NHL Playoffs -veikkaus 2018 rahaversio

  • 13 640
  • 157

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Onnittelut @olza13! Meikäläisen against all odds-taktiikka ei toiminut, ja mahdollisuudet menivät, mutta eipä tuo haittaa. Maksutietoja odotellessa!
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää Frank Calderia, joka toimi NHL:n presidenttinä vuoteen 1934 saakka, jolloin menehtyi. Hänen työnsä hedelmistä me tänä päivänä nautimme tämän hienon lajin ja sarjan äärellä. Toiseksi haluan kiittää @Kari Runk ia tämän vetokisan järjestämisestä ja organisoimisesta. Ei moitteen sijaa, ei pienintäkään. Ja lopuksi onnittelen voittajaa @olza13 jonka tietämys oli meille muille liikaa. Hyvää kesää kaikille, over and out.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Kiitokset tosiaan järjestäjälle, nämä on aina hienoja juttuja kun joku jaksaa panostaa pyyteettömällä työllä muiden arkeen ja onnittelut voittajalle!
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
Onnittelut vielä voittajalle ja suuret kiitokset veikkauksen järjestäjälle! Oli mukavaa vaikka tappio tulikin. Ensi vuonna uudestaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös