Perussuomalaiset

  • 5 280 558
  • 42 181
No vertailun vuoksi myös kuntavaali 2017.
Helsingissä:
Jussi Halla-aho 5668.
Emma Kari 5959.
Anni Sinnemäki 8841.
Tuula Haatainen 7451.
Jan Vapaavuori 29745.


Turussa:
Li Andersson 6415.

Jos Jussilla on ”helvetin hyvä kannatus”, niin kaipa se sitten on myös vihervasemmistolaisilla naisilla. Ja Vapaavuorella sitten vielä aivan omaa luokkaansa..

Saiko Halla-aho Helsingissäkin tosiaan noin helvetisti ääniä? Ihan hyvä piste iin päälle noiden kahden aiemmin mainitun lisäksi. Jaksaiskohan joku yhdistellä näiden kolmen vaalien yhteistuloksen.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Saiko Halla-aho Helsingissäkin tosiaan noin helvetisti ääniä? Ihan hyvä piste iin päälle noiden kahden aiemmin mainitun lisäksi. Jaksaiskohan joku yhdistellä näiden kolmen vaalien yhteistuloksen.
Funtsi sitä jos exitonly-viikinki ei olisi tupeltanut itseään hengiltä, mlillainen jytky oltaisiin koettu. Voisi olla eri hillo-tolpat Timolla nyt tähtäimessä...
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
tuo kuvaa parhaimmin nykytapahtumia.

Minusta poliitikko, joka tekee analyysiä nykytapahtumista kantilta miltä tahansa, ei kyllä ansaitse minkäänlaista arvostusta. Nykytapahtumista pystyy yhtä viiltävän kuvauksen antamaan alkoholisti Antero, sairaseläkeläinen ritva, monivammaisena syntynyt kaarlo, kuin pankinjohtaja iivonenkin, en usko että näiden ammattitaitoa kuolaat onnenpissa housuissa, vaikka taatusti yhtä totta ja osuvia ovat. Mikäli poliitikko haluaa saada jotain respektiä pitää sitten löytyä kyky tulevaisuuden rakentamiseen ja ratkaisuvauhtoehtoihin, sellaiseksi ei riitä vääränväriset uuniin, eiku parakkeihin tai mieluummin kuolkoon kotimaissaan ja muuta lässyn lässyn läätä, jolla ei milloinkaan ratkea yksikään ongelma. Mutta uskovainen uskoo ja lahkolainen peittelee vaikka murhan, semmoista se.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
No vertailun vuoksi myös kuntavaali 2017.
Helsingissä:
Jussi Halla-aho 5668.
Emma Kari 5959.
Anni Sinnemäki 8841.
Tuula Haatainen 7451.
Jan Vapaavuori 29745.


Turussa:
Li Andersson 6415.

Jos Jussilla on ”helvetin hyvä kannatus”, niin kaipa se sitten on myös vihervasemmistolaisilla naisilla. Ja Vapaavuorella sitten vielä aivan omaa luokkaansa..
Halla-ahohan kävi nämä vaalit käytännössä täysin ilman minkäänlaista kampanjaa, ihan hyvä tulos mielestäni siltä kantilta katsottuna. 2012 Halla-aho saikin kuntavaaleissa kolmanneksi eniten ääniä koko Suomessa, edellään vain Vapaavuori ja Arhinmäki.

Kolumni taas oli erittäin hyvin kirjoitettu, taisi tosin olla hieman liian pitkä teksti vain Halla-ahoa nälvimään keskittyville.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Sinun ratkaisuvaihtoehtosi on nähty jo, pelkkää utopistista höpinää.

Kiitos tästä. Tuntuu hyvältä saada terveen paperit. Kuitenkaan minä en ole esittänyt yhtään minkäänmoisia ratkaisuvaihtoehtoja, toki voisin, mutta en satu olemaan edes minkäänmoinen rivipoliitikko, joten se olisi pelkkää ajanhukkaa. Sen sijaan, minä kykenen sanomaan, että halva -aho ei poliitikkona ja puheenjohtana ole kyennyt (kenties ei edes halunnut) esittämään millekään asialle toimivaa tulevaisuuden ratkaisua. Siksi minulta nolla pistettä osaamisesta.

Nyt annan esimerkin, tai vertailupohjan, jonka tuleman näkee jokainen joka älyää ottaa kädet korvilta ja aukaista silmänsä: pane vierekkäin Lepomäki ja Halla - aho toinen on rivipoliitikko ja toinen puolueen puheenjohtaja. Rivipoliitikko hakkaa substanssissa puheenjohtajan puhtaasti sata nolla, eikö pitäisi joidenkin kellojen soida yhdellä jos toisella? Huomatkaa myös, että olenhan politrukiksi täällä nimetty ja moneen kertaan kommunismin ja vihreyden syljellä kirkastettu ja silti pystyn silmää räpäyttämättä tekemään asiassa puolueettoman analyysin. Toisaalta minä en kuulu mihinkään puolueeseen, enkä mitään puoluetta (tätähän ei yksikään jarkko ja pertti täällä toki kykene ymmärtämään/uskomaan), mutta voin kannattaa järkeviä asioita ja olla kannattamatta aivottomia jadda jadda huuhaa höpöttelyjä kenen tahansa esittämänä.

Oleellisin poliittisen toimivuuden liikku suomenmaassa tällä hetkellä demokratian kannalta olisi siirtyminen vähemmistöhallituksiin, parlamentaarinen diktatuuri ei johda mihinkään hyvään tämän kansan kannalta, sen on Sipilä selvästi kansalle kertonut, saa nähdä, ymmärtääkö kansa, vai sahaako poikki oksan jolla istuu.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
vaihtoehtosi ovat harhaista utopiaa ei poista niiden esittämistä.

Jos niitä olisi sattunut esittämään, voisi moisen komiikan laittaa ulos näppikseltä. Mutta en ole esittänyt. Tehnyt vaan saman, kuin pullantuoksuinen halva -ahosi, kommentoinut nykytilaa ja aikaa. Oikealla poliitikolla on luonnollisesti oltava olemassa horisontti, munaa se ilmituoda ja hävitä unohduksen junaan, jos kadunmiestä viisaampaan analyysiin ei kykene. Ymmärrän toki, että turhaan tämänkin viestin kirjoitan, uskovainen juoksee jeesuksen sandaali kourassa sinne tänne, luullen, että se sandaali tuo arvon ylennystä ja kompetenssia. Viisaat nauraa vieressä, että on se kiva kun kylähullut laittaa teatteriesityksiä ilmatteeksi.
 

Byvajet

Jäsen
Onko tuolla Halla-Ahon mulkvistilla koskaan ollut mielessään muuta ajatusta tuon muukalaisvihan ja maahanmuuttajien tölvimisen lisäksi? Ai niin, ns. suvaitsevaisten nälviminen on myös.

Halla-ahon jutussa on kirjoitettu ehjään muotoon se, mikä tuli moneen kertaan esiin Trumpin valinnan jälkeen Ylen asiantuntijakeskusteluissa ja Hesarin näkökulmissa ja haastatteluissa.

Syrjäytyvä keskiluokka reagoi muuttuvaan maailmaan, eikä tilanteeseen ole löytynyt ratkaisua. Yhä korkeampaa älyllistä suorituskykyä vaativan yhteiskunnan vaatimuksista jälkeen jäävät duunarit eivät tahdo muuttaa suorittavan työn halpamaihin tai luopua oikeuksistaan, joita poljetaan tuomalla maahan halpatyövoimaa.

Tämän kehityksen seurauksena esiin nousevat vaihtoehdot, jotka horjuttavat uskoa globaaliin maailmaan ja yhteistyöhön.

En löydä Halla-ahon kirjoituksesta ripaustakaan muukalaisvihaa. Tuskinpa löytää kukaan muukaan, joka jutun ihan oikeasti lukee.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Arvelen sinun saavan ainakin pieniä orgasmeja omia tekstejäsi lukiessasi,

Mikäli arvelusi osuisi edes sinnepäin, niin muutahan en tekisi, kuin kirjoittaisin ja lukisin omia tekstejäni. Parempi se on pienikin orgasmi, kuin vihan ja ahdistuksen kuivaamana korppuna huuteleminen kanssakirjoittajille. Merkillepantavaa on, että et ole kyennyt omalta osaltasi laittamaan sanaakaan järjellistä sisältöä asiaan, josta muka kirjoitat. Ihmetyttäähän se hiukan, toki vain hiukan. Maailmankuvastani sinä et tiedä yhtään mitään, eikä sulla riitä pattereita sitä ruotimaan, mutta luulisi nyt edes poliittisen fakki - idiotismin pakottamaan yhteen tai edes puolikkaaseen omaan kommenttiin kyseisen puoluejohtajan lahjoista tehtäväänsä ja annistaan kansalle, joka reality check, ei suinkaan enemmistönä kieriskele kauhunhikisissä yöpaidoissa peläten pakolaisia tai, että taivas putoaa niskaan, vaan kokee ihan muut todelliset asiat miljoonasti merkittävämmiksi ongelmiksi kyetä ratkaisemaan. Se, että keksii ongelman ei ole oikea ongelma, mutta jos urpoja on tarpeeksi uskomaan tämän ollaan ongelmissa.
 

Tuamas

Jäsen
Muutama Halliksen kommentti näin Hakkaraisen tuomion liitteeksi.

Kaksoisstandardien luvattu puolue.
 

Liitteet

  • C6231740-0E7C-4343-A7D0-5C3ACF6DFFE6.jpeg
    C6231740-0E7C-4343-A7D0-5C3ACF6DFFE6.jpeg
    275,2 KB · kertaa luettu: 425
  • EBDB25D7-F535-4AF0-9863-F6478EC89E0D.jpeg
    EBDB25D7-F535-4AF0-9863-F6478EC89E0D.jpeg
    249,2 KB · kertaa luettu: 364

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
että voisit älyllisesti mittailla minua.
Et pysty ressukka edes myöntämään, että monet näistä persujen tai muiden samanmielisten maalaamista skenaarioista pakolaisvyöryn suhteen ovat osuneet ihan nappiin

Minä en voi mittailla älyllisesti sinua. Niin alas en pääse, enkä näe edes syytä yrittää moista. Mitä tulee pakolaisten liikkumiseen, taidan olla kyllä ollut tällä astialla vuosikausia ennen ainuttakaan persunretkua, tsekkaa historiasta jos et usko. Tulokulmani on kuitenkin jo ennen ainuankaan suomem leijonan heräämistä asiaan ollut täysin eri. Mikään älyllinen ei myöskään edellytä tulokulmani muuttamista.

Mutta palattaisko siihen halva - ahon uber osaavaan puheenjohtajuuteen, siitähän tässä on yritetty ymmärtääkseni ajatuksia vaihataa. Sinun kontribuutiosi asiaan on :blogikirjoitus teki analyysin nykyhetkestä ja olit samaa mieltä. Yksi vaivainen lause, jonka sisältö oli samaa mieltä. Parempaan soisi sinunkin pystyvän. Voisit myös, koska empiriaa vertailulle on löydettävissä, ihan keskustelun vuoksi laittaa ominen perusteluinesi esille mikä on tuloksesi, kun vertailet puheenjohtajaa ja rivipolitikko Lepomäkeä substanssiosaamisen perusteella. Pitäisi onnistua, kun niin viisaaksi itseäsi olet nostamassa, eikös vaan ja helposti.

Se, että koet kirjoittamani epäselvästi kirjoitettuna tarinointina taitaa kyllä johtua ihan vastaanottajan kapasiteetista, eikä se ole minun vallassani. Selkokieliset uutiset laittaa Yle, en minä. Mutta laitetaan nyt jotakin, jonka sinäkin saatat käsittää: koen sinut suatanan tyhmäksi ihmiseksi. Tämäkään ei ole vittuilua, vaikka sen niin käsittäisitkin, se on vilpitön kokemus näkyvästä todellisuudesta.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Mutta laitetaan nyt jotakin, jonka sinäkin saatat käsittää: koen sinut suatanan tyhmäksi ihmiseksi. Tämäkään ei ole vittuilua, vaikka sen niin käsittäisitkin, se on vilpitön kokemus näkyvästä todellisuudesta.
Tuskin kukaan kaltaisesi hörhön juttuja ottaa vittuiluna.
Siitä että vajaa kymmenen prosenttia suomalaisista on melko yksinkertaista väkeä?

Luin jostain Gallupista, että vihreillekkin huudellaan 15% kannatuslukemia, joten kyllähän tuota arviotasi voidan pyöristää ainakin lähemmäksi 25%.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tuskin kukaan kaltaisesi hörhön juttuja ottaa vittuiluna.

Positiivinen asia.

Puolueuskovaiset eivät tässä(kään) maassa muodosta enemmistöä kansasta. Kiva se on kyllä tulla vaihteeksi liitetyksi kokoomuksen puisto - osastoon

Hemmetin vähän villoja itse asioiden käsittelyyn tuntuu edes täällä persu - uskovaisten topikista löytyvän. Minkä tulevaisuuden ratkaisun, vision, tai lopulta ihan mitä tahansa po. puolue kansalaisille tässä maassa tarjoaa pakolaisaaltojen ja rajat kiinni diiba daaban lisäksi? Siis sellaisen, johon uskoisi edes naapurin hurtta, jos se osaisi lukea.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kiva se on kyllä tulla vaihteeksi liitetyksi kokoomuksen puisto - osastoon
Jos meinasit minua, niin ei, en liittänyt sinua kokoomuksen puisto-osastoon.

Puhuttiin kuitenkin vain melko yksinkertaisista ihmisistä. Siellä on kuitenkin vielä pari desiiliä alapuolellakin, kuten Suomi-ensin, Bäckmanit, Eskoliinit ja muut höpönassut. Nämä nyt sitten kannattaa mitälie vasureita, kansallissosialisteja, kommunisteja, feministejä ja muita tälläisiä turhanpäiväisyyksiä. Joidenkin päät ovat jopa niin syvällä perseessä, etteivät löydä puoluetta, tai edes edustajaa tarpeeksi äärilaidalta.
 

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Vittu mitä roskasakkia. Eikä ole ensimmäinen kerta. Äänioikeuden poistaminen olisi sopivaa näille.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ja jälleen nähdään vanha totuus, että Persut ovat Suomessa se fundamentalistimuslimeita/islamisteja henkisesti lähimpänä oleva ryhmä.
En sanoisi, että persut, vaan suurin osa meistä suomalaisista. Persut ovat suht uusi keksintö ja ainoastaan hyvin pieni yhteinen nimittäjä.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja jälleen nähdään vanha totuus, että Persut ovat Suomessa se fundamentalistimuslimeita/islamisteja henkisesti lähimpänä oleva ryhmä.
Ajavat rekalla yleisöön ja laittavat Ruohon kaapuun?


Mutta on tuo Ruohon häiriköinti jotain ihan käsittämätöntä perseilyä. Ihmisten typeryyttä ei kannata kyllä ikinä aliarvioida.
 

Tuamas

Jäsen
En sanoisi, että persut, vaan suurin osa meistä suomalaisista. Persut ovat suht uusi keksintö ja ainoastaan hyvin pieni yhteinen nimittäjä.

Höpsis, se on juuri se vajaa 10% suomalaisista, jotka ovat siellä samalla metsäläistasolla kuin uskonnolliset hihhulit.

Ajavat rekalla yleisöön ja laittavat Ruohon kaapuun?

Mutta on tuo Ruohon häiriköinti jotain ihan käsittämätöntä perseilyä. Ihmisten typeryyttä ei kannata kyllä ikinä aliarvioida.

Fantasioivat vallankumouksesta sekä valkoisesta Suomesta ja haluavat naisen synnyttämään hellan ja nyrkin väliin.
 
Viimeksi muokattu:

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
En puolusta Hakkaraista tai hänen fanejaan, mutta niin kauan kuin emme tiedä näiden ihmisten psyykkistä tilaa, olisi mielestäni toivottavaa, että asiasta ei uutisoitaisi lainkaan. Keittiöpsykiatrina uskallan todeta, että ei tällaista tasapainoinen ihminen tee. Keskustelu vihapuheesta on siitä mielenkiintoinen, että se valitettavasti sulloo sekä poliittista ideologiaa käytännössä toteuttavat (Janitskin ja kumppanit) sekä henkisesti epätasapainoiset ihmiset samaan lokeroon.

Valitettava juttu kohteelle, mutta näen tässä tapauksessa enemmän ongelmia tietyn väestöryhmän alkoholismissa ja syrjäytyneisyydessä kuin poliittisessa ideologiassa, enkä siksi näe kovin rakentavana asiana, että Ruoho on tullut asian kanssa julki. Hän on päättäjä, joten kaivaisi enemmän juurisyitä kuin heittäityisi sellaiseksi uhriksi, joka ei voi tehdä mitään. Suurin osa naisista olisi tuossa tilanteessa kuitenkin täysin avuttomia. Ruoho ei ole.


@paki77'lle täytyy erikseen painottaa, etten nytkään ole kertomassa, mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Että älä tällä kertaa osoita minun sanoneen jotain vain siksi, että et osaa ymmärtää lukemaasi.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Fantasioivat vallankumouksesta sekä valkoisesta Suomesta ja haluavat naisen synnyttämään hellan ja nyrkin väliin.
Pitäähän meillä olla samanlainen vastavoima muslimeille. Kumpi voittaa nähdään tulevaisuudessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös