Philadelphia Flyers 2018–2019

  • 184 750
  • 633

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
@Lico

Sanoisin, että liian paljon liian kallista sopimusta jäljellä Anisimovilla. Ehkä tuolla ehdottamallani Berglundilla myös vähän liikaa pituutta tuossa sopparissaan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
@Lico

Sanoisin, että liian paljon liian kallista sopimusta jäljellä Anisimovilla. Ehkä tuolla ehdottamallani Berglundilla myös vähän liikaa pituutta tuossa sopparissaan.

Käytännössä samasta syystä Anisimov on siellä myyntilistalla myös Blackhawksin puolella! Vähän pakkorakoon on joutunut, siinä on noin vajaa miljoona ylimääräistä liksassa. Ja tosiaan kuten totesit, kolme vuotta jäljellä ja niistä se viimeinen saattaa olla jo hidastuneelle venäläiselle hankala.

Klassinen tilanne, omalle joukkueelle arvokkaampi kuin muille.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tänään taas ollut huhuiluja että Hamhuis tai Sbisa olis mahdollisesti se Flyersin haluama veteraanipakki.
Mä jättäisin sen 3 sentterin ottamatta ja toivon että Hexy on päätynyt samaan ratkaisuun. Olihan siellä ilmeisesti kovastikin haluja joku hommata mutta kommenttina oli että hinta olis ollut liian kova. Mä tykkään tosta asenteesta, koska mitä järkeä on nyt hosua kun ollaan oikealla eli järjen tiellä. Voihan se homma muuttua senkin myötä jos esim. Simmonds kaupataan tai joku sopiva treidi ehdotus tulee. No mut taas menee jos ja jos..... eli piste tähän
Huvittanut vähän kun junnucampin aikana ja jälkeen on muutamakin paikallinen toimittajan retku kirjotellut että älkää yllättykö jos Hart on kauden alkaessa opening night rosterissa. Tekis mieli kirjottaa että pyyhkäskääs touhutippa hepin nokasta ja takas hommiin siitä. Onneks en osaa englanniks kirjottaa sitä.
Aina ollaan jännän äärellä.
Ps. Ollaan aktiivisia
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Pakki tuntuisi olevan haussa ja eiköhän sieltä tosiaan joku "Sbisa" tule lyhyellä lapulla. Myös Phantomsit tarvitsevat lisäyksiä puolustukseensa, joista myös pitäisi kuulua tässä heinäkuun aikana.

Itse tosin toivoisin hieman kovempaa toimintaa, missiolla alle kolmekymppinen top-4 tason rightin pakki. Flyersilla ei ole tällä hetkellä rosterissa yhtäkään tähän muottiin sopivaa puolustajaa, kun Gudaskin alkaa olemaan liigan kasvavan pelinopeuden kanssa enemmän fyysinen kolmosparin jyrä. Prospecteista puolestaan Philippe Myers on ainoa, josta sopii tällaista toivoa, ja loukkaantumisherkkyys aiheuttaa omat murheensa Myersin uran ylle. Kaverin talentin uskon kyllä riittävän, mutta terveet päivät ovat enemmän kortilla. Nytkin joutui jättämään development campin kesken, jonkun minor injuryn vuoksi, meh. Eikä systeemissä edes ole kauheasti niitä righteja määrällisestikään. Eli tuohon ruutuun Hexy joutunee ennemmin tai myöhemmin hankkimaan ulkopuolelta jonkun ja jos Myersin ura menee puihin, tarvittaneen kaksikin hakua.

Eli joku Justin Faulk maistuisi enemmän kuin hyvin ja kaipa Erik Karlssoninkin hinta on käyty tarkistamassa. Maksumiehen rooliin joutuvat, mutta mielestäni vain tuo on pakkohankinta, mikäli haluavat joskus menestyä. Ja mieluusti ennemmin kuin myöhemmin.

Kolmossentterin nousua sen sijaan odotettaneen omista riveistä ja tuohon ruutuun löytyy useampikin vaihtoehto, joita ei mahdottomasti jouduta enää odottamaan. Tuleva kausi mentäneen vielä laastariratkaisuilla, mutta sen jälkeen pitäisi ajan olla kohdillaan. Lisäksi Couturier-Patrick -tandemin ollessa sen verran mahtava kolmossentteriä päästään ajamaan aluksi sisään hieman turvatuimmilla minuuteilla.


---------------------------


Development Camp tosiaan oli ja meni. Tässä muutamia koonteja leiritystä seuranneilta, mikäli ette ole vielä lukeneet:

Charlie O'Connor - Isot nimet: https://theathletic.com/419282/2018...-development-camp-how-did-the-big-names-look/

Russ Cohen - osa 1: http://www.sportsology.com/2018-flyers-development-camp-notes-version-1-0/http://www.sportsology.com/2018-flyers-development-camp-notes-version-1-0/
Russ Cohen - osa 2: http://www.sportsology.com/2018-flyers-development-camp-notes-version-2-0/
Russ Cohen - osa 3: http://www.sportsology.com/2018-flyers-development-camp-final-notes/

Broadstreet Hockey - osa 1: https://www.broadstreethockey.com/2018/6/29/17517808/field-journal-development-camp-day-1-notes
Broadstreet Hockey - osa 2: https://www.broadstreethockey.com/2018/7/2/17523444/field-journal-development-camp-day-4-notes
Broadstreet Hockey - osa 3: https://www.broadstreethockey.com/2...elopment-camp-three-on-three-tournament-notes

Tuollaiselle lyhyelle keskikesän leiritykselle ei mahdotonta painoarvoa kannata antaa, mutta kivahan näitä on tässä tulevaa kautta odotellessa lukea,
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Samaa mieltä Eagerin kanssa Faulkista. Sopivan ikäinen rightin ukko ja heikossa Carolinassa maine (lue: treidiarvo) vähän kärsinyt upean uran alun jälkeen. Olisi monen vuoden takainen jos ei nyt märkä uni niin ihannehankinta ainakin Phillyn aina kovin parjattuun alakertaan. Mitähän tuosta kehtaisi antaa pois? Varmasti A-luokan prospekti ja jonkinmoinen pick tai sitten valmis NHL-pelaaja eli kukapa muukaan kuin Wayne Simmonds. Rafflilla ei liene tarpeeksi valueta, vaikka profiililtaan sopisi Carolinaan kuin nyrkki silmään. Simmonds + 2nd pick, B-prospekti niin joko irtoaisi Faulk? Toisaalta söisi taas sitä paljon peräänkuulutettua hyökkäyksen syvyyttä, mutta onhan noita poikia sinne heittää. Simmonds sopisi myös hyvin Carolinan nuoreen jengiin kokeneempana sotaratsuna, joka heittää sen 30 pussia kauteen runsaalla YV-vastuulla vielä parin vuoden ajan.

Mitä tulee Simmondsiin ja Hexyn "we like Wayne" juttuihin, niin en mä näe tässä kuin kaksi vaihtoehtoa. Todennäköisempänä keissinä Simmer vaihtaa maisemaa jo kesällä tai talvella, tai sitten ilmaiseksi vuoden päästä mikä on se vähiten houkuttelevin päätös miehen Philly-uralle näin fanin näkökulmasta. Kolmas ja mielestäni vähiten todennäkösin vaihtoehto on tietty jatkosoppari, jonka caphit lähentelee 6-7 ja vuodet samaa luokkaa. Ei vaan mitään järkeä, kun miettii ketä siellä pitää muutaman vuoden sisällä resignata muhkeilla palkankorotuksilla. Toivottavasti kuuntelevat tarjouksia Simmeristä jo nyt, tai käyttäisivät palasena tuon TOP4-pakin hakemisessa. Mihinkään Karlssoniin en usko, enkä haluaisikaan miestä Phillyyn järjettömän vaihtoarvon ja sitten vielä itse tulevan sopparin arvon myötä. Menisi mun papereissa täysin Homerin tyyliseksi kaupaksi, vähän aikaa aihetta hymyyn mutta ajan kanssa taattu vitutus. Karlssonista pitäisi antaa paketti mallia Ghost+"Frost"+pickejä, niin voi muut ihan rauhassa kilpailla maailman parhaasta.

Tuntuu kaiken näiden vuosien jälkeen todella oudolta vieläkin, kun katsoo tota junnuosastoa. Menihän siihen muutama vuosi kun Hexy sai käännettyä tilanteen miltei katolleen siitä mitä se oli, mutta ei sitä malttaisi odottaa nähdä tota kymmenpäistä potentiaalista junnulaumaa oranssissa, ja kylkeen vielä ne vähemmän hypeä keränneet. Hyhhyh.

JvR:n kotiinpaluulle helvetin iso peukku täältä. Tykännyt kaverista siitä asti kun ensimmäisen kerran näin ja tykkään edelleen. Ei ehkä se kaikista työteliäin haalariukko, mutta 30 pussia ja 60 pinnaa lienee pommin varma juttu ensi kaudella #21:ltä. Keskelle Patrick ja toiselle laidalle Voracek niin kaksi ykkösketjua on tosiasia.

Kolmossena saadaan toivottavasti ihan omista, oli se sitten Laughton joka on lähtökohtasesti nelosessa, tai joku viime kauden AHL-ukoista tai miksei itse Frost. Hyytävää hintaa maksettu tämän kesän bozakeista, joten ihan hyvä että ei olla noihin lähdetty mukaan kerta Filppulakin jätettiin ihan aiheesta signaamatta. Mutta hyvältä alkaa näyttämään! Lokakuussa jengi näyttää toivottavasti jotakuinkin tältä:

Giroux - Couturier - Konecny
van Riemsdyk - Patrick - Voracek
Lindblom - Weal/Frost - Simmonds/Weal
Raffl - Laughton - Leier
... + Lehterä, Weise

Gostisbehere - Provorov
Sanheim - Faulk
MacDonald - Hägg
... + Gudas, Myers

Elliott
Neuvirth / (Hart!!)
... + Lyon

Kiitokset vielä tasapuolisesti kaikille ketjun kirjottajille, erityisesti Eagerille raporteista. Ei tämmöstä kutinaa oo muutamaan vuoteen ollut joukkueesta, mutta nyt se on tullut jostain takasin ja se on upea fiilis. Hexyn työ alkaa näkymään todenteolla, ja Hakstolin the kausi alkaa lokakuussa 2018. Jokohan sitä itsekin joutaisi paikan päälle? Alkaa meinaan tän hetken Flyers olemaan tasoltaan lähellä parasta allekirjoittaneen fanitusaikakaudella. Enää on viimesin finaalijengi ja 11/12 edellä, joskin ei kauaa veikkaan mä. Vielä kun alakertaa saataisiin vahvistettua ennen kauden alkua niin ai että.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Jos tuonne alakertaan yhden Faulkin heittää lisää, aikas hyvältä näyttää.. Toivottavasti metsästävät ihan tosissaan, saa antaa mun puolesta vaikka ykköskierronsen varausvuoron takaisinpäin jostain isosta kalasta. Omia hyviä prospekteja ei haluaisi ainakaan menettää.

Toivotaan että Frost on valmis jo ensi kaudella. Joka kausi rosteri on tasaisesti parantunut, nyt jälleen. Kaksi kovaa ketjua ja kolmanteenkin mahtuu vaikka nuo Lindblom - Frost - Simmonds/X.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Huhuissa pyörineet Sbisa ja Hamhuis eivät kumpikaan sen suurempia tuntemuksia herätä. Paremmin näistä tietämättä Hamhuis saattaisi olla jopa vahvistus kolmospakkipariin, mutta Sbisa taas luultavasti olisi puhtaampi 7. pakki. Yksi NHL-puolustaja rinkiin on kuitenkin lisättävä. Ikävästi loukkaantumiset ovat sotkeneet kirkkaimpien pakkilupausten Myersin ja Morinin urakehitystä, mutta uskon Myersin terveenä ollessaan haastavan tosissaan paikasta pelaavassa kuusikossa. Mitään hänen varaansa ei kuitenkaan vielä voi laskea.

Mielestäni Flyers on prospect poolinsa kanssa siinä asemassa, että Karlssonin suhteen pitäisi käydä vähintään renkaita potkimassa. Kaikki toki riippuu siitä, mitä Ottawa vastineeksi haluaa, mutta en usko monella joukkueella olevan mahdollisuutta kasata parempaa pakettia, mitä Flyers voisi periaatteessa rakentaa. Tuskinpa Hextall kuitenkaan tällä hetkellä kovin aktiivisesti mitään isompia kaloja puolustukseen etsii, mutta mistä sitä koskaan tietää.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
@Caney ehdottomasti paikanpäälle vaan matkaa suunnittelemaan. Se on vähän ns. nextille levelille siirtymistä kun käy kotihallissa ;). Ite kun kävin ja pääsin hallille niin olo oli kuin pikku pojalla aattona.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Sieltähän se syvyyspakki tuli: Christian Folin vuoden sopimuksella. Rightin kätisyys, siitä plussaa.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Ei tullut isoa vaihtokauppaa ja Justin Faulkia, mutta tuli low risk-medium reward kaveri, jonka perässä ollaan oltu jo aikaisemmin eli jotain kaverissa nähdään vieläkin. Lienee ihan hyvä ukko korvaamaan Manningin, etenkin tuolla sopimuksella kun miettii minkälaisen lapun Manning sai Chicagolta. Ei odotella kuuta taivaalta, vaan solidia kolmosparin pakin suorittamista. Käy tämäkin vallan hyvin. Uskoisin, että kesän liikkeet olivat Flyersin osalta tässä.

Hakstol varmasti haluaa istuttaa grittiä ja kokemusta ennen freepassin antamista junnuille. Eli suomeksi, ensi kauden sylkykupit ovat tässä: MacDonald koska sopimus, sekä sitten Gudas ja Folin. Kolme slottia jää onneksi jäljelle, jotka täyttävät luonnollisesti Ghost, Provy ja Sanheim tai Hägg. Myersiltä ja Morinilta halutaan ilmeisesti nähdä nappikausi Phantomsissa ennen kuin lähdetään heittämään susille (kannattajille).
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kolme slottia jää onneksi jäljelle, jotka täyttävät luonnollisesti Ghost, Provy ja Sanheim tai Hägg. Myersiltä ja Morinilta halutaan ilmeisesti nähdä nappikausi Phantomsissa ennen kuin lähdetään heittämään susille (kannattajille).

Morin ei ole enää waiver-vapaa joten eiköhän hänen paikkansa ole siksi Philadelpiassa? Samoin Hägg ei enää ole waiver-vapaa. Sanheim on se 'häviäjä' sitten noiden waiver-statusten johdosta.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tuli puskista kyseinen kaveri mutta kelpaa, halpa soppari ja Hextall jatkaa hyvää duunia.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Morin on sivussa ensi helmikuuhun asti joten turha odottaa kautta ylhäällä.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Leier ja Lyon välimieskäsittelyyn, saa nähdä päästäänkö sopuun ennen vai saavatko molemmat jatkaa matkaa.
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Folinista sitten uusi Manning. Joku jo ylempänä kirjoittikin osuvasti Folinin tulevaksi rooliksi sylkikuppina olemisen. Ihan sama miten hyvin pelaa niin olet sylkikuppi koska olet Hakstolin saunakaveri joka vie junnuilta peliaikaa. Manning pelasi palkkaansa nähden paikoittain jopa erinomaisesti, mutta yhden huonomman vaihdon jälkeen vaadittiin taas päätä vadille. Ei kummoinen ennustaja tarvitse olla jos näkee saman kohtalon Folinilla, myös tällä palstalla. Caphittiä ei ylempänä vielä mainittukaan; $800,000. Ihan kelpo haku kaiketi.

Nykyisellään pakisto huutaa kieltämättä jonkun todellista tasonnostoa. Ghost ja Provorov pelasivat jo viime kauden huipputasolla. Amacin kohdalla sopii toivoa viime kauden tason pitämistä ja Gudasilta syöksykierteen katkaisemista. Omissa toiveissa Gudas myydään kesän aikana, sillä meno oli viime keväänä pelottavan tahmeaa. Vielä jotain vaihtoarvoa luulisi olevan, mutta jos jatkaa kevään tasolla niin eihän sitä pian kelpuuta kukaan edes waivereista. Häggiltä mitään tykkikautta tuskin kannattaa odottaa joten toiveissa Sanheim/Myers parivaljakosta iso hauiksen näyttö. Sanheim lähtökohtaisesti kiinni rosteripaikassa, mutta en pitäisi isona yllätyksenä jos Myers pelaisi vahvalla leirillä itsensä isoihin valoihin.

JVR:n hankinnalle peukkua vielä täältä. Hienoa nähdä Hexyn laittavan kunnolla kättä taskuun ensimmäistä kertaa UFA-markkinoilla. Filppulan olisi voinut mun puolesta ottaa tuolla Islanders-sopimuksella vielä vuodeksi kolmosen keskelle, mutta eipä sen perään itkeäkään kannata. Jorsti kun jatkaa syksyllä samalla draivilla mitä pleijareissa pelasi niin ei hättää.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
• Folinin hankinta ok,6/7 pakiksi stopgappina kun Morin ei pysy ehjänä eikä luultavasti kyllä ikinä lunasta lupauksia,olisi siellä ollut aikanaan muitakin tarjolla mutta lotossa ei aina voita. Myersin ylhäällä oloon en millään usko joten puolustus-seitsikko on selvä ilman treidejä.
Provorov,Ghost,MacD,Gudas,Hägg,Sanheim,Folin.
• JVR:n hankinta ei hurraahuutoja aiheuttanut,lähinnä tuntui että Hexyn piti vähän näyttää että pätäkkää löytyy,onneksi sentään ei mitään 7x7 tullut mutta sopimuksen loppupuolella voi tämä sopimus kyllä rasittaa kannattajia&seuraa,olisin toivonut etupainotteisempaa sopimusta että viimeiset pari vuotta olisi ollut helppo treidata pois. Jotenkin tästä diilistä on huonot fibat.
• Case Simmonds. Mitä enemmän miettii,sitä enemmän olen sitä mieltä että jatkosopimusta pitäisi tarjota,jos Waynetrainille kelpaa 5v. (Tai jopa 6v.)sopimus 5,5-6,5 caphitillä niin nimet alle,sopimus etupainotteiseksi niin on helpompi kaupata eteenpäin jos tarvetta on. Joukkue on nuorentumassa kovasti ja mielestäni Waynen kaltainen pelaaja on kopissa&kentällä todella arvokas,tuntee seuran ja sen arvot,lisäksi ei ole ikinä säästellyt itseään missään suhteessa pelatessaan logolle.
Jos Wayne haluaa testata ensi kesänä markkinat(tämän mies täysin ansaitsee) ja jatkosopimukset järkevillä sopimusehdoilla ei kelpaa niin Hextallin pitäisi kyllä treidata mies ASAP pakkiin tai sentteriin,kera muiden pelaajien tai ei. Joka tapauksessa tulevan pelaajan pitää vahvistaa joukkuetta nyt ja tulevaisuudessa,prospektien haaliminen alkaa olemaan nyt turhaa kun siirrytään pikkuhiljaa kohti Cup-runeja,pari vuotta vielä niin aletaan olemaan valmiina.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Lueskelin tuossa Jatkoajan juttua JVR:n diilistä, enkä kyllä ymmärrä miksi tuossa ihmeteltiin Flyersiin siirtymistä jonkun contenderin sijaan. Ok, maalivahtipeli on mitä on ja oikeastaan kakkospakkipari puuttuu, mutta kaiken järjen mukaan molemmat saadaan kyllä viiden vuoden aikana kuntoon (esim. Hart ja Sanheim / Myers). Ja voihan sillä omalla panoksellaankin vaikuttaa joukkueensa menestymismahdollisuuksiin.

Tämä oli selkeä merkki Hextallilta, että jatkossa ei enää uhrata nykyisyyttä tulevaisuuden kustannuksella, vaan jos siirtoja tehdään, huomiodaan jäälle seuraavaan peliin luisteleva joukko.

Itse ainakin lähden kauteen sillä asenteella, että poffipaikan pitää varmistua ennen viimeistä kierrosta ja pudotuspeleissä kaadetaan joku toinen kovan Metron tiimi, mieluiten tietysti pingut.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Samat fiilikset tosta JVR-tekstistä. Flyers ei tosiaankaan ole mikään contender 18/19, mutta onko sitä kaikki muut jengit sitten mihin JvR olisi voinut mennä, ja samalla tinkiä palkastaan? Ei toi nyt mikään ikäloppu vielä ole kun 30 tulee mittariin ensi vuonna.

Itselle ensireaktio oli että hienoa saada oma varaus takaisin, joka suht. kuivilla laiturimarkkinoilla haluaa vielä Phillyyn tulla takaisin ihan käypään markkinahintaan etenkin kun takana 36 maalin kausi. Mun mielestä myös JVR on tuloksen kannalta parempi pelaaja, kuin Simmonds. Tätä tukevat myös pelaajien PPG-tilastot. Ja Simmonds on sitäpaitsi päässyt pelaamaan prime-vuosinaan Giroux'n pyörittämässä ylivoimassa ja kun miettii missä projektissa JVR on ollut mukana vastaavan ajan niin en lähtisi huutelemaan Simmondsia paremmaksi maalintekijäksi. Eniten hauskuutti tuo "vain kaksi 30 maalin kautta", kun muut kaudet ovat nopeasti vilkaistuna tuottaneet mm. 27, 29 sekä työsulun 18 pussia 48 peliin ja 14 maalia kun pelasi 40 peliä. No, kuka noita laskee... Jos löytää itsensä ykkös-YVstä ensi kaudella, niin uskaltaisin povata jopa 40 maalin kautta. Tietty se vaatii mm. sitä että jengi ei polje pohjamudissa jokatoista kuukautta, vaan vakautta se vaatii koko joukkueelta että noin kovassa hyökkäyksessä paperilla pääsee vielä koville tehoille.

Lyonille tehty 2v jatko. Pärjää tarvittaessa NHL:ssä, ja AHLn puolella kärkikamaa. Turvallinen ratkasu molempien kannalta, tykkään. Hexy kommentoinut veskaritilannetta aiemmin tällä viikolla:

"I’d rather have too many goalies than too few. If something makes sense and we can make something happen, we’d at least look at it. We saw it last year. All of a sudden, a couple goalies go down and you’re scrambling for goalies. If we start with five, we start with five. Not a perfect situation, but again, I’d rather start with five than with three."
 
Viimeksi muokattu:

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Samat fiilikset tosta JVR-tekstistä. Flyers ei tosiaankaan ole mikään contender 18/19, mutta onko sitä kaikki muut jengit sitten mihin JvR olisi voinut mennä, ja samalla tinkiä palkastaan? Ei toi nyt mikään ikäloppu vielä ole kun 30 tulee mittariin ensi vuonna.
Tilastollisesti JVR:n huippuvuodet on takana. Toivotaan tottakai että ei.
Vertailu Simmondsiin on turhaa,Wayne on pelaajatyypiltään eri mies,pystyy myös pelaamaan alemmissa kentissä kun taas JVR vanhetessaan luultavasti ei, pelasi jo nyt ”suojattuja” minuutteja Torontossa mennä kaudella.
Tässä onkin se ero,Hakstol vs Babcock. Uskonko 40 maalin kauteen,en ikinä.
20 maalia JVR:lta ja olen tyytyväinen.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kun siitä 3. sentteristä niin kovasti puhutaan, niin miksei Lehterä voisi olla se? Lehterällä on kuitenkin avuja muuhunkin, kun menneellä kaudella nähtyyn. Laughton nelosen keskelle ja Weal laitaan. Vecchionet ynnä Vorobyovit painakoot ainakin alkuun AHL:ssa.

Lindblom - Lehterä - Simmonds
Raffl - Laughton - Weal
 

Saucer

Jäsen
Simmondsin kauppaaminen on perusteltua pelaajan uran suurimman sopimuksen lähestyessä, mutta onko Phillyllä varaa päästää Simmonds pois? Simmerin lähtö heikentäisi entisestään kapeaa hyökkäystä ja vaatisi kuitenkin suoran korvaajan hankkimista. Joukkueen sisältä ei nimittäin hetkeen tule löytymään korvaajaa. Mielipidekysymyksenä sitten olisiko Evander Kane tai James van Riemsdyk sopivampia pelaajia hinta- laatusuhteeltaan vai ei. Eikä näiden pelaajien hankkiminenkaan ole välttämättä mahdollista.
James van Riemsdykin hankinta oli loppujen lopuksi aika Hextallin näköinen hankinta. Laituriosastoa oli helpoin vahvistaa viemättä lupausta herättävien nuorien peliaikaa, ja sinnehän Hextall sitten kiinnitti dollarinsa. Esimerkiksi puolustukseen laadukkaan pelaajan hankkiminen voisi toimia tientukkona esimerkiksi Myersille ja Sanheimille myöhemmin, mutta laidalla oli "tilaa" hankkia tekijämies. Hexy sai myös vahvistettua jälleen joukkuetta menettämättä assetteja. Nuorten kohdalla halutaan selvästi katsoa kuinka potentiaali kuoriutuu esiin, eikä kilpailutilannetta tehdä liian tukkoiseksi hankkimalla vankkaa laatua eteen syrjäytettäväksi. Askel kohti mestaruustaistoa on JvR:n hankinnankin jälkeen kuitenkin vain maltillinen, eikä suurimpia epäkohtia saatu edelleenkään vahvistetuksi. Luulen, että Hextall uskoo mm. maalivahtitilanteen selkeytymiseen vasta parin kauden sisällä, jonka vuoksi joukkuetta ei lähdetty vielä aggressiivisemmin vahvistamaan vaan jatkettiin nuorten kehitysten seuraamista.

Van Riemsdykin sopimus oli sellainen mitä UFA-pelaajalta voi odottaa. Omat riskinsä sopimuksessa on, mutta näen riskin sen arvoiseksi. Free agenzyilla on mielestäni kuitenkin järkevintä suunnata katseet isoimpiin nimiin, koska heillä tuppaa ollaa tapana suoriutua huonoinakin hetkinä mukiinmenevästi. Pieni ylihinta täytyy myös maksaa muuten ilmaiseksi saapuvalle pelaajalle, se on pelin henki. Mieluummin kuitenkin maksan viiden miljoonan arvoiselle pelaajalle kaksi miljoonaa ylimääräistä kuin kaksi miljoonaa kokoonpanoon mahtumattomalle pelaajalle. On myös mainittava, että olen aika varma että valitsisin mieluummin van Riemsdykin nykyisen sopimuksensa kanssa kuin Simmondsin tulevan lappunsa kanssa.

Hextall myös mainitsi JvR:n hankinnan jälkeisessä pressissä että kolmanteen ketjuun keskushyökkääjän paikalle olisi suunnitteilla Jordan Weal ja Scott Laughton ja oli varovainen Frostiin liittyvissä kysymyksissä. Jotenkin nuo kaksi vaihtoehtoa kuulostivat omaan korvaan niin naurettavilta pelaajien otteita nähneenä, että päässä rupesi jo muodostumaan ajatus, olisiko kuitenkin Hakstoll & Hextall niin vakuuttuneita Frostista että yrittäisivät ajaa lupausta jo kokoonpanoon. Jordan Weallla ei ole minkäänlaisia rahkeita pelata sentterin vaativaa pelipaikkaa NHL:ssä ja Laughtonille pidän kolmatta ketjua liian kovana näyttämönä. Toki Frostikaan ei tulisi tulevalla kaudella keskellä todennäköisesti pelaamaan vaan Giroux'ta lähdettäisiin hivuttelemaan ainekin hetkittäisesti vanhalle tutulle pelipaikalle pakon edessä. Kummallisen auki Hextall jätti sentteriosaston, tosin omien sanojensakin mukaan yhdestä pelaajasta jäi musta pekka käteen viime metreillä.

Flyers on kesän jälkeen parempi joukkue, mutta eipä Hakstollille voi edelleenkään suuria menestystavoitteita asettaa jos Columbus, Pittsburgh ja Washington pelaavat paljon isommilla panoksilla joukkueen vahvistamisen suhteen.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Laitetaanpa vähän heinäkuun lopun tilannekatsausta.


RFA-pelaajille on tipahdellut vuoden jatkoja tasaisesti. Taylor Leierille yksisuuntainen lappu ja lopulle katraalle Tyrell Goulbourne, Danick Martel, Anthony Stolarz ja Reece Willcox kaksisuuntaiset jatkot. Näin Robert Hägg on enää ainoana ilman sopimusta alkavasta kaudesta. Toimittajien mukaan kaksivuotinen silta olisi haussa, mutta dollareista ilmeisesti vielä väännetään.

Veskaripaletti on sinänsä mielenkiintoinen, että nyt on neljälle positiolle (Flyers + Phantoms) viisi tarjokasta eli Elliott, Neuvirth, Lyon, Hart ja Stolarz, joten pelivaraa loukkaantumisille on ainakin määrällisesti laskettu.


Toimiston puolelle saatiin vuorostaan lisäyksenä ex-Kings GM Dean Lombardi, joka on napattu remmiin mukaan Senior Advisor to the GM -tittelillä, joten Hexy saa jatkossa oman oppi-isänsä avukseen.


Charlie O'Connor oli raapustanut The Athleticiin oman hahmotelmansa Flyersin top-20 prospecteista:
https://theathletic.com/429981/2018...p-20-flyers-prospects-2018-offseason-edition/

Mikäli, ette satu olemaan sivuston tilaajia, niin suosittelen. Pienellä summalla saa varsin paljon hyvää sisältöä Flyersista, Eaglesistä kuin muistakin sarjojen joukkueista.


Tom Wilsonin tuore sopimus antoi valitettavaa vertailukohtaa case-Simmondsiin. Kyllä puhutaan selvästi nuoremmasta pelaajasta, jonka kehityksen jatkumiseen varmasti uskotaan, mutta samalla niiltä sopimusta edeltäviltä näytöiltään huomattavasti kevyemmästä tapauksesta, jolle mätkäistiin päälle 5 miljoonan caphitti tuosta noin. Flyersilla on toki capissä tilaa tuleviksi vuosiksi ja huonoja sopimuksia päättymässä, joten mikäli vain vuosissa eivät ahnehdi, niin kaipa asian kanssa pystyy muutaman vuoden elämään.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tom Wilsonin tuore sopimus antoi valitettavaa vertailukohtaa case-Simmondsiin. Kyllä puhutaan selvästi nuoremmasta pelaajasta, jonka kehityksen jatkumiseen varmasti uskotaan, mutta samalla niiltä sopimusta edeltäviltä näytöiltään huomattavasti kevyemmästä tapauksesta, jolle mätkäistiin päälle 5 miljoonan caphitti tuosta noin. Flyersilla on toki capissä tilaa tuleviksi vuosiksi ja huonoja sopimuksia päättymässä, joten mikäli vain vuosissa eivät ahnehdi, niin kaipa asian kanssa pystyy muutaman vuoden elämään.

Eipä tuolla Wilsonin sopimuksella pitäisi olla suuntaan eikä toiseen mitään tekemistä Simmondsin kanssa. Ne Simmondsin vertailukohdat ovat ihan muualla ja hintataso niiden osalta jo asetettu:

Patric Hörnqvist (5v, $5.3 miljoonan AAV)
James Neal (5v, $5.75 miljoonan AAV)
James van Riemsdyk (5v, $7 miljoonan AAV)

Hörnqvistin lukemiin jäädään jos Simmonds haluaa antaa pientä (noin puolen miljoonan suuruusluokassa) olevaa alennusta, Nealin lukemista puhutaan jos tekee molemmin puolin reilun (ja ehkä jopa aavistuksen verran vielä joukkueystävällisen puolelle menevän) sopimuksen ja JVR:n lukemista puhutaan jos ottaa sen maksimaalisen tarjottavan sopimuksen. Näytöt Simmondsilla kyllä ihan vertailukelpoiset tuohon kolmikkoon nähden ja ikänsä puolesta on myös Hörnqvistin ja Nealin kanssa täsmälleen samanikäinen uusien sopimusten astuessa voimaan (JVR oli pari vuotta nuorempi).

Kyllä se Simmondsin hintaluokka siis nähdäkseni oli siellä reilussa viidessä miljoonassa jo kauan ennen Wilsonin sopimusta.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kyllä se Simmondsin hintaluokka siis nähdäkseni oli siellä reilussa viidessä miljoonassa jo kauan ennen Wilsonin sopimusta.

On on, en tätä kai kyseenalaistanutkaan. Itse olen tyytyväinen, mikäli caphit jää alle kuuden miljoonan. Mielestäni vain tuo Wilsonin tuore lappu kapein näytöin ei ainakaan auttanut asiaa, vaikkei noin erilaisissa uravaiheissa olevia pelaajia sinänsä kuulu verrata toisiinsa.

Apulais-GM Barry Hanrahanistakin on näemmä nimitetty uusi Vice-President. Jatkaa toki myös nykyisessä toimessaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös