Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

  • 648 126
  • 1 883

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
David Pagnotta:
Sounds like Erik Karlsson to San Jose is being made official. Told at least 2 SJ roster players are going to Sens.

Ollut viime aikoina suht luotettava lähde.
 

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators
Ikävän odotettu, mutta silti säälittävä uutinen. Onnea Melnyk rebuildisi kanssa. Kuka haluaa tulla Senatorsiin?
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Timo Meierin on aivan pakko olla osana kauppaa.

Mitä Sharksilla on oikeasti antaa? Tuskin Couturekaan liikkuu.

Mä veikkaan itse jotain Meier+Tierney+prospect+1st, ja varmaan jotain pikkusälää vielä lisäksi. Tierney kylän omana poikana sopisi hyvin Senatorsin jälleenrakennukseen, olettaen että suostuisi jatkot sinne tekemään...
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hoh hoh, kun on halpaa maailman parhaasta. Mitäköhän Tampa oli tarjonnut vai olikohan siellä neuvotteluissa sitten se Atlantic-lisä.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Dean Brown‏ @PxPOttawa 5 min5 minuuttia sitten
The Sens have traded Erik Karlsson and Francis Perron to SJ for a 1st rd pick in 2019 or 2020, C-Chris Tierny, 2nd rd pick 2019, C-Josh Norris, LW-Rudolfs Balcers and D-Dylan DeMelo 1/2.

Dean Brown‏ @PxPOttawa 4 min4 minuuttia sitten
Sens also get a 2nd rd pick in 2021. It becomes a first if the Sharks sign him and SJ makes it to the final yhis season. The Sens also get a 1rst in 2021 or 2022 if Karlsson plays for an eastern team in 2018/19. 2/2

Mielenkiintoiset noi conditional pickit. Vaikuttais että koko diili oli tuossa ekassa twiitissä + 2021 2nd, kun en ainakaan itse usko kummankaan ehdon täyttyvän. Toki tuurilla tuo 2nd voi muuttua eka kierrokseksi.

Vaikuttaa halvalta hinnalta kyllä Karlssonista. Toki jos SJ ei ole saanut varmuutta jatkosopparista niin sitten ihan ok hinta kaudesta Karlssonia.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Ei jumalauta mikä treidi. Yksi maailman parhaista ja vaihtoarvo on näköjään naurettava.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hoh hoh, kun on halpaa maailman parhaasta. Mitäköhän Tampa oli tarjonnut vai olikohan siellä neuvotteluissa sitten se Atlantic-lisä.

Ei kai Crosby siirtynyt? ;)

No joo, samaa mieltä, että kyllä lähti halvalla! San Joselle ja faneille mieletön juttu...
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Laitetaan nyt Corey Pronmanin arviot noista prospecteista tähän. Molemmat ns. legit prospects -tasoa.

3. Josh Norris, C, Michigan-Big Ten

Norris had a decent freshman season. His main asset is his hockey sense. He’s a very smart two-way player who can play on both special teams. Norris has skill, but I wouldn’t call it high-end. There are stretches where he can fade into the background offensively, and then he’ll stand out with a very nice pass or deke. He skates well, but he doesn’t have a ton of pace to his game. I find him as a very steady all-around center who lacks a game-breaking element but has good athletic traits and is more of a long-term bet.

4. Rudolfs Balcers, LW, San Jose-AHL

Balcers had a great first pro season, as the best player for the Barracuda, and had a decent World Championships with Latvia. Balcers is a skilled forward, but what stands out the most to me is his hockey sense. He has great vision and overall offensive instincts. He can play at a pro pace and show the intellect to make plays at both ends of the rink. He’s not a big forward and only an average skater, but he makes defensive plays due to his work ethic and hockey IQ. I have some skepticism on his overall upside when I pick apart his skill set, but he keeps producing at a high level.
 

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
Eihän Sharks luovu Tierneyn lisäksi yhdestäkään rosteripelaajasta.... okei DeMelo nyt on rosteripelaaja, mutta Karlsson samalle pelipaikalle aikamoinen upgrade.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL, Ilves
Ottawan oli melkein pakko voittaa Karlsson-treidi ja sitten vastine on tämä... Aika surkea tilanne on Kanadan pääkaupungissa ja Senatorsilla on aika pitkä matka edessään ennen kuin kyseessä on taas vakavasti otettava organisaatio. Kaikkein älyttömintä tässä Senatorsin kuviossa on silti se, että Colorado pääsee huutamaan heidän draft pickillään Jack Hughesin ensi kesän varaustilaisuuden ensimmäisenä nimenä Ottawan yrittäessä saada Stonesta ja Duchenesta siirtotakarajalla jotain ykköskierroksen myöhempiä vuoroja ettei kaksikkoa tarvitse kauden päätteeksi päästää ilmaiseksi pois. Jaksamisia joukkueen faneille ja toivotaan, että se kelkka siitä kääntyy, mutta matka on todella pitkä.
 

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
On se vaan hämmästyttävää, miten lähes SC-finaaleihin edennyt joukkue hajoaa täysin näin lyhyessä ajassa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Bob McKenzie on Twitter

Reinhart ja Buffalo ilmeisesti lähellä jatkoa.

Reinhart rikkomassa viimein tuon Matt Duchenen asettaman 'ennätyslukeman' näille tulokassopimuksen jälkeisille kahden vuoden mittaisille siltasopimukselle. Johan siitä sopimuksesta ehti kuusi vuotta kulumaan. Duchene tosiaan silloin teki kahden vuoden sopimuksen $3.5 miljoonan AAV:lla ja ei tule mieleen että palkkakattoaikana kukaan* olisi tuota suurempaa maksimissaan kahden vuoden pituista tulokassopimuksen jälkeistä siltasopimusta saanut.

* Artemi Panarin on poikkeustapaus, tultuaan NHL:ään 24-vuotiaana KHL-supertähtenä ja oltuaan toisen sopimuskauden alkupuolella jo 26-vuotias, joten siksi ei ole vertailukelpoinen näihin tulokassopimuksen jälkeisiä siltasopimuksia yleensä tekeviin pelaajiin nähden. Hänen 2v/$6 miljoonan AAV sopimusta en siten huomioi tässä yhteydessä.

Edit. $3.65 miljoonaa on Reinhartin sopimuksen AAV.

Elliotte Friedman on Twitter

Edit2. Onhan siellä vielä tuo Ryan O'Reilly 2v/$5 miljoonan AAV sopimus, mutta se tuli offer sheetin myötä joten poikkeustapaus myös.
 
Viimeksi muokattu:

ipaz

Jäsen
Pierre LeBrun huhuilee että William Nylander olisi pyytämässä 8M vuosipalkkaa. Toronto tuskin tulee moiseen koskaan suostumaan kun pitäisi saada ensi kesänä Matthews ja Marner signattua kalliisiin sopimuksiin. Carolina on ollut yhteydessä Leafsiin Nylanderista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös