Jokipojat 2018–2019

  • 126 253
  • 542

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Timo Hiltusen ura jatkuu Wienissä. Siirtyy Vienna Capitalsin kakkosjoukkueeseen pelaamaan Erste Liigaa, eli pelaa ensi kaudella mm. Oula Uskia vastaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Timo Hiltusen ura jatkuu Wienissä. Siirtyy Vienna Capitalsin kakkosjoukkueeseen pelaamaan Erste Liigaa, eli pelaa ensi kaudella mm. Oula Uskia vastaan.

Onnea Hiltuselle matkaan ja toivotaan että saa tuulta purjeisiin. Herra oli kyllä ainakin minusta pettymys Jokipojissa ja ei ikävä jää laisinkaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnea Hiltuselle matkaan ja toivotaan että saa tuulta purjeisiin. Herra oli kyllä ainakin minusta pettymys Jokipojissa ja ei ikävä jää laisinkaan.

Hiltusen lupaava käyrä kääntyi laskuun jo Mikkelissä. Muistan, että mikkeliläiset olivat eri mieltä, kun sijoitin Hiltusen voimasuhderankkauksessa 2015-2016 kolmoskoriin. Alla oli kyllä kaksi hyvää Mestis-kautta ja sinällään läpimurtoon oli ainekset. Piti eriävien mielipiteiden mukaan olla liigatason pelaaja, kunhan Mikkelissä viilataan vielä fysiikka kuntoon. Mutta kävikin sitten toisin ja taantui ns. tavispelaajien joukkoon Mestiksessä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Viimeksi muokattu:

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Kuulostaa hyvältä ja vakuuttaa varmasta Jokipoikien faneja, että myös HIFK on täysillä mukana hommassa, kun tuollainen arsenaali jalkautuu Joensuuhun. Ja mikäs on jalkautuessa, vieraanvaraiset isännät vastassa ja Ilosaari Kerubeineen on oikea paratiisi etsipä sitten ruokaa ja olutta tai vaan rauhoittumista kosken kuohuja kuunnellen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipoikien kentälliset tänään:

Janne Hämäläinen - Tatu Kokkola - Joonas Larinmaa

Lassi Raitanen - Joel Olkkonen

Mika Koivisto - Miro Väänänen - Janne Väyrynen

Wiljami Kupiainen - Eero Teräväinen

Eetu Rissanen - Viljami Wacklin - Lauri Huhdanpää

Niko Ervasti - Akseli Rouhiainen

Tuomas Ahtonen - Teemu Lahtinen - Harri Lankinen

Niko Hämäläinen

Joonas Harald am
Niilo Halonen

Poissa hyökkääjä Elias Elomaa ja puolustaja Esa Lehikoinen.

Kokoonpanoa kun analysoi, niin siellä on:
  • Potentiaalinen ykköskenttä
  • sentteriä vajaa keskusta
  • varsinainen telaketju nelonen
  • kiekollinen puolustus josta uupuu ilkeyttä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tuo uusi ja "uljas" fanifoorumi on kyllä täysin kuollut ja mielenkiinnoton. Taitaa uupua hommasta todellinen intohimo Jokipoikien seuraamiseen ja sisällön tuottamiseen. Ei ne asiat edisty itsekseen kuten ilmeisesti nyt kuvitellaan. Eli ei mitään annettavaa. Se että kopioi seuran virallisiasivuja ulkoasua myöten ei tuo mitään uutta tai tarttumapintaa. Jokipoikien omatuotanto on kuitenkin ottanut huikeita askelia. Vain keskustelun mahdollisuus uupuu, ollen täysin riittävä faninkoti. Pelkkä facebook ei riitä kun sitä ei kaikki käytä.

Kait nyt joku oli eilen pelissä? Miltäs se uusi joukkue nyt näytti?
 

jokepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Samaa mieltä jonnen kanssa Ärjykatsomosta. Ei ollut eilisestä pelistä ennakkoa saati raporttia. Jokipojilla on nyt sisällön tuottaja ja alku näyttää lupaavalta. Fanien rakentava keskustelupalsta joukkueesta olisi toivottavaa, mutta toisaalta en kyllä kaipaile Mehtimäkeläisen aikoja.
Noh mitähän tuosta pelistä sanoisi? Hokki taisteli hyvin ja Rautio maalissa oli hyvä. Jokipojista erottui selvästi edukseen Teräväinen ja Olkkoselta voidaan odottaa jatkossakin hyviä otteita. Useampi ukko pääsi tehoille ja Kokkolan pelistä tykkäsin. Seuraava peli Joensuussa saattaa olla vasta syyskuussa cupin peli. Mielenkiintoista nähdä miten peli kehittyy uudessa ja kapeammassa joustokaukalossa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Fanien rakentava keskustelupalsta joukkueesta olisi toivottavaa, mutta toisaalta en kyllä kaipaile Mehtimäkeläisen aikoja.

Kyllä mehtimäkeläisestä kaipailee kaiken maailman spekulaatiota ja ajatuksien vaihtoa. Toivotaan että ex-palstaveljet valuisi hiljalleen tälle palstalle tai Jokipojat avaisi keskustelulle mahdollisuuden. Olen suhteellisen varma, että Jokipoikien kotisivun ympärillä voisi homma toimia, kun siellä on nyt muutakin mielenkiintoista.
 
Suosikkijoukkue
JoKP
Mehtimäkeläistä on ikävä. Ihmetyttää miksi itse Jokipojat halusi sivuston kuoppaamista, johtuiko sitten esim. kritiikistä seurajohtoa/omistajia kohtaan, mitä paljon oli? Kyllähän siellä paljon tyhjänjauhantaakin oli, nimimerkkejä ei tarvinne mainita.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mehtimäkeläistä on ikävä. Ihmetyttää miksi itse Jokipojat halusi sivuston kuoppaamista, johtuiko sitten esim. kritiikistä seurajohtoa/omistajia kohtaan, mitä paljon oli?

Luulen että tässä on osa totuutta ja siinä, että haluavat kävijäliikenteen omille sivuilleen. Tuo kritiikin pelko voi olla esteenä, ettei enää saada muualle fanienvälistä kirjoittelua kuin tänne. Tarkoitan tällä, että kotisivuille moista eivät halua ja miksi ne lähtisi mihinkään yhteistyöhön jonkun nobody ärjykatsomon kanssa, kun hylkäsivät jo pyhimmän ja lisäksi on vielä spm? Siksi väitän, että ärjykatsomo tulee jäämään torsoksi. Huonosti suuniteltu ja toteutettu juttu.

joten Jokipofanit. Hakemuksia jatkoaikaan vetämään ja turinaa jatkamaan!
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Joo, toivottavasti Jokipoikien fanit saisivat tänne jatkoaikaan yhtä vilkkaan keskustelun kuin Mehtimäkeläisessä oli. Itsellänikin oli nimimerkki sinne ja silloin tällöin jotain kirjoittelin. Jokipoikien kannalta keskustelun siirtyminen tänne olisi hyvä sillä olen aika varma että jutut tulisi silloin sisäpiiriä laajemmin luettua ja se taas on laajempaa tietoisuutta jokkueesta joka ei voi olla kuin hyvä asia.
Se myös tässä palstassa olisi ja on parempaa että ne nollatason juupaseipäs sössönsöö viestit jäävät puuttumaan.
Noin muuten kävin about jokaisen Mestiskierroksen aikaan Mehtimäkeläisestä lukemassa otteluennakot ja otteluraportit jotka mielestäni olivat sarjatasolle erittäin hyviä.
Minä en ole millään tavalla Joensuuhun kytköksissä, mutta kotitalon salossa on aina lepattanut punamusta isännän viiri ja kun kesäpaikka on Pohjois-Karjalan puolella niin jostain erikoisesta syystä vahtaan Jokipoikienki touhuja. En tosin ole Savonlinnan kanssakaan missään kytköksissä, paitsi terveyshuollon päivistyksellisissä asioissa.

Tuolta voimasuhdeketjusta näin pari vähän toisistaan poikkeavaa arviota joukkueesta, mutta en ole vielä itse juuri muodostanut arviotani. Ehkä olen enemmän ensimmäisen voimasuhdearvion tekijän kannalla kun jälkimmäisen paikallisen arvioijan.
Sitten Wacklin, mielenkiintoista nähdä onko iskussa. SaPKoon aikanaan tullessaan näytti että siitäpä tulee oiva kiekkotaituri mutta seuraava kesä muutti kaiken. Liekä oli pulla ja pillu vähän kiekkoa vahvemmin mielessä...siltä se katsomoon kesän jäljiltä näytti. Tämä ei ole siis mikään tieto tai huhu vaan ihan puhtaasti oma pelistä välittynyt mielikuva.
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Minä vaan luulen, että Mehtimäkeläisen keskustelujen usein negatiivisen sävyn ja toisten haukkumisen vuoksi Jokipojat vinkkasi Mehtimäkeläiselle, että pistäkää pillit pussiin ja Mehtimäkeläiselle se sopi hyvin, väsy oli tullut heillekin siihen negailuun. Voisi melkein sanoa, että ihan muutama eli 3-4 nimimerkkiä onnistuivat pilaamaan muiden ilon. Mehtimäkeläinen oli hyvä brändi ja toivoisin, että joskus tulevaisuudessa Mehtis alkaisi taas tehdä videomakasiiniohjelmaa, se oli kuitenkin sitä parasta antia sen historian aikana.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojat mediassa ketjussa joitain poimintoja HIFK yhteistyöhön liittyen.

Jokipoikien pj. Immonen kertoi, että joukkueeseen etsitään vahvistusta hyökkäykseen. Samalla tänään julkistettiin uusi ja merkittävä pääyhteistyökumppani, eli Jokipojat ja KOFF on tehnyt yhteistyösopimuksen.

Pike piti puheen mm. Jokipoikien liigaunelmasta alkaen ajasta 14:44: Jokipojat
 
Viimeksi muokattu:

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Piken kehut Jokipojista tuntuivat hyviltä näin fanin korvissa. Teräväinen sanoi, että mummo asuu Joensuussa joten tutut kuviot täällä. Immonen oli nöyrä mutta itsevarma, näyttöjä lainapelaajien stepeistä pitää tulla ja niitä myös tulee koska täällä osataan homma. Aloite yhteistyöhön tuli Salmelaiselta. Kaikenlaisia helppoheikkejä oli aikaisemmin soitellut Immoselle mutta Salmelainen oli vakuuttava hetimiten ekassa puhelussa että molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä haetaan. Hifkistä Rindell oli kyllä asiantunteva puhuessaan pelaajien kehityksestä ja sen tarkkailemisesta. Koff oli aika positiivinen ylläri puun takaa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Vielä tarkennuksena, että Jokipojat etsii sentteriä.

Linkissä Jokipoikien sivuilta tiivistelmä yhteistyöpäivästä. Erityistä plussaa Jokipoikien sisällön tuottamisesta! Tasaisesti tulee kaikkea kivaa ja laadukasta. Veikkaisin että myös videot lisääntyy kun kausi starttaa. Tässä se syy miksi mehtimäkeläisen kanssa tehtävästä yhteistyöstä sisällön suhteen tuli "kiitos, mutta ei kiitos" kättelyt.

Yhteistyöilta oli onnistunut!
 
Suosikkijoukkue
JoKP
Ainakin tällä henkilöstöllä yhteistyö toimii varmasti, onhan siellä Hifk-leirissäkin Joensuun ja Jokipojat tuntevia miehiä. Mieltä lämmittää Pikkaraisen kommentit, kukaan ei voi kiistää etteikö Joensuu olisi todellinen kiekkokaupunki.

Nyt jos sentteriksi löydetään vielä ns. "varma" tulosyksikön pelaaja, vaikuttaa ensi kausi lähtökohtaisesti erityisen hyvältä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Nyt jos sentteriksi löydetään vielä ns. "varma" tulosyksikön pelaaja, vaikuttaa ensi kausi lähtökohtaisesti erityisen hyvältä.

Kyllä. Ilmeisesti tässä haetaan Miro Väänäsen paikalle 2-kenttään sitä ns. varmaa suorittajaa? Tuolloin tehokkaasti harjoituspelit aloittanut Wacklin tippuisi neloseen. Meinaan vaan, että kun sentteri rantautuu niin laajuutta alkaa olla. Saikulla on vielä Elias Elomaa jonka ennustan menevän tuohon 3-kenttään Eetu Rissasen paikalle.

Janne Hämäläinen - Tatu Kokkola - Joonas Larinmaa
Mika Koivisto - xxxx - Janne Väyrynen
Elias Elomaa - Miro Väänänen - Lauri Huhdanpää
Tuomas Ahtonen - Viljami Wacklin - kierrätetään
Rissanen
Lankinen
Lahtinen

Sentterin hankinnan jälkeen alkaa olla laadukas ja laaja hyökkäys. Kaikki kentät pystyy ratkaisuihin, löytyy taitoa ja fyysisyyttä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Näköjään Taavi Tiala rantautuu Jokipoikiin. Nyt kyllä odotan mielenkiinnolla taustoja miksi hankittiin tusinalaituri kun hakusessa oli "tulosyksikön" pelaaja ja sentteri.
 

Deivid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis
Näköjään Taavi Tiala rantautuu Jokipoikiin. Nyt kyllä odotan mielenkiinnolla taustoja miksi hankittiin tusinalaituri kun hakusessa oli "tulosyksikön" pelaaja ja sentteri.

Erittäin hyvä joukkuepelaaja. Tekee armottomasti hommia ja sähäkkä liikkeistä. Pystyy pelaamaan erikoistilanteita. Uskon, että tulet vielä kehumaan miehen otteita.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Erittäin hyvä joukkuepelaaja. Tekee armottomasti hommia ja sähäkkä liikkeistä. Pystyy pelaamaan erikoistilanteita. Uskon, että tulet vielä kehumaan miehen otteita.
Kyllä ja taitoa myös löytyy, olen itseasiassa erittäin yllättynyt, ettei viime kaudella lyönyt itseään tosissaan läpi vaan taantui ainakin pisteiden osalta. Suuria vahvuuksia ei ole, muttei myöskään suuria heikkouksia.

En yllättyisi jos löytäisi taas vireen myös pisteellisesti ja tekisi todellisen läpimurron Mestiksen kärkipelaajiin.

Lisättäköön, että oli aikanaan yksi niitä JYP-Akatemia pelaajia joita emoseura JYP katsoi poikkeuksellisen tarkasti, ei päässyt koskaan liigassa pelaamaan, mutta treenasi jonkun kerran liigajoukkueen mukana.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Kyllä ja taitoa myös löytyy, olen itseasiassa erittäin yllättynyt, ettei viime kaudella lyönyt itseään tosissaan läpi vaan taantui ainakin pisteiden osalta. Suuria vahvuuksia ei ole, muttei myöskään suuria heikkouksia.

Viime kaudella ei montaa onnistujaa ollut vaikealla kaudella Kokkolassa! Mielelläni olisin Kokkolassa nähnyt myös alkavalla kaudella, teille on paljon iloa Taavista!
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Kyllä on Jokipojat nopeesti muuttunut viime kaudesta. Ei ole kauheasti viime kauden ukkoja jäljellä ja junantuomat ovat korvanneet omia poikia ja taitaa olla yhä nuorempi joukkue kuin viimekautinen. Ja sitten on tämä Hifk-yhteistyö, kapeempi kaukalo, parantunut some- ja verkkotoiminta jne. Paljon on tapahtunut lyhyessä aikaa. Vielä kun saisivat sen ”tulosta tekevän sentterin”. Ketähän sellaisia olisi markkinoilla, sellaisia realistisesti tänne ajateltavia?
 

MHbreik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
parantunut some- ja verkkotoiminta

Noh, eipä ainakaan eilisen perusteella ole parantunut. Paikallisen sanomalehden tähtitoimittaja oli tehnyt todellista tutkivaa journalismia ja bongannut Taavi Tialan halutaan vuokrata -ilmoituksen tori.fi verkkosivustolta. Kyseinen ilmoitus oli ilmestynyt sivuille jo 24.8 kello 13.06.

No mitäpä Jokipojat tekee? Julkaisee seuran facebook sivuilla päivityksen, jossa ivaillaan ja paheksutaan toimittajan loistavaa työtä. Muutenkin välit seuran ja monen median toimijoiden välillä ovat melko tulehtuneet monestakin eri syystä. Ne eivät parannu ainakaan sillä, että toimittajien tekemisiä arvostellaan tuohon sävyyn. Varsinkin kun vika, josta kaikki lähti, oli jälleen kerran seuran päässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös