Onnitteluketju – mistä tahansa & kenelle tahansa

  • 219 747
  • 1 891

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään on juhlittu RAF:ia, joka täytti tänä vuonna pyöreät 100-v. Lentonäytös ollut Englannissa. Sitä tuli nuorempana seurattua silmä kovana korkkareiden sivuilta RAF vs Luftwaffe taistelua ilmaherruudesta, joten voi sanoa RAFin kuuluneen isona osana omaan nuoruuteen. Onnea lapsuuden sankarille!
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnea vanhalle rouvalle kun sai helmoihinsa parasta mahdollista lihaa (=Juve sainas CR7)
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Onnittelut minulle. Voitin kuin voitinkin tuon meidän kuntoutuskeskuksen futisveikkauksen. Tiukille meni mutta voitto napsahti pisteiden tarkastuslaskennan jälkeen.

Päädyimme tasapisteisiin erään toisen asukkaan kanssa ja tänään päätin ensin yksinäni tarkastaa pisteet ja sitten kun pisteiden laskussa todellakin ilmeni häikkää niin tarkistimme vielä tämän toisen asukkaan kanssa pisteet läpi.

Ilmeni että olin alkujaan laskenut tälle entiselle ykköselle kaksi pistettä liikaa. Nämä kun otettiin tältä pois niin tämä tipahti kakkoseksi ja minä nousin kahden pisteen turvin ykköseksi.

Tiukillehan tuo voitto meni ja ratkesi vasta pisteiden tarkastuslaskennan jälkeen. Ilman tarkastuskierrosta olisin jäänyt kakkoseksi. Mieluitenhan olisi hyvä jos joku ulkopuolinen hoitaisi tällaisissa tapauksissa pisteiden tarkastuslaskennan.

Mutta nyt kävi näin, voitto napsahti minulle ja 40 euron arvoinen lahjakortti paikalliseen ravintolaan. Onnea minä!
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
*halaus*

edit: jokos sulla on Jokeri-passi?

Itseasiassa luulin ensin, että Kuopiossa kutsutaan kausaria passiksi, mutta nyt kun kysyit, niin varmuuden vuoksi googletin ja kävi ilmi, että toi liittyikin noihin Telian lätkäjuttuihin. Ei meillä ole noin hienoja juttuja kuin liigalla ja Telialla. Jokereiden kausari ja Viasat kyllä löytyy, joten siinä mielessä en kuitenkaan jää pekkaa pahemmaksi.
 

Glove

Jäsen
Onnitelut kaikille muillekin, jotka veikkasivat HJK:n häviävän 1-4. En edes muistanut laittaneeni tulosvetoa ko. matsiin niin oli kiva ylläri kun tänään kirjauduin veikkauksen sivuille.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Hei kiitos! Sain diplominkin. Luultavasti kehystän sen.

Tähän voisi joku kehittää pisneksen ympärille, jokunen diplomi tuossa kaapissa on.

Jos saisi helposti jollain rahalla kehystettyä ja sitten vielä kiinnityspalvelun, niin äkkiä olisi seinät täynnä diplomeja.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
@Iisoppi lämpimät onnittelut minulta myös!

Haluaisin jonkun hienon aforismin osata tähän latoa, mutta en keksi mitään muuta kuin että jutelkaa, väitelkää ja pyrkikää toisianne naurattamaan välillä. Tasa-arvoisina ihmisinä eläkää yhteistä elämää päivä kerrallaan, ensi viikkoon suunnaten. Ja sitten vaikka Uuden vuoden juhlintaa miettien. Joulusta ei pirä stressiä teherä.
 
Viimeksi muokattu:

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Onnea 70-vuotiaalle Pohjois-Korealle. Bailuihin on osallistumassa Mauritanian presidentti ja tarjolla on varmastikin päihdyttävää massaliikehdintää, näyttävää koreografiaa, sekä juche-aatteen onnelassa elävien kansalaisten tuottamia geometrisia kuvioita. Ja totta kai hyvää ruokaa, kuten synttäreille kuuluukin.
 
Viimeksi muokattu:

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnittelut Anita Mäkelälle! Jälleen kerran Euroopan nopein! Onnittelut myös Haapaselle ja muulle porukalle, hyvää työtä auton kanssa!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Onnittelut @Rixa88 !

30 on miehen ikä.

Onnittelut myös schollille! 45 v. täyteen tänään.
 
Viimeksi muokattu:

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Onnittelut Arvi Savolaiselle joka voitti kreikkalais-roomalaisen painin alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden 97 kilon sarjassa. Savolainen on ensimmäinen ikäluokkansa suomalainen maailmanmestari.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Onnittelut HJK:lle Jalkapallon Suomenmestaruudesta numero 29. Eipä teille tälläkään kaudella vastustajaa löytynyt.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Onnittelut FC Lahden A-junioreille Suomen mestaruudesta.

Viimeinen ottelu (jossa mestaruus lopulta ratkesi) oli kyllä ihan "läpihuutojuttu". Vastustaja (Vasa IFK) näet saapui paikalle seitsemän pelaajan voimin, joista yksi oli sentään maailivahti. Vasa IFK (miesten joukkue) nimittäin pelasi samaan aikaan ratkaisevia otteluita kakkosessa ja parhaat A-junnut oli siellä.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Onnea Petra Ollille maailmanmestaruudesta! Olipa jännä matsi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös