• 149

DonTirri

Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Hienoa kun Hakulinen tekee maalin. Tulee aina veljekset mieleen nuoruudesta.
Tuliko väärään otteluseurantaan? Tosin kyllä Kookoon 8-2 johto Tapparaa vastaan lämmittää täälläkin

mixu

Hifk
Tuli ja poistin. Seuraan kyllä teidänkin peliä niin kai saan anteeksi?

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No nyt tuli jännitystä. 4-3 ilman veskaria.

flintstone

No Niemi ratkaisee 5-3. Hieno ohjaus.

DonTirri

Jahha. Tulihan tästä jännä. Tai sitten ei :D

sekolust

Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ihanaa Jokerit. Loistava alku ollut Marjamäen komennossa. Omat pelot eivät ole toteutuneet, päinvastoin. Tästä minä nautin. Samoin Platt ei ole enää hankintana "ihan sama", vaan erittäin kova hankinta. Näissä mä olen mielelläni väärässä tai ainakin ylivarovainen, paras näin.

blue line

Oli hyvä matsi. 4/5. Oma on häpee, jos ei lätkä kiinnosta ja mieluummin runkkaa kotona ifk-paita päällä.

Dale Hunter

Capitals, Tappara
Hallilta tulossa. Mikä helvetti siinä on kun ei kiekko kiinnosta Jokerifaneja? Tuote on todellakin kunnossa sekä pelillisesti että mitä tulee oheistoimintaan, liput halvat...en ymmärrä.
Ja minä tykkäsin kanssa noista New Balance-ryysyistä. Raikkaan pirteä ja urheilullinen olo plikoilla. Nämä perinteiset tanssipuvut on niin nähty.

Mike

Jokerit, KäPa, NUFC
Näissä viimeisissä matseissa on olut vahva 90-lukulainen henkäys. Kaveri roikkuu aikansa mukana, mutta kaikki tietävät että kohta ryöpsähtää ja sen jälkeen kyyti on kylmää.

TommyT

Kyllä. Ja 90-lukua on myös se että neljä ketjua jauhaa illasta toiseen peliä vastustajan päädyssä ja clousaa komeita maaleja. Tänään erityisesti Plattin ja Löövin maalitkin oli ihan ysärimenoa, kaveri nousee ykkössektoriin ja lataa kiekon reppuun. Myös Jensenin veivit ja syöttö Plattille tyhjään rysään oli ihan Otto-Pete -tavaraa.

AC/DC MAN

Jokerit, Manchester United
Olipa taas suoritus joukkueelta. Täytyy nostaa hattua , että Jokerit pelaa loistavaa lätkää tällä hetkellä. Tämäkin peli ratkaistiin tokassa erässä. Tehtiin 3 maalia..
2 maalin johdossa lähdettiin tauolle. Kolmannen erän ajan pelattiin tarkkaan..Magnitkan piti rohkeasti hakea nopeet kavennusta, ja se aukaisi Jokereille paikkoja.

Kalnins pelasi taas hyvin. Ja antoi pailan voittaa peli. Platt hyvin tänää. Ja Viktor Lööv ja sai kauden ensimmäisen kaapin. Hieno juttu.

Tästä on hyvä jatkaa.

hartzu

Ykkösketjussa tänään joka ukolla 0+0 ja -2, melko murheellinen ilta heille. Manninen sentään laukoi kolmesti kohti maalia, Moses ja Regin ei kertaakaan. Regin voitti alle puolet aloituksista ml. murheellisen 100-0 häviön omissa, josta maali.

Pakeista pakkasella Lepistö ja Räsänen, kun taas Lauridsen +3 :D

Vaikka 1. on totaalisen yössä, voitto tulee kovasta jengistä silti. Ihailtavaa leveyttä joukkueelta!