Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 572 020
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Oliko Marja Kurjen valmistama? Eikö huivit ole homoa? Äijät pitävät Don Tami - kaulaliinaa.
No huivi, kaulaliina, tomeito, tomaato.

Mitä tulee homouteen, niin huivihan nimenomaan on ei-homoa. Se on homouden tuolla puolen, tosin se on myös heterouden tuolla puolen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suomen Donald on antanut tuomionsa:

Herätys 06.30, aamusauna, kylmä suihku ja ready to go!! Aamu TV:n sekä Yle että MTV 3 vuorotellen auki ja aiheena luonnollisesti Trumpin ja " Pienen Rakettimiehen" tapaaminen!! Simply great, sanon minä!! Kommentaattorit ( politiikan ) voivat analysoida viikkotolkulla, mutta minun " kisastudiossa" pysytään edelleen " Kiss" periaatteessa aivan kuten Tanskan kisoissa jokunen viikko sitten!!
1. Kova juttu, josta pitää osapuolille nostaa hattua ja samalla naapureille ( Venäjä, Etelä-Korea, Japani etc..) koska heitä " uhittelu" on eniten koskettanut, koska legendaarisen UKK:n sanoin : Maantieteelle emme voi mitään"- niin se menee em. " veljien" tapaamisessakin!! Se on se kuuluisa " The Big Picture" , josta kaikki osapuolet ansaitsevat hatunnoston!! Vielä kun iäkkäät " veljet" Oslossa ja Tukholmassa heräävät ja antavat joulukuussa kaksikolle Nobelin rauhanpal,innon, ollaan jo pitkällä!! Minun mielestäni ko. veljet sen ansaitsenvat -ja himoitsevat-take my word!! Nyt koulutuskeikan ( Laajasalo) valmistelut, Jaguar käyntiin, kohti Helsinkiä ( Laajasalo), jossa " Veli" Valavuoren ( Jonttu) järjetämä hieno tapahtuma, jossa olen puhumassa!! Siinä hengessä kaikille tsemppareille " Veli " Trumpin johdolla: " Have a Great Day", minun termeillä: " Let`s make Finland Great Again" !! Br Tami, Lion # 79, Team Finland Captain 1977-82
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Suomen Donald on antanut tuomionsa:

minun termeillä: " Let`s make Finland Great Again" !! Br Tami, Lion # 79, Team Finland Captain 1977-82

Entäs jos Tamista oikeasti tulisi Suomen Donald, eli äkkikäänteiden saattelemana hänet valittaisiin seuraavaksi Suomen Tasavallan presidentiksi 2024? Kampanjan kulmakivenä FB-päivitykset, iskulauseet ja aktiivisuus sosiaalisessa mediassa sekä iltapäivälehtien palstoilla käymässä taistelua Tuomas Enbusken kaltaisten kanssa.

Äkillinen nousu gallupeissa, äänivyöry sekä Kokoomuksen perinteisiltä äänestäjiltä (jotka äänestävät Kokoomusta vaikka ehdokkaana olisi Panda Ähtäristä) että "kännissä ja läpällä" äänestäjiltä, pääsy kakkoskierrokselle jonkun ylimielisen, tiukkapipoisen oloisen naisehdokkaan (Krista Kiuru tai vastaava) kanssa ja siitä sitten odottamaton erävoitto. Let's make Finland Great Again! Chapeau!

Linnan juhlista tulisi ainakin mielenkiintoiset.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Valtakunnan mediassa Tamin poliittiset kannanotot ovat menneet ohi, tai ne on sivuutettu. Epäilen jälkimmäistä.

Tamilla alkaa olla sellainen tilanne, että pitää huutaa yhä kovempaa, jotta media kiinnostuu, eikä se välttämättä kiinnostu sittenkään. Toisin sanoen Tami on marginaalissa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
@nummenkallio Nauttisi nyt eläkepäivistä, hittolainen sentään. Matkustelisi, olisi jouten kirjan kanssa ja mitä nyt tuon ikäiset tekeekään. Koskaan ei tiedä, että milloin iskee joku Alzheimer, tai katkeaa suoni päästä. Ei varmaan rahasta enää ole kiinni, tai hullua jos on joku elintaso, mitä ylläpitääkseen pitää tehdä duunia arkkuun asti ilman mahdollisuutta downsiftaukseen. Voihan se tietty olla niinkin, että kun on 1800-luvulta asti ollut jonkinlaisessa valokiilassa, niin vaikeaa siitä on poiskaan hypätä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nauttisi nyt eläkepäivistä, hittolainen sentään. Matkustelisi, olisi jouten kirjan kanssa ja mitä nyt tuon ikäiset tekeekään. Koskaan ei tiedä, että milloin iskee joku Alzheimer, tai katkeaa suoni päästä. Ei varmaan rahasta enää ole kiinni, tai hullua jos on joku elintaso, mitä ylläpitääkseen pitää tehdä duunia arkkuun asti ilman mahdollisuutta downsiftaukseen. Voihan se tietty olla niinkin, että kun on 1800-luvulta asti ollut jonkinlaisessa valokiilassa, niin vaikeaa siitä on poiskaan hypätä.
Yhdysvaltain Donaldista miehen paremmin tuntevat ovat sanoneet ettei hän selviäisi ilman mediahuomiota (ja siltähän se toki vaikuttaa sivullisen tarkkailijankin silmään). Niinpä avustajat toimittavat hänen pöydälleen päivittäin häntä käsitteleviä juttuja luettavaksi. Tätä nykyä myös sosiaalinen media on tarjonnut hyvän kanavan vaahtoamiselle.

Eiköhän Suomen Donaldin kanssa ole vähän sama homma, mikä estää julkisuudesta vetäytymisen. Tokihan jotkut toimittajat edelleen rimputtelevat Tamille aktiivisesti, että saavat otsikkoja nostattavia lausuntoja, joten aivan yksipuolisesta suhteesta ei tietenkään ole kyse.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
@nummenkallio Nauttisi nyt eläkepäivistä, hittolainen sentään. Matkustelisi, olisi jouten kirjan kanssa ja mitä nyt tuon ikäiset tekeekään. Koskaan ei tiedä, että milloin iskee joku Alzheimer, tai katkeaa suoni päästä. Ei varmaan rahasta enää ole kiinni, tai hullua jos on joku elintaso, mitä ylläpitääkseen pitää tehdä duunia arkkuun asti ilman mahdollisuutta downsiftaukseen. Voihan se tietty olla niinkin, että kun on 1800-luvulta asti ollut jonkinlaisessa valokiilassa, niin vaikeaa siitä on poiskaan hypätä.

Niin, normaali ihminen varmaan ymmärtäisi nauttia jo eläkepäivistä tuon ikäisenä. Tamin kohdalla eläkkeelle jäämistä vaikeuttaa vain ehkä se, ettei miehellä taida oikein olla erillistä työ- ja siviiliminää. On vain Juhani Tamminen, eikä Juhani Tammisena olemisesta voi oikein jäädä eläkkeelle. Se siviili-Tami on ehkä olemassa perheen kesken tai jossain muussa pienessä suljetussa piirissä, mutta julkisuus ja työ ovat niin valtava osa Tamin identiteettiä, että ilman niitä mies lähestulkoon lakkaisi olemasta. Tamin ikäisissä on muutenkin paljon työhulluja ihmisiä, jotka haluavat tehdä töitä niin kauan kunnes heidät kannetaan työmaalta jalat edellä.

Tamin kohdalla alkaa vain selvästi näkyä se, että julkisuudessa pysyäkseen hänen täytyy pitää yhä enemmän meteliä. Hyvä esimerkki tuosta olivat ne taannoiset homolausunnot ja Enbuskelle öyhöttäminen. Tami pääsee julkisuuteen silloin, kun hän sanoo jotain hölmöä, mutta jääkiekkoasiantuntijana Tami esiintyy koko ajan vain harvemmin. Ehkä mies itsekin tiedostaa tämän ja siksi kommentoi esimerkiksi maailmanpolitiikkaa. Tami on julkisuudesta täysin riippuvainen, joten huomiota on saatava keinolla millä hyvänsä. Se on ihme, ettei Tamia ole nähty vielä politiikassa, se kortti hänellä on vielä käyttämättä. Tosin politiikassa vaaditaan myös nöyryyttä ja mielistelemisen taitoa, ja näitä Tamilta ei taida löytyä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tami 16.6.2018:

Eilinen ( pe) ilta meni alkuun Kailon saarella Naantalissa Kesäteatterin merkeissä!!Nerokas toteutus ( Love me Tinder) by Satu Rasila ja staranaan Miska Kaukonen ( chapeau!!) oli viihdettä parhaimmillaan!! Great show!!- suosittelen!! Luonnonkaunis paikka ja eilen häkki täynnä- " Veli" Mertarannan sanoin: Se oli sitä "enterteinmenttiä" big time!! Kun ohessa ( ennen shown alkua) oli vielä viimeisen päälle " buffet illallinen" oli kesäinen nautinto minun termeilläni " World Class"!! Siitä suurkiitos Turkulaisille yrittäjille- hienoa yhteisöllisyyttä ja kulttuuria!! " Chapeau Team BNI Turku" on ilo ja kunnia olla mukana!! Teatterista suoraan kohti kotia ja toisen " Big Time Shown" pariin- nyt Team Ylen tarjoamana!! Espanja- Portugal ( 3-3) ja Christiano Ronaldon puhdas "Hat Trick" - kertakaikkiaan upeaa seurattavaa!! Siihen päälle sauna ja yksi Kukko , niin voin todeta että olihan " Great Day" kaikilla mittareilla!! Tänään Haapaluodolle ja kalastuksen pariin!! Verkot on vedessä joten " score" tiedossa vielä iltapäivällä kun Buster XXL by Tomi Varjonen & Roger Granfors ( " Boat Store) rantautuu Haapaluodon laituriin!! Siinä voittajien ( Satu Rasila, Miska Kaukonen, Tomi Varjonen, Roger Granfors & Lion /9 hengessä: " Have a Great Day" !! Br Tami, Lion # 79; kiekkoammattilainen since 1966, amatöörikalastaja since 1958 !!​
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tami on siirtynyt täysillä some-maailmaan. Näin se homma somessa muillakin toimii, eli buustaat sitä ja tätä tuotetta ja saat asioita ilmaiseksi. Ei se mikään dinosaurus olekaan!
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Päivän Tami:


Juhani Tamminen
3 min ·
Rauhallinen aamu nyt Turun Kuusamakujalla!! Jalkapallon MM kisat valvottavat ex- Mestaruussarjan ( TPS 1966-70) ja poikien Maaottelupelaajaa ( Team Finland U-18- 1967) ja millä tavalla!! Loistavaa draamaa ja peliä pitkään seuranneena ja pelannena miksi?
1. Puhdistunut erotuomaritoiminta, paidasta repiminen etc.., jossa teknisesti ja fyysisesti heikompi paikkaa taitovajettaan, puhalletaan nyt 90 % :sti ja pallo pannaan myös pilkulle kun rike on rankkarialueella!! Simply great sanon minä!! Sen seurauksena verkko heiluu ja me fanit olemme suuria voittajia!! Ex- kiekkoammattilaisena harmittaa ( raivostuttaa ) vallitseva " filmauskulttuuri", mutta tuskaa lieventää se fakta, että yli 20 vuotta urheilun ammattilaisena muissa ( erityisesti latinalaiskulttuureissa) maissa on opettanut sen tosiasian , että siellä ( latinalaiskulttuureissa) " kusetus " on hyve - on kysymys sitten urheiluista, busineksesta etc.. !! Siinä - sen alakulttuurin opettelussa on mennyt yli 50 vuotta!! Viimeistään vuodet Ranskan päävalmentajana ja asuminen Pariisissa ( day in - day out) auttoivat tuskan lieventämisessä!! Piste!!
Tänään edessä useampi koulutusbriiffi ( Nereis Business Garden) Eurotam OY:n " head officessa", jonne asiakkaiden on helppo tulla, erityisesti " kasitien" ( Road 8) kautta kaupunkiimme autolla saapuvat asiakkaat!! Sieltä ( " kasitie" ) väkeä tulee paljon, siitä populariteetista huolehtivat Oulussa, Vaasassa ja Porissa vietetyt vuodet päävalmentajana ( Kärpät 3 years; Sport 5 years, Ässät 2 years ja TJ:n roolissa Vaasassa 5 years ja Porissa 2 years!! Kyllä sinä aikana ( yli 10 vuotta ) muodostuu businessverkosto, joka työllistää- take my word!! " Viimeinen " ( so far) näyttö viikonloppuna Kalajoella, jossa oli suuri ilo ja kunnia olla mukana ja päivittää verkosto uuden business kauden iskuun!! Suurkiitos vielä kerran Riitta Ojala-Fors & Esa Fors ja Ari & MME Antti-Roiko- simply great sanon minä!! Joten hienon MM futiksen ja businessystävien hehgessä: " Have a Great Winning Business Day", Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam O​


Ed. Otetaan tänään oikein " Super Deluxe Edition" ja ekxtraksi Tami 9.6.2018:

Hieno la aamu nyt Turun Kuusamakujalla! Eilinen ( pe) meni oman businekseni ( www.eurotam.com) merkeissä!! Briiffit kun ovat AINA must kun asiakas tilaa koulutuksen / kirjan / tuotteet - sen jälkeen minä räätälöin ja asiakas hyväksyy esityksen rungon! Niin se vaan menee- asiakas on AINA oikeassa!! Ilta meni Hotelli Marina Palacessa, jossa Kokoomuksen puolueväki ( päivät Turussa) vietti iltajuhlaa ja minä olin siellä puhumassa Saara-Sofia Sirenin pyynnöstä!! Hotelli Marina Palacen 2 .kerros on haasteellinen paikka puhua/ esiintyä erityisesti silloin ( kuten eilen) kun " häkki on täynnä ja ensimmäiset kuohuviinit kaadettu" !! No hätä, olen puhunut riittävästi - public speaking- ( yli 6000 keikkaa so far ) ) niin seurojentalolla, ulkoilmassa , bussissa, junassa kuin lentokoneessakin, joten eilinen tuntui kovin " kotoisalta" !! Koska valtaosa ei kuullut/ kuunnellut ( äänentoisto TASAN 0); niin tässä vielä uudelleen puheeni " The Key Points"- one more time: Lähtökohtani oli luonnollisesti " oma kokemusmaailma " kansanliikkeiden " menestyksestä ja niiden rakentamisesta!!!! Onhan Kokoomus kansanliike, aivan kuten on Oulun Kärpät, Vaasan Sport, Porin Ässät, TPS; TuTo Hockey etc.. !! Pointtini kas tässä: Kansanliikkeissä on 5 eri osapuolta, jotka ratkaisevat- tuleeko yhteisöstä menestyjä- vai luuseri ?? Osapuolet ovat tässä (5):
1. Kannattajat- heille pelataan/ tehdään työtä - by far no 1!!
2. Media- välittää sanoman ( tiedotus, pressitilaisuudet, etc..) Osaajat saavat sanomansa läpi- luuserit / tumpelot eivät!! Kun puhut urheilujohtajana/ poliitikkona 100 hengelle ja Yle, HS, TS, IS, IL, referoivat niin puhuttelet miljoonaa kannattajaa!!
3. Tuotepäälliköt: Istuvat puoluetoimistossa, piiritoimistossa, seurojen toimistossa: Toimitusjohtaja, markkinointijohtaja + muu henkilökunta, jotka muokkaavat tuotteen " Voittavaan ja Mielenkiintoiseen muotoon" - tai sitten ei!!
4. Pelaajat / poliitikot,- näytelmän tähdet- jotka tempaavat kannattajat mukaan - osaaminen, persoonallisuus, kiinnostavuus etc.. tai sitten ei!!
5. Johto, puoluejohto, seurojen johto etc.Hallitus, . Hallituksen PJ, vara PJ etc.., pitävät langat käsissään, antavat suunnan ja raamit etc..
Menestys näissä kansanlikkeissä tarkoittaa sitä, että energia, ajatukset, voimavarat etc.. virtaavat ja koskettavat ja tavoittavat KAIKKIA ( 5 ) osapuolia!! Kehotin Kokoomusväkeä miettimään " miten se Teillä toimii" ??
Joten: Kiitos Saara -Sofia sympaattisesta kutsusta ja hienosta buffet illallisesta ja kokousväelle osoittamastanne mielenkiinnosta ja kun " selfieiden" määrä puheeni jälkeen ylitti sadan ( 100) oli aika poistua Turun Kuusamakujalle!! Loppuun vielä se tärkein: Olen aina ( since 1970) äänestänyt Kokoomusta / sen ehdokasta oli kyseesä sitten valtakunnan tai kunnalliset vaalit!! Aina olen kanavoinut oman ja verkostoni äänet Ilkka " Ike" Kanervalle!! Se on ollut ns. " Hyvä Deal", koska aina kun omat tai joukkueeni asiat ovat tarvinneet poliittista tukea, " Veli" Ike on AINA ojentanut auttavan kätensä ja aikansa!!!!!! Tämä " two way street" ajattelu tiedoksi ja opastukseksi joukkueen ( Team Kokoomus) nuoremmille " tuleville tähdille" !! Eli kaikissa kansanliikkeissä on PÄÄTTÄJÄT ala Ike & Saara-Sofia ja vaikuttajat ala Lion # 79 !!Siinä voittajien ( Kokoomus, Saara-Sofia, Ike etc.. ) hengessä: " Have a Great winning Day" Br Tami, Lion # 79
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tänäinen Tami on taattua tamilaatua:

Hieno, aurinkoinen aamu nyt Turun Kuusamakujalla!! Another day in the office ( Nereis Business Garden / kennolounge.fi) sieltä löytyy !! Vieraita maailmalta, omatoimista väkeä, joten "business as usual"!! Koulutusbriiffit, muut rutiinit kuntoon ja illalla salille ( M&M Kuntotalo) koska tuntuu, että " kroppa huutaa treeniä" pienen tauon jälkeen!! Eilinen ilta meni Veikkausliigan parissa (Inter-Kups), jossa vierailija oli nälkäisempi ( onnekkaampi) ja vei pelin 0-1 ja pisteet Kuopioon!! Ystäväni John Allen on saanut uutta draivia Interin peliin, pallo liikkuu, miehet myös, mutta maalinteko on kovin vaikeaa- ja totuuden nimissä- sillä osastolla on kovin vähän " natural scorer" merkinnällä olevia veljiä!! Furuholm osaa panna pallon pussiin- olen nähnyt aikaisemmin- mutta nyt jäi jämäminuuteille ottelun lopussa ja " game over"!! Molemmat Turun joukkueet hännillä, erikoinen tilanne, erityisesti " viime vuosina" kun " Veli " Jakonen & Sairanen & kumppanit toivat TPS:n takaisin huipulle ja nyt mennään kovaa vauhtia kohti alasarjoja!! Ihme voi tapahtua- sitä odotellessa!! Interillä on samankaltainen tilanne, " Isä" Håkansin ja Dragtsman aikana pelattiin pokaalista, oli cupin finaalia etc.. - nyt sarjapaikka on ainoa realistinen tavoite- toivottavasti toteutuu!! Siinä " Turkulaisen " palloilun hengessä: " Have a Great day", Br Lion # 79​

Päivän tamiextraksi 7.6.2018, joka taustoittaa eilistä tamiextraa:

Juhani Tamminen
Hetki sitten ·
Hieno, aurinkoinen aamu Turun Hirvensalossa!!Aamuvarhaisella " änäriä" Viasatilta, onneksi olkoon Alex Ovetshkin & Team Capitals- suvereeni mestaruus maailman kovimmassa kiekkosarjassa!! " Chapeau" sanon minä!! Samalla onnittelut Erik Haulalle, hyvän ystäväni Tomi Haulan pojalle, joka on uskaltanut käydä " erilaisen" tien huipulle ja nyt se palkittiin hienolla esityksellä aina NHL finaaliin saakka!! " Simply great sanon minä!! Päivä menee yhtiöni ( kts. www.eurotam.com) asioissa, niin täällä kotikonttorilla kuin iltapäivällä Nereis Business Gardenin hulppeissa tiloissa!! Siellä ( Nereis Business Garden) Eurotam OY, löytyy 4:s kerros, jossa meitä pienyrittäjiä on useampia; hieno yhteisö, jossa on ilo olla mukana!! Illalla on suunta Marina Palace Hotelliin, jossa Kokoomuksen puolueväki on dinnerillä, menen paikalle hurmaavan Saara-Sofia Sirenin pyynnöstä jaaiheena tietysti" menovinkit" kokousvieraille, jotka ovat tulleet Turkuun koko viikonlopuksi!! Kokoomus on se puolue, jolle olen AINA ääneni antanut ja ollet AINA pala " Team Ikeä", jonka riveissä uskallan sanoa, että olen kerännyt, inspiroinut ja vaikuttanut erityisesti " sporttiihmisiä" Iken ( kokoomuksen) riveihin ja näin meillä on ollut suora kanava vaikuttaa!! Joka puolella yhteiskunnassa meillä demokratiassa me vaikuttajat taustalla teemme hartiavoimin työtä, että " oma ehdokkaamme" pääsee läpi !! M inun kohdalla em. yhteistyö on toiminut 110%:sti ja aina ( since 1975) ääneni ja yhteisöni äänet olen kanavoinut Ikelle!! Eli tämä " Teamwork" toimii niin että on " päättäjät" ( ala IKE & Saara-Sofia) ja vaikuttajat taustalla ( ala Lion # 79) ja yhteistyöllä asiat maaliin ja haluamaamme suuntaan!! Niin se rakkaassa jääkiekossakin toimii: Me aikuttajat olemme jo pitkään kanavoin eet äänemme ( ja vaikutusvaltamme) Kale Kummolalle ja " Kale" on sitten suvereenilla tavalla tehnyt päätöksiä hienossa lajissamme!! Niin se demokratia toimii eli PÄÄTTÄJÄT ja vaikuttajat- simple as that!! Joten tsemppiä kaikille päättäjille ( ala Ike) ja meille vaikuttajille siellä taustalla!! Se on nimeltään " TEAMWORK" !! Nyt sen " voittavan joukkuepelin " yhteinen nimittäjä on illalla KOKOOMUS!! Nähdään Marinan tiloissa!! Br Tami, Lion # 79​

Kauniiksi lopuksi linkki hurmaavan Saara-Sofia Sirenin kotisivuille: https://saarasofia.fi/
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Tamin brändihän pysyy tälläkin tavalla vielä henkitoreissaan, kun näitä facebook postauksia copy-pastetetaan tänne forkalle, vaikka tulevatkin tänne pääasiassa ei niin kehuvassa mielessä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tamin brändihän pysyy tälläkin tavalla vielä henkitoreissaan, kun näitä facebook postauksia copy-pastetetaan tänne forkalle, vaikka tulevatkin tänne pääasiassa ei niin kehuvassa mielessä.

Näin on. Minua kiinnostaa Tami ja Tamiin liittyvä turkulaisuus, jota voi kutsua myös tepsiläisyydeksi. Olen asunut kuusi vuotta Turussa ja opin ainakin sen, että ihmiset ovat erilaisia eli turkulaiset ovat ihan omaa sakkiaan. Noissa kokoomus-merkinnöissään Tami ihmeteltävän suorasti kertoo Turun kytköksistä. Ike toki on Turun keisari, vähintään.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tamilla on Kummelista tutun työnjohtaja Kouhian meininki: "Kai tiedätte ketä äänestetään!"
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tamin brändihän pysyy tälläkin tavalla vielä henkitoreissaan, kun näitä facebook postauksia copy-pastetetaan tänne forkalle, vaikka tulevatkin tänne pääasiassa ei niin kehuvassa mielessä.
No mutta jos ei tätä kaikkien aikojen jääkiekkoilijalegendaa ja kaikkien jääkiekkoammattilaisten isää ja äitiä saa Suomen suurimmalla kiekkosivustolla pitää ansaitsemallaan jalustalla, niin missä sitten?

Ja tämän sanon kokeneen palstajäsenen ja n. 8500 eri puolilta Suomea (Helsinki #home town #00720, Vantaa, lukuisia on the road viestejä joukossa mm. Miami, Nizza, New York eli "Big Apple!, city that never sleeps!", Köpis, Salzburg) kirjoitetun viestin (rekisteröitynyt marraskuussa 2012, over 15 years member!!) rintaäänellä.

Simply great, chapeau!!!!!

-Iker81
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
No mutta jos ei tätä kaikkien aikojen jääkiekkoilijalegendaa ja kaikkien jääkiekkoammattilaisten isää ja äitiä saa Suomen suurimmalla kiekkosivustolla pitää ansaitsemallaan jalustalla, niin missä sitten?

Ja tämän sanon kokeneen palstajäsenen ja n. 8500 eri puolilta Suomea (Helsinki #home town #00720, Vantaa, lukuisia on the road viestejä joukossa mm. Miami, Nizza, New York eli "Big Apple!, city that never sleeps!", Köpis, Salzburg) kirjoitetun viestin (rekisteröitynyt marraskuussa 2012, over 15 years member!!) rintaäänellä.

Simply great, chapeau!!!!!

-Iker81


Siis voi vittu. Mä en oo kirjottanut ulkomailta vissiin kertaakaan. Tähän on tultava muutos. -chapeau " Veli" Ikker 29 !! Lähden tästä " town officeen" Salpimientaan ( Baari ja Ravintola Hakaniemi - Kallio - Helsinki - Pizza - Salpimienta chapeau "Veli" omistaja, tilat ovat parhaat meidän pienyrittäjien toiminnalle !!) täältä " hipsteri linnakkeesta" ( Kallio - Wikipedia ) #Turha Kaukolo yli 11 0o0 vistiä vuodesta 2013 -take my word !! Have a great viesting day !!
 

scholl

Jäsen
Hemmetti, en ole muistanut seurata Tamin edesottamuksia varmaan kuukauteen. Onko Narvi ollut lämpimänä, entä miten se nainen Nordean pankkikonttorissa voi ja onko Kendo loundgessa käynyt vieraita?
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Oletteko nähneet videon "Studiossa Juhani Tamminen", YouTubesta löytyy ja Laajasalon opiskelijoiden tekemä? Jokseenkin perinteinen sisältö. Haastattelijat ovat jotain opiskelijoita, joka kyllä näkyy ja kuuluu. Eipä paljon jäykempää voisi olla. Tami sen sijaan latelee vanhat tutut jutut, mutta sanoo aika usein miten johtajat istuvat sormi perseessä. Tuo kuulostaisi vähän uudemmalta heitolta.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Hemmetti, en ole muistanut seurata Tamin edesottamuksia varmaan kuukauteen. Onko Narvi ollut lämpimänä, entä miten se nainen Nordean pankkikonttorissa voi ja onko Kendo loundgessa käynyt vieraita?

Muutaman rivin facebookista lukenut päivityksien alusta ja kaikki on mahtavaa ja suurinta kaikesta edelleen. Yhä haluaisin samoja nappeja.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Eikai tuommoisia yhteen pötköön kirjoitettuja julkaisua jaksa kukaan lukea kokonaan. Kai tuolla tyylillä kirjoittaminen taitaa olla vain Juhani Tammisen tyyli, koska ei tuossa muuten ole mitään järkeä. Aika väsyneitä nuo jutut on jo ollut pitkään ja samaa rataa vaan jatkuu. Jokohan sinne oikeuteen kohta mennään? Saa olla syyllisten lakimiehet kokoajan ready.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Jotkut ilmoittivat boikotoivansa Tammisen suosimaa kiuasvalmistajaa, mutta miten mahtaa olla puolueen laita – jatkuuko boikottilinja vai pettääkö selkäranka?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Näin on. Minua kiinnostaa Tami ja Tamiin liittyvä turkulaisuus, jota voi kutsua myös tepsiläisyydeksi. Olen asunut kuusi vuotta Turussa ja opin ainakin sen, että ihmiset ovat erilaisia eli turkulaiset ovat ihan omaa sakkiaan. Noissa kokoomus-merkinnöissään Tami ihmeteltävän suorasti kertoo Turun kytköksistä. Ike toki on Turun keisari, vähintään.

Kokoomuslaisuus ja tepsiläisyys eivät onneksi sentään muodosta koko kuvaa turkulaisuudesta. Omaa sakkia voimme tietysti olla, mutta eivät täällä kaikki Turun taudin oireista pidä, eivätkä kokkarien ja demarien hyväveli-verkostoista. Nereis Gardenin ohi olen mennyt toisinaan "kasitietä".

t. Tutolainen turkulainen

P.S.: Ovatko kaikki Tamin teksteissä mainitut herrat joko veljiä tai hyviä ystäviä? Onko muita vaihtoehtoja toistaiseksi ollut?

Chapeau!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös