Ruotsi MM-kisoissa 2018

  • 2 692
  • 5

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eli Ruotsillekin voi ihan hyvin oman ketjunsa avata kun Ruotsi kerran on yltänyt 16 parhaan maan joukkoon ja jatkaa neljännesvälierissä taistelua maailmanmestaruudesta. Eikä tarvittu tähän saavutukseen Zlatania, vaikka Zlatan mitä höpisee lehdistölle. Heja Sverige!

Ruotsin taival oli alkulohkossa siis seuraava:
SWE-KOR 1-0
GER-SWE 2-1
MEX-SWE 0-3

Korea-voitto ja erityisesti komea Meksiko-voitto olivat vahvaa suorittamista ja Saksaakin vastaan Ruotsi oli kiinni tasurissa kirjaimellisesti viime sekunneille asti, joten mitään isoja notkahduksia ei Ruotsilla ole toistaiseksi ollut. Maalivahti Olsen on ollut kovassa vedossa ja hyökkäyspäässä on ollut leveyttä.

Seuraavana vastustajana siis Sveitsi, jota vastaan Ruotsilla on ihan realistiset mahdollisuudet. Siitä kun Ruotsi kampeaisi voiton niin sinikeltaiset olisivat jo kahdeksan parhaan sakissa.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Ruotsi teki sitten tempun, mihin ei ole pystynyt sitten vuoden 1994. Eli puolivälieräpaikka Sveitsin kustannuksella. Vastaan tulee sitten Englanti tai Kolumbia.

Äärettömän tasapainoinen esitys länsinaapuri Ruotsilta Sveitsiä vastaan. Maali vaati onnekkaan pompun, mutta kokonaisuudessaan erinomainen Sveitsin nollaus. Ruotsi tuskin jatkossa ketään vastaan ennakkosuosikkina otteluun lähtee, mutta mahdollisuudet ovat nyt vaikka kuinka pitkälle.

Iloinen olen Ruotsin puolesta. Toivotaan, että hyvä flow jatkuu jatkossakin. Vähän harmittaa tuo viimeisen tilanteen filmaus. Joo, Sveitsin pelaaja kosketti ruotsalaista, mutta aikamoista teatteria tuossa oli lisäksi.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Heja Sverige! ..vaihdoin tänään päivällä futispörssin jengiin Robin Olsenin, Andreas Granqvistin, Emil Forsbergin & Albin Ekdalin..ja jokusen kolumbialaisen..Ruotsi pitää pohjoismaiden jalkapallovärejä yllä jälleen kerran ja onhan siellä kovat perinteet lajissa mm. Suomeen verraten.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Ruotsi pelasi tänäänkin jengillään hienosti tai ainakin riittävästi, resursseja hyödynnettiin ja lagom pätee moneen elämän osa-alueeseen, riittävän hyvää.

Sveitsistä sen verran, että odotin joukkueelta paljon enemmän. Tylsä yksiteräinen, mielikuvitukseton, haluton, ja hieman tyhmältäkin joukkue vaikutti Ruotsia vastaan. Ei ollut laadukas, monipuolinen sveitsiläinen linkkuveitsi-joukkue kentällä tänään. Sveitsi itselleni täysfloppi ja Ruotsille täydet yllätyskympit: hienoa joukkuepelaamista.
Hieman kateeksi käy kuinka joukkueesta saadaan tämän tason kisoissa kaikki irti. Ruotsalaiset siihen pystyvät toistuvasti. Toki myös yksilöurheilussa, olympian kisoissakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös