Smashing Pumpkins

  • 7 606
  • 28

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Ei kuulu omiin suosikkeihini, mutta noi on niitä elämän kohokohtia. Haaveilla ja suunnitella "pyhiinvaellusmatkaa" ja toteuttaa se. Toivottavasti reissu on odotusten arvoinen ja miksi ei olisi.

Jeps! Kuten sanoit, elämän kohokohtia, heittämällä.

Ps: allekirjoituksestasi sananen. Tuo mitä cobol on kirjoittanut on täysin totta. 100%. Usko pois.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Noniin, tulevalta Mellon Collien jatko-osalta on nyt ensimmäinen singlemaistiainen kuultavissa. Ja on kyllä ihan helkkarin kova biisi. Edellinen Cyr-albumi oli muutamasta kohokohdasta huolimatta liian tasapaksu, nyt ainakin tämä eka single nostaa jo kovastikin odotuksia tulevaa levyä kohtaan.


 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Uudesta levystä tipahti nyt lisätietoja. ATUM-niminen 33 biisiä käsittävä levy julkaistaan pääasiassa digitaalisessa muodossa. Julkaisu tapahtuu siten, että 11 viikon välein striimauspalveluihin julkaistaan 11 biisiä levyltä. Fyysisessä muodossa ilmestyy vain neljän LP:n boksi joka on tilattavissa bändin verkkokaupasta niin tavallisena kuin nimmareilla varustettuna versiona. Tavallisen boksin hinta on 225 dollaria kun taas nimmaroitu boksi maksaa 499 dollaria. CD-muodossa levyä ei ainakaan nyt julkaista.

 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös