Liverpool FC 2018–2019 – saavutettujen asemien jatkumoa?

  • 146 422
  • 928

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
On jo 29v ja "vain" joku n. 185 cm pitkä, minkä lisäksi on pelannut hyvin vähän. Ei pienintäkään järkeä mielestäni maksaa mitään n. £30m Cillessenistä.

Ehkä sitten niin. Pelannut toki vähän, mutta on se tietysti kohtalaisen epäreilussa asemassa kun edessä ter Stegen. Hyvä reaktiotorjuja, sekä pelaa hyvin myös jalalla.

Ei nyt tämän ketjun asiaa, mutta tässä vielä miehen otteita viime kaudelta, jos ketään sattuu kiinnostamaan.

Jasper Cillessen - Overall 2017/2018 - YouTube

Poistun omalle hiekkalaatikolle.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ehkä sitten niin. Pelannut toki vähän, mutta on se tietysti kohtalaisen epäreilussa asemassa kun edessä ter Stegen. Hyvä reaktiotorjuja, sekä pelaa hyvin myös jalalla.

Ei nyt tämän ketjun asiaa, mutta tässä vielä miehen otteita viime kaudelta, jos ketään sattuu kiinnostamaan.

Jasper Cillessen - Overall 2017/2018 - YouTube

Poistun omalle hiekkalaatikolle.

Jos tuo hinta olisi reilusti pienempi, niin tällöin Cillessen voisi olla hyvä vaihtoehto. Ikä ei ole vielä veskarille paha, mutta ei tuossa iässä penkillä istuminen hyvä juttu ole. Näen sarjan ja cupin pelit vähän eri valossa, joten kyllä tuo pelaamattomuus vähän askarruttaa, vaikka ei otteet ole huonoja olleet ja majussakin vissiin mennyt ok, mutta silti. Plussaa voisi olla se, että VVD olisi majusta tuttu. Mutta toi hinta, vaikka onhan se kai laskenut puoleen ulostopykälästä? Se taitaa olla €60m.
 

Barney

Jäsen
Jos ei Fekir oikein sykähdyttänyt skaboissa ihan kybällä, niin samaa voi sanoa Alissonista. Ei ole mielestäni millään minkään £62m, tai Romahan vaatii kai n. £66,6m, arvoinen ME-veskari siirtosummalla mitattuna. Parempihan tuo on kuin Karius, ei siitä ole kahta sanaa, mutta onhan tuo hinta täysin överi. Pyytäähän voi tietenkin edelleen mitä vaan, mutta aika hullua, jos Pool tuon maksaa. Kurttuaa samalla Realiin £31m... Vähän liikaa on ilmaa Alissonin hinnassa.
Kuka sitten sykähdyttäisi? Todellisuudessahan Alisson on paras maalivahti johon Liverpoolilla on mahdollisuuksia. Esimerkiksi MM-kisoissa Cityn Ederson kulutti penkkiä, kun Alisson oli Brasilian avaava maalivahti. Valioliigan siirtyessään Alisson olisi sarjan toiseksi paras maalivahti (olettaen, että Courtois siirtyy kesän aikana Madridiin) heti De Gean jälkeen. Hinta on kova, mutta Roman ei ole mikään pakko myydä. Chelsealla on Courtoisin kanssa vähän eri tilanne, kun jatkosopimusta ei ole syntynyt eikä häntä mielellään haluta päästää ilmaiseksikaan pois.

Jos mietitään Alissonia parempia maalivahteja, niin äkkiseltään tulee mieleen ainoastaan De Gea, Courtois, Neuer, Ter Stegen ja Oblak. Noista yhteenkään Liverpoolilla ei ole mitään mahdollisuuksia. Minä ainakin ottaisin Pool-kannattajana Alissonin enemmän kuin innoissani vastaan, sillä tarjolla ei ole yhtäkään parempaa maalivahtia ja nykyiset vaihtoehdot ovat melko surkuhupaisia. Siirtosumma on iso, mutta eihän se tuntunut haittaavan VvD:nkään kohdalla. Alisson olisi vähintään yhtä tärkeä hankinta kuin VvD oli sen hankinnan aikoihin.
 

Fordél

Jäsen
Kuka sitten sykähdyttäisi? Todellisuudessahan Alisson on paras maalivahti johon Liverpoolilla on mahdollisuuksia.

Ei ehkä sykähdyttäisi, mutta tiedettäisiin ainakin , että taso riittää kovimpienkin pyttyjen nostamiseen: Navas. Eikä varmasti olisi hinnalla pilattu. Voisi hyvin olla saatavilla, jos Courtois siirtyy Realiin. Miettisin kakkosvaihtoehtona jopa Schmeicheilia. Juuri tällaista hyvää peliä johtavaa ja voitontahtoista veskaa Pool tarvitsisi. Alison ei vaikuttanut lainkaan tällaiselta.

Esimerkiksi MM-kisoissa Cityn Ederson penkkiä, kun Alisson oli Brasilian avaava maalivahti. Valioliigan siirtyessään Alisson olisi sarjan toiseksi paras maalivahti (olettaen, että Courtois siirtyy kesän aikana Madridiin) heti De Gean jälkeen.

Siitäkin kyllä keskusteltiin paljon, että olisiko Edersonin pitänyt olla ykkönen. Turnauksen jälkeen voidaan sanoa, että ei se pahitteeksikaan varnasti olisi ollut.

En nostaisi automaattisesti Alisonia Pooliin siirtyessään sarjan toiseksi parhaaksi veskaksi. Edelle voivat mennä esim. Ederson. Katsotaan myös mihin mm. Bernd Leno yltää. Uusi Karius vai todellinen huippuveska?

Kannattaa myös muistaa, että jos Chelsea myy Courtoisin, sillä on vielä Poolia suurempi
tarve veskahankintaan. Tällöin Poolin ei kannata lähteä huutokauppaan Alisonista, jos hintapyynti on muutenkin noin kova. Sitten varsinkin laittaisin paukut Navakseen.

Kaiken tämän jälkeen on todettava, että Alison on toki huippuveska, mutta joku kaverinsa vaan vähän mättää. Siis hintaansa nähden. Mutta oletettavasti Kariukseen nähden iso parannus.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kuka sitten sykähdyttäisi?

Ei tarvitse välttämättä mitenkään sykähdyttää, kunhan vakuuttaa helvetillisen varmoilla otteilla. Nimestä viis.

Hyvin pitkälti samaa mieltä, mitä edellä @Fordél kirjoitti. Alisson ei mielestäni näyttänyt skaboissa sellaiselta robotilta, että olisi täysin tuon hinnan väärti. Kyllä hänellekin pieniä sellaisia puolittaisia suorituksia sattui ja siksi vähän mietityttää, mitä se olisi sitten Valjussa, jos/kun joku heikompi suorite sattuisi ja paskaa tulisi ison tuulettimen läpi. Kukaan ei ole erehtymätön, kuten ei DdG:kaan, tai Neuer. On täysin selvää, että olisi parempi kuin Karius, mutta tuo hinta. £66,6m on aika saatanallinen tukko pätäkkää. Jos Poolin vaihtoehdot ovat siinä, ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin maksaa, mitä Roma pyytää, niin pakkohan se on vaan hyväksyä, mutta mielestäni hinta on överi. VVD:n kohdalla luotin jotenkin enemmän siihen, että tullessaan saa tuota puolustuksen häröilyä vähennettyä, mutta Alissonin kohdalla en ole niin varma. En sano, etteikö Alisson voisi onnistua helvetin hyvin Poolissa, näin voisi hyvinkin tapahtua, mutta tuohon hintaan. Ja tosiaan, Chelski saattaa hyvinkin viedä Alissonin Poolin nenän edestä ja tässä saattaa tulla vielä huutokilpailu Alissonista, jolloin hinta karkaa vielä kauemmaksi, mikä vääristäisi tilannetta entisestään. Jotain tilanteesta kertoo se, että Real ei ole Alissonin perässä, koska kokevat tämän maksavan aivan liikaa. No, heillä on jo Navas, jonka kanssa ovat jotain saattaneet voittaakin. Lisättäkööt vielä se, että Chelskin ja Poolin välinen ero on Poolin tarjoama CL vs. Chelskin EL.

Tässä tilanteessa pitäisin siis Poolin tarjouksen maksimissaan tuossa huhutussa £62m ja odottelisin rauhassa, mitä tekevät ensin Real ja Chelski Courtoisin kanssa ja tämän jälkeen tiedustelisin hienovaraisesti Realilta Navasin saatavuutta. Navas tietenkin täyttää joulukuussa 32v ja on vain 185 cm pitkä, mutta näytöt ovat aika hyvät ja olisi Kariusta luotettavampi. Odotettuun suoritasoon nähden oletan, ettei Navasin hinta karkaisi liian korkeaksi ja jäisi kohtuulliseksi, eli ehkä n. £20m. Tuolla hinnalla Pool saisi pariksi kolmeksi kaudeksi selkeän parannuksen Kariukseen verrattuna.

Jonkun varman veskarin Pool tuntuu väkisin tarvitsevan, koska Karius on juuri nyt kävelevä aikapommi. Yksikin virhe ja sitä paskamyrskyn määrää. Kesken kauden ei ole tällöin sitten kuin heittää Ward maalille, mutta tällä ei ole pelituntumaa yhtään. En pidä lopulta Alissonin mahdollista hankintaa täysin paskana vetona, jos tämä auttaa Poolia huomattavaan menestykseen. Huhuissahan joku italotoimittaja on ilmaissut, että soppari voisi olla valmis jo perjantaina. Melissa Reddy on twiitannut positiivisista Poolin fiiliksistä casessa ja hän on usein aika hyvin kartalla Poolin toimista.

Tilanteessa on miljardi muuttujaa, mutta selvää on tosiaan se, että Poolin veskaritilanne pitää saada kuntoon, jos meinaavat haastaa isosti.

Jos Pool saa hankittua Alissonin ylihinnalla, niin tarkoittaakohan tämä sitä, ettei Fekiriin, tai vastaavaan, riitä enää rahat? Vai oliko Shaq Fekirin korvike? Jos, siis jos, Pool hankkisi vielä Alissonin ja Fekirin, niin kesän kulutus pompsahtaisi jonnekin £250m hujakoille...
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Ei ehkä sykähdyttäisi, mutta tiedettäisiin ainakin , että taso riittää kovimpienkin pyttyjen nostamiseen: Navas. Eikä varmasti olisi hinnalla pilattu. Voisi hyvin olla saatavilla, jos Courtois siirtyy Realiin. Miettisin kakkosvaihtoehtona jopa Schmeicheilia. Juuri tällaista hyvää peliä johtavaa ja voitontahtoista veskaa Pool tarvitsisi. Alison ei vaikuttanut lainkaan tällaiselta.
Navaksen kohdalla on taas se ongelma, että ikä alkaa yksinkertaisesti tulemaan yllättävän nopeasti vastaan. Muuten Poolille käy vähän samalla lailla kuin Arsenalille ja he ovat taas parin vuoden päästä maalivahtikaupoilla. Arsenalilla kävi hyvä tuuri, sillä he saivat nyt Lenon erittäin hyvään hintaan. Poolilla ei välttämättä käy yhtä hyvä tuuri. Lisäksi itse ainakin pidän Navasta vähän yliarvostettuna maalivahtina. Pokaaleja toki on voittanut viime vuosina, mutta niin olisi myös moni muukin tuon Real Madridin joukkueen maalivahtina. Hyvä maalivahti, mutta ei ihan maailman terävintä kärkeä.

Schmeichelilla iän suhteen myös sama tilanne. Hyvä maalivahti, mutta ei ihan maailman terävintä kärkeä. Jos Liverpool haluaa voittaa sen ensimmäisen mestaruudensa Valioliigassa, niin maalivahtihankinnan pitää olla kovempi. Alisson oli suurin tekijä siinä, että Roma pääsi Mestareiden liigassa neljän parhaan joukkoon. Lisäksi hyviä pelivuosia Alissonilla on jäljellä todennäköisesti ainakin vielä kymmenen, joten ihan heti ei todennäköisesti tarvitsisi maalivahtikaupoille lähteä.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Pearce, Joyce ja Reddy twiitanneet Roman hyväksyneen Liverpoolin tarjouksen Allisonista. Iso juttu uskottavuudelle, jos mies on tosiaan tulossa. Kuka olisi uskonut vuosi sitten, että Liverpoolilla on hallitsevat ME-siirrot puolustajasta ja maalivahdista.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, n. £67m riittää näköjään Alissonista. Chelski voi tietysti tehdä saman tarjouksen, tai paremman, mutta huhuissa oli, että Chelski olisi vissiin kääntymässä Donnarumman hankkimiseen. Tiedä näistä. Pool yrittää huhujen mukaan saada buukattua medicalia asap.

Käyköhän medicalissa Fekirit?! Ja jatkavat neuvotteluja skabojen jälkeen... Tulee Alissonillekin jo ikää tässä välissä

Itse en pidä noita ME-siirtoja minään meriittinä. Oikeastaan Kloppo&Pool on ollut vaan pakotettu maksamaan ylihintaa. Varsinkin VVD oli pakkomielle Kloppolle, eikä olisi ihan heti hankkinut ketään muuta. Se on sitten eri stoori, miten on tultu tähän tilanteeseen, missä Poolilla on käyttää tuollaisia summia, eilä konkka taida koputtaa heti ovella. Eikä VVD ainakaan näytä olevan andycarroll-tyyppinen neronleimaus.

Jokohan Kloppo&Pool saisi vähitellen myös tuon oman myyntipuolen toimimaan. Mitään haittaa tästä ei olisi
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Olikohan viime kesänä tai edellisenä, kun Klopp taivasteli nykyisiä siirtosummia ja mainitsi, että ei koskaan maksaisi yhdestäkään pelaajasta €80M tai vastaavaa? Muistaakseni mainitsi esimerkiksi Unitedin Pogban hankinnan. Ilmeisesti on mieli muuttunut, kun oman joukkueen omistajat ovat avanneet kukkaron nyörit.

Ihan ymmärrettävää, jos on sanonut näin vaikka toissakaudella. Vastahan nämä hinnat ovat ihan viimeisen vuoden parin aikana karanneet käsistä.

Navaksen kohdalla on taas se ongelma, että ikä alkaa yksinkertaisesti tulemaan yllättävän nopeasti vastaan. Muuten Poolille käy vähän samalla lailla kuin Arsenalille ja he ovat taas parin vuoden päästä maalivahtikaupoilla. Arsenalilla kävi hyvä tuuri, sillä he saivat nyt Lenon erittäin hyvään hintaan. Poolilla ei välttämättä käy yhtä hyvä tuuri. Lisäksi itse ainakin pidän Navasta vähän yliarvostettuna maalivahtina. Pokaaleja toki on voittanut viime vuosina, mutta niin olisi myös moni muukin tuon Real Madridin joukkueen maalivahtina. Hyvä maalivahti, mutta ei ihan maailman terävintä kärkeä.

Mun mielestä Navas on pikemminkin aliarvostettu veska. Syynä varmasti ne lipsahdukset, joita on uran aikana tapahtunut. Navaksen henkisestä kantista kertoo kuitenkin se, että on aina noussut näiden virheiden jälkeen, jopa heti pelin aikana. Navaksella on myös henkisen puolen lisäksi monet muut ominaisuudet ihan huippuluokkaa. Täysin riittävä veska kaikkien pyttyjen voittamiseen. Ei ole varmasti TOP5 veska, mutta melkeinpä heti seuraavassa kategoriassa, aivan kuten Alisson. Toistaiseksi Puolilla on aika vähän saumoja niihin ihan kovimpiin veskoihin.

Mun mielestä ikä ei olisi Navaksen kohdalla ongelma, koska hintakin olisi ihan eri luokkaa Allisoniin verrattuna. Ottaisin mieluusti Navaksen ykköseksi 2-3 vuodeksi vaikka 20 miltsillä ja katsoisin rauhassa seuraavaa pidempiaikaista ratkaisuja kuin hankkisin nyt pienoisen kysymysmerkki-Alissonin ylihintaan. Toki jos Alisson on nyt tulossa niin eihän siinä mitään ja pääasia, että reagoidaan.

Kaikista pahinta olisi lähteä Kariuksella kauteen. Hänen kanssaan tilanne olisi kuin Ike Kanervan kanssa aikanaan ulkoministerinä. Ikelle oli pakko antaa fudut, koska luottamusta ei ollut enää koeteltavaksi seuraavaa töppäystä varten. Nyt Kariukselle alkukauteen yksikin kunnon töppäys niin valitettavasti paskaa tulee ovista ja ikkunoista eikä sitä ryöpytystä kestäisi kukaan.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Se on sitten eri stoori, miten on tultu tähän tilanteeseen, missä Poolilla on käyttää tuollaisia summia, eilä konkka taida koputtaa heti ovella.
Coutinhosta saadut/saatavat rahat (£146m Sky Sportsin mukaan) kattavat sekä VVD:n ja Alissonin. Transfermarktissa summa on väärin tai siinä ei ole otettu bonuksia mukaan.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Coutinhosta saadut/saatavat rahat (£146m Sky Sportsin mukaan) kattavat sekä VVD:n ja Alissonin. Transfermarktissa summa on väärin tai siinä ei ole otettu bonuksia mukaan.

Joo, tottakai toi siirto mahdollistaa paljon. Add-onsit tuppaa laukeamaan maksettavaksi vasta, kun ehdot täyttyvät. En nyt muista niitä tarkkaan, mutta niissä taisi olla pelimääriä ja voitettuja pokaaleja ainakin, mitkä ei nyt ihan heti täyty, joten josko jotkut tahot huomioivat vaan tuon "perusosan."

On tuossa takana tietenkin myös paljon hyvää duunia, mitä FSG on tehnyt Poolin talouden vakauttamiseksi. Niiden ekojen Jenkkien jäljiltä hommat oli melko tavalla perseellään, joten hyvä matka siitä on tultu, jotta nyt Pool on tuossa jamassa ja pystyy panostamaan pelaajiin. Kloppon aikana tämä on ensimmäinen vuosi, kun uusiin pelaajiin oikein reilusti panostavat.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Ei ehkä sykähdyttäisi, mutta tiedettäisiin ainakin , että taso riittää kovimpienkin pyttyjen nostamiseen: Navas. Eikä varmasti olisi hinnalla pilattu. Voisi hyvin olla saatavilla, jos Courtois siirtyy Realiin. Miettisin kakkosvaihtoehtona jopa Schmeicheilia. Juuri tällaista hyvää peliä johtavaa ja voitontahtoista veskaa Pool tarvitsisi. Alison ei vaikuttanut lainkaan tällaiselta.
Ei hyvää päivää. Alisson ei sytytä, mutta Navas kelpaisi. Nyt valoja päälle. Alisson on huomattavasti parempi maalivahti kuin Navas. Tullessaan olisi valjun top3-maalivahti de Gean ja Edersonin jälkeen. Real on voittanut pystinsä Navasista huolimatta ei ansiosta. Eivät he syyttä ole olleet joka kesä de Gean ja Courtoisin perässä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huhujen mukaan Alisson on tämän koneen kyydissä:

Tuo lento se hyvin todennäköisesti on. Just kohta perillä ja autolla Liverpooliin.

Alisson speaks out after Liverpool agree £67m deal with Roma

Ox sivussa suurimman osan ensi kaudesta. Linkistä lisätiedot:

Tiedossa oli jo, että marraskuulle menee vähintään. Tuosta sitten kaikki setit päälle, että on pelikunnossa. Nyt näköjään tilanne on se, että kuntoutuminen vie aikansa, eivätkä varmaankaan halua riskeerata jatkon kannalta mitään. Vaikuttaa siihen, hankkivatko vielä Fekirin, tai jonkun muun, ja aonakin siihen, ketä voivat myydä/päästää lainalle muualle.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
LANS-Lallanan tilanteeseen vaikuttaa ainakin, sillä Fekirin mahdollisesti saapuessa olisi todennäköisesti lähtenyt, mutta nyt saattaa jäädä vielä vuodeksi.
 

Fordél

Jäsen
Ei hyvää päivää. Alisson ei sytytä, mutta Navas kelpaisi. Nyt valoja päälle. Alisson on huomattavasti parempi maalivahti kuin Navas. Tullessaan olisi valjun top3-maalivahti de Gean ja Edersonin jälkeen. Real on voittanut pystinsä Navasista huolimatta ei ansiosta. Eivät he syyttä ole olleet joka kesä de Gean ja Courtoisin perässä.

Lue viestejä: hintakysymys.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Salah ----- Firmino ----- Mane
------Fekir----------------Keita------
----------------Fabinho---------------
Robertson---------------------TAA
-------------VVD-----Lovren--------
----------------Allison-----------------

Uudet kaverit suoraan avukseen ja koko keskikenttä uusiksi? Vai millaisella formaatiolla sitä ollaan tulevaan kauteen lähdössä, kun uutta kaveria tulee sisään koko ajan. Toki Fekir on vielä huhu mutta Allison jo lähes varma..

Mutta kyllähän Pool on vahvistunut. Kovin odotuksin on pakko lähteä joka kilpailuun!
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Salah ----- Firmino ----- Mane
------Fekir----------------Keita------
----------------Fabinho---------------
Robertson---------------------TAA
-------------VVD-----Lovren--------
----------------Allison-----------------

Uudet kaverit suoraan avukseen ja koko keskikenttä uusiksi? Vai millaisella formaatiolla sitä ollaan tulevaan kauteen lähdössä, kun uutta kaveria tulee sisään koko ajan. Toki Fekir on vielä huhu mutta Allison jo lähes varma..

Mutta kyllähän Pool on vahvistunut. Kovin odotuksin on pakko lähteä joka kilpailuun!
Tuskinpa koko keskikenttää laitettaisiin tuohon muotoon ainakaan heti. Tuossa tapauksessa joukkueen kapteeni sekä varakapteeni molemmat löytyisivät penkiltä, mihin en usko. Hendersonin kuulumisesta avaukseen voidaan olla montaa mieltä, mutta kyllähän James Milner pelasi sellaisen viime kauden, että kuuluu ehdottomasti parhaaseen avaukseen, jos pystyy tasonsa pitämään yllä. Minä en näe välttämätöntä tarvetta Fekirille, jos itse saisin päättää niin Alissonin myötä kesän hankinnat olisivat hyvin pitkälti tässä. TAA:n avauksen paikka ei myöskään ole lukittu, täydessä kunnossa oleva Clyne on todella hyvä pelaaja.

Edit: Riippuu tietenkin siitä, miten paljon ovi käy ulospäin. Onhan tässä kaikenlaista huhua ollut monesta pelaajasta, leveyttä tulee tietenkin olla riittävästi, ettei käy niin kuin viime kauden lopussa, eli pelaajat meinaavat loppua kesken.
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uudet kaverit suoraan avukseen ja koko keskikenttä uusiksi? Vai millaisella formaatiolla sitä ollaan tulevaan kauteen lähdössä,

Skabojen jälkimainingit sotkee vähän ekoja pelejä, tai vähintään ekaa peliä, kun osa palailee lomilta treeneihin vasta viikkoa ennen kauden avausta Hammersia vastaan. Nämä jätkät tuskin ovat avauksessa Hammersia vastaan, kun pre-season meni ohi skabojen takia. Nämä herrat ovat siis Hendo, TAA, Lovren ja Migs. No, Migsistä ei niin väliä. Samoin, jos Pool ostaa Fekirin, niin olisi treeneissä mukana vasta samana päivänä kuin edellisetkin, eikä ainakaan hetkeen avauksessa, mikäli vanhat merkit pitävät Kloppon suhteen paikkansa.

Toisaalta, ryhmitys voi olla joko tutumpi 4-3-3, tai sitten 4-2-3-1, jolloin ehkä avauksessa voi olla eri nimiä.

Mielenkiintoiseksi homma kuitenkin menee. Koko rosterissa on nyt monta nimeä liikaa, mikä tietää sitä, että lainoja ja/tai myyntejä on tiedossa useita. On selviä tapauksia ja sitten on noita, joiden jatko on auki. Täytyy varmaan huomenna tarkastella tilannetta paremmalla ajalla.

Alisson Ramses Beckerin soisi onnistuvan Poolissa. Hinta on kova, joten helpolla ei pääse. Alla on vasta ensimmäinen kausi Euroopassa, mikä sujui kohtalaisen hyvin. Ja nyt Poolissa saa veskarikoutsiksi sen Ahtenburgerin/-bergerin, jonka näytöt Migsin ja Kariuksen kanssa ovat jäätävän hyvät. Eiku.

Veikkaus kauden avauksesta, jos kukaan ei loukkaannu, tai Mane siirry Realiin.

Alisson, Clyne, Matip, VVD, Robbo, Fabinho, Keita, Milner, Mane, Firmino, Salah
 
Coutinhosta saadut/saatavat rahat (£146m Sky Sportsin mukaan) kattavat sekä VVD:n ja Alissonin. Transfermarktissa summa on väärin tai siinä ei ole otettu bonuksia mukaan.

Voihan se noinkin ajatella, mutta millä Fabinhoon ja Keitaan käytetyt 100 miljoonaa katetaan? Tai Oxiin ja Salahiin.

Toisin sanoen Coutinhon myynnistä tuli hyvä massit, kyllä. Silti jos puhtaasti nettokulutusta viime kaudella ja tänä kesänä katsoo, niin pakkasella ollaan reilusti.

Eikä tämä mikään kritiikki ole. Sanoinpahan vain kun tuossa joku ihmetteli, että millä rahalla näitä ME-siirtoja katetaan. Ihan aiheellinen kysymys.
 
Alisson Ramses Beckerin soisi onnistuvan Poolissa. Hinta on kova, joten helpolla ei pääse. Alla on vasta ensimmäinen kausi Euroopassa, mikä sujui kohtalaisen hyvin.
Ei sinänsä muuta juurikaan mitään, mutta kaksi kautta oli Roomassa, ensin vuoden kakkosena Szczesnyn takana, ja sitten viime kauden ykkösenä puolalaisen jatkettua Juveen. Hurjaa ollut tuo kehitys (niin pelaajan kuin hinnan), kun vuodessa penkiltä ME-mieheksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös