Suvaitsemattomuus Jatkoajassa

  • 3 882
  • 2
Tila
Viestiketju on suljettu.

scholl

Jäsen
Lenkkini venyi, sillä menin uimaan juoksun jälkeen. Kun palasin takaisin, havaitsin etten edelleenkään voi kirjoittaa jalkapallokeskusteluun. Otin muutaman puhelun ja ryhdymme jatkotoimenpiteisiin asiassa. Syy nimittäin provokaation takana on selvinnyt. Kysymyksessä ei ole se, että osaan seitsemää kieltä ja pystyn sitä kautta seuraamaan muita paremmin sitä, mitä jalkapallon parissa tapahtuu. Syy ei ole sekään, että minulla on tietolähteitä Euroopassa, josta saan futissiirroista joskus vihiä muita aikaisemmin. Syynä ei ole sekään, että avasin Bayern Münchenistä ketjun, joka saattoi ärsyttää englantilaisen jalkapallon ystäviä. Syynä ei ole välttämättä säkään, että Pärnänen olisi vittuuntunut yöllä kännipäissään. Ei, vaan arvioni mukaan syy on se, ettei Suomi ole vielä valmis siihen, että Touko Aalto juhlii homoklubeilla.

Hesarin haastattelussa Touko Aalto kertoi seuraavasti:
paikassa, jossa kaikki kunnioittavat toisiaan, eikä ole tarvetta vetää päätä täyteen, kun ei tarvitse hävetä sitä, mikä on.
. Miksi meidän siis Suomessa tarvitsisi hävetä sitä, mitä Touko ja hänen ystävänsä ovat? Hänen piti mennä Ruotsiin asti, jotta sai olla häpeämättä. Näin ollen nostimme tapauksen eilen Jatkoajassa ja muuallakin hyvässä hengessä esille. Ei ole välttämättä kauheasti yhteistä vihreiden kanssa, mutta jokainen olkoon, mitä on ja se on ihan hyvä niin. Facebook-sivullani yksi toinen Jatkoajan kirjoittaja jopa toivoi, että heteroklubeillakin saisi olla tollainen meininki. Saisi läimäyttää naisia persuksille ilman pelkoa tulla pidätetyksi ja niin pois päin.

Tämä ei ilmeisesti Suomen suvaitsemattomissa piireissä käynytkään, että Touko omana itsenä oleminen tuotiin esille Jatkoajassa. Muistuttaisin vielä sen, että joku toinen nosti asian esille, enkä minä. Näin ollen tapaus etenee seuraavasti. Otamme yhteyttä Ruotsin vihreisiin, tuohon klubiin, Ruotsin jääkiekkoliiton johtoon, Ruotsin matkailunedistämiskeskukseen sekä ruotsalaisiin iltapäivälehtiin. Myöskin Ruotsin suurlähettiläs Suomessa on hyvä pitää asiasta informoituna. Kerron, että Suomessa tapaus on aiheuttanut skandaalin ja seuraukset ovat olleet kuten Erdoganin Turkissa. Sensuurilla yritetään estää Toukoa olemasta oma itsensä tai ei yritetä, mutta sitä ei saa ääneen sanoa, että mies on ollut oma itsensä ja että se on jees. Hyssytellään. Samalla tavalla kuin Halosen presidenttikaudella ja ei saanut puhua Natosta tai Venäjästä. Häkämies sai kauheat nuhteet, kun hän mainitsi Venäjä, Venäjä, Venäjä. Olen varma, että ruotsalaiset antava Pärnäselle ns. isän kädestä ainakin imagomielessä ja Jatkoaika saa ansaitsemansa osansa toimiessaan suvaitsemattomuuden linnakkeena.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Harmi kun ei ole edelleenkään tykkäysnappia. Harvoin näkee täällä tai missään muuallakaan näin rautaista jääkiekkoaiheista analyysia.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Harmi kun ei ole edelleenkään tykkäysnappia. Harvoin näkee täällä tai missään muuallakaan näin rautaista jääkiekkoaiheista analyysia.

Ruotsin kunniakonsulaatti on työpaikkani lähellä ja pääsen sinne kävellen. Jos tarvitsee apua, niin menen kysymään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös