Ma 17.9.2018 Jokerit - Traktor Tšeljabinsk

  • 12 562
  • 116

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Mörköööööööö.

On se kaunis
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
KHL appissa "Spookie-Marko" :D

Olipahan tykitystä tänään. Koska viimeksi 8 maalin voitto?
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Traktorin jääkarhulla oli kyllä tutti suussa.
 

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään näytti onnistuvan kaikki ekan erän jälkeen, mikä oli hieman kohmeinen erä vielä. Kahteen erään 8 maalia on ihan kelvollinen maanantain iltapuhde.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Saisiko joltain koonnoksen studion traktoriaiheisista puujalkavitseistä? Tulpat märkänä, jakohihna poikki, vaihteen vaihto ilman kytkintä ja mitä näitä oli
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mahtaako ottelusta olla maalikoostetta jossain?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
En ole KHL-aikakaudella nähnyt kertaakaan Jaffalassa noin huonoa vastustajaa ja kuitenkin nähnyt paikan päällä sellaisen rupusakin kuin Metallurg Novokuznetsk.

Varsinkin Traktorin kakkosmaalivahti esitti välillä sellaisia kevätjuhlaliikkeitä, että mietin mistä on saanut oppinsa torjumiseen?

Eteläpäädylle plussat hyvästä tsempistä sillä poppoolla mikä heillä tuolla on. Yleisömäärä noin muuten oli erittäin masentava ja suvereenista voitosta huolimatta jäi vähän kaksijakoinen fiilis hallilta lähtiessä.

Amandan voisi myös roudata tuolta jo helvettiin. Pilasi pariin kertaan maalilaulun jonkun ihme pörinän kanssa (joku piuha huonosti kiinni?) ja muutenkin ihme veivailua biisien nopeuden kanssa kesken kappaleen. Opettele saatana.

Noin muuten, kiitos Jokerit!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös