Philadelphia Flyers 2018–2019

  • 184 749
  • 633

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
On on, en tätä kai kyseenalaistanutkaan. Itse olen tyytyväinen, mikäli caphit jää alle kuuden miljoonan. Mielestäni vain tuo Wilsonin tuore lappu kapein näytöin ei ainakaan auttanut asiaa, vaikkei noin erilaisissa uravaiheissa olevia pelaajia sinänsä kuulu verrata toisiinsa.

Nimenomaan ihan eri tilanteissa ja siksi huonot vertailukohdat. Jos heidän sopimuksia haluaa verrata niin pitäisi katsoa Simmondsin nykyistä sopimusta:

- Simmonds teki pelattuaan neljä vuotta NHL:ssä.
- Simmonds oli tuossa vaiheessa pelannut kolmivuotisen tulokassopimuksensa ja ensimmäisen tulokassopimuksen jälkeisestä kahden vuoden mittaisesta siltasopimuksesta (eli vuotta etukäteen teki sopimuksensa).
- Sopimuksentekohetkellä Simmondsilla takana 23, 40, 30 ja 49 pisteen kaudet.
- Allekirjoitushetkellä Simmondsin kuusivuotinen sopimus vei capista 6.63%.

Tuo onkin aika hyvin vertailukelpoinen Wilsonin tilanteeseen ja hänen uuteen sopimukseen, ja Washingtonissa varmasti toivotaan sitten samanlaista kehityskulkua uuden sopimuksen aikana. Simmondshan teki uuden sopimuksen ensimmäisellä kaudella heti sitten 60 pistettä eli otti ison askeleen eteenpäin pelaajana. Ottaen huomioon capin nousun on nuo arvoltaan myös hyvin vertailukelpoiset, sillä Wilsonin sopimus vie capista 6.5% eli lähes täsmälleen saman verran kuin Simmondsin sopimus aikoinaan.

Mutta tuo menee jo vähän ohi aiheesta, pointtina että Simmondsin tulevaan sopimukseen Wilsonin sopimuksella ei pitäisi olla juuri mitään yhteyskohtaa. Wilsonin kohdalla kun maksetaan niistä 'prime'-vuosista, Simmondsin kohdalla taas ne alkavat uutta sopimusta tehtäessä olla jo takanapäin, ja paljon muitakin eroavuuksia heidän välillään.

Kysytään nyt kuitenkin yhdestä ihan aiheeseen menevästä asiasta samalla, eli jos Simmonds jatkaa ainakin ensi kauden Phillyssä, niin kumpi siellä ykkösylivoimassa häärää maalinedustalla tekemässä maaleja: Simmonds vai JVR? Vai jopa Nolan Patrick joka taisi viime kaudella korvata Simmondsin siinä roolissa Simmondsin ollessa hetken aikaa sivussa otteluista loukkaantumisen vuoksi ja ilmeisen hyvin taisi korvata hänet silloin. Tuollahan on sitten aika suuri merkitys kyseisen pelaajan tehoihin, kun Phillyssäkin on selkeä ykkösylivoimaviisikko ja toiselle koostumukselle ei paljoa peliaikaa tule ylivoimien aikana.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tulevan kauden ohjelmassa pikaisesti kurkattuna 14 lauantai ja 1 perjantai peli, jotka alkaa klo20 suomen aikaa. Eli jossain kohtaa jengi taas kasaan ja oluselle ja syömään pelin merkeissä.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Rookie leiritys alkaa tulevana maanantaina 10.9. Ohessa leirityksen pelaajat.

Hyökkääjät

84 Balmas, Mitchell (kutsu)
82 Bunnaman, Connor
85 Holmes, Hunter (kutsu)
81 Twarynski, Carsen
78 Strome, Matthew
76 Ratcliffe, Isaac
75 Laberge, Pascal
68 Frost, Morgan
64 Sushko, Maksim
63 Rubtsov, German
57 Kase, David
54 Lindblom, Oskar
46 Vorobyev, Mikhail

Puolustajat

86 Wylie, Wyatte
83 Lalonde, Bradley (Kutsu)
77 de Haas, James (AHL)
70 Zamula, Yegor (kutsu)
72 Drake, David
61 Myers, Philippe
59 Friedman, Mark

Maalivahdit

79 Hart, Carter
67 Hughes, Liam (kutsu)

Harjoitusottelu

12.9 Islanders.


 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
No niin. Tänään on edessä ensimmäinen pre-season matsi Islandersia vastaan, niin pitää tännekin saada jotain eloa. Se on syksy nyt!

Rookie Camp oli ja meni alkuviikosta. Leirin päätteeksi voittivat sen yksittäisen kohtaamisen Islesin junnuja vastaan lukemin 6-3. Matsista oli jonkintasoista streamiäkin tarjolla molempien seurojen sivuilla, mutta itseltä jäi tällä kertaa ottelu väliin.


Rookie Campin päätyttyä starttasivat sitten varsinaisen training campin, jossa rookie-leirin kutsutuista jatkoivat Liam Hughes ja Yegor Zamula. Varsinkin jälkimmäistä toivoisin vielä näkeväni harjoitusmatseissa.

Muutaman päivän ovat nyt ehtineet treenamaan. Suuresta väkimäärästä johtuen porukka on ollut jaettuna kahteen ryhmään, joissa ovat vetäneet seuraavin ketjuin/parein.


Ryhmä 1:

Claude Giroux- Sean Couturier/Jordan Weal - Weal/ Wayne Simmonds
Scott Laughton - Mikhail Vorobyev - Travis Konecny
Greg Carey - German Rubtsov - Carsen Twarynski
Connor Bunnaman/Pascal Laberge - Radel Fazleev - Isaac Ratcliffe
Taylor Leier - Corban Knight - Cole Bardreau

Ivan Provorov - Christian Folin
T.J. Brennan - Philippe Myers
Yegor Zamula - Reese Willcox
David Drake - Frank Hora

Brian Elliott
Carter Hart
Anthony Stolarz


Ryhmä 2:

James van Riemsdyk - Nolan Patrick - Jakub Voracek
Michael Raffl - Morgan Frost - Dale Weise
Oskar Lindblom - Jori Lehterä - Nicolas-Aube Kubel
Danick Martel - Mike Vecchione - Matthew Strome
Tyrell Goulbourne - Phil Varone - Colin McDonald/ Maksim Sushko
(non-contact): David Kase

Robert Hägg - Shayne Gostisbehere
Travis Sanheim - Radko Gudas
Mark Friedman - James de Haas
Zach Palmquist - Wyatte Wylie

Michal Neuvirth
Alex Lyon
Liam Hughes


Jos tuolta nyt jotain ensimmäisiä haikuja kauden avauksen kokoonpanosta haluaa hakea, niin Giroux-Couturier-Simmonds sekä JVR-Patrick-Voracek voi hyvin olla se kauden starttaava top-6. Tämä jättäisi mm. Konecnyn muihin ketjuihin, mutta mielestäni Simmonds tarvitsee enemmän niitä hyviä ketjukavereita tuloksen tekemiseen, siinä missä TK voisi kyetä itsekin liidaamaan ketjunsa peliä.

Puolustuksessa taas ns. "NHL-miehet" ovat olleet omissa pareissaan (Amac siis telakalla) ja Brennan-Myers ykköshaastajina / Phantomsien kärkiparina. Toivottavasti ilmeisen hyvin leirin aloittanut Myers saisi harkkamatseissa aidon mahdollisuuden vaikkapa Provorovin vierellä. Folin tuntuu vähän sellaiselta "ruudun" haaskaamiselta.

Vemppaosastosta AMac ja Morin ovat käyneet vetämässä omat lyhyet luistelunsa ennen harjoitusten alkua.


Leiritys on vasta alussa ja harkkamatsit edessäpäin, mutta laitetaan nyt pari silmiin pistänyttä twiittiä tahoilta joiden näkymykseen olen oppinut luottamaan:

Bill Meltzer
Most improved player at camp so far this year compared to last year, in my opinion, is Oskar Lindblom.

Charlie O'Connor
Nolan Patrick looks dynamic in drills, which is the last word I would have used to describe him this time last year. He's faster, and he's consistently attempting high-difficulty passes and puckhandling moves.


------------------------------


Tämän päivän (1 PM ET eli meillä 20.00) otteluun Nassau Coliseumiin matkaa seuraava ryhmä:

11 Travis Konecny
19 Nolan Patrick
20 Taylor Leier
42 Cole Bardreau
46 Mikhail Vorobyev
48 Danick Martel
54 Oskar Lindblom
62 Nicolas Aube-Kubel
64 Maksim Sushko
68 Morgan Frost
63 German Rubtsov
81 Carsen Twarynski

6 Travis Sanheim
8 Robert Hägg
26 Christian Folin
43 T.J. Brennan
60 Reece Willcox
61 Philippe Myers

34 Alex Lyon
41 Anthony Stolarz

Harmillisesti tulee Eaglesin pelin kanssa päällekäin, mutta eiköhän sitä pidä molempia pyrkiä seuraamaan. Ilmeisesti sekä Islanders että Flyers streamaavat matsin sivuillaan.


Loppu porukka viettää aamun/aamupäivänsä ilmeisesti scrimmage matsin merkeissä Voorheesissa.


Tästä alkaa nyt aika tiivis harkkamatsiputki (5 peliä 6 päivään), joten rosterit vaihtunevat tiuhaan ja kaikille tarjottaneen niitä näyttöpaikkoja. Seuraavalle pre-season viikolle matkaavat sitten jo NHL-painotteisemmalla miehityksellä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Eilisestä matsista tuolla rookie/junnu painotteisella rosterilla ei jäänyt oikein mitään käteen. Tuloksena siis aika tyhjäksi jättänyt 3-0 tappio. Katselin matsia enemmän tai vähemmän Eaglesin tuhnailun lomassa, joten vähän pintapuoliseksi jäi omakin tarkastelu, mutta ehkäpä parempi niin. Näytti, ettei Flyersin osalta ottelu oikein missään vaiheessa käynnistynyt. Lisäksi niissä harvoissa paremmissa tilanteissa olisi tarvittu enemmän suoraviivaisuutta ja röyhkeyttä. Nyt oli vähän sellaista pikkunättiä siirtelyä, mikä kuvasti osuvasti koko ottelua.

Jos jotain hyvää kaivaa, niin Travis Sanheim ei loukkaantunut sen pahemmin liuttuaan aika ikävästi laitaan Matt Martinin taklauksen jäljiltä. Viikon huililla pitäisi selvitä.


Tulevana yönä olisi uusi yritys kun pelaavat Islandersia vastaan vuorostaan Wells Fargo Centerissä. Askissa on Flyersinkin puolelta jo asteen kovempia nimiä, joten josko pelikin olisi mielyttävämpää seuraavaa...

Seuraavalla rosterilla menisivät:

Giroux - Weal - Aube-Kubel
JVR - Vorobyev - Voracek
Laughton - Knight - Weise
Ratcliffe - Vecchione - Goulbourne

Hägg - Gostisbehere
Provorov - Myers
Zamula - Friedman

Neuvirth
Hart


------------------------


Ensimmäiset cuttauksetkin nähtiin tänään kun Matthew Strome, Maksim Sushko ja Wyatte Wylie lähetettiin junioriseuroihinsa ja Liam Hughes vapautettiin try-outiltaan.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Hägg - Gostisbehere
Provorov - Myers
Vaikkei näistä ensimmäisten harkkamatsien kokoonpanoista voi juuri minkäänlaisia johtopäätöksiä tehdä, on mukava nähdä oman suosikkiprospektini Myersin saavan näytönpaikan Provorovin parina. MacDonaldin loukkaantuminen raotti ilman muuta Myersille ovea kokoonpanoon, nyt kamppailu kuudennen pelaavan pakin paikasta taidetaan käydä hänen ja Folinin välillä. Toki roolituksella on tässä tilanteessa varmasti merkitystä, sillä Hakstol saattaa haluta AMacin tilalle toisen oman pään luudan, jolloin Folinin osakkeet nousevat. Ei olekkaan kaukaa haettu ajatus, että Myers saisi ns. Lindblom kohtelun ja aloittaisi kautensa farmin puolella, mutta nousisi loukkaantumisen sattuessa pelaavaan miehistöön NHL:n puolelle. Seiskapakkina kukaan tuskin haluaa nuorta pelaajaa istuttaa.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Eilisestä matsista tuolla rookie/junnu painotteisella rosterilla ei jäänyt oikein mitään käteen. Tuloksena siis aika tyhjäksi jättänyt 3-0 tappio.
Niinpä, ei oikein luistin liikkunut eikä pelissä ollut mitään kovuutta, eikä oikein mitään muutakaan. Ehkä vähän liian junnu- painotteinen kokoonpano. Mutta eiköhän tuossa mene muutama peli ennen kuin alkaa vähän tapahtumaan.

Tulevana yönä olisi uusi yritys kun pelaavat Islandersia vastaan vuorostaan Wells Fargo Centerissä. Askissa on Flyersinkin puolelta jo asteen kovempia nimiä, joten josko pelikin olisi mielyttävämpää seuraavaa...

Seuraavalla rosterilla menisivät:

Giroux - Weal - Aube-Kubel
JVR - Vorobyev - Voracek
Laughton - Knight - Weise
Ratcliffe - Vecchione - Goulbourne

Hägg - Gostisbehere
Provorov - Myers
Zamula - Friedman

Neuvirth
Hart

Vorobyev ja Myers ovat molemmat pelanneet todella hyvin, ja on tosi hienoa nähdä että kummatkin saavat edelleenkin paljon luottoa. Ja nyt on kyllä ketjukaverit ihan viimeisen päälle.

Myersin luistelu on aika omilla leveleillaan ja hyvin näytti pyörittivän ylivoimaa siinä rookie-pelissä. Aika paljon kerännyt kehuja mm. Konecnylta ja muilta, ja paikka avauskokoonpanossa näyttää todella hyvältä.

Frostin odotettiin taistelevan 3. ketjun sentterin paikasta, ja hienosti tämä pelasikin rookie- pelissä. Mutta tässä toisessa pelissä jäi tosi pieneen rooliin eikä ketjukavereista ollut mitään apuja. Vorobyev on puolestaan ollut vahva, ja saas nähdä että voitaisiinko tässä nähdä yllätys Vorobyevin ottaessa tuon tarjolla olevan sentterin paikan? Suojaa hyvin kiekkoa, hyvä pelikäsitys, ja ainakin tuossa rookie pelissä napsi kovalla prosentilla aloituksia. Mielenkiintoista myös nähdä miten Weal pärjää sentterinä.

@~KarKaus~ täälläkin jo odotellaan että milloin päästään istumaan iltaa. Pääsen fiilistelemään omaa Jenkkilän matkaa, missä olisi tarkoitus päästä kotiluolaan katsomaan yksi peli. Sähän voit kokeneena konkarina suositella jotain hyvää buuaksen alkeiskurssia mihin osallistua? Vai riittääkö jos treenaan intensiivisesti himassa? Laitoin myös Pingviini- jätskit boikottiin. Baby steps.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
@Courier HAHAHA Pingviini jädet kun jää syömättä niin sillä pärjää jo pitkälle. Koskas sä oot menossa rapakon taakse ja minkälaista reissua on tarkoitus tehdä. Täytyy sanoa että oli kyllä ainutlaatuinen fiilis kun pääsin ekan kerran kotiluolaan ja suosittelen että riittävän ajoissa paikalle, eli heti kun ovet aukeaa :)
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kovemmat nimet ja parempi peli toteutui aika selvästi, kun Flyers rullasi hallittuun 3-1 voittoon. Pre-seasonin alkupuoliskon peleihin ei vielä kannata pelillisesti sen enempää tarttua, vaan lähinnä pelaajien kautta.


- Gostisbehere oli selkeä man of the match parilla maalillaan kuin ylipäätään sellaisella mukavan dominoivalla preesensillään. Tästä on kliseisesti hyvä jatkaa.

- Misha Vorobyev oli vuorostaan se näkyvin hyökkääjä ja tulihan se maalikin sieltä palkinnoksi. Pääpaino kuitenkin siinä, miten teki järjestäen niitä fiksuja ratkaisuja ympäri kaukaloa. Sai myös hyvin vastuuta alivoimasta aina ykkös-YV:seen, joten valmennuskin on selvästi pitänyt näkemästään. Mikäli jatkaa tätä rataa, kolmossentterin paikasta ei pitäisi olla epäselvyyttä.

- Myersin peli alkoi hieman levottomasti, mutta pian sai palaset kohdilleen ja lopputulokseen voi olla tyytyväinen. Kyllä tuolla tekemisellä pitäisi Folin tiputtaa poppareille. IMO.

- Giroux, Voracek ja JVR olivat vielä käynnistysvaiheessa, mutta kyllähän se perustaso sieltä välittyi. JVR:n shoot first ratkaisuille myös plussaa. Mukavaa vaihtelua kaiken maailman hierojien sekaan. Provorovin voisi niputtaa tähän samaan. Osoitti tasonsa, muttei lähtenyt kuitenkaan sen enempää repimään, kun ei ollut tarvetta.

- Yegor Zamula pisti kyllä silmiin ja nimenomaan positiivisessa mielessä. Se yksi tilanteen väärin lukeminen hyökkäyssinisellä mahtui toki mukaan, mistä Isles sai tuloksettoman läpiajon, mutta muuten todella tyylikästä ja jatkuvasti peliä edistänyttä touhua. Sellaista tehokasta tekemistä, ei tehnyt mitään turhaa tai ylimääräistä vaan pelasi kauttaaltaan fiksua ja järkevää kiekkoa. Hyviä lukuja ja pelaamisia niin puolustussuuntaan, pelin avauksissa kuin sitä rohkeutta hyökkäyssiniselläkin. Tärkeää myös, ettei se virhe vaikuttanut mitenkään negatiivisesti vaan itseluottamus säilyi korkeana. Jatkaa varmasti leirityksessä ja eiköhän saa vielä ainakin yhden lisänäyttöpaikan ennen päätöstä, mutta kyllähän näillä otteilla on vaikea olla sitä ELC:tä tarjoamatta. Itse ainakin antaisin sopimuksen ja katsoisin, saataisiinko nuoresta venäläisestä (18 v.) uusi Philippe Myers vai ei? Vierellä Friedman veti sellaisen oman perustaistelunsa, josta ei pahaa sanottavaa jäänyt, mutta enemmän tykkäsin kyllä huomattavasti nuoremman venäläisen tekemisestä.

- Wealillä oli yritystä, mutta se jokin yhä puuttui. Vauhtia on, taitoakin, mutta jotenkin vain puurouttaa oman pelaamisensa. Milloin puskee ja kuskaa liiaksi, milloin hakee jotain toivotonta syöttöä, milloin laukoo päin ensimmäisiä suojia jne. Sellaista perusnäyttävyyttä on, mutta tulokset antavat yhä odottaa. Saa nyt nähdä kummin päin kolikko jatkossa kääntyy sillä ei rosteripaikkakaan ole herralle mitenkään kiveen hakattu. Samassa ketjussa vääntänyt Aube-Kubel pelasi simppelimmin, mutta samalla peliä edistävämmin, vaikkei nyt kauheasti aikaan saanutkaan. Keskittyi tuomaan vauhtia ja energiaa turhan hautomisen ja pelin hidastamisen sijaan. Silloin kun ketjussa on Giroux’n kaltainen dynamo sen oman roolin pitäisi olla juuri tätä, minkä NAK myös tunnisti.

- Laughton, Weise ja Knight painoivat yhdessä ihan kivaa duunarihokia. Ei valittamista, muttei mitään elämää suurempaakaan.

- Nelosesta ei jäänyt oikein mitään käteen. Goulbourne kävi hakemassa sen pakollisen myllynsä, mutta muuten olivat aika hissukseen. Eivät toki saaneet kauheasti niitä minuuttejakaan. Ratcliffen eteenpäin mennyt luistelu toki paistoi silmiin, mutta on noin muuten yhä turhan hontelo tapaus, jolloin koko jää vielä hyödyntämättä.

- Robert Häggiltä myös aika näkymätöntä puurtamista, mutta nämä pre-season säntälyt eivät oikein ole tehty näitä fyysisiä peruspakkeja varten, vaan pääsevät varmasti paremmin mukaan jahka viisikkopelaaminen alkaa stabiloitumaan.

- Veskarit eivät mahdottomaan tulitukseen joutuneet. Neuvylle meni harmillisesti se viimeinen sisään ennen vaihtoa. Hart taas sai pelata kohtuu helpon nollan.


Homma jatkuu Islandersin kanssa heti ensi yönä tällä kertaa Barclays Centerissä. Ottelusta ei ainakaan Bill Meltzerin tietojen mukaan taida olla tulossa liikkuvaa kuvaa tarjolle, mikä on näin herran vuonna 2018 aika jännää, mutta minkäs teet?


Jäi tuossa aiemmin kommentoimatta @~KarKaus~ heittämään täkyyn, mutta siis mukana ollaan.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Flyers leikkasi leiriryhmitystään ja lähetti Morgan Frostin ja Isaac Ratcliffin juniorijoukkueisiinsa. Leirivahvuudessa jatkaa vielä 52 pelaajaa.

nhl.comin uutinen

Frostista oli pitkään viimekauden ja kesän aikana puhetta, että haastaisi jopa NHL roolista, muttei paikka kuitenkaan tainnut olla kovin lähellä. Olin odottanut ja toivonut, että Frost olisi pystynyt haastamaan pelipaikasta hieman pidempään, mutta nyt ei selvästikkään ollut vielä hänen aikansa.

edit. Linkki siistitty

edit. 2 Flyers tänään Bill Meltzerin twiitin mukaan:
@billmeltzer kirjoitti:
Here is tonight's Phantoms-heavy Flyers lineup (revised):

Lindblom - Patrick - Konecny
Martel - Varone - Carey
Raffl - Lehterä - Leier
Twarynski - Rubtsov - McDonald

Palmqvist - Folin
Brennan - Friedman
de Haas - Willcox

Lyon
Stolarz
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Phantoms-painotteisesta rosterista huolimatta rullasivat viime yönä mukavaan 5-1 voittoon.

The Athleticin Charlie O'Connorin lukemisen arvoiset summailut: https://theathletic.com/532717/2018...rned-from-a-positive-return-trip-to-new-york/


Neljä peliä neljään päivään sarja päättyy tulevana yönä Rangersin vieraana MSG:ssä. Ottelu televisioidaan, joten pitäisi löytyä hyvin feediä niin streaminä kuin NHL TV:stä.


Bill Meltzer arvioi kokoonpanon seuraavaksi:

Bill Meltzer
Potential Flyers lineup at MSG:

Giroux - Vorobyev - Weise
Twarynski - Weal - Aube-Kubel
Lindblom - Knight - Laughton
Bardreau - Bunnaman - McDonald

Rubtsov & Martel also in morning skate group; both played last night.

Hägg - Myers
Brennan - Gudas
Zamula - Folin

Elliott / Hart



Hyökkäyksessä siis kapteenia lukuunottamatta kärkiäijiä säästellään. Puolustuksen osalta Gudas olisi tekemässä pre-season debyyttinsä ja nuori Zamula saa toisen ottelunsa.

Torstaina on edessä välipäivä ja silloin ilmeisesti leiritystä karsitaan, mikä tarkoittanee selvien Phantoms-tapausten lähettämistä Allentowniin käynnistämään omaa leiritystään. Lisäksi Zamula lähetettäneen takaisin WHL-seuraansa, joko sopimuksen kanssa tai ilman.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Rangersia vastaan voitto lukemin 6-4.

Tuollaisilla tennislukemilla on selvä, että ne positiivisimmat asiat nousevat hyökkäyksestä ja negatiivisemmat taas puolustuksesta, mitä on kuitenkin vähän turhaa ylikritisoida kun monet tilanteet lähtivät liikkeelle liian löysästä ja passiivisesta 5vs5 puolustamisesta. Pakit sitten viimeisinä tekivät joo niitä näkyvimpiä/merkittävimpiä virheitä, mutta domino-jono oli lähtenyt kaatumaan jo aikaisemmin.

Philippe Myers oli oikeastaan ainoa puolustaja, jota voi estoitta kehua. Todella hyvä matsi kaverilta ja täytyy nyt toivoa, että pyörät lähtevät nuorukaisella pyörimään, sillä Flyers puolustus tarvitsisi Provorovin tueksi toista minuutteja kestävää all-around asetta, jolloin ns. peruspakkeja ei tarvitsisi ylipeluuttaa. Peruspakeilla tarkoitan Gudasta, Amacia, Häggiä ja Folinia. Viime kaudella samaan listaan kuului myös Manning.

Edellä mainitut pystyvät varmasti hoitamaan alivoimapainotteisen roolituksensa, kunhan vastuu ei järjestäen nouse yli 20 minuutin / sen tuntumaan, mikä taas tarkoittaa, että Provoroville ja Ghostille pitää löytyä tukea muualta lähinnä Myersilta ja Sanheimilta kun mitään pakistoa selvästi vahvistanutta offseason hakua ei nähty. Todennäköisesti tämä kausi menee vielä vähän tätä balanssia hakissa eli Sanheimia ja Myersia ajataan sisään, mutteivat vielä pysty näitä rooleja täysin kantamaan, jolloin Gudas, Amac jne. ilahduttavat meitä turhan suurilla minuuteilla, mutta tilanne on mikä se on. Koitetaan kestää.

Näistä peruspakeista Gudas ei pahemmin viime yönä tötöillyt, muilla oli asteen vaikeampaa, mutta paljon tästä meni myös koko viisikon liialliseen passiivisuuteen ja pehmeyteen, joten sen enempää en vielä tässä vaiheessa halua ketään suolata.

Nuori Zamulakin sortui muutamaan virheeseen, joista se epäonnistunut ja maaliin johtanut ensimmäisen erän alivoimapurku oli jo luokkaa paha missi. Tämä sitten ehkä vähän painoi takaraivossa kun ei oikein kyennyt nousemaan samalla tapaa rohkeasti esiin, mitä ensimmäisessä ottelussaan. Toivottavasti kuitenkin saa sopimuksen, sillä onhan nuorukaisen kehityskaari hyvässä nosteessa ja ennen kaikkea sitä nuppia ja pelikäsitystä löytyy, vaikka etenkin fysiikaltaan on vielä puhdas raakile.

Hyökkääjistä Lindblom pelasi sen kaivatun statement-matsinsa ja Vorobyev jatkoi hyviä otteitaan, vaikkei ihan parasta matsiaan pelannutkaan. Myös Laughton oli pirteä.

Weise teki kivat 1+1 tehot, mutta noista kummassakaan se herran oma panos ollut mitenkään mullistavaa. Maalissaan toki hyvä maski ja jostain se ohjautui lopulta sisään, mutta toinen piste tuli täysin Rangers-pakki Gilmourin lahjana, josta lopulta Vorobyen rankaisi. Noin muuten ei esiintynyt mitenkään kaksisesti. Päällimmäisinä jäi mieliin, kuinka pohjusti yhden Rags-maalin luokattomalla ja löysällä poikittaissyötöllään ja menetti kertaalleen omaa näppäryyttään kiekon hyökkäyssinisellä, josta vastustaja pääsi 2vs1 kontraukseen. Kun jalkakaan ei vain riitä enää mihinkään, niin vähän turha ukkohan mies on. Paljon mieluummin katselisin nelosessa vaikkapa Aube-Kubelin tai Martelin nopeutta. Täytyy nyt toivoa, että tekisivät puhtaasti pelillisen ratkaisun, eivätkä roikota Weiseä mukana pelkän sopimuksen ja veteraanistatuksen vuoksi…

Ei ole tullut aiemmin mainittua, mutta Rubtsov on ollut järjestäen pirteä ilmestys näkemissäni peleissä. Venäläisen vastuullinen ja älykäs kahdensuunnan pelaaminen istuu selvästi paremmin ammattikaukaloihin, mitä juniorisarjoihin. Mitään hyökkäyssuunnan dynamoa ja tekijää on kaverista turha odottaa, mutta kaikki viittaisi siihen, että varauksen jälkeen vähän vaisusti edennyt ura olisi saamassa uutta tuulta purjeisiinsa.

--------------------------

Seuraavaksi siis välipäivä, jonka aikana on odotettavissa leirityksen karsimista, jonka jälkeen pe-La yönä ottavat vaihteeksi yhteen Islandersin kanssa, tällä kertaa Allentownissa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Lyon 4 viikkoa sivussa loukkaantumisen takia. Nythän tohon ei tarvita kun normi meininki eli Neuvirth loukkaantuu, niin Hart nahilan puolelle :) Siitä sitten Elliot vähän heikompi peli ja vaihtoon. Hart askiin ja ei enää paluuta farmiin. Sit heräsin ja päästin kissan ulos.
Hartista puheen ollen poikahan pelasi Rangersia vastaan kaks erää ja ei pöllömmin pelannutkaan. Vikassa erässä pelkästään 17 torjuntaa. Muutama nätti torjuntakin mahtui joukkoon. Täytyy kyllä sanoa että onhan se nopea kaveri. Siinä ei kauan jäissä pötkötellä kun ollaan taas valmiina pystyssä torjumaan. Vaikuttaa kyllä kaverilta jolla on lehmän hermot. Välillä naurattanut kun flyers-toimittajat hokee jatkuvasti että olkaa kärsivällisiä ja antakaa pojan rauhassa kehittyä ilman turhia hehkutuksia, niin itse ovat välillä niitä pahimpia hemmoja joilla on se ilotippa hepin nokassa (voiks noin sanoo)
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ei ole joo Simmer vielä pelannut yhtään pre-season peliä. Nyt on 4 peliä jäljellä ennen sarjan alkua, joten eiköhän Simmer pelaa viimeistään ensi yön pelin jälkeen loput. Yön pelin rosteri ei ole vielä osunut silmään.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Ei ole joo Simmer vielä pelannut yhtään pre-season peliä. Nyt on 4 peliä jäljellä ennen sarjan alkua, joten eiköhän Simmer pelaa viimeistään ensi yön pelin jälkeen loput. Yön pelin rosteri ei ole vielä osunut silmään.
Ok. Ei näyttänyt olevan tulevan yön rosterissakaan. Ilmeisesti Neuvirth kärsinyt taas jotain vammaa. Tiedottavat myöhemmin lisää.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ok. Ei näyttänyt olevan tulevan yön rosterissakaan. Ilmeisesti Neuvirth kärsinyt taas jotain vammaa. Tiedottavat myöhemmin lisää.
Joo huomasin kans just äsken et Neuville vissiin jotain vammaa tullut harkoissa. Sorry Neuvi kun maalasin piruja seinille tänään aikaisemmin :)
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ilmeisesti Neuvirth kärsinyt taas jotain vammaa. Tiedottavat myöhemmin lisää.
Melkoinen shokki. Toivottavasti pysyy edes joten kuten kasassa kauden aikana ja sitten kävelee vapaille markkinoille sen jälkeen. Ei tuosta kuitenkaan tule saamaan mitään trade deadlinella, näin ilkeästi sanottuna.

Lindblom ollut ilmeisesti aika vakuuttava ennen kauden alkua ja niin sen pitää ollakin, tuskin antaa enää aihetta heittää itseään farmiin. Kiva nähdä myös, että Vorobyov ja Rubtsov antavat painetta keskikaistan pelaajille. Rubtsovilla varsinkin, kun draftin jälkeiset vuodet meni vähän niin ja näin.
 

Crank

Jäsen
11 pelaajaa oli eilen passitettu pois leirityksestä, Rubtsov mukaan lukien. Sbnationin sivuilla pohdintaa että miksi tää oli hyvä asia. Lyhyesti: halutaan kaivaa esiin hyökkäyspään potentiaali, kun ylhäälle jäädessä rooli olis ollut puolustusvoittoinen

Doing right by Rubtsov
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Saapa nähdä joutuuko Flyers vielä lähtemään maalivahti kaupoille. Neuvirth loukkaantunut tapansa mukaan. Lyon 4vko sivussa. Elliot myös ilmeisesti jotain pientä häikkää. Stolarz ja Hart kunnossa, joista Stolarzin kunnossa pysyminen aiheuttaa pientä hiusten nostatusta kun muistetaan että huilas todella pitkään viime kaudella. Hexy vaikutti aika ärtyneeltä haastattelussa :).
Amac saattaa pelata jo yöllä bostonia vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös