Telian Liiga-lähetysten laatu

  • 6 131
  • 15

Oliko laatu parempaa nyt kuin viime kaudella?

  • Kyllä

    Ääniä: 56 39,7%
  • Ei

    Ääniä: 85 60,3%

  • Äänestäjiä
    141

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
En äänestänyt koska laatu oli ihan samalla tasolla.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En äänestä, koska en tilannut viime kaudella. Odotin äänestystä kuvanlaadusta ja striimin sulavuudesta. Hahmottelin kostoksi vaihtoehtoja, mutta niitä tuli aika paljon. Osa keskittyi kuvanlaatuun ja osa striimin laatuun. Hankalaksi menee, kun tarttis tietää laitteiston kokoonpanostakin jotain.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kuva oli hyvä. Mitään muuta lähetykseen ei sisältynytkään kuin peli ja sen selostus ja jotain lapsen tekemiä grafiikoita.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ehdottomasti kyllä. Vaikuttaa siltä, että isolla osalla katsojista on kaikenlaisia kuvanlaatuun tai yleiseen toimivuuteen liittyviä ongelmia, mutta jos homma pelaa kuten sen pitäisi, niin laatu on Sanoman aikoja parempaa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Teknisesti samaa bulkkia kuin aiemminkin. Matsistudiot jopa aiempaa huonompia. Pakkasen puolelle jää avausviikonlopun saldo, ei voi mitään.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Chromecastin kautta huonompaa

Itselläni Chromecastin kautta parempaa. Puhelimen kautta sovelluksessa Tappara-Ilves parempaa kuin ruudun aikana, mutta Hämeenlinnassa oli kirkkauden kanssa kyllä jotain ongelmia lähetyksessä, muuten pyöri sekin hyvin ja selvän sai.

Liigaliveä sun muita studioita en nähnyt, joten ei voi ottaa kantaa.

Omilla laitteillani vastaus on kyllä.
 

Vapaapudotus

Jäsen
Suosikkijoukkue
idän ihmeet
Liigaliveä sun muita studioita en nähnyt, joten ei voi ottaa kantaa.

Omilla laitteillani vastaus on kyllä.

Boldaus oma. Mitään et menettänyt, vaan lähinnä säästyit myötähäpeältä. Nyholmille ylitöitä tiedossa, jos Telia meinaa saada tuon studion mielenkiintoiseksi näin jatkoaikalaisen jääkiekon suurkuluttajan silmälle.

Vastaan kuitenkin myös kyllä, sillä läppärillä ja Telia-sovelluksella kuvanlaatu oli hyvä. Eli tärkein asia kunnossa.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mulla on ollut hyvä hinta/laatusuhde. Heittäkääs ne vikuroivat läppärit ja omppuvehkeet mäkeen niin kyllä paranee. Se on sitä muutosta nyt johon teidän vaan pitää sopeutua.

Kerrankin tällainen vanha digivammainen tumpelo saa olla varhainen omaksuja ja edelläkävijä. Jesh!
 

Liukumessias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kannattanee tutkia omia vehkeitä, jos tuollaisia tarkkuuksia saat. Perusläppärillä, boxin kautta ja puhelimella on tullut tällä kaudella väijyttyä ja kuva on kyllä ihan muuta kuin mainitsemasi.

Taloudessa on 4 läppäriä (1 macbook), 5 pöytäkonetta (2 mäkkiä), pari iPhonea ja yksi iPad. Laajemman tutkimuksen myötä näissä kuvanlaatu jakautuu seuraavasti:

-Macbook Pro -läppärillä toimii Chromen kautta hyvällä kuvanlaadulla.
-Win 7 läppäreillä (2 kpl) + selain kuvanlaatu heikko
-Yhdellä Win 7 läppärillä kuvanlaatu ok
-Mac pöytäkoneilla (2 kpl) kuvanlaatu kuin perunalla kuvattu
-2 PC konetta jossa Windows 7 -> kuvanlaatu kuin perunalla kuvattu
-1 PC kone jossa WIN 10 -> hyvä kuvanlaatu TeliaTV -sovelluksen kautta

Eli karkeasti laskettuna 3/9 laitteista toistaa Telian lähetyksiä normaalisti. Hyvän kuvan saa kyllä näkymään jos katselee läppärin ruudulta tai näytöltä, valitettavasti videotykkeihin kiinnitetyt HTPC:t ei läetyksiä pyöritä, ei myöskään n. vuoden vanha "tehomyllyläppäri", luultavasti koska siinä Win 7. Jostain syystä sitten heikompitehoinen vanhempi Windows-läppäri taas lähetyksiä normaalisti pyörittää... On siinä takapakkia tullut kun vuosi sitten kaikilla koneilla sai vielä lähetyksiä normaalisti katsottua. Myöskään töissä ei voi enää lähetyksiä seurata kuin kännykän, iPadin ruudulta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös