uusi numero.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Lisäksi samaisessa tilaisuudessa jaettiin pelipaikkaiset pystit sekä parhaan pelaajan palkinto niin mies- kuin naispelaajan osalta ja se meni näin Real-lasien takaa katsottuna varsin mukavasti. Paras maalivahti: Keylor Navas, paras puolustaja: Sergio Ramos, paras keskikenttäpelaaja: Luka Modric, paras hyökkääjä: Cristiano Ronaldo ja paras pelaaja: Luka Modric. Lisäksi Ronaldon saksipotkumaali Juventusta vastaan valittiin hienoimmaksi maaliksi. Lukalla lienee siis oikeasti jopa saumat haastaa CR7 vielä muutaman muun palkinnon osalta eli pian on sekin vääryys korjattu, että Realissa ei pelaa Ballon d'Or -voittajaa. Alkaa Lukalla olla heittää kyllä sen verran kovaa ansioluetteloa viime kauden osalta kun nuo MM-kisat otetaan myös mukaan huomioon.

Hieno ja aurinkoinen päivä Real-faneille Suomen sateisestä säästä huolimatta!

Juuri kun luin tätä viestiä, alkoi aurinko paistaa. Boldaus minun. Näitä upeita hetkiä.

Toivottavasti Modricille ei häkki heilahda, jos alkaa siltä näyttää niin ei muuta kuin Espanjan kansalaisuus nopeasti tai jotain. Kaksoiskansalaisiahan nuo pelaajat on järjestään. En minä tiedä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Fabio Coentrao purki sopimuksensa ja siirtyi takaisin kasvattajaseuraansa Rio Aveen. Vielä 2014 lusitaani piti Marceloa penkillä, mutta sen jälkeen herrojen tasot menivät jyrkästi eri suuntiin brassin eduksi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Fabio Coentrao purki sopimuksensa ja siirtyi takaisin kasvattajaseuraansa Rio Aveen. Vielä 2014 lusitaani piti Marceloa penkillä, mutta sen jälkeen herrojen tasot menivät jyrkästi eri suuntiin brassin eduksi.

On muuten näitä pelaajia, että oikein yllätti tuo että oli vielä Realin kirjoilla.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
On muuten näitä pelaajia, että oikein yllätti tuo että oli vielä Realin kirjoilla.

Etkä varmasti ole ainoa. No nyt se tarina on virallisesti ohi.

Courtois; Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo; Modric - Casemiro - Kroos; Asensio - Benzema - Bale, siinä vajaan tunnin päästä alkavan ottelun avausmiehistö. Paljon tuo Marianon hankinta toi uskottavuutta myös penkille, sillä se näyttää nyt jopa ratkaisuvoimaiselta: Gaylord, Nacho, Llorente, Ceballos, Isco, Lucas ja Mariano.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Vahvaa tekemistä. Lopeteguin Real Madrid on joukkue isoilla tähdillä. Peli pyörii nätisti ja tuntuu, että sen isoimman tähden puuttuessa sieltä puuttuu isoin ego, ei isoin pelaaja. Kaikki kiitos ja kunnia Cristianolle, mutta Real Madrid näyttää tällä hetkellä monipuolisemmalta ja yhtenäisemmältä kuin vuosikymmeneen. Ainoa selkeä puute on siinä, että noita lukuisia keskityksiä ei pistetä Ronaldon prosentilla maaliin. Maan kautta sen sijaan peli pyörii hyvinkin nätisti ja tehokkaasti.

Benzema pitää ottaa erikseen esiin. Kaveri on kuin eri mies viime kauteen verrattuna. Tekee maaleja, ottaa palloja alas, vie puolustajia mukanaan (sen toki teki viime kaudellakin) ja ennen kaikkea, hymy on kasvoilla. Onnistumiset tietysti ruokkivat, mutta ehkä Zidane oli oikeassa, KB9 on hyvä kärkimies. Myös Iscolta kauden paras peli, vaikka pelasi vain tovin. Oli luova, tekninen ja näppärä, eli sexIsco.

Hyvillä mielin tauolle, Lopetegui rakentaa tästä jotain suurta. Ja miettikää nyt, tätä dynastiaa rakennetaan neljän CL-voiton kivijalalle.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Nostetaan myös toki Asensio esille ja miehen rooli tuossa BBA-triossa. Maalisarake näyttää nollaa, mutta Asensio on alustanut kaksi maalia ja Asensioon on kohdistunut kolme kertaa rike boksissa, josta pallo on viety pilkulle. Hiukan oletin, että Asensio olisi päässyt ampumaan eilistä pilkkua, koska maalisarake näyttää vielä nollaa, mutta Ramos kävi naulaamassa itse sen maalin. Lähellä on Asension maalikin ollut, hyvin on Marco päässyt paikoille, mutta vielä ei ole ollut sitä onnea matkassa. Näillä otteilla saa toki pitää paikkansa avauksessa, koska on tärkeä pelaaja hyökkäyspäässä ja kyllä se maalikin tulee pian.

Benzema on kolmessa ottelussa kerännyt yhden maalin vähemmän kuin koko viime kaudella La Ligassa. Muistaakseni Rolle keräsi neljä maalia yhteensä syyskaudella. Ei näitä pyttyjä vielä syksyllä voiteta, mutta ne voidaan hävitä, kuten viime kausi osoitti. Siksi onkin tärkeää, että Bale ja Benzema ovat nyt heti alusta asti saaneet niitä onnistumisia.

Puhdas startti oli se, mikä oli toiveissa kolmen ensimmäisen ottelun jälkeen ja se saatiin. Nyt edessä on pieni maajoukkuetauko, jonka jälkeen edessä on muutama kova testi kun kahden viikon aikana kohdataan Bilbao ja Sevilla vieraissa ja Roma sekä Tico kotona. Ja mahtuuhan tuohon kahden viikon jaksoon vielä myös liigapeli kotona Espanyolia vastaan, joten viisi ottelua reiluun kahteen viikkoon on ihan kova rupeama. Nopeasti katsottuna pahimmat kilpailijat liigan puolella pääsevät tuolloin vähän helpommalla vaikka toki sama määrä otteluita on niin Barcalla kuin Ticolla edessä. No, on se varmaan noin pelaajillekin mukavampi pelata heti alkukaudesta kovia otteluita ja eipä näin fanina haittaa myöskään ollenkaan.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
UEFA Nations League potkaistiin käyntiin eilen myös Real-pelaajien osalta. Varanen kipparoima Ranska ja Kroosin Saksa pelasivat mukavan kivan 0-0-tasapelin, ei tuo ottelu jättänyt hirveästi kerrottavaa jälkipolville. Bales sen sijaan kaatoi Irlannin lukemin 4-1, Bale taas totutun vahva ja keräsi maalin ja maalisyötön nimiinsä.

Balella on aikamoinen putki päällä kilpailullisissa otteluissa. Viime El Clasicosta lähtien Bale on onnistunut jokaisessa ottelussa joko maalinteossa tai saanut merkinnän pöytäkirjaan maalin syöttäjänä. Kilpailullisia otteluita El Clasicosta nykypäivään on ollut yhteensä yhdeksän ja Bale on kerännyt niissä ihan kunnioitettavat tehot, 10+3. Mikäli harkkapelit otetaan mukaan otantaan niin otteluita olisi 13 ja tehot 13+4. Ei liene väärin sanoa, että Bale pelaa elämänsä futista. Näistä 13 ottelusta Bale on pelannut täydet minuutit ainoastaan kolmessa ottelussa (Tico-ottelussa piti hikoilla jatko-ottelu myös päälle). Sinänsä ainoat tummat pilvet tämän putken jatkumiselle ovat siinä klassisessa loukkaantumisessa, mutta Balea on peluutettu oikeastaan viime loukkaantumisen jälkeen erittäin fiksusti.

Toki Balen kannalta ihan ymmärrettävää, että tilanne harmitti keväällä, jolloin mies oli näitä kyläjengejä vastaan avauksessa (Barcelona, Leganes, mitä näitä nyt olikaan), mutta kun panokset kovenivat niin Bayernia, Juventusta ja Liverpoolia vastaan paikka löytyi penkiltä (taisi yhden ottelun aloittaa kyllä avauksessa, mutta vaihdettiin kentältä pois avauspuoliskon jälkeen). No vitsi vitsinä ennen kuin joku vetää herneen nenäänsä, Barcelonaa ei nyt ehkä ihan kyläjengiksi kai voi laskea ja tuossa vaiheessa kautta tuo ottelu oli pitkälti panokseton molemmille joukkueille liigan kannalta, noin muuten otteluna se oli toki yksi kauden viihdyttävimmistä.

Sivusin viime viestissä hiukan näitä Realin tulevia härkäviikkoja. Otteluohjelma maajoukkuetauon jälkeen näyttää seuraavanlaiselta:

15.9. Athletic Bilbao - Real Madrid
19.9. Real Madrid - AS Roma
22.9. Real Madrid - Espanyol
26.9. Sevilla - Real Madrid
29.9. Real Madrid - Atletico Madrid

Aikamoinen kattaus kieltämättä tarjolla. Bilbao ja Sevilla ovat haastavia vastustajia etenkin kotonaan, kuten lähihistoria osoittaa. Realin viisi viimeisintä vierailua Bilbaon vieraana on tuottanut kaksi voittoa, kaksi tasuria ja yhden tappion kun taas Sevillan vieraana on ollut vielä haastavampaa: yksi voitto, yksi tasuri ja kolme tappiota. Mikäli sen CDR-tasurin ottaisi pois ja huomioisi ainoastaan liigapelit niin saldo olisi yksi voitto ja neljä tappiota.

Ja on toi Atletico ihan kova kanssa kuulemma. Pistemenetyksiä lienee siis edessä, jos katsotaan historiaa näitä joukkueita vastaan, mutta jos tappioilta vältytään niin pystyn elämään sen kanssa. Ottelu kerrallaan.

En muista, että oliko tästä jo puhetta, mutta Mariano otti pelinumerokseen ikonisen seiskan. Jokunen ihan hyvä seiska kai pelannut aikaisemminkin Realissa niin ei ole varmaankaan mitään paineita sen suhteen, että täytyisi onnistua ja tehdä maaleja. Kertoo toki miehen itseluottamuksesta, että mies itse vaati numeroa itsellensä. Asensiolle sitä oli kuulemma tarjottu ensiksi.

EDIT: Myös Ukraina pelasi eilen, mutta Lunin oli penkin puolella. Ukraina voitti oman ottelunsa lukemin 2-1.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Balella on aikamoinen putki päällä kilpailullisissa otteluissa.
Bale on kyllä ollut hyvässä iskussa. Toivon näin puolueettomana futiksen ystävänä että Bale kestää ehjänä. Fysiikaltaan ja ominaisuuksiltaan ihan ehdotonta maailman huippua, mutta harmittavan paljon on erilaisia vaivoja ollut. Erittäin viihdyttävä pelaaja, toivottavasti pelaa nyt hyvän kauden.

Ihan tiiviit pari viikkoa Realilla tulossa maajoukkuetauon jälkeen. Onneksi löytyy tuo C More niin pystyy pelejä tiirailemaan käytännössä aina.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Real Madrid matkaa tänään San Mamesille ja kohtaa Athletic Bilbaon 21.45 Suomen aikaa. Kokoonpanohan on ns. täysin auki, rotaatiota tullaan näkemään ja oman lisämausteensa avauksen laatimiseen tuo se, että aika moni avainpelaaja pelasi maajoukkuepeleissä täydet tai lähes täydet minuutit (Ramos, Nacho, Varane, Carvajal, Isco, Kroos, Bale). Toki Espanja pääsi suhtkoht helpolla Kroatiaa vastaan, jonka lisäksi Kroosin jälkimmäinen ottelu oli ystävyysottelu.

Maajoukkuepeleistä löytyi myös rutkasti positiivisia asioita, Asension huikea show Kroatiaa vastaan näin päällimmäisenä. Tärkein asia lienee kuitenkin se, että jokainen pelaaja tuli ehjänä takaisin ja myös Realin sairastupa alkaa olemaan tyhjenemään päin. Odriozola on omien sanojensa mukaan tervehtynyt vammastaan ja Vallejo näytti treenavaan myös normaalisti muun joukkueen kanssa. Lisäksi avauksen pelaajista Karim ja Marcelo treenasivat Madridissa maajoukkuetauon aikana eli virtaa luulisi olevan.

Haastava peli tiedossa, mutta mikäli se tekeminen on samalla tasolla kuin aikaisemmissa otteluissa niin eiköhän tästä ihan hyvä tule!
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Haastava otteluhan se olikin, lopputulos 1-1.

Ensimmäinen puoliaika oli aika kaksijakoinen, alku oli ihan hyvä, mutta Bilbao pääsi paremmin mukaan ja iski avausmaalin. Avauspuoliskon loppua kohden peli tasoittui ja oikeastaan toinen puoliaika oli pitkälti Realin hallintaa. Ansaittu tasoitus ja paikkoja oli iskeä se voittomaaliin, mutta propsit Athleticin maalivahdille, muutama todellinen huippupelastus.

Pelihän oli muutenkin huomattavan parempaa ja etenkin monipuolisempaa toisella puoliajalla. Mikäli Real olisi pelannut vastaavaa peliä koko 90 minuutin ajan niin kaikki kolme pistettä olisivat matkanneet maailman futispääkaupunkiin. Muutenkin peli on aika hyvällä mallilla tällä hetkellä vaikka ollaankin uuden valmentajan alaisuudessa. Hyvä tästä tulee, nollataan tämä ja keskiviikkona jatketaan Valkoisten liigan osalta AS Romaa vastaan.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Eipä järin yllättävä avauskokoonpano Romaa vastaan, Lopetegui on tehnyt muutaman muutoksen avauskokoonpanoon lauantain Bilbao-ottelusta: Navas; Marcelo-Ramos-Varane-Carvajal; Kroos-Casemiro-Modric; Isco-Benzema-Bale. Lihavoidut nimet niitä, jotka eivät avanneet lauantaina eli aika pieniä muutoksia loppupeleissä, toki joidenkin mielestä tämä on varmaan se ihan ehdoton ykköskokoonpano. Mielenkiintoista nähdä, että miten maalivahteja peluutetaan jatkossa. Ensimmäinen UCL-peli oli monen mielestä se käännekohta ja ottelun aloittava maalivahti on sitten jatkossa ykkönen. Hyvin ovat molemmat vahdit tosin pelanneet, joten en itse vetäisi tästä vielä johtopäätöksiä.

Ainoa tyydyttävä tulos tästä ottelusta on voitto, sen verran suuri ennakkosuosikki Real tähän otteluun on.
 

Fordél

Jäsen
Vakuuttava voitto Realilta Roma vastaan. Hyvin tasapainoinen esitys. Real näyttäytyy nyt Rollen lähdön jälkeen entistä enemmän joukkueelta. Isco, Asensio jne. näyttävät vastaavan huutoon, minkä Rollen lähtö aiheutti. Yksilöistä täytyy nostaa esille Navas, joka pelasi todella vakuuttavasti. Varmastikin järkevää peluuttaa nyt tasaisesti molempia veskoja, tyyliin Navas hoitaa CL-pelit ja cupin pelit, Courtois La Ligan. Toinen yksilö, joka pisti silmään, oli Mariano Diaz. Hyökkäyssuuntaan todella ennakkoluuloton lupauksia herättävä esitys. Kruunasi hyvät otteet hienolla maalilla. Tässä voi olla Realille vielä tärkeä pelaaja tulevaisuudessa. Ainakin vaihdosta tullessa voi tuoda paljon vaarallisuutta Realin hyökkäykseen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mykistävä esitys. Real Madrid oli nopea, luova ja dominoiva. Se ei mennyt lukkoon, vaikka näytti, että Roman maali on noiduttu. Se jaksoi jauhaa ja lopulta niitä maaleja sitten alkoi tulla. Heikkoa lenkkiä ei ollut, vaan jokainen osa-alue toimi riittävän hyvin.

Tästä on hyvä jatkaa, Lopeteguilla on loistava joukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös