Pitääkö olla huolissaan?

  • 14 967
  • 80

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Tuli tuosta toiseen ketjuun kirjoittamastani viestistä mieleen, että pitääkö olla huolissaan eSportsin suosion kasvusta viime vuosina? Itse en ole koskaan mieltänyt videopelejä urheiluna ja tuskin tulen ikinä mieltämäänkään. Eikös urheilun perimmäinen idea ole fyysisen kunnon parantaminen liikkumalla, eikä paikallaan koneen ääressä kököttäminen tuntikaupalla? Tämä toki vaan oma näkemykseni.
Niin kuten tuossa mainittu niin esports on yhtä paljon urheilua kuin vaikka autourheilu. Onhan esportsissa hyötyä fyysisistä ominaisuuksista vaikka sorminäppäryys tai nopeat reaktiotaidot. Tietysti on hyvä ehkä pitää jonkun näköiset rajat jalkapallon pelaamisessa tai vaikka Fifan pelaamisessa.
Edit: vielä se että fifaa pelaajat ei ole vähempiarvoisia kuin jalkapaloillijat. Lähinnä että on hyvä puhua hieman eri asioina.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin miten sen nyt ottaa. Urheilun tarkoitus lienee mitata paremmuutta muita vastaan ja onhan noita lajeja vaikka kuinka ja paljon, joissa ei missään huipputikissä tarvi olla pärjätäkseen.

Liikunta on sitten sitä kunnon parantamista, joten ehkä koulun liikuntatunneilla ei eSportsia kannata mennä.
Ei urheilu ole välttämättä kilpailua. Tästä syystä puhutaankin kilpaurheilusta. Kilpailu on sitä, missä mitataan paremmuutta muita vastaan ja sitä harrastetaan myös sellaisissa asioissa, joilla ei ole urheilun kanssa mitään tekemistä.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Noniin, kierrätyskeskuksen sivulta 5 tällä hetkellä löytyvän mitkä nimimerkit, mitkä seurat? - ketjuun voi kukin näin halutessaan listata mitkä nimimerkit oma pää yhdistää mihinkin seuraan. Minutkin oli mainittu @Punamusta :n toimesta. Listaa katsoessani huomasin osan olevan vapaan puolen boheemeja, ja osan tiukasti kiekkoilun puolelle profiloituneita nimimerkkejä. No joktap, kysytään yleisesti, että pitääkö minun olla huolissaan siitä, että olin kierrätyskeskuksen sivulla viisi, ja ylempänä tägätyltä henkilöltä henkilökohtaisemmin, että onko minun syytä huolestua liiallisesta vapaan puolen horinoinnista?

Näin jälkihuomiona todettakoon, että vois kyllä itsekin listailla nimerkkejä seurakohtaisen mielleyhtymän mukaisesti, kunhan vaan jaksaa ja viitsii.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Onko heterosoturien lähtöjen suursankari @HardCore Hooligan astumassa pimeän puolelle? Tai paremminkin Ruskean puolelle?

Olen todella huolissani! Oikeasti! Olen enemmän kuin huolissani! Olen kauhuissani!

- Suihkulähteiden suihku
- Tähtisadetikkujen loiste
- Tapahtui hiilivaunussa (!)
- Pässin puskuja
- Lietelannan lemu
- Röhki karjuherra

Let's go time – gong freedom

Suihkulähteiden suihkeessa ja tähtisädetikkujen loisteessa, ilotulituksia. Lanttukuningas puhutteli meitä, gorillapukuista ja se tapahtui hiilivaunussa. Hölskyvää leveyttä, tärinää ja pässin puskuja.
Villejä ilmematkoja, ilmalaivoja sekä kutsua juhlallista. Aalto kiersi, lietelannan lemun lumouksellisesti loihtiessa. Vallankumouksellisia banaaniaivoja, ratsailla ja taivaankannella, röhki karjuherra.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Seurasin livenä kuinka tyypit varasi jotain pelaajia johonkin "juttuun" koskien U20-kisoja ja minusta se oli mielenkiintoista. Arvostan peliin osallistujia kyllä, he tuntuvat tietävän mitä tekevät. Eli pitääkö olla huolissaan kun tuollainen kiinnostaa vaikka ei ole itse mukana pelissä.
U20 Jatkoaika Fantasy Pool 2019 - varausketju
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Seurasin livenä kuinka tyypit varasi jotain pelaajia johonkin "peliin tai leikkiin" koskien U20-kisoja ja minusta se oli mielenkiintoista. Eli pitääkö olla huolissaan kun tuollainen kiinnostaa vaikka ei ole itse mukana pelissä.

Hankala asia miten lapsia tulisi kohdella. Katsoin juuri elokuvan lapsisotilaista Afrikassa, harmillisesti vain perustui tositapahtumiin. Samaan aikaan myös lapsiurheilijoita myydään ja ostetaan.

En osaa vastata kysymykseen.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Minä olen nyt muutaman kerran käyttänyt Youtube-palvelua musiikkinautinnon kokemiseen. No, kymmenen kertaa syksyllä, mutta kokonaishakumääräni on vuosien saatossa luultavasti alle puolensataa vieläkin.
Eilen menin sitten 'Zu Aschea' kuuntelemaan ja mitä huomaankaan, jumalauta tyrkkäävät mulle David Allan Coeta kuunneltavaksi! En ole muistaakseni hänen joulupornolaulujaan hakenut kymmeneen vuoteen, löysin kyllä jonkintasoisen diilin torrenttikaupasta silloin joskus, ennen sotia.
Mutta ei Youtuubi tietenkään mitään x-rated settiä tarjonnut, mutta ovat minun analysoineet Coe-faniksi. Ja sitten juuri äsken, Udo Jurgensiä hain ja mikä siellä suosituksien kärjessä kukkuukaan: live versiota Gimme Shelteristä! Rolling Stones- nannaa arveelle, tottakai kuuntelin!!

Mä olen huolissani, pidän itseäni outona hyypiönä, mutta jumalauta noilla joillakuilla on datakapasiteetit eli resurssit poimia arveekin massoista.
Alan pikkuhiljaa tajuamaan kuplautumisen uhkaa, porukalle lyödään näppärästi ehdotukset esiin firman puolesta ja pilkkiin kevyesti yksilö nappaa, tuotahan minä kaipasin.
Miten vitussa ne tämän tekee? Olen oikeasti huolissani, en niinkään itsestäni vaan lähimmäisten kupliinsa tukehtumisen mahdollisuudesta, huomaamattaan he kelluvat kohta voimattomina.
 
Viimeksi muokattu:

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Katson parhaillaan tätä nimeä kantavaa ohjelmaa, mutta samaan aikaan päässäni kyllä surraa ajatus: "pitääkö olla huolissaan turkulaisten mielenterveydestä". Kaupungissa moni asia vähän niin ja näin, saati lätkäseurallamme.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Pitääkö olla huolissaan jos pitää Pitääkö Olla Huolissaan tv-sarjasta?

Minä nimittäin pidän, se taitaa olla ainoa näistä nykyteeveen muodikkaista ohjelmista, jonka jaksoja katson.

Dokumentit, historia, luonto ja -tiedemaailmalliset teokset, ulkolinjat jne. ne kiinnostavat minua, maailman ja kotimaankin politiikka, niihin kanavavalintani kohdistuu. Antenni-television ohjelmatarjoilusta eli minulle sopivaan aikaan sattuvista ohjelmista valitsen.
Aika outoa, että kanavien määrästä huolimatta huomaan usein katsovani Top Gearin uusintoja.. Katson kai teeveetäni väärään aikaan usein.

Mutta tämä Huolissaan oleminen-ohjelma kiinnostaa minua. Joukkueen kemia toimii, välillä lähtee homma liitämään sfääreihin.
Tunnen jotenkin Nousiaisen lähimmäkseni, Hotakainen pelaa tasaista peliä, tyylilllä josta pidän. Kyrö laukoo toisinaan upean kudin yläpaapan hanskan ulottumattomiin. Tämä keskellä oleva nainen vaikuttaa sivistyneeltä ja huumorintajuiselta.

Jokin fundamentaalinen vika tässä ohjelmassa pitää olla, koska setämieskin siitä pitää.

Niin, ensinnäkin sukupuolijakauma: nainen on siellä vain sexymaskottina jakamassa mielipidepuheenvuoroja miehille.
Miehet ovat menestyneitä, melkoisenkin keski-ikäisiä ja ilmeisen heteroja.
Hieman näitä syntejään ehkä päästövähentää, että he ovat kirjailijoita.

Arvee-setämiestä välillä naurattaa ja välillä ihan oikeasti mietityttää oivaltavasti, joten jossain siis menee pieleen.

Kaarina Hazard tjms. pitäisi tunkea vakiopanelistiksi. Rosa Meriläinen on tunnetusti huvittava, hänkin voisi tulla propagoimaan.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Pitääkö olla huolissaan kun en tiedä mikä on Pitääkö olla huolissaan tv-sarja?

Ei tarvitse olla huolissaan tv-sarjojen tietämättömyydestä, tässä mainonnan mielikuvien luomassa turhuuden kyllästyksessä.
Sen sijaan kannattaa tarkkailla minuuttaan, olla hieman huolissaan siitä, että pitääkö olla huolissaan teeveen sarjojen katsomatta jättämisestä?

Vastaan setämiehenä eli lähes Tietäjä Iänikuisena asettamaani melko retoriseen kysymykseen nottei tarvitse olla.
Eläkää ihmisiksi niin kyllä siitä.
Ei tarvitse olla huolissaan, useimmiten homma lutviutuu.

Joku kuolee tietysti tässä maailmassa joskus, useat kuolivat tänäänkin. C'est La Vie.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Pitäisikö olla huolissaan, kun nukahtaminen on viikon päivät ollut tosi vaikeaa? Rauhoittuminen siis.
Pitäisi.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Poliisipartio kohtasi lohduttoman näkymän Harjavallan alakoululla – koulukeskuksella silmitöntä ilkivaltaa

Pitäisikö olla huolissaan Harjavallasta? Jumankauta tuo pitäjä ei kyllä oo ikinä mistään positiivisesta asiasta uutisissa. Jos ei saasteet yleisesti tai joku euroopan suurin sisävesikatastrofi ole jutun aiheena, niin sitten etsitään puukolla riehunutta teinityttöä tai teinit on muuten vaan hajottanut paikkoja. Tai jos näissä ei oo tarpeeksi, niin eiköhän sitä joku rattijuoppo kolaroi poliisin kanssa...

Olisiko vuoden vaihteessa aika uudenvuodenlupaukselle harjavaltalaiset? Positiivinen uutinen valtakunnallisessa mediassa vuonna 2020?

Ei hemmetti, nyt muistin yhden positiivisen uutisen Valloista männävuosilta... Siinä kerrottiin harjavallan työllisyysprosentin olevan suunnilleen 110%,,, ihan Suomen kärkipään lukujaa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Harjavallan valtuustoon on äänestetty huolellisesti valikoiden kokoonpano:

HARJAVALLAN VALTUUSTO 1.6.2017-31.5.2021
SDP 13, KOK 6, VAS 4, KESK 1, PS 1, VIHR 1, KD 1

Liian vähän persuja lienee valtuustossa, paha olo ilmenee kapinahenkisesti. Ja Vihreitäkään eivät äänestäjät kannusta eli kivaa läppää ja hyvähenkistä yhteisön rakentamista näyttää olevan liian vähän.
Mikä voi mennä pieleen? No siis aivan kaikki voi näköjään mennä pieleen, näin txt-teeveestä tilastoja asiantuntevana katsoen, analysoiden vuosien kokemisella.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Kouluja tuhotaan ja poltetaan Harjavallassa ja Nurmijärvellä (kaksin kappalein). Ovatko puukirkot loppuneet vai onko tämä ihan uusi ilmiö?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kouluja tuhotaan ja poltetaan Harjavallassa ja Nurmijärvellä (kaksin kappalein). Ovatko puukirkot loppuneet vai onko tämä ihan uusi ilmiö?
Sattuu päähän kyllä tämä. Kyläkoulujen polttaminen ja myös tuo täysin urpo ilkivalta Harjavallassa. Oikein yrittämällä yritetty mahdollisimman isot taloudelliset vahingot, mikä järki. Jonkun vekkulin spray-maalauksen tai opettajanhuoneen sotkemisen paskalla voisi hyväksyäkin, mutta en tätä. Eihän tästä puutu kuin että paljastuu että jossain jodelissa - vai mitä näitä someja on - on ollut joku yllytysvillitys ja jotkut neropatit on ottaneet sen todesta.

Urpo Ilkivalta, Harjavalta. Nimi kuin jostain vintiöistä tms.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jos mietit pitääkö olla huolissaan niin todennäköisesti pitää olla huolissaan.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tää on taas tätä. Oot ihan perusterve ja paino kunnossa, ei allergioita ja silti sydän vähän köhii jotta "kohta lähtee". Olen ihan vakavasti aika peloissani.
Ehdottomasti kyllä kannattaa ottaa lekuriin yhteyttä. Sydän on semmonen värkki että jos sinne sattuu niin voi olla vakavampaakin. Ei oo iso vaiva.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tää on taas tätä. Oot ihan perusterve ja paino kunnossa, ei allergioita ja silti sydän vähän köhii jotta "kohta lähtee". Olen ihan vakavasti aika peloissani.

Soita päivystykseen. Jos ei muuta niin saat rauhan epäilyillesi. Se auttaa aina.



Porin kaupunginsairaalassa on päivystys sunnuntaisin. Puhnro.‭02 621 3500‬
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös