Anaheim Ducks 2018–2019

  • 77 156
  • 253

olza13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
AAV ilmeisesti 5.825M
On kyllä arvokkaan tuntuinen pahvi.

No juu, mutta toisaalta Henrique on 28-vuotias, ja edellinen sopimus oli 4 miljoonaa cap hitiltään niin kaipa pieni palkankorotus oli väistämätön. 5-5,5 miljoonaa niin olisin ollut tyytyväinen, mutta menköön nyt tämäkin. Ainakaan suurta riskiä iän aiheuttamasta tason putoamisesta ei pitäisi vielä seuraavan viiden vuoden aikana olla. Keslerin pelikunto on joidenkin lähteiden mukaan arvoitus, niin siitäkin vinkkelistä katsottuna Henriquen kiinnittäminen oli tärkeää.
 

Largo

Jäsen
Kossila, Roy ja Welinski saivat jatkot, ei yllätyksiä niissä. Erkki sanaili Montourin jatkon olevan lähellä ja siihen liittyen välimieskäsittelyn päivä on 24. tätä kuuta. Veikkaan jatkon syntyvän ennen sitä. Kasen jatkoa on myös odoteltu, mutta sitä saadaan varmaan vielä odottaa. Ei haittaa vaikka menisi Rakellin tyyliin kauden alkuun, jos sieltä joku pitkä sopimus saadaan tehtyä, Murray on ollut näiden kanssa järkevän maltillinen. Ja siis Kase ei ole käypä välimieskäsittelyyn ja tuota voidaan rauhassa vielä ruuvailla. Agentti varmaan haluaa 20 maalin miehelle vähän reilumpaa korvausta, mutta Murrayn odottelu Rakellin ja Lindholmin kohdalla toi todella hyvät sopparit molemmille ja eiköhän Kasen leirissä myös myönnytä viimeistään kauden alkaessa. Tai vähän sen jäljeen, kun rahaa ei tilille tipu.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Katselin tässä perjantai-illan kunniaksi ankkojen tämän hetken rosteria. Pienen silmäilyn jälkeen näyttää monellakin tapaa siltä, että rosteri on oikeasti heikoin pitkiin aikoihin. Muutamia huomioita: Kesällä on tarttunut ensisijaisesti muiden joukkueiden jämiä, Perry on vieläkin kuvoissa mukana, Keslerin ja Eavesin ensi kausi?

Uusia ankkoja ovat hyökkääjät Gibbons, Rowney, Rödin ja puolustajat Sustr ja Schenn. Näistä hyökkääjistä periaatteessa oikeastaan Gibbons on NHL tason pelaaja eikä hänkään ole roolissaan mikään messias. Gibbonsin rooli Anaheimissa voi olla kaikkea 2.-4.ketjun välillä. Realistinen paikka kuitenkin on mielestäni 4.kentässä.
Tämän Rowneyn hankintaa en oikeastaan ymmärrä mitenkään? Vielä lisäksi tuo hänen sopimus... Rowneylla ei yksinkertaisesti ole mitään annettavaa NHL:ään ja lisäksi syö potentiaalisten nuorten pelaajien peliaikoja. Tosin ei tuolla oikeassa laidassa ole varauksissa mitään tunkua (Terry?), mutta on kuintekin uskomatonta, että Rowney siellä hääräilee vielä monta vuotta. Karkeasti ajateltuna Rowneyn kanssa samaan aikaan hankittu Anton Rödin voisi pelata suoraan tuossa paikassa, eikä varmasti olisi huonompi vaihtoehto. Itsessään Rödin on mielenkiintoinen hankita, mutta iso kysymysmerkki on miehen päällä. Tuliko entinen lupaus liian myöhään organisaatioon? Pelimäärät ovat varsin vähäisiä ollut viime kausilla, eikä Rödin ole lunastunut NHL:ssä pienintäkään odotusta mitä hänen päällään oli vielä juniorina. Erittäin hyvä euroopassa, mutta NHL:ssä ei menestystä tule... Tälläisiä on nähty ennenkin ja yleensä he pelaavat uransa loppuun esim. Sveitsissä.
Puolustukseen tulivat isot pojat Sustr ja Schenn. Hyvä, että hankitaan fyysisyyttä, mutta eikö pelkkä Schenn yksinään olisi riittänyt? Varsinkin jos Sustrin fyysiset ominaisuudet ovat lähinnä surkeat ja lisäksi hän ei osaa laukoa, niin miksi hankittiin toinen tälläinen kaappi? Pettersson ja Larsson alkavat kuintekin olemaan jo siinä vaiheessa, että vastuuta voisi jo antaa enemmänkin, mutta ankkojen tapaan mennään eli ei höntyillä liialla vastuulla.

Corey Perrystä oli kesän alussa huhuja, että olisi valmis treidiin, mutta mitään konkreettista ei ole tämän jälkeen näkynyt. Esteenä treidille 100%:sesti on Perryn luonne ja palkka. Tämä nyt on kaikille selvää. 8,6miljoonaa pitäisi maksaa 50pisteen lapsellisen huonolle provosoijalle. Saa olla aikamoinen taikuri, että saa tuon kaupattua pois. Henkilökohtaisesti pelkään paljon, että Perry ei ole pian edes tuota 50pisteen pelaaja ja saan ihastella yllättävän pian tyyliin 60ottelussa 7+7 tehoja. Eiköhän silti uransa pelaile loppuun Anaheim Ducksissa ja paita kattoon.

Onko nyt Eaves varmasti pelikuntoinen? Olen itse kuullut välillä, että on täysin terveenä ja sitten kuintekin toisaalta puhutaan ettei ole pelikuntoinen? Hfboardsilla yleisesti ihmiset liittävät häntä ykköseen tai neloseen. Hyvin ristiriitaista. Keslerin tilanne puolestaan näyttää pahemmalta kun hetki sitten tuli huhuja, että koko kausi olisi jo paketissa. Tämä alkaa olemaan todella tuskaista. Itseäni kismittää suuresti molempien pelaajien pelaamattomuus koska molemmat ovat olleet joukkueelle edukseen. Varsinkin parin kauden takainen play-off Kesler oli välillä upeaa seurattavaa. Jos Keslerin taso olisi aina sellainen niin olisi varmasti yksi suosikki ankoistani koko historiassa.

Aika paljon negatiivista tuli kirjoitettua, mutta eipä tässä tilanteessa hirmuisia hurraa huutoja voi antaa. Miinuksia on paljon enemmän kuin plussia ! Selvästi isoin plussa tulee Gibsonista. Hän voi yksin panoksellaan antaa mahdollisuuden voittoihin ja varmasti niitä tuleekin pelkästään Gibsonin ansiosta. Plussaa tulee myös ihan hyvin hoidetuista varauksista. Anaheim ei ole aikoihin varannut kärkipäässä ja kuitenkin on onnistunut hankkimaan ihan potenttiaalisia pelaajia. Siellä listalla on Comtois, Terry, Steel, Jones, Larsson, Pettersson ja tietenkin seitsemännellä kierroksella varattu Kase (sopimus??). Näissä pelaajissa piilee paljon taitoa mitkä toivottavasti ovat jo ensi kaudella jotenkin näkyvillä NHL:ssä. Kase tietenkin on jo näyttänyt olevansa oikeassa sarjassa. Kerrassaan upea varaus ja juuri Kasen pitäisi ensi kaudella nostaa tasoaan vielä pykälän ja lunastaa paikka kärkikentissä. Muuten tästäkin pitää laittaa ujo miinus listan jatkoksi.

Summarum arvioisin Anaheimin tällä hetkellä voimasuhteiltaan NHL:n keskikastiin. Hyvällä tuurilla jos Carlyle saa palaset kohdalleen ja Gibson napsii marjoja, niin runkosarja voi jopa mennä posin puolelle, mutta ei tuolla kalustolla edes Mikä Mikä Maassa mennä keväällä pitkälle. Mennään kohta elokuun puolelle ja oikeastaan mikään kenttä ei ole 100%:sesti muodossaan tai valmis.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kerrassaan upea varaus ja juuri Kasen pitäisi ensi kaudella nostaa tasoaan vielä pykälän ja lunastaa paikka kärkikentissä. Muuten tästäkin pitää laittaa ujo miinus listan jatkoksi.

Ei kai Kasen kohdalla voida enää puhua mistään miinuksista kun otetaan tosiaan tuo 7. kierroksen lähtökohta huomioon? On aivan varmasti plussan puolella jokaisen papereissa vaikka jatkaisi tasan tähänastisella tasollaan.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Ei kai Kasen kohdalla voida enää puhua mistään miinuksista kun otetaan tosiaan tuo 7. kierroksen lähtökohta huomioon? On aivan varmasti plussan puolella jokaisen papereissa vaikka jatkaisi tasan tähänastisella tasollaan.

Täysin totta. Ei siis todellakaan ole tällä hetkellä miinuksen arvoinen, mutta lähinnä hain sitä, että jos kykeneekin vain noin 30pisteeseen alemmissa ketjuissa ja jää se viimeinen kehitys ottamatta. Kase pelasi ajoittain todella hyvin ja hänellä olisi täysi mahdollisuus ottaa esim. Silfverbergin paikka. Kuten oikein huomautit, että puhutaan 7.kierroksen varauksesta niin ei saisi liikaa laittaa odotuksia Kaselle.
 

Ralph

Jäsen
Aika normaalia.
Jep, perus välimieskäsittelyä. Pelaaja pyytää ylihintaa perusteena "no kun toi ylipalkattu pelaaja joukkueessa X on mua huonompi" ja joukkue tarjoaa alihintaa "koska toisessa joukkueessa pelaa hyvä pelaaja tähän hintaan" ja sitten lyödään pöytään noin keskiarvo ja molemmat osapuolet on tyytyväisiä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jep, perus välimieskäsittelyä. Pelaaja pyytää ylihintaa perusteena "no kun toi ylipalkattu pelaaja joukkueessa X on mua huonompi" ja joukkue tarjoaa alihintaa "koska toisessa joukkueessa pelaa hyvä pelaaja tähän hintaan" ja sitten lyödään pöytään noin keskiarvo ja molemmat osapuolet on tyytyväisiä.
Se onkin erikoista, että miksi neuvottelut päästetään käsittelyyn asti kun asiasta lopulta ollaan noin helposti samaa mieltä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Montourille odotetun kaltainen sopimus: kaksi vuotta ja 3,25m ekalta ja 3,525m tokalta vuodelta. Ihan hyvä diili.
 

Largo

Jäsen
Montourille odotetun kaltainen sopimus: kaksi vuotta ja 3,25m ekalta ja 3,525m tokalta vuodelta. Ihan hyvä diili.
Sopimus syntyi osapuolten välillä ilman välimiehen päätöstä. Olisi mielenkiintoista tietää mitä sieltä olisi Montourille tullut. Tuskin ihan kauheaa heittoa siinä olisi ollut ja nyt saatiin ainakin kaksivuotinen sopimus alle, koska ensi kauden jälkeen tulisi muuten heti tuntuva korotus miehen liksaan. Toivoin halvempaa siltaa, kun esim. Vatanen sorvasi aikanaan kaksivuotisen sopimuksen lähes vastaavilla näytöillä hintaan 1.26AAV. Toki siitä on hetki aikaa ja palkat ovat nousussa, mutta kuitenkin odotin sen jäävän johonkin 2-2.5M, kahden vuoden siltaan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Vatanen sorvasi aikanaan kaksivuotisen sopimuksen lähes vastaavilla näytöillä hintaan 1.26AAV. Toki siitä on hetki aikaa ja palkat ovat nousussa, mutta kuitenkin odotin sen jäävän johonkin 2-2.5M, kahden vuoden siltaan.

Siis Vatanen teki sopparin 2 ja 21 pisteen kausien jälkeen, Montour 6 ja 32. Toki pistekeskiarvo varmaan suht sama, mutta pinnoja Montour tehnyt yli 50÷ enemmän kuin Vatanen tässä vaiheessa. Samaa mieltä että kovahko sopparin, mutta en tiedä onko Vatanen sopiva vertailukohde.
 

Largo

Jäsen
Ihan totta, muistelin Samin pelanneen pisteiden valossa kovemman kauden. Aika kova summa silti, mutta uskon Montourin vastaavan huutoon kovilla tehoilla. Riippuu paljon valmennuksesta ja meinaavatko peluuttaa Brandonia ykkösylivoimassa neljän hyökkääjän sijaan. Fowlerin paikka on aika lailla sementoitu sinne kuitenkin, kätisyyden ja tietynlaisen statuksen vuoksi.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Gibsonille 8vuoden sopimus 6,4$ AAV.

Tyytyväinen pitää olla tästä. Gibson on ollut melkoinen muuri ankkojen maalilla ja on erittäin tärkeä palanen tulevaisuutta. Kerrankin ei tarvitse kirota näitä liian pitkiä sopimuksia.
 

Largo

Jäsen
Gibsonille 8vuoden sopimus 6,4$ AAV.

Tyytyväinen pitää olla tästä. Gibson on ollut melkoinen muuri ankkojen maalilla ja on erittäin tärkeä palanen tulevaisuutta. Kerrankin ei tarvitse kirota näitä liian pitkiä sopimuksia.
Niin, Gibsonilla on kuitenkin ihan historiaa loukkaantumisista ja nimenomaan siitä, että lonkat eivät kestä. Ei kannata nuolaista ennen kuin lonkat tipahtaa, vai menikö se sanonta edes noin.

Toki nyt kuin luin uudestaan, niin tuolla hinnalla ei paljon paina ne lonkat.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Niin, Gibsonilla on kuitenkin ihan historiaa loukkaantumisista ja nimenomaan siitä, että lonkat eivät kestä. Ei kannata nuolaista ennen kuin lonkat tipahtaa, vai menikö se sanonta edes noin.

Toki nyt kuin luin uudestaan, niin tuolla hinnalla ei paljon paina ne lonkat.
Itseänikin mietitytti tuo Gibsonin historia, mutta niinkuin itsekkin totesit, että tuolla hinnalla ei paljon lonkat paina. Gibson pystyy terveenä kilpailemaan Vezinasta ja uskoisin, että hän tulee sen myös saavuttamaan jos vain pysyy ehjänä. Sopimuksen kääntöpuoli on juuri se, että mitä jos tuossa parin vuoden päästä jonkin lonkkavammainen ja taas meillä on taakkana sopimus. Tällä hetkellä Gibsonin sopimus on hyvä.
 

WannabeParros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
Noo niin, sieltä tuli Kasen soppari! Hyvä lappu mun mielestä niin joukkueelle kuin pelaajalle, 3 vuotta ja 2.6 rahaa per kausi! En kyllä olis voinu juurikaan parampaa odottaa.
 

Largo

Jäsen
Todella hyvä sopimus Kaselle. Ehkä aavistuksen odotettua kovempi AAV, mutta tuossa on kuitenkin kolme vuotta, minkä vuoksi pitää olla todella tyytyväinen. Jos kehitys jatkuu, niin saadaan energinen 20 maalin laituri ja miksei jopa 30 maalia olisi mahdollista kaiken mennessä nappiin.

Ducksin hyökkäys on tulevaan kauteen iso kysymysmerkki Keslerin ja Eavesin tilanteiden vuoksi. Heidän ollessa kunnossa, olisi tuo rosteri todella varteenotettava aina Stanley Cupiin asti, mutta se vaatisi siitäkin huolimatta Perryn heräämisen koomasta, sekä nuorten prospektien selkeää harppausta kehityksessä.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Todella hyvä sopimus Kaselle. Ehkä aavistuksen odotettua kovempi AAV, mutta tuossa on kuitenkin kolme vuotta, minkä vuoksi pitää olla todella tyytyväinen. Jos kehitys jatkuu, niin saadaan energinen 20 maalin laituri ja miksei jopa 30 maalia olisi mahdollista kaiken mennessä nappiin.

Ducksin hyökkäys on tulevaan kauteen iso kysymysmerkki Keslerin ja Eavesin tilanteiden vuoksi. Heidän ollessa kunnossa, olisi tuo rosteri todella varteenotettava aina Stanley Cupiin asti, mutta se vaatisi siitäkin huolimatta Perryn heräämisen koomasta, sekä nuorten prospektien selkeää harppausta kehityksessä.
Tarvitseeko kehityksen edes olennaisesti jatkua? Pelasi 66 peliä ja alle 14 minuuttia per peli tahdilla. Jos laukaisuprosentti hieman laskeekin niin pelien täydellä kaudella varmaan 20 maalia tulisi kuitenkin täyteen. Joka tapauksessa melko hyvä sopimus, ellei taannu kehityksessään.
 

Largo

Jäsen
Tarvitseeko kehityksen edes olennaisesti jatkua? Pelasi 66 peliä ja alle 14 minuuttia per peli tahdilla. Jos laukaisuprosentti hieman laskeekin niin pelien täydellä kaudella varmaan 20 maalia tulisi kuitenkin täyteen. Joka tapauksessa melko hyvä sopimus, ellei taannu kehityksessään.
Tuossa 20 maalissa on paljon maaleja Getzlafin rinnalla tehtynä, mikä ei ehkä ole hänelle kaikkien ollessa kunnossa oikea pelipaikka. Toki teki niitä myös Henriquen ja Ritchien kanssa, mutta ei tuo 20 maalia mikään automaatio miehelle ole. Kyllä mielestäni pitää kehityksen jatkua, mikäli hän aikoo jatkossakin tehdä noita maalimääriä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Tuossa 20 maalissa on paljon maaleja Getzlafin rinnalla tehtynä, mikä ei ehkä ole hänelle kaikkien ollessa kunnossa oikea pelipaikka. Toki teki niitä myös Henriquen ja Ritchien kanssa, mutta ei tuo 20 maalia mikään automaatio miehelle ole. Kyllä mielestäni pitää kehityksen jatkua, mikäli hän aikoo jatkossakin tehdä noita maalimääriä.

Ei niitä nyt niin paljon kuitenkaan ole. Sillä Getzlaf syötti vain kolme Kasen maalia, näistäkin yksi on jatkoajalla tehty maali. Ja muutenkin, Kase pelasi mielestäni paremmin kun sai pelata erillään Getzlafista. Getzlafin ketjun pelin kun perustuu enemmän kiekkokontrolliin, laitojen lähellä painimiseen ja pitkään hyökkäyspään paineeseen. Kase taasen on enemmänkin hyvä karvaaja ja vastaiskupelaaja, jos minulta kysytään. Tämä tilanne voi toki muuttua tulevaisuudessa, jos herra saa lisää voimaa.
Peliaikaa noilla kahdella oli yhdessä muuten vain 134 minuuttia koko kauden aikana, kun huomioidaan kaikki tilanteet. Esim Henriquen kanssa peliaikaa kertyi yli kolminkertainen määrä, ja jopa Vermetten kanssa Kase pelasi enemmän kuin Getzlafin kanssa.
 

Largo

Jäsen
Ei niitä nyt niin paljon kuitenkaan ole. Sillä Getzlaf syötti vain kolme Kasen maalia, näistäkin yksi on jatkoajalla tehty maali. Ja muutenkin, Kase pelasi mielestäni paremmin kun sai pelata erillään Getzlafista. Getzlafin ketjun pelin kun perustuu enemmän kiekkokontrolliin, laitojen lähellä painimiseen ja pitkään hyökkäyspään paineeseen. Kase taasen on enemmänkin hyvä karvaaja ja vastaiskupelaaja, jos minulta kysytään. Tämä tilanne voi toki muuttua tulevaisuudessa, jos herra saa lisää voimaa.
Peliaikaa noilla kahdella oli yhdessä muuten vain 134 minuuttia koko kauden aikana, kun huomioidaan kaikki tilanteet. Esim Henriquen kanssa peliaikaa kertyi yli kolminkertainen määrä, ja jopa Vermetten kanssa Kase pelasi enemmän kuin Getzlafin kanssa.
No perhana, jotenkin kuvittelin enemmän maaleja tehneen Getzlafin kanssa. Ei siinä, parempi näin päin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös