Liigan varmistuneet siirrot

  • 4 252 816
  • 9 611

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Veikkaan että joku liigajengi saa Latesta pirun kovan tekijän täksi kaudeksi.

Kuka oikeasti uskaltaa Laten palkata? Toki sellainen montako matsia pelaat niin sen mukaan saat palkkaa varmaan kelpaisi monelle.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Pelaaja loukkaantuu jä hänen tilalleen hankitaan parin kuukauden sopparilla korvaaja ja sää Hermanni saat siitä paniikkihankinnan? :D :D :D :D
Ei tuo miltään huonolta rosterilta näyttänyt paikallismatsissa pakiston osalta, mutta kun tiedetään Rautakorpi niin hän kyllä haluaa sinne kaverin :D. Ja ihankuin Elorinne/VMV/Kemiläinen/Rantakari/Rautanen/Has/Utunen ei riittäisi.

No mut joo, toki täällä kateellisena katselen kun siellä on rahaa millä mällätä :)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko tuollaiset sopimukset laillisia?

Ei kai siinä mitään laitonta ole, jos molemmat osapuolet sopivat asiasta. Esimerkiksi junioreille saatetaan tehdä sopimus, jossa määritellään ottelukohtainen palkka, mikäli sattuvat pelaamaan edustusjoukkueessa.

Tukosen kohdalla tämä menisi varmaankin niin, että olisi joku sovittu peruskuukausipalkka X, jonka lisäksi maksettaisiin korvaus Y / pelattu ottelu ja ehkä myös korvaus Z / tehty tehopiste.

Toistuvista loukkaantumisista kärsinyt pelaaja ei tosin ehkä itsekään olisi kovin innokas tällaiseen sopimusmalliin, mutta jos olisi ainoa mahdollisuutensa, niin en näkisi esteitä miksei voisi onnistuakin.
 

axe

Jäsen
Ei tuo miltään huonolta rosterilta näyttänyt paikallismatsissa pakiston osalta, mutta kun tiedetään Rautakorpi niin hän kyllä haluaa sinne kaverin :D

Siinä kuitenkin oli vain kuusi pakkia, joista yksi on 18-vuotias fyysinen raakile. Sen jälkeen tulossa vain nollan liigapelin junnuja. Kyllähän myös menestymään tähtääväkin joukkue voi sellaisia satunnaisesti käyttää, mutta kuukausi tai pidempäänkin viidellä ja junnuilla ei välttämättä ole hyvä idea.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tappara paikkasi loukkaantuneen kaverin paremmalla pelaajalla. Jos jää Tapparaan loppukaudeksi niin erittäin kova hankinta.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Olikin niin paska pakkikalusto porkkanapöksyillä ja kausikin lähti huonosti, että totta kait ny hommataan uusi äijä, kun kerran yksi loukkaantui !
Kilpavarustelu alkaa jo heti näin kahden kierroksen jälkeen!
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Miten Joonas oli edes vapaana? Itsellä mennyt tämä ihan ohi. Kova hankinta Tapparalta.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparalla on 17 peliä maaottelutaukoon mennessä. Pisteitä on niin paljon jaossa, että turha antaa tasoitusta, kun tällainen tilaisuus tarjoutui. Järvisen kaltaista laadukasta peruspakkia Tappara kaipasikin. Kiekollisena Järvinen ei ole Mäntylän tasoa, mutta muuten parannus ilman muuta.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyvänkuuloinen hankinta, vaikka väliaikaista on vaan. Tappara olikin liigan ainut joukkue jolla vain 7 pakkia rosterissa. Muilla on 8 tai jopa 9 listattuna.

Helppo on myös ennustaa, ettei Tappara alle 8 pakilla lähde kevääseenkään. Eli Järvisen lähtiessä loppukaudeksi muualle ja Mäntylän palattua, tulee vielä loppukaudeksi joku rinkiin.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tuo TPS puolustus niin kova, että tuskin oli tarvetta vahvistaa mikäli Jaakola olisi paranemassa pikaisesti. Hyvä vahvistus. Olisin ottanut riemuiten SaiPaan.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Henri Kanninen JYPistä KooKoon riveihin loppukauden kestävällä lainapestillä. Samalla KooKoo tiedottaa että Sami Mutanen on harjoitellut KooKoon kanssa syyskuun ajan ja KooKoo tarkkailee hänen tilannetta koko ajan sillä hän on tällä hetkellä toipumassa kovaa vauhtia pelikuntoon.

Kanninen vahvistaa KooKoota loppukauden
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Tukonen-Kärki/Makkonen-Salminen. Jos tuo ketju ei yksistään välillä voita otteluita, niin saa valmennus lähteä itse vetämään pelin jälkeen motivaatiolenkkiä isomäen lenkkipolulle.
 

Ralph

Jäsen
Tukonen-Kärki/Makkonen-Salminen. Jos tuo ketju ei yksistään välillä voita otteluita, niin saa valmennus lähteä itse vetämään pelin jälkeen motivaatiolenkkiä isomäen lenkkipolulle.
Miksi yhden ketjun pitäisi voittaa otteluita yksinään?
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
On se sitkeä sissi. Toivotaan Tukoselle ehjää ja maalirikasta loppukautta. Kai mies itse tietää mitä tekee, jollakulla muulla saattaa alan vaihto olla ennemmin mielessä kuin liigakiekko ja oma terveys. On niitäkin tarinoita, vielä yksi niitti...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös