Liigajoukkueet CHL:ssä

  • 2 887
  • 1

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
CHL on jo kovassa vauhdissa ja tänään pelataan sarjan kolmatta kierrosta. Liigajoukkueista mukana on siis Kärpät, Tappara, IFK, TPS ja JyP. Tässä ketjussa olisi tarkoitus keskustella suomalaisjoukkueiden edesottamuksista turnauksessa ja spekuloida jatkomahdollisuuksilla. Tällä hetkellä CHL:n liittyvä keskustelu on hautautunut jokaisen joukkueen omalle osiolleen usein muun keskustelun alle.

Itse asiaan. Tänään siis pelaavat IFK ja TPS. IFK aloitti rutiinivoitolla Puolalaisesta Tychystä, mutta sitten hävisi selvästi Suikkasen valmentamalle Italialaiselle Bolzanolle. Tänään onkin erittäin tärkeä ottelu IFK:lle, oikeastaan pakkovoitto, mikäli jatkoon halutaan. Tilanne IFK:n lohkossa on siis se, että Bolzano johtaa 5 pisteellä, Skellefteålla on 4 ja IFK:lla 3. Jos tänään hävitään pitäisi siis käytännössä voittaa Skellefteå kahteen kertaan, eikä sekään välttämättä riittäisi. Vähän flopin uhkaa on IFK:n CHL-kaudessa jälleen.

TPS aloitti urakkansa kahdella surkealla vierastappiolla. Tilanne TPS:llä onkin nyt jo se, että jatkoon pääsyyn vaaditaan käytännössä voitto lopuista neljästä matsista, eikä sekään välttämättä riitä, mikäli muut pelavat sopivasti ristiin. Kiinnostaisikin tietää että mikä ihme TPS:n pelissä on ollut kun tulos on ollut todella heikkoa?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
CHL:lle on ihan oma aluekin:
CHL
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös