Fantasy Pool: Mestis Edition – trash talk

  • 12 228
  • 161

Millä tavalla varataan? Useampi ääni käytettävissä!

  • Varataan 6 hyökkääjää ja 3 puolustajaa

    Ääniä: 2 14,3%
  • Varataan 5 hyökkääjää ja 3 puolustajaa

    Ääniä: 6 42,9%
  • Varataan 3 hyökkääjää ja 3 puolustajaa

    Ääniä: 1 7,1%
  • Maanantai 10.9. alkaen illemmalla, kuten 18

    Ääniä: 4 28,6%
  • Tiistai 11.9. alkaen illemmalla, kuten 18

    Ääniä: 1 7,1%
  • Torstai 13.9. alkaen illemmalla, kuten 18

    Ääniä: 1 7,1%
  • Lauantai (15.9.) tai sunnuntai (16.9.) alkaen 17–18 tms.

    Ääniä: 4 28,6%
  • Voittaja saa koko potin (tasapisteissä jaetaan)

    Ääniä: 9 64,3%
  • Voittaja saa kaiken, paitsi 2. saa pitää panoksensa

    Ääniä: 2 14,3%
  • Voitto jaetaan kolmelle parhaalle luokkaa 60–30–10

    Ääniä: 1 7,1%
  • * Draft sunnuntaina 9.9 kello 17.00 lähtien

    Ääniä: 5 35,7%
  • *Draftaus aloitetaan sunnuntaina aikarajattoamasti 9.9 ja viimeistellään 16.9 "loppudraftilla".

    Ääniä: 6 42,9%
  • Knap/joku muu kerää rahat ennen vetoa

    Ääniä: 9 64,3%

  • Äänestäjiä
    14
En muista, kuka varasi SaPKon Piitulaisen. Voin nyt kertoa, että Piitulainen on aika pitkään sarjan alusta loukkaantuneena. Joku vamma vaatii leikkaushoitoa. Muuten varmaan oivallinen varaus.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielenkiintoisia ja laadukkaita jengejä sai kanssakisaajatkin kasaan, mutta (ainakin toistaiseksi) olen omaan porukkaan sen verran tyytyväinen, että en vaihtaisi päittäin mihinkään toiseen miehistöön. Hyökkääjien listalta sain oman listani numerot 2. ja 8. ja pakeissa kaikki oli top-11:ssä.

Minulla oli siis varmasti vähän poikkeuksellinen taktiikka muihin nähden. En pyrkinyt valkkaamaan potentiaalisimpia pistepörssinvoittajia - toki Juntheikki olisi kelvannut - vaan ns. varmoja arpoja. Pyrin välttämään sellaisia pelaajia, joilla on isoin riski siirtyä liigaan kesken kauden. Plussaa annoin suoritusvarmuudesta, eli siitä että on ollut tasainen, pelannut täysiä kausia ja aina parempi, jos vielä jatkaa entisessä seurassaankin.

Tarkoitus oli myös hajauttaa niin, että kaikki pelaajat olisivat eri seuroista, mutta TuTon ja KeuPan pelaajat olivat liian kysyttyjä, joten tuosta jouduttiin sitten vikalla varauksella lipsumaan.

Yhden KooKoo-kasvatinkin olisin halunnut mukaan, mutta Elo meni, Blombergia parempia oli saatavana ja Lantta saattaa jämähtää neloskenttään, joten siinäkin mentiin sitten lopulta tunteen sijasta järjellä.

Team @Everton

1. hyökkääjä: Samu Markkula (Hermes)
Markkula oli tosiaankin minulla hyökkääjien listalla sijalla 2. En usko, että taistelee pistepörssin voitosta tai on välttämättä edes top-vitosessa, mutta pitäisi olla hyvin varmat 30-40 pinnaa. On Hermeksen kärkipelaajia ja tehnyt tuon verran pisteitä käytännössä kaikilla kausillaan. Ketjukavereissakin pitäisi riittää tasoa, joten potentiaalia myös yli 40 pinnan.

2. hyökkääjä: Olli-Matti Järvelä (RoKi)
Ehkä vähän yllättävä nimi hyökkääjieni top-kympissä, mutta hyvä valinta, etenkin kun olin ehtinyt varata ja pakkiakin siinä välissä. RoKin selkeä ykköshyökkääjä ja pomminvarmat 30-40 pinnaa. Aiemmilla kausilla jäänyt vain muutama peli välistä, eikä pitäisi olla niin hyvä, että siirtyisi liigaan kesken kauden. Miinuspuolelle ehkä sitten se, että aika epätodennököistä että tekisi yli 40 pinnaa.

3. hyökkääjä: Janne Katosalmi (IPK)
Ehkä epävarmin hyökkääjävalintani, mutta oli listallani sijalla 32. Viime kauden perusteella budjetoitu 25-30 pinnaa, mutta potentiaalia jopa parempaan. On harkkapeleissä pelannut Aatu Hämäläisen rinnalla ykköskentässä ja ura ollut muutenkin varsin nousujohteinen.

4. hyökkääjä: Joona Harjama (K-Vantaa)
Kiekko-Vantaan pelaajia koitin vähän vältellä. Siellä saattaa äijää pudota alempiin kenttiin jokerilainojen tieltä tai siirtyä kokonaan muuallekin kesken kauden. Harjamaa pidän kuitenkin aika varmana 25 pisteen miehenä. Kakkossentteri, jolle riittää hyviä ketjukavereita, ja edellisillä kausilla samassa seurassa 49 pelissä 25 pinnaa ja 50 pelissä 26 pinnaa.

5. hyökkääjä: Joonas Toivanen (SaPKo)
Viimeinen valintani draftissa. Tiesin, että 25 pinnan hyökkääjiä riittää, joten uskalsin kerätä pakit kasaan hyvissä ajoin. Tylsä valinta, eikä potentiaalia yllättää. Jäänee näillä näkymin kolmoskenttään, eikä välttämättä saa yv-vastuutakaan, mutta pitäisin 25-30 pistettä hyvin varmana .

1. puolustaja: Jimi Kuronen (SaPKo)
Mulla oli itse asialla pakkien listalla ykkösenä Joel Olkkonen, mutta poikkesin listasta hitusen. Jokipoikien alakerrassa kilpailua on enemmän kuin SaPKossa, jossa Kurosen pitäisi olla ihan selkeä ykköspakki kiekollisessa pelissä. 25-30 pinnaa realismia, mutta jos yv laulaa kovalla tahdilla, niin potentiaalia jopa hiukan parempaan.

2. puolustaja: Jarno Lippojoki (Ketterä)

Pakeista olisin mielellään ottanut sekä Olkkosen että Kurosen ja sitten kolmanneksi jonkun varman konkarin troikasta Lippojoki-Koponen-Lehikoinen. Olkkonen jäi saamatta, mutta Lipari oli näistä kolmesta listallani korkeimmalla, koska on kiekollisempi kuin Koponen ja ottelumäärien suhteen varmempi kuin Lehikoinen. Eli ihan jees myös näin. Varmat 15-20 pinnaa luvassa.

3. puolustaja: Lassi Raitanen (Jokipojat)
Joku piti saada mukaan Jokipojista ja listan järjestyksessä Raitanen oli hyvin hollilla. Pelannee ykkös- tai kakkosparissa joukkueessa, jonka pitäisi pystyä tekemään maaleja. Pidän siis melko turvallisena valintana ja odotusarvona vähintään 15-20 pinnaa, potentiaalia jopa jonkun verran parempaan.

Kokonaispistearvio joukkueelle:
paskalla säkällä 185 pistettä
suonenvetojätkillä 245 pistettä.
 

mrkrw

Jäsen
Joonas Larinmaa: Pidän tästä pelaajasta. Levitin kesällä vähän puolivahingossakin puolihuhua että olisi Turkuun tulossa, kun mutuilin uusia pelaajia ja joku otti tuon huhuna. Larinmaita on Turku täynnä ja itsekin olen pelannut Joonaksen isoveljeä vastaan useastikin junnuvuosinamme.

Jesse Pelamo: Ihan puhtaasti EP-scouttauksella. Tiesin kyllä nimen ja missä pelaa, mutta otteista ei ollut mitään muistikuvia. Ehkä siksi että olen tiedostamattani blokannut viime keväänä kaiken KeuPaan liittyvän mielestäni :D

Timi Lahtinen: Iso, voimakas, tehokas viimeistelijä, no fucks given-asenne. Sytyn.

Miro Mäkinen: Kuten tätä varausta tehdessäni kerroin, 9 pistettä 3 peliin tällä preseasonilla, joten odotukset ainakin on kovat.

Kasper Piitulainen: Ihan siksi että voin antaa tasoitusta... Oikeasti tätä mietittiin kahden kaverin kanssa ja verrattiin Embrichiin. Viduiks meni ilmeisesti.

Matias Haaranen: Pieni taitava ja oletettavasti LeKin ykköspakki pelaten paljon ylivoimaa.

Matt Nickerson: Tämä vain kuului mulle. Eroottinen parta ja peli-ilme. Oli tuossa surullisenkuuluisassa KarhuHT-pelissä TUTOn paras pelaaja. Jokainen syöttö omien lapaan, ei panikoinut jos karvaaja roikkui selässä, laukaus näytti aika napakalta, kunhan osuu tolppien väliin. Olen toitottanut vihaajille, että en usko mihinkään ylilyöntiin. Yksi pitkä pelikielto kyllä tulee koska joku pikkujunnu ei osaa ottaa taklausta vastaan ja kurinpito antaa nimen perusteella vähintään 10 peliä.

Jere Karlsson: Pohdin aika pitkäänkin Jeren ja Samu Suomisen välillä. Suominen lähti kuitenkin lainalle Itävaltaan joten tämä jäi vaihtoehdoksi. Pelaa ylivoimaa, on ihan taitava. Perusvarma valinta.

Edit: Kurtis McLean treenaa TUTOn kanssa, ja oli omallakin listalla, mutta sitten tuli tuo sääntö ettei voi ottaa jos kesken draftin tulee sopimuksia. Toki en usko että Kurtis Turkuun jää, mutta olisihan se tullut varmasti kaikille vähän puuntakaa jos olisin tuollaisen ottanut riskilläkin ettei edes pelaa.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Omien listojeni mukaan tällaisia pisteitä luvassa:

Big Bear 140-200
Everton 185-245
Franto 115-210
HOOLIGAN_ 130-230
Knap 135-250
Linnankundi 65-160
LL90 170-230
mrkrw 105-200
penaz 150-225
Peteliuz 160-230
saiman 125-215
Sergei Fedorov 135-215
stemme 165-255


Joko jaetaan rahat, vai annetaanko poikien pelatakin?
 

Knap

Jäsen
Team jotain uutta, vanhaa, lainattua ja sinistä. Otin kuin otinkin melkoisesti lainapelaajia, mutta ne ovat kohtalaisen varmoja. Epävarmimpana pidän Mäkitalon Roopea. Lopuista lainapelaajista Embrich ja Monto saattavat pelata pari peliä Jokereissa, mutta ne pelit (jos niitä edes tulee) on laskettavissa yhden käden sormilla. Santeri Vuoti on LeKin oma pelaaja, mutta en yllättyisi, mikäli pari peliä Tapparassa kokeilee. Kuitenkin, näiden pelaajien pistepotentiaali on niin korkea, että riski oli otettava. Sen minkä näissä draft-vedoissa olen oppinut, on se, että vain potentiaalin realisoitumisella voi voittaa.

#12 Miro-Pekka Saarelainen ~ 46p
Yllätyin, kun oli vielä jäljellä. Odotukset ovat jälleen lähempänä 50 pistettä, mutta Kiekko-Vantaan laaja kärki voi osoittautua minulle akilleen kantapääksi. Potentiaalinen pistepörssin voittaja taidoiltaan ja pistepotentiaaliltaan, mutta en usko aivan siihen yltävän.
.
#15 Santeri Vuoti ~ 50p
Jotkut voisi kysyä, miksi kakkosvaraukseni pisteet ovat suuremmat kuin ykkösvaraukseni. Syy on helppo, Saarelainen on varmempi tapaus. LeKin ehdoton ykköshyökkääjä ja saa pelata parhaimpien pelaajien kanssa, pelaa myös niin kauan kuin haluaa. Esimerkiksi Otto Mäkinen - Santeri Vuoti voi olla melko tehokas duo. Ilman loukkaantumisia taistelee pistepörssin voitosta.

#38 Saku Kinnunen ~ 28p
Arvioin pisteet alakanttiin Sakulle. Mietin tällä vuorolla jo Olkkosta ja Lehikoista, mutta halusin pelaajan IPK:sta, eikä Kinnusen jäätävät otteet ainakaan vähentäneet varmuutta. IPK:n puolustuksen kiekollinen dynamo ja pelaa rajattomasti YVta ja hyökkäyspään aloituksissa. On tehnyt varmaan jokaisessa IPK:n harjoituspelissä jo maalinkin.

#41 Joona Monto - 36p
Pisteet voi kasvaa viime kauden 41 pisteestä, mutta pieni epäilyksen peikko kuitenkin on. Kiekko-Vantaan joukkue on niin laadukas, joten Monto ihanteellisena 2-suunnan pelaajana luultavasti jakaa alivoima sentteröinnit Niemimaan kanssa kahdestaan jolloin Embrichia ja Saarelaista voidaan "kuluttaa" enemmän ylivoimalla. Varmasti Montokin pelaa ylivoimaa paljon, mutta hänen rooli on silti monipuolisempi.

#64 Esa Lehikoinen - 22p
Ihmettelin kun oli vapaana vielä näin myöhään, oli puolustajieni listalla kahdeksas. Mikäli pelaa jokaisen pelin, pistesaalis voi olla isompikin. Kapteenina saa varmasti yhdessä Olkkosen runsaasti vastuuta. Yhden pelin harjoituskaudella Lehikoiselta nähnyt ja kieltämättä vakuutuin.

#67 Roope Mäkitalo - 41p
Peliittojen suvereeni ykköshyökkääjä - myös Mestiksen eliittipelaaja. Saattaa olla tuntemattomampi pelaaja vielä monelle, mutta lupaan ensi kaudella pankin räjähtävän oikeasti. Tulee tekemään B-pisteen kaarelta runsaasti maaleja ylivoimalla, mutta myös syöttövalikoima on ihanteelinen. Toivottavasti Peliitat ei vie kesken kauden, nimittäin muuten tämä on ryöstö.

#90 Erno Hopponen - 12p
Pohdin kauan Roope Repon ja Hopposen välillä, mutta päädyin Hopposeen, koska mahdollisuus kokenenimpana Koovee-pelaajana ottaa ykköspakin rooli. Hopposta en muista katsomistani peleistä, eikä pistesaaliskaan ole kovin kummoinen ollut, mutta laskin tässä 1+1. Repon edellä olisi KeuPassa ollut paljon muitakin.

#93 Erik Embrich - 44p
Harkitsin Emrichia jo ensimmäisellä kierroksella. Miksi en ottanut? Tässä on pelaaja, joka voi oikeasti viettää Jokereiden mukana pelimatkoja. Pelejä, mitkä Embrichilta olen nähnyt, hän on ollut dominoiva pelaaja. Hän on tehnyt mitä haluaa. Sanoisin tämänkin pelaajan kohdalla, että mahdollisuus täydellä kaudella voittaa pistepörssi, mutta veikkaan pisteiden täydellä kaudella asettuvan 40 pisteen paremmalle puolelle.

Joukkueessani on muutamia pelaajia lukuunottamatta vähintäänkin lieviä riskejä. Kuitenkin pidän omaa joukkuetta parhaana ja Evertonin sanoin, en vaihtaisi tätä suoraan kenenkään vastaavaan joukkueeseen. Voin olla kisan voittaja, tai jäädä alempaan keskikastiin, kun emoseurat vievät pelaajani.

Pistemääräni on: 279. Kuulostaa kieltämättä hyvin optimaaliselta verrattuna Evertonin tekemään listaukseen. Nämä pistemäärät ovat siis oletuksena sille, että jokainen pelaisi täyden kauden.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Tässä seuraavaksi vähän omia ajatuksia joukkueen kasaamisesta. Meikäläisellä ei oikeastaan edes ollut mitään listaa, missä pelaajat olis ollu paremmuusjärjestyksessä. Listasin ukkoja ja fiiliksen mukaan varasin.

Alusta saakka oli selvää, että Aku Kestilä tulee olemaan ensimmäinen varaus, mikäli on vapaana. Toisena taisin ottaa Janne Kumpulaisen, koska halusin jonkun KeuPan pistenikkarin, ja Kumpulainen vakuutti taidoillaan Ketterässä viime kaudella. Lisäksi Likola ja Pelamo oli juuri edellisillä vuoroilla mennyt.

Seuraavana kiikarissa oli IPK:n Tuomas Vartiainen, mutta se kerkesi mennä nenän edestä, joten päädyin (ehkä vähän hätäisesti) ottamaan oman listan BPA:n, Jere-Matias Alasen, jolle odotan hyvää kautta IPK:n riveistä.

Puolustukseen halusin jonkun kolmikosta Sameli Ventelä, Eero Teräväinen, Tyko Karjalainen. Ventelä oli mennyt, joten päädyin Teräväiseen.

Ville Vainikainen, muutama kausi alla Liigassa ja nyt pelannut loistavat harjoitus/cupin pelit, juuri valinnan jälkeen Cupissa vielä 3+1. Olin unohtanut koko kaverin, mutta kun huomasin olevan vielä vapaana, tiesin saavani pistepörssin top20 pelaajan. Riku Tiaisen otin koska joku piti saada K-Vantaasta.

Maarnela kanssa pelannut Ketterässä hyvät treenipelit, Ventelän ollessa poissa on kiekollinen ykköspakki, muuten kakkospakki ja kakkosylivoimaa. Bourgrois sitten villinä hakuna, josko nostaisi pohojoisessa tasonsa seuraavalle levelille!

Kiitokset vielä kerran @Knap järjestämisestä, ja iso kiitos kaikille mutkattomasta ja sujuvasta draftista! Kohta päässään jännäämään!

Edit. lisätään vielä oletetut pistemäärät.

Aku Kestilä, 55 pistettä (Viime kaudella jo yli PPG)
Janne Kumpulainen, 40 pistettä
Jere-Matias Alanen, 40 pistettä
Ville Vainikainen, 50 pistettä
Riku Tiainen, 25 pistettä
Eero Teräväinen, 25 pistettä
Henry Maarnela, 20 pistettä
Fabien Bourgeois, 10 pistettä

= 265 pistettä
 
Viimeksi muokattu:

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Pakeista taas ihmettelin kun Roope Repo ei mennyt.
Roope Repo oli vaihtoehtoni viimeiseksi pakiksi, mutta päädyin kuitenkin Samuli Tanhuaan, jonka odotan tekevän 15 tehopistettä. Revolla oli toki kovat tehot viime kaudelta Suomi sarjassa ja tällä kaudella Suomen Cupissa.
En muista, kuka varasi SaPKon Piitulaisen. Voin nyt kertoa, että Piitulainen on aika pitkään sarjan alusta loukkaantuneena. Joku vamma vaatii leikkaushoitoa.
Tuosta loukkaantumisesta oli jo aikaisemmin maininta SapKon keskustelupalstalla, joten hänen valintaansa osasi välttää.
Jere Karlsson: Pohdin aika pitkäänkin Jeren ja Samu Suomisen välillä.
Koska Samu Suominen ei ollut pelannut yhtään peliä TuTossa, en olisi uskaltanut häntä varata. Joukkueesi Jere Karlsson ja Amerikan Matti eivät ole pisteillä juhlineet. Toivottavasti juhlivat tulevalla kaudella. Myöskään Henri Ruotsalaista en uskaltanut varata, koska hän ei ole tänä syksynä yhtään peliä pelannut.

TuTon miehen halusin ensimmäiseksi varauksekseni. Puntaroin Lassi Kokkalan ja Matias Lehtosen välillä. Odotan Matiaksen tekevän yli 50 pistettä tulevalla kaudella. Toiseksi hyökkääjäkseni olisin ottanut Topi Taavitsaisen (jonka kohdalla on olemassa riski, että hän vaihtaa seuraa kesken kauden ainakin, jos pelaa "liian hyvin"), jos hän olisi ollut vapaana. Kun ei ollut otin SaPKon Juuso Forsströmin, jolta odotan 35 pistettä.

Taktiikkani oli ottaa yksi hyvä pakki ja kahden muun puolustajan valinnan jätin sitten kahdelle viimeiselle valintakierrokselleni, jolloin katsoin keitä potentiaalisista 10-15 pisteen miehiä oli jäljellä Niistä sitten sitten tein valintani. Ykköspuolustajavaihtoehtoni oli JImi Kuronen ja kakkonen Jere Rouhiainen, jonka odotan tekevän 30 pistettä. Kolmas ja neljäs hyökkääjävalintani olivat Eetu Elo ja Malo Ville, joiden odotan kehittyvän tulevalla kaudella. Potentiaalisia 35 pisteen miehiä. Viidenneksi hyökkääjäksi olisin ottanut Atte Mäkisen, mutta kun hänet oli varattu vähän aikaisemmin niin tyydyin Joensuun Mika Koivistoon, jolta on odotettavissa 25-30 pistettä.

Kun noita pisteitä ynnäilee niin jos hyvin käy niin tuo joukkue voi kerätä 240 pistettä.
 
Viimeksi muokattu:

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
1. hyökkääjä: Kristian Kangas (Hermes)
Tässä pitäs olla tämän kauden Hermeksen ykkösmies, uskon että +40 pistettä on täysin saavutettavissa.

2. hyökkääjä: Topi Taavitsainen (TuTo)
Jos TUTOn ykköskenttä pysyy tuossa Taavitsainen - Kokkala - Friman muodossa niin tulee olemaan yks sarjan tehokkaimmista kentistä. Topi päässyt maistamaan nyt pari kautta Liiga vauhtia ja tietää mitä se vaatii, uskon että kaverilla on sen verran nälkää että tosissaan on paiskittu hommia ja tämä tulee jäämään viimeiseksi kaudeksi Mestiksessä. +45

3. hyökkääjä: Miika Tiihonen (Hermes)
Tää tuli itelle vähä puskista, mutta harjotuskaudella on antanut sellaset näytöt että tulee olemaan kovaluu ainakin sisäisessä pörssissä. Menee sinne maalineteen mihin ei Hermeksellä liikaa oo sellasia miehiä pistää jotka siellä pysyis ja onnistuu pitämään mailan vapaana. Tämän lisäks osaa käyttää sitä kroppaa siellä ja uskon että tulee tekemään aikamoista jälkeä. +30 pistettä.

4. hyökkääjä: Tatu Vihavainen (SaPKo)
Nuori ja nälkäinen? Kotona pelaamassa ja viime kaudella 34 pistettä 38 peliä. Uskon että tulee yltämään samoihin pisteisiin. ~35 pistettä

5. hyökkääjä: Oskari Uomala (Hermes)
Hallilla on puhuttu jo joukkueen tärkeimmästä pelaajasta. Alotukset ja kiekollinen osaaminen on pistäny kovasti silmään. Tämän lisäks Niemelän kanssa tuntuu peli kulkevan hyvin, siihen kun löydettäs mies täydentämään kolmikkoa niin voi tulla rumaa jälkeä. +30 pistettä.


Pakko myöntää että pakeissa mennään aika fiilispohjalla ilman tilastoja isompaa faktaa.


1. puolustaja: Sakari Turtiainen (KeuPa)
En tiiä mikä on kun ei ole pelannut, ehkä joku voi tätä avata onko isompaa loukkia ja menikö tääki Elite skouttaus ihan penkin alle. Odotukset +15 pistettä.

2. puolustaja: Santeri Arousva (LeKi)
Odotukset ~10 pistettä

3. puolustaja: Nico Joki (Hermes)
Joki on Hermeksen täsmäase ylivoimalle. 5vs5 pelissä täysin kuutamolla, mutta laukaus on hyvä. Odotukset on siinä 10 pisteen nurkilla.

215 pistettä tuli omalla laskukaavalla, tässä on isoja riskejä ja uskon että realistinen odotus on jossain 200 pisteen nurkilla. Erittäin hyvällä säkällä toki sen 230 pistettä on mahdollinen.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Jos nyt pientä yhteenvetoa oman tiimin pelaajista.

1. Lassi Kokkala
- TUTO on jälleen yksi suurimmista mestarisuosikeista ja Kokkala on lähtökohtaisesti joukkueensa ykkössentteri. Sen verran kova pelimies Mestikseen, että pitäisi kyllä top kymppiin yltää pistepörssissä. Odotuksena on n. 50 pisteen runkosarja. Ilmeisesti ei ole vielä treenipeleissä vakuuttanut, mutta näinhän se monesti menee, että pelimiehet jättää tuloksen teon tosipeleihin.

2. Arttu Likola
- Jäi aikanaan JYP-Akatemiasta hyvin mieleen. Nyt KeuPan kivikovassa joukkueessa tulosyksikön mies. Nälkää varmasti riittää päästä takaisin liigaympyröihin. Odotan, että Likola painaa n. 40 pistettä runkosarjassa.

3. Jussi Nättinen
- Hermeksen ykkössentteri, vastuuta siis paljon tarjolla myös yv:llä. Teki viime Hermes-kaudella 39 pistettä, joten odotan, että taas on tulossa n. 40 pisteen kausi.

4. Sebastian Moberg
- Hermeksen puolustuksen kiekollinen liideri. Uskon Mobergin saavuttavan Hermeksen pakeista eniten pisteitä. Heitetään arvioksi vaikka 25 pistettä.

5. Nico Friman
- Aloitti viime kaudella Hermeksessä, mutta kuten koko viime kauden Hermes.. alisuoritti pahasti. Pääsi kuitenkin kesken kauden TUTO:n kelkkaan mukaan, jossa tekikin ihan hyvin pisteitä. Treenipelien perusteella ottaa paikkansa kahdesta ensimmäisestä ketjusta ja tekaisee n. 35 pistettä.

6. Tyko Karjalainen
- Vähän kysymysmerkki itselle, mutta vaikutti omalla varaushetkellä hyvältä vaihtoehdolta kun tutkaili eliteprospects + Vantaan treenimatsitilastoja. K-Vantaassa kenties ylivoimaakin tarjolla. Veikkauksena n. 20 pistettä.

7. Joonas Niemelä
- Viime kevään mestari KeuPasta. Potentiaalia vaikuttaa olevan. Oskari Uomalan kanssa löytäneet hyvin toisensa harjoituspeleissä. Hermeksen tulosyksikön mies jolta odotan n. 30 pisteen kautta.

8. Reko Tornberg
- Kova laukaus ja Hermeksessä pääsee todennäköisesti ylivoimaakin pelaamaan. Kuulunee 4 kärkipakin joukkoon Hermeksessä. 15 pistettä voisi olla odotettavissa.

Optimisesti arvioin, että tämä mun tiimi kasaa yhteensä sellaset 250 pistettä. Toivottavasti äijät vaan pysyy terveenä ja kukaan ei loikkaa kesken kauden muihin ympyröihin.

Tämä kyllä tuo mukavasti lisää mielenkiintoa alkavaan sarjaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuitenkin, näiden pelaajien pistepotentiaali on niin korkea, että riski oli otettava. Sen minkä näissä draft-vedoissa olen oppinut, on se, että vain potentiaalin realisoitumisella voi voittaa.

Pannahinen, se muuten voipi olla juurikin noin. Ja siihen mun jengi kyllä sitten tulee kosahtamaan. Ilmankos kukaan muu ei noudattanut samaa pessimisti ei pety -kaavaani valinnoissaan... Markkulalla ja Katosalmella voi olla potentiaalia merkittävästi budjetoimaani isompaan saaliseen, mutta kaikki muut on kyllä niin perusvarmoja pelaajia, että eivät tule ylittämään odotuksia.

No, katsellaan ja otetaan tarvittaessa jatkossa opiksi. Meinasin väittää, että tämä on ensimmäinen kokemukseni fantasiadrafteista, mutta sitten muistin, että osallistuin liigapörssiin vuonna miekka ja kivi (silloin, kun osallistuttiin postikorteilla, lankapuhelinten aikakaudella en enää pelannut) ja tulihan täällä palstallakin pyöritettyä Mestis-pörssiä jokusen kauden ajan.

6. Tyko Karjalainen
- Vähän kysymysmerkki itselle, mutta vaikutti omalla varaushetkellä hyvältä vaihtoehdolta kun tutkaili eliteprospects + Vantaan treenimatsitilastoja. K-Vantaassa kenties ylivoimaakin tarjolla. Veikkauksena n. 20 pistettä.

Sanoisin, että on koko Mestiksen suurimpia kysymysmerkkejä. NCAA-kausien perusteella ei osaa sanoa yhtään mitään, mutta viimeisin kausi Suomessa oli erittäin vahva. Oli A-junnujen pistepörssissä pakkien kolmonen, taakse jäi mm. Joni Tuulola.
 
Itse valitsin Seinelän, Goodwinin ja Heikkisen sen perusteella, että ovat tulleet tutuksi suomisarjassa. Goodwin ja Heikkinen on ennakkoon mestiksen heikomman pään joukkueissa ja mahdollisuus päästä kärkiketjuihin takomaan pisteitä. Seinelä on pelannut harjoituskaudella SaPKon kärkiketjuissa ja siellähän pisteitä pitäisi tulla ihan luonnostaan. Atte Karppisen valitsin taustatietojen perusteella. SaPKo oli Aten perässä hyvissä ajoin talvella ja eikä ollut ainut seura, joka oli miehestä kiinnostunut. Eetu-Santeri Koivunen on sitten lähinnä täydennysmies tähän viisikkoon.
Puolustajista Eetu Andersson on pistänyt silmään hyvänä luistelijana ja innokkaana hyökkääjänä. Pelannut myös SaPKon peleissä YV:tä. Väinölä on myös innokas hyökkäämään ja silloin voi pisteitäkin saada. Tämän kaksikon kentällä ollessa voi kolista omissakin, mutta miinusmaaleja ei lasketa. TPS-lainan Pylkkäsen laitoin ihan sillä perusteella, jos saisi pelata kauden SaPKossa ja tykitti yhden lämärimaalin siniviivalta, vaikka maalivahdilla ei ollut maskia. Siis enemmän intuitiolla kuin järjellä valitsin Pylkkäsen.
Osallistuminen kisaan on enemmän kannatustoimintaa tällaiselle kilpailulle ja jos satun voittamaan, niin olenhan minä sitten guru, jonka rinnalla Everton kalpenee.
 

mrkrw

Jäsen
Seinelä on pelannut harjoituskaudella SaPKon kärkiketjoissa

Seinelä on kyllä mielenkiintoinen. Yritti useamman kauden päästä TUTOon tryouttien kautta, ja kun ei päässyt niin surffaili Suomisarjassa. Hauska fakta muuten: Teki edelliskaudella Naantalissa enemmän pisteitä kun viime kaudella Kaarinassa, ja silti viime kaudella vasta alettiin osoittaa mielenkiintoa Mestiksen puolelta. Naantalissa vain pelasivat putoamisesta ja viime kaudella Kaarinassa playoffeissa, tiedä sitten vaikuttiko tuo siihen kiinnostukseen.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Minä puolestani pyrin osakesijoittamisen tyyliseen riskien minimoimiseen ja hajauttamiseen, mistä tarkemmin erillisessä viestissä. Väittäisin, että stemmellä oli sama ajatus. Tosin poikkesi minun draftaamisestani siinä, että käytti kolme viimeistä varaustaan jonkinlaisiin "high risk / potential reward" -pelaajiin.
Aika pitkälti näin, mutta siinä sivussa tuli mietittyä pelaajia, joilla olisi potentiaalia myöskin parantaa viime kaudesta. Esim. omalla listallani Juntheikki oli varaamieni Kokkolan ja Lainion takana. Viimeiset varaukseni ovat kyllä enemmän toivotaan toivotaan -osastoa.

2. hyökkääjä: Olli-Matti Järvelä (RoKi)
Ehkä vähän yllättävä nimi hyökkääjieni top-kympissä, mutta hyvä valinta, etenkin kun olin ehtinyt varata ja pakkiakin siinä välissä. RoKin selkeä ykköshyökkääjä ja pomminvarmat 30-40 pinnaa. Aiemmilla kausilla jäänyt vain muutama peli välistä, eikä pitäisi olla niin hyvä, että siirtyisi liigaan kesken kauden. Miinuspuolelle ehkä sitten se, että aika epätodennököistä että tekisi yli 40 pinnaa.
Olli-Matin olisin halunnut omaan jengiin, mutta en noin korkealla uskaltanut ottaa. On toki RoKin ykköshyökkääjä, mutta päässyt parilla viime kaudella nauttimaan paremmasta tarjoilusta, viime kaudella Metsävainio + Kangas ja toissa kaudella Tamminen. Tällä kaudella aloittaa todennäköisesti Elon ja Hermosen rinnalla. Mutta toivottavasti onnistuu, RoKilla ei liikaa varmoja ykköskorin hyökkääjiä ole.

Omasta joukkueesta muutama sananen:

Matias Lainio (SaPKo)
Viime kaudella jo lähes pinna per peli, josta tuskin ainakaan alaspäin tulee. Toinen kausi Mestistä edessä ja uskon tällä kaudella lyövän toden teolla läpi. Odotuksissa n. 50p ja pistepörssin top 10 sijat.

Tatu Kokkola (Jokipojat)
Pitkälti samat sanat kuin Lainioon, sillä erotuksella että saa hiukan paremmat ketjukaverit kuin viime kaudella. Odotuksissa pistepörssin top 10 n. 50 pisteellä ja liigasopimus ensi kaudelle.

Rasmus Hämäläinen (Ketterä)
Viime kaudella jo pinna per peli ja Ketterässä päässee pelaamaan Kestilän ja Vainikaisen ketjussa, joka lienee sarjan vaarallisimpia trioja. Itse asiassa ihmettelin, miten oli vielä tuossa vaiheessa vapaana. Odotuksissa 40-50 pistettä, tuossa kentässä jopa todennäköistä. Toivottavasti pysyy kunnossa.

Aleksi Hämäläinen (IPK)
Varmahkot ~25p, toiveissa läpimurto ja +30p. Saanee vastuuta ja apuja IPK:n vahvistuneelta hyökkäyskalustolta.

Sami Salminen (K-Vantaa)
Harjoituskaudella päässyt pelaamaan ykköskenttään ja ollut tehokas, toivotaan saman jatkuvan kaudellakin. Optimistinen arvio ~30p.

Joel Olkkonen (Jokipojat)

Mestiksen parhaimpia pakkeja, varmahkot 20-30p riippuen (ylivoima)vastuusta.

Nico Nurmikanta (K-Vantaa)
Aloitti viime kauden todella tehokkaasti ennen loukkaantumistaan, potentiaalia olla sarjan kärkipakkeja. Uhkana Jokerien mukana oleminen. Toiveissa vähintään 35 peliä ja 15 pistettä.

Niko Mikkola (RoKi)
Arpa joka voittaa tai ei voita, jäi mieleen A-junnujen liigafinaaleista. RoKissa saanee ainakin kokeilla ylivoimaa. A-junnuissa noin 0,5 pinnaa per peli, nyt toiveissa 10-15p.

Katsellaan sitten kauden jälkeen kuinka pahasti ylioptimistinen tuli oltua. Näillä odotuksilla olisi tulossa 240-270p.
 

Knap

Jäsen
Tatu Kokkola (Jokipojat)
Pitkälti samat sanat kuin Lainioon, sillä erotuksella että saa hiukan paremmat ketjukaverit kuin viime kaudella. Odotuksissa pistepörssin top 10 n. 50 pisteellä ja liigasopimus ensi kaudelle.
Viime kaudella Kokkolaa enemmän seuranneena pidin ihmeenä, ettei saanut liigasopimusta jo nyt. Ei siksi, että olisi dominoiva pelaaja, vaan pelaa laadukasta 2-suunnan peliä. En kuitenkaan uskaltanut varata Kokkolaa noin ajoissa, koska jäi viime kaudella hänen tehoista hieman mieleen tuuri. Teki varmaan puolet maaleistaan B-pisteen kaarelta, eikä suinkaan tulisella one timerilla vaan aika löysällä ranteella. Toki varmasti Kokkolankin hyvyyttä. Pelaaja, joka tuo takuuvarmat 30 pistettä, mutta voi pistää paremmaksikin ja tuoda sen 50p.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nico Nurmikanta (K-Vantaa)
Aloitti viime kauden todella tehokkaasti ennen loukkaantumistaan, potentiaalia olla sarjan kärkipakkeja. Uhkana Jokerien mukana oleminen. Toiveissa vähintään 35 peliä ja 15 pistettä.

Nurmikanta olisi houkuttanut kovasti itseänikin. Hän ja Joona Monto olivat ainoat lainapelaajat, jotka olisin voinut varata, mutta ei natsannut kumpikaan kohdilleen. En pitäisi mitenkään mahdottomana, etteikö Nurmikallio voisi olla koko sarjan pakkien pistekärkiä, jos vaan pelaa kokonaisen kauden Vantaalla. Mutta riskitkin on olemassa: melkein koko viime kausi meni katsomon puolella toipilaana ja on tosiaan sekin mahdollisuus, että Jokerit kutsuu rinkiinsä esim. loukkaantumissuman johdosta.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Nurmikanta olisi houkuttanut kovasti itseänikin. Hän ja Joona Monto olivat ainoat lainapelaajat, jotka olisin voinut varata, mutta ei natsannut kumpikaan kohdilleen. En pitäisi mitenkään mahdottomana, etteikö Nurmikallio voisi olla koko sarjan pakkien pistekärkiä, jos vaan pelaa kokonaisen kauden Vantaalla. Mutta riskitkin on olemassa: melkein koko viime kausi meni katsomon puolella toipilaana ja on tosiaan sekin mahdollisuus, että Jokerit kutsuu rinkiinsä esim. loukkaantumissuman johdosta.

Itsellä oli listalla melko korkealla Erik Embrich sekä Nico Nurmikanta. Embrich/Nurmikanta -kaksikkoa en kuitenkaan lopulta uskaltanut ottaa Jokereiden takia. Yllätyin jopa miten myöhään Embrich meni. Uskaltaisin väittää, että jos pelaa koko kauden Vantaalla, tekee hän sen +40 pts. Treenipeleissä ollut todella vakuuttava. Jälkikäteen jopa harmittaa, etten kaveria ottanut. Vantaan puolustajista muutenkin pohdin, että mikähän on marssijärjestys esimerkiksi ylivoimilla, kun joukkueessa on Ilari Metsolaa, Nico Nurmikantaa sekä Tyko Karjalaista.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lucenius tuli LeKiin. Nostaa Knapin joukkueessa olevan Santeri Vuodin odotusarvoa entisestään.

KeuPassa alkaa puolestaan olla niin paljon hyökkääjiä, että osa draftatuistakin pelimiehistä saattaa joutua taistelemaan peliajastaan.
 

Knap

Jäsen
Perjantaina alkaa. Hassua, että välttämättä kukaan meidän pelaajista ei eds pistepörssiä voita koska Lucenius. Minulle ehkä Lucenius on hyödyllisin, kun luultavasti Vuodin kanssa pelaa. Siinä sitä sitten on Vuodin olla, kun Kuusela saa miettiä laittaako Luccen vai Otto Mäkisen viereen. Loukkaantuminen taitaa olla vain valitulla Piitulaisella, joten noin muutoin hyvistä asemista kisaan kaikki pääsee.

E: Suosittelen laittaa tästä ketjusta ilmoitukset päälle, niin ei unohdu tämä ketju jos muiden kommentteja haluaa nähdä kauden aikana.
 

mrkrw

Jäsen
Loukkaantuminen taitaa olla vain valitulla Piitulaisella, joten noin muutoin hyvistä asemista kisaan kaikki pääsee

Annoin muille vain siimaa kun otin Piitulaisen, sillä Miro M painaa 80 pinnaa ja NickerMatt yllättää kaikki ja tekee 12+35 ja vuoden päästä SKA Pietariin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Illalla lähtee. Kokoonpanot on jo julkaistu (tosin KooVeella muutama tyhjä slotti), eli tässä avauskierroksen roolit:

Team @Big Bear

1. hyökkääjä: Aatu Hämäläinen (IPK) - 1. kentässä
2. hyökkääjä: Janne Väyrynen (Jokipojat) - ei kokoonpanossa
3. hyökkääjä: Tuomas Vartiainen (IPK) - 1. kentässä
4. hyökkääjä: Atte Mäkinen (TuTo) - 3. kentässä
5. hyökkääjä: Julius Rantaeskola (IPK) - 2. kentässä
1. puolustaja: Otto Huttunen (IPK) - 1. kentässä
2. puolustaja: Olli Aitola (KeuPa) - 1. kentässä
3. puolustaja: Ville Tiitinen (SaPKo) - 1. kentässä

Team @Everton
1. hyökkääjä: Samu Markkula (Hermes) - 1. kentässä
2. hyökkääjä: Olli-Matti Järvelä (RoKi) - ei kokoonpanossa
3. hyökkääjä: Janne Katosalmi (IPK) - 2. kentässä
4. hyökkääjä: Joona Harjama (K-Vantaa) - 2. kentässä
5. hyökkääjä: Joonas Toivanen (SaPKo) - 2. kentässä
1. puolustaja: Jimi Kuronen (SaPKo) - 1. kentässä
2. puolustaja: Jarno Lippojoki (Ketterä) - 3. kentässä
3. puolustaja: Lassi Raitanen (Jokipojat) - 1. kentässä

Team @Franto
1. hyökkääjä: Lassi Kokkala (TuTo) - 1. kentässä
2. hyökkääjä: Arttu Likola (KeuPa) - 1. kentässä
3. hyökkääjä: Jussi Nättinen (Hermes) - 2. kentässä
4. hyökkääjä: Nico Friman (TuTo) - 1. kentässä
5. hyökkääjä: Joonas Niemelä (Hermes) - 1. kentässä
1. puolustaja: Sebastian Moberg (Hermes) - 1. kentässä
2. puolustaja: Tyko Karjalainen (K-Vantaa) - 2. kentässä
3. puolustaja: Reko Tornberg (Hermes) - 1. kentässä

Team @HOOLIGAN_
1. hyökkääjä: Jesse Juntheikki (Ketterä) - 2. kentässä
2. hyökkääjä: Waltteri Lehtonen (KeuPa) - 1. kentässä
3. hyökkääjä: Jussi Viitanen (IPK) - 3. kentässä
4. hyökkääjä: Matias Mustonen (KeuPa) - 4. kentässä
5. hyökkääjä: Justus Mikkonen (KeuPa) - 3. kentässä
1. puolustaja: Joonas Viinikainen (KeuPa) - ei kokoonpanossa
2. puolustaja: Santeri Suistio (KeuPa) - 3. kentässä
3. puolustaja: Olli Kaskinen (TuTo) - ei kokoonpanossa (liigassa?)

Team @Knap
1. hyökkääjä: Miro-Pekka Saarelainen (K-Vantaa) - 1. kentässä
2. hyökkääjä: Santeri Vuoti (LeKi) - 2. kentässä
3. hyökkääjä: Joona Monto (K-Vantaa) - 1. kentässä
4. hyökkääjä: Roope Mäkitalo (Peliitat) - 2. kentässä
5. hyökkääjä: Erik Embrich (K-Vantaa) - 2. kentässä
1. puolustaja: Saku Kinnunen (IPK) - 2. kentässä
2. puolustaja: Esa Lehikoinen (Jokipojat) - 2. kentässä
3. puolustaja: Erno Hopponen (KooVee) - 1. kentässä

Team @Linnankundi
1. hyökkääjä: Joni Seinelä (SaPKo) - 3. kentässä
2. hyökkääjä: Ville Heikkinen (RoKi) - ei kokoonpanossa
3. hyökkääjä: Reno Goodwin (Peliitat) - ei kokoonpanossa
4. hyökkääjä: Atte Karppinen (SaPKo) - 1. kentässä
5. hyökkääjä: Eetu-Santeri Koivunen (SaPKo) - 13. hyök.
1. puolustaja: Eetu Pylkkänen (SaPKo) - 2. kentässä
2. puolustaja: Ville Väinölä (SaPKo) - 2. kentässä
3. puolustaja: Eetu Andersson (SaPKo) - 3. kentässä

Team @LL90
1. hyökkääjä: Samuel Salonen (KeuPa) - 2. kentässä
2. hyökkääjä: Mikko Lahtela (SaPKo) - 1. kentässä
3. hyökkääjä: Henri Keskilohko (SaPKo) - 3. kentässä
4. hyökkääjä: Lauri Huhdanpää (Jokipojat) - 3. kentässä
5. hyökkääjä: Taavi Tiala (Jokipojat) - 4. kentässä
1. puolustaja: Sameli Ventelä (Ketterä) - 1. kentässä
2. puolustaja: Julius Marva (SaPKo) - 3. kentässä
3. puolustaja: Paavo Tyni (KeuPa) - 1. kentässä

Team @mrkrw
1. hyökkääjä: Joonas Larinmaa (Jokipojat) - 1. kentässä
2. hyökkääjä: Jesse Pelamo (KeuPa) - 2. kentässä
3. hyökkääjä: Timi Lahtinen (TuTo) - 2. kentässä
4. hyökkääjä: Miro Mäkinen (TuTo) - 3. kentässä
5. hyökkääjä: Kasper Piitulainen (SaPKo) - ei kokoonpanossa (louk.)
1. puolustaja: Matias Haaranen (LeKi) - 1. kentässä
2. puolustaja: Matt Nickerson (TuTo) - ei kokoonpanossa (pelikielto)
3. puolustaja: Jere Karlsson (TuTo) - 2. kentässä

Team @penaz
1. hyökkääjä: Matias Lehtonen (TuTo) - 2. kentässä
2. hyökkääjä: Juuso Forsström (SaPKo) - 2. kentässä
3. hyökkääjä: Eetu Elo (TuTo) - 3. kentässä
4. hyökkääjä: Malo Ville (RoKi) - 3. kentässä
5. hyökkääjä: Mika Koivisto (Jokipojat) - 1. kentässä
1. puolustaja: Jere Rouhiainen (TuTo) - 1. kentässä
2. puolustaja: Niki Blomberg (Hermes) - 3. kentässä
3. puolustaja: Samuli Tanhua (Ketterä) - 2. kentässä

Team @Peteliuz
1. hyökkääjä: Valtteri Lipiäinen (Ketterä) - 2. kentässä
2. hyökkääjä: Juuso Mörsky (KeuPa) - 3. kentässä
3. hyökkääjä: Janne Kettunen (Ketterä) - 3. kentässä
4. hyökkääjä: Olli-Aleksi Pietilä (RoKi) - 3. kentässä
5. hyökkääjä: Toni Henttonen (SaPKo) - 4. kentässä
1. puolustaja: Henri Joki-Erkkilä (RoKi) - 1. kentässä
2. puolustaja: Jaska Ojanperä (KooVee) - ei kokoonpanossa?
3. puolustaja: Marlo Koponen (Ketterä) - 1. kentässä

Team @saiman
1. hyökkääjä: Kristian Kangas (Hermes) - 2. kentässä
2. hyökkääjä: Topi Taavitsainen (TuTo) - 1. kentässä
3. hyökkääjä: Miika Tiihonen (Hermes) - 2. kentässä
4. hyökkääjä: Tatu Vihavainen (SaPKo) - 2. kentässä
5. hyökkääjä: Oskari Uomala (Hermes) - 1. kentässä
1. puolustaja: Sakari Turtiainen (KeuPa) - 7. puolustaja
2. puolustaja: Santeri Arousva (LeKi) - 3. kentässä
3. puolustaja: Nico Joki (Hermes) - ei kokoonpanossa

Team @Sergei Fedorov
1. hyökkääjä: Aku Kestilä (Ketterä) - 1. kentässä
2. hyökkääjä: Janne Kumpulainen (KeuPa) - 1. kentässä
3. hyökkääjä: Jere-Matias Alanen (IPK) - 3. kentässä
4. hyökkääjä: Ville Vainikainen (Ketterä) - 2. kentässä
5. hyökkääjä: Riku Tiainen (K-Vantaa) - 2. kentässä
1. puolustaja: Eero Teräväinen (Jokipojat) - 2. kentässä
2. puolustaja: Henry Maarnela (Ketterä) - 2. kentässä
3. puolustaja: Fabien Bourgeois (RoKi) - 3. kentässä

Team @stemme
1. hyökkääjä: Matias Lainio (SaPKo) - 1. kentässä
2. hyökkääjä: Tatu Kokkola (Jokipojat) - 1. kentässä
3. hyökkääjä: Rasmus Hämäläinen (Ketterä) - 1. kentässä
4. hyökkääjä: Aleksi Hämäläinen (IPK) - 2. kentässä
5. hyökkääjä: Sami Salminen (K-Vantaa) - 4. kentässä
1. puolustaja: Joel Olkkonen (Jokipojat) - 1. kentässä
2. puolustaja: Nico Nurmikanta (K-Vantaa) - 1. kentässä
3. puolustaja: Niko Mikkola (RoKi) - 2. kentässä
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ainoastaan SaPKon ainoa maali pelasti meikäläisen nollakierrokselta, eli ei siis kovin vahvasti kausi alkanut meikäläisen tiimillä. Toisin kuin esimerkiksi Knapilla, jolle jo K-Vantaan tehopmiehet Saarelainen (2+2) ja Monto (3+0) toivat kivan alkupääoman.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Äkkiä laskettuna oma tiimi kasasi ekalla kierroksella tehot 0+3. Hermeksen Moberg 0+2 ja Nättinen 0+1. TUTO:n Nico Friman harmittavasti loukkaantui Hermestä vastaan. Toivottavasti ei ole pitkään sivussa, että pääsee tehtailemaan mulle pisteitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös