Dallas Stars 2018–2019

  • 98 827
  • 310
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Samaan päivään mahtuu myös Big Valin paluu, sekä Blake Comeuan ja Roman Polakin sopparit. Colton Point teki myös kolmen vuoden entry level -sopimuksen.
Comeau lienee mainio lisä alempiin kenttiin, käytännössä vähemmän jäähyaltis ja kiekollisesti jonkin verran parempi versio Rousselista. Polak puolestaan tuo kaivattua kovuutta ja äijämäisyyttä puolustuspäähän. Nichushkinin paluusta on Lehtosen lähdön tapaan huhuiltu jo pitemmän aikaa. Olen joka tapauksessa erittäin mielissäni että Val palaa Big D:hen!

Hyviä hankintoja! Ei mitään wau-matskua mutta varmasti hyviä palasia Dallasin palapelissä.
 
Viimeksi muokattu:

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
1 year x 1.3M - Roman Polak
2 years x 2.5M - Anton Khudobin
3 years x 2.4M - Blake Comeau
2 years x 2.95M - Val Nichushkin

Polakille maksetaan 300k ylimääräistä seiskapakin roolista. Ajanee asiansa, mutta eikö tolle tontille olisi löytynyt ketään parempaa?

Khudobin on kakkosveska ja varmaan aikalailla pahvinsa arvoinen. Kysymysmerkki lienee, että jos Bishop on pidempään klesana niin riittääkö Khudobinilla upsideä olla voittava veska esim. pleijareissa?

Comeau on hieman vanhempi, vähemmän jäähyilevä paikkaus Rousselille. Potentiaalia tehdä hieman enemmän pisteitä. Millit ok, mutta tuo yksi vuosi voi olla liikaa.

Kummallista tässä on se, että Nill aloitti näillä häntäpään soppareilla joita sorvaillaan yleensä sitten kun isot kalat saatu haaviin. Itselläni kutina, että jotain isompaa on vielä tulossa sillä yksinään nämä signaukset tuntuvat jotenkin olemattomilta.

FA markkinoilla ainoa merkittävä parannus on Neal ja treidillä sitten on Pacioretty, Panarin ja Ryan O'Reilly.

Tuo jengi suorastaan huutaa varmaa kakkosketjun pistenikkaria.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
1 year x 1.3M - Roman Polak

Polakille maksetaan 300k ylimääräistä seiskapakin roolista. Ajanee asiansa, mutta eikö tolle tontille olisi löytynyt ketään parempaa?

Itse kyllä tykkäsin Polakin toiminnasta viime kaudella Leafsissa. Olisin tällä lapulla ottanut mielellään täksikin kaudeksi 6/7-pakin rooliin. Mun mielestä (reilut 1,5v Polakin toimintaa katselleena) ihan käypä lappu Dallasille...

FA markkinoilla ainoa merkittävä parannus on Neal ja treidillä sitten on Pacioretty, Panarin ja Ryan O'Reilly.

Tuo jengi suorastaan huutaa varmaa kakkosketjun pistenikkaria.

Pacioretty <-> Honka+jotain...?
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Huh huh. Nyt eletään Stars fanin elämässä mielenkiintoista kesää. Huhut kertovat, että Stars olisi ykkösheppana kisaamassa Karlssonista.

Huhuita bongattua:

Karlsson ilman Ryania.
Nykyisestä rosterista ainoa pelaaja mukana olisi Shore.
Heiskanen ei kuulu diiliin.

Tilanne siis on, että Karlssonilla jäljellä yksi vuosi 6,5m ja Ottawa antanut joukkueille luvan puhua jatkopahvista Karlssonin kanssa. Treidiarvo ottaa isoa hittiä sillä Karlssonilla on käytännössä langat käsissään. Se mihin joukkueisiin hän on valmis sorvaamaanjatkosopparin (oletettavasti 8X11m) päättää mitkä jengit ovat mukana tarjouskilpailuissa. Se tulee tiputtamaan vastinetta rajusti.

Keskusteluissa etenkin Ottawan fanit huutelevat, että takaisinpäin on tultava vähintään Heiskanen, mutta ei todellakaan. Jos verrataan puhtaasti pelajaa vs. pelaaja niin ehdottomasti tekisin treidin. Mutta palkkakaton aikana tilanne on täysin eri: EK 1x6,5m + 8x11m vs. Heiskanen 3x1m+8xRFA pahvi. Tähän päälle kun tsiigataan, että Starsin oikealta laidalta löytyy jo Klingberg + Honka ja nimenomaan leftin puoli on se johon Heiskanen tuo toivotun vahvistuksen.

Huhujahan nämä ovat toistaiseksi, mutta voi pojat nojatuoli GM:lle kovaa aikaa!
 

M10

Jäsen
Jos Jim saisi mitenkään taiottua tuon treidin siten, että Miroa ei liitetä kauppaan, olisin tyytyväinen. Onneksi tuo lista potentiaalisista joukkueista on melko pieni (DAL, TB, VGK) ja se parantaa mahdollisuuksia.

Honka, 1st 2019 ja sälää ei vaan riitä. Tuon sälän tilalla varmaan pitäisi olla sitten Faksa, Nichuskin tai Janmark, eli joku kunnon nuori rosteripelaaja. Tai sitten Heiskanen on pakko olla included, mistä näistä tietää.

Olen ollut koko ajan sitä mieltä, että Heiskasta ei tässä kohtaa pitäisi uhrata, mutta jos EK:n kaltainen supertähti tulee Dallasiin, niin kyllähän se silti miehen onnelliseksi tekee. Olisipahan melkoinen meriittilista Nillillä sen jälkeen noiden kesätreidien suhteen!

Katsotaan nyt.

Mikä tuossa Heiskasen hehkutuksessa häiritsee on se, että pojasta puhutaan usein "seuraavana Karlssonina", vaikka miehen pelityyli on siitä kaukana. Ennemmin vertaisin Alex Pietrangeloon tuollaisena hyvin liikkuvana superlaadukkaana all-round pakkina, jonka tehopiste-ceiling on jossain 55-65p tienoilla. Loistava tulevaisuus edessä joka tapauksessa, mutta missä joukkueessa, se selviää piakkoin.

Jos Heiskanen uhrataan EK-kaupassa, niin näen Hongan tulevaisuuden silti huonona Dallasissa lähinnä siksi, että ei pakistossa voi olla kolmea hyökkäysorientoitunutta rightin pakkia (EK, Klingberg, Honka). Ei vaan voi. Koittaa sitten treidata Honkaa johonkin hyökkääjään.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Centralin joukkueen kannattajana vihaan ajatusta, jossa Karlsson siirtyy Dallasiin ja Heiskanenkin jää organisaatioon. Suomalaisen kiekkoilun kannalta tuo olisi aivan uskomaton asia, sillä Miro ei varmaan kenestäkään saisi yhtä letkeää pelikaveria, joka on luonnonlahjakkuus ja yksi maailman parhaista pelaamaan tätä lajia. Vaikka Karlsson ei puolustamisessa ekspertti olekaan, niin en kovin montaa parempaa mentoria keksi. Drew Doughty monipuolisuutensa puolesta menisi mun papereissa edelle, mutta hohhoijaa.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Mikä tuossa Heiskasen hehkutuksessa häiritsee on se, että pojasta puhutaan usein "seuraavana Karlssonina", vaikka miehen pelityyli on siitä kaukana. Ennemmin vertaisin Alex Pietrangeloon tuollaisena hyvin liikkuvana superlaadukkaana all-round pakkina, jonka tehopiste-ceiling on jossain 55-65p tienoilla. Loistava tulevaisuus edessä joka tapauksessa, mutta missä joukkueessa, se selviää piakkoin.

Heiskanen on eittämättä potentiaalinen pelaaja, mutta hieman tässä haiskahtaa sellainen Ville Pokka -hehkutus. Tällä en tarkoita, että kyseessä olisi saman tason prospektit, lähinnä sitä, että vaikka Liiga-kaukaloissa homma on toiminut, on helppo nähdä tiettyjä riskitekijöitä, minkä takia homma saattaa tökkiä ylempänä verrattuna ennakko-odotuksiin.

Heiskasen ehkä suurin ongelma on se, että vaikka hänellä on lähtökohtaisesti hyvän tason työkalut hyökkäyspelaamiseen, näyttää sieltä puuttuvan se aivan terävin kärki. Ongelma on hieman siinä, että vaikka puolustuspelaamisessa liike ja sijoittuminen olisi hyvää tasoa, tuo lähelle 180 senttimetriä oleva pituus asettaa väkisinkin rajoitteita. Fyysisyydessä/voimassa ja ulottuvuudessa joutuu antamaan niin paljon eteen, että se aiheuttaa väkisinkin ongelmia. Jos mainitulta Pietrangelolta otetaan 10 senttiä ja 10 kiloa pois, niin aivan varmasti näkyisi otteissa. Pietrangelolta katoaisi niin iso osa ulottuvuutta ja voimaa/fyysisyyttä, että kyseessä voisi hyvinkin olla ihan hyvän tason top-4-puolustaja mutta ei lähelläkään ykköskorin kaveria. Hyökkäyspään työkalut kuin noin muutoin eivät ole sitä terävintä kärkeä.

Näin suomalaisena toivon toki, että Heiskasesta löytyisi se viimeinen vaihde, jolla kiilaisi itsensä ihan selväksi ykkösparin kaveriksi. Ehkä joku Duncan Keith voisi olla Pietrangeloa osuvampi upside-verrokki. En kuitenkaan ole kovin yllättynyt, jos lopputulos on lähempänä Morgan Riellya ja Cam Fowleria.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vaikea sanoa kuinka hyväksi Heiskanen lopulta kehittyy, mutta se nyt on selvää, että voimaominaisuuksia on helppo kehittää ja eiköhän tuohon kroppaan muutama kilo tartu vielä vuosien varrella. Pituudesta jos puhutaan, niin jää esimerkiksi Doughtysta tai Duncan Keithistä kolme senttiä (Karlssonin kanssa samanpituinen) eliteprospectin mukaan. Jokainen voi kaivaa viivoittimen esiin ja katsoa kuinka paljon tuo on ja todeta, että erolla ei ole lopulta mitään merkitystä. Taustalla onkin sitten monia muita asioita, jotka vaikuttavat kuten mm. pelaajaan henkiset ominaisuudet, peliäly jne.jne.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Heiskasen ehkä suurin ongelma on se, että vaikka hänellä on lähtökohtaisesti hyvän tason työkalut hyökkäyspelaamiseen, näyttää sieltä puuttuvan se aivan terävin kärki.
Tämä voi olla hyvin hämäävää. Omaan silmään myös Sebastian Aho oli todella tasapaksu lupaus vailla mitään erityistä asetta. Lopulta kävikin niin, että Aho olikin ihan helvetin hyvä kaikessa, mikä nostaa/nostanee hänet hyvin lähelle NHL:n kärkeä. Näen Heiskasessa paljon samaa, ei mitään viuhuvaa lämäriä tai jalkakynää, mutta järisyttävän hyvä oikeastaan kaikessa. Vertaisin häntä Lidströmiin, ellei se olisi niin epäreilua Heiskasta kohtaan.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
^Ahon erityinen ase on juuri tuo peliäly. En ole Heiskasta seurannut niin paljoa, että onko hänessä sitten havaittavissa samanlaisia ominaisuuksia? Nuorten MM-kisoissa oli hieman pettymys, mutta oliko enemmän valmennuksen vikaa vai taustalla joku loukkaantuminen ettei ollut edes Suomen paras puolustaja niissä karkeloissa?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Nuorten MM-kisoissa oli hieman pettymys, mutta oliko enemmän valmennuksen vikaa vai taustalla joku loukkaantuminen ettei ollut edes Suomen paras puolustaja niissä karkeloissa?
Pelasi klesana.

Heiskasen vaihtaminen Karlssoniin olisi tottakai sellainen diili, johon Dallas voisi maksaa jotain väliinkin, mutta palkkakattotilanne pitää punnita tarkasti. Starsilla on loistava pakisto jo nyt, mutta kakkoseen tarvitaan Faksan ja Janmarkin lisäksi A-luokan pelimies, mallia Pacioretty. Tässä katsannossa Spezza ja Hanzal vapauttavat kyllä paljon valuuttaa, mutta eivät ehkä sittenkään riittävästi, sillä Seguin + Karlsson olisi luokkaa 23 miljoonaa vuodessa ensi kauden jälkeen.

Nykyisestä pakistosta ei missään olosuhteessa kannata vapauttaa cap-tilaa, sillä Klingbergin ja Johnsin sopimukset ovat niin tavattoman edullisia, ja toisaalta Lindell ja Methot ovat todennäköisesti signattavissa niin ikään järkevillä summilla. Hyökkäyksestä Spezzan ja Hanzalin lisäksi cappia syövät eniten Seguin, Radulov ja Benn, joista jokainen on nähdäkseni täysin koskematon. Lisäksi Faksa saanee selkeän palkankorotuksen parin kauden päästä.

Tietysti jos Nill onnistuu treidaamaan Karlssonin Starsiin jollain Heiskanen, 2nd, 3rd & Hanzal -paketilla niin hyvä, mutta voiko Melnyk säilyttää työpaikkansa enää sellaisen jälkeen?
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Se ois rapiat kuukausi kauden alkuun.

Karlsson treidi edelleen jäissä.

Paciorettyn tilanne täysin auki.

Seguinin kommenttien jälkeen hänen jatkopahvin ympärillä on alkanut porisemaan. Oiskohan Nill ollut niin kiireinen esim. Karlssonin tavoittelun suhteen ja toisaalta ei ole halunnut mennä Seguinin kanssa sopimaan mitään liian pitkälle vietyä ennenkuin tietää mihin Karlsson päätyy? Uskon vahvasti, että Seguin jatkaa Starsissa sillä ei joukkueella ole varaa menettää ton tason pelaajaa vaikka kallis soppari olisi.

Edelliskausiin verrattuna odotukset ovat laimeammat. Tuntuu olevan niin monta kysymysmerkkiä.

Nouseeko Benn napsun verran sille tasolle mitä mies parhaillaan esittää?
Pystyykö Spezza Montyn alaisuudessa tekemään tulosta vai onko mieheltä vaan tankki yksinkertaisesti tyhjä?
Missä kunnossa Hanzal palaa remmiin?
Onko Nichushkinilla rahkeita täyttää Top-6 pistenikkarin roolia vai onko hän tuomittu middle-six hyökkääjäksi?
Onko Janmarkilla ja Faksalla työkaluja nostaa pistetuotantoa kokonaisvaltaisen pelin ohessa?
Pystyykö joku nuorista bottom-6 hyökkääjistä ottamaan askelta ylöspäin?

Joko Honka osattaisiin ajaa sisään Montyn valmennuksen alla?
Kuinka ison roolin Heiskanen pystyy omaksumaan ensimmäisellä kaudella?

Pysyykö Bishop ehjänä?

Hyvin Dallasin tilannetta kuvaa toteamus siitä, että hyvän ykkösketjun takana ei ole yhtään pelaaja jota voitaisiin varauksetta kehua varmaksi ja raamit täyttäväksi kakkosketjun pistenikkariksi.

Oma tuomio ensikaudesta: Menestys toiveet makaa sen varassa miten Montyn kiekonhallinta lätkä saa uinuvat pelaajat nostamaan tasoaan.

Ruffin alaisuudessa peli oli yhtä hyökkäystä. Hitchcock toi järkeä puolustukseen, mutta tuhosi hyökkäyspään tuotannon. Löytyisikö Montyn reseptillä tasapainoa?
 

M10

Jäsen
Hyviä ajatuksia Duddeldofilta, jotka jaan täysin.

Ei ole kyllä läheskään niin suuret odotukset tästä kaudesta kuin edellissyksyinä on ollut. Niin iso pettymys oli tuo 17/18 ja nyt sitten valmentajana ihan jokerikortti. Voihan tuo olla tekijämieskin, mutta Centralin kovuuden tietäen ei uskalla muutakun varovasti haaveilla pleijareihin pääsystä.

Bennin pitää nostaa suoritustasoaan siinä mielessä, että se huono päivä pitää olla parempi ja suorittaminen paljon tasaisempaa kuin viime kaudella. Kun Benn on liekeissä, joukkue voittaa varmasti. Kun Bennillä on "vapaapäivä", niin joukkue harvoin voittaa.

Isot odotukset ja paineet kohdistuvat myös Ben Bishopiin. Ensinnäkin, miehen pitäisi pysyä terveenä, muuten ei taaskaan kunnian kukko laula. Kakkosveska Khudobin on itselle pieni kysymysmerkki, että onko se voittava kakkosmaalivahti sitten kuitenkaan.

Faksaan ja Janmarkiin uskon vahvasti. Hienoja, laadukkaita pelaajia, jotka jatkaa nousuaan kohti liigan kärkeä oman alueen erikoismiehinä.

Heiskaselle tulossa todella haastava vuosi. Kauheat paineet ja Dallasissa miestä pidetään jo puolijumalana, vaikka ei peliäkään ole pelannut. Ei ole helppo lähtötilanne. Monty taisi jossain vaiheessa puhua, että ovat asettamassa Heiskasta alustavasti Johnsin vierelle. Ei huono pari välttämättä. Ainakin kätisyydet mätsää.

Spezzalta en odota enää mitään koska mies on 57-vuotias ja viime kausi osoitti valitettavasti sen, että kun vauhti katoaa, katoaa mieskin.
Voisiko Bennin palauttaa takaisin sentteriksi jolloin 1. ja 2. ketjuja johtaisi Seguin ja Benn? Jotenkin noita huippuja pitäisi ripoitella kahteen ketjuun ettei koko tuloksentekovastuu ole benn/seguin/radulov-kolmikolla.

Mitä tekee Roope Hintz? Olisiko siinä todellinen jokerikortti tulosvastuulliseen rooliin?

Rousselin lähtö harmittaa vieläkin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Heiskaselle tulossa todella haastava vuosi. Kauheat paineet ja Dallasissa miestä pidetään jo puolijumalana, vaikka ei peliäkään ole pelannut. Ei ole helppo lähtötilanne. Monty taisi jossain vaiheessa puhua, että ovat asettamassa Heiskasta alustavasti Johnsin vierelle. Ei huono pari välttämättä. Ainakin kätisyydet mätsää.

Heiskanen osallistuu myös Traverse Cityn prospect-turnaukseen. Voipi olla dominoivaa menoa.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Seguinin jatkopahvi jää nyt aika rajusti Karlssonin jalkoihin, mutta 9,85m ja kahdeksan vuotta. Täysi NMC joka kattaa myös tämän kauden.

Itse odotin 10,5m pahvia joten tämä maistuu oikein makosasti.
 

M10

Jäsen
Seguinin jatkopahvi jää nyt aika rajusti Karlssonin jalkoihin, mutta 9,85m ja kahdeksan vuotta. Täysi NMC joka kattaa myös tämän kauden.

Itse odotin 10,5m pahvia joten tämä maistuu oikein makosasti.

Maistuu todella.

Benn, Radulov, Seguin, Bishop ja Klingberg on nyt kiinnitettyinä moneksi vuodeksi, ja suht hyvällä hinnalla. Tuosta kun kohta esim. Spezzan soppari vapautuu, niin tilaa on capissa hienosti.

Karlsson meni Sharksiin, mutta so be it. Olisi se hieman erikoinen tilanne ollut Klingbergille joka tapauksessa.

Toivon kyllä, että tuo Panarin saataisiin vielä taivuteltua Dallasiin niin saisi hieman sitä secondary scoringia joukkueeseen.

Nitshuskinia on hieno seurata ensi kaudella. Toppi vai floppi? Nyt on näytön paikka. Luulisi Radulovin helpottavan paluuta jenkkeihin.

Training Camp alkaa tänä viikonloppuna Idahossa. Saas nähdä kuka tällä kertaa yllättää ja nousee avausrosteriin. Uskon, että Hintz tulee olemaan vahvoilla. Katseet kääntyy myös Dickinsoniin: tuleeko se seuraava iso askel vai ei? Nyt voi odottaa jo jotain muutakin kuin selviytymistä.

Heiskanen / Honka toki myös tarkkailun alla...
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Hyvä sopimus Seguinin kanssa. Karlssonia ei nyt saatu Dallasiin, mutta eiköhän Heiskanen tule olemaan jo tällä kaudella tärkeässä roolissa Dallasin puolustuksessa. Honka on se suurin kysymysmerkki Dallasin puolustuksessa. Pystyykö nostamaan tasoaan vai vajoaako poppariosastolle?

Hyökkäyksessä taasen on kysymysmerkkinä Spezzan pelivire. Pystyykö nostamaan tasoaan uuden valmentajan alaisuudessa vai onko Spezzan pelaaminen samaa tahmeaa kuin Hithcockin valmennuksessa? Myös secondary scoring olisi tärkeä saada kuntoon, ettei Dallasin maalinteko olisi aina kärkiketjujen varassa.

Lisäksi Bishopin loukkaantumisherkkyys asettaa myös maalivahtiosastolle kysymysmerkkejä. Toivottavasti Khubodin osoittautuu voittavaksi kakkosmaalivahdiksi ja pystyy tuuramaan hyvin Bishopia, jos Bishop sattuu loukkaantumaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Veikkailin joskus, että Seguin+Spezza combon tulee saamaan joko samaan hintaan tai halvemmalla kun nämä nykyiset sopimukset loppuvat.

Tällä hetkellä
Spezza 7.5M
Seguin 5.75M
----------------
yhteensä 13.25M

Ens kaudella
Seguin 9.8M
Spezza 3M ?
----------------
Yhteensä 12.85M
 

teemujuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Saipa
Eiköhän se ole tulevan kauden jälkeen ennemminkin:
Seguin 9.8M
Spezza 0M
-----------------
Yhteensä 9.8M
 

M10

Jäsen
Ei tuota Hintziä voi oikein alas pudottaa, niin hyvin on poika pelannut training campilla ja harkkapeleissä. Viime yönä Bennin ja Radulovin sentterinä 1+1. Kapteenin mukaan "He's NHL ready".

Esa Lindell jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. Oli Starsin paras pakki yön voitto-ottelussa Wildia vastaan reilun 20min peliajallaan (1+0 / +4). Heiskanen pelasi eniten koko joukkueesta.

Aika Suomi/Ruotsi/Venäjä-painotteinen alkaa olemaan rosteri, jos vielä Gurianov kairaa itselleen paikan rosterista.

Honka
Heiskanen
Lindell
Hintz
Janmark
Klingberg
Radulov
Nichuskin
Khudobin
Gurianov (?)

Stars 3-0-1 preseasonilla.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Vajaa viikko kauden alkuun. Saa nähdä millaiseen vireeseen Montgomery saa tähtipaidat kauden edetessä piiskattua. Faksa tulee melko varmasti lunastamaan kakkos sentterin paikan itselleen tällä kaudella, jos lähtisin pistämään pelaajat kahteen ensimmäiseen ketjuun niin kokeilisin ainakin alkuun yhdistelmää:

Benn - Seguin - Ritchie
Nichushkin - Faksa - Radulov

Kaksi hyvää kärkiketjua ja ei tarvitsisi laittaa kaikkia parhaita yhteen ketjuun, vaikka Radulov pelasi hyvän viime kauden Bennin ja Seguinin kanssa niin lähtisin silti koittamaan näillä ketjuilla.

Pakistossa Heiskanen tulee saamaan hyvän näyttöpaikan kahdessa ensimmäisessä parissa ja tulee pelaamaan koko kauden ylhäällä. Mielenkiinnolla odotan kuinka Miro onnistuu ensimmäisellä kaudella.

Maalivahti kaksikkoon olen tyytyväisempi kuin edellisellä kaudella, mitään Lehtoselta pois ottamatta hän pelasi huonommin kun joutui pelaamaan enemmän Bishopin loukkaannuttua. Khudobin varmasti hoitaa kakkosmaalivahdin työt hyvin ja pitää toivoa että Bishop pysyy terveenä.

Pudotuspeleihin pitäisi yltää vaikka onkin Montgomeryn ensimmäinen kausi kyseessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös