Washington Capitals 2017–2018

  • 193 383
  • 701

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ja Carlson heitteli aika ympäripyöreitä omien sopimusneuvotteluiden suhteen. OELlin sorvaama lappu oli erihyvin suuntaa antava ja kuulostaisi reilulta molempien kannalta. Pelkään silti vielä sitä että McPhee tai joku Benning päräyttää yheksän millin paperit eteen jos heinäkuun ekaan asti päästään.

Mitä enemmän näitä mestaruusjuhlia on fiilistellyt, niin sitä enemmän on omalla tavallaan vahvistunut ajatukset siitä minkälainen ”kemia” siellä pukukopissa vallitsee. Etenkin Orpikia kohtaan kunnioitus näyttää olevan ihan siellä katossa. Wilsonin viimeisin vastaus siihen koska bileet loppuu oli osiltaan huumoria ja samalla koko ajatusta kuvaava : ”bileet loppuu kun Brooks niin sanoo”.

Kyllä mä pitäisin Orpikin pääkaupungissa jatkossakin, vaikka se sitten maksaisi cap uhrina esim Burakovskyn. Ens kaudella tuolla ei ole yhtään liikaa semmosia kavereita joilla olis auktoriteettiä tuota bilejengiä tuoda maan pinnalle. Helposti myös näkisin Orpikin jossain kohtaa esim Reirdenin homman perijänä, jos se itseään vaan yhtään kiinnostaa. Pidetään tää meillä vaan.

Beagle on hieno pelaaja ja persoona, mutta ei taida vaan millään sopia cappiin ja suunnitelmaan. Cappia voisi saada puristettua vähän alemmas vuosilla, mutta kun jo kolme sentteriä on kiinnitetty täältä ikuisuuteen (olettaen että Backstrom jatkaa katkon jälkeenkin tai tilalle napataan joku korvaaja) niin vaikea se on vielä se neljäskin lyödä kiveen. Etenkin kun Stephensonin kaltainen hetivalmis stuntti löytyy sisältä valmiina.

Kempnylle oikea caphit on 2,25. Koska Nate Schmidt sai tuon verran Vegasista ja tilanne mun mielestä lähes identtinen.

Wilsonin rahat on varmaan isosti kiinni vuosista. Jos järkeä on päässä (vihollisfanien mielestä ei ole) niin tähän pitäisi kyllä löytyä aika kivuttomasti sopiva lappu. Washington on Tompalle ainoa oikea paikka tällä hetkellä niin roolin, pelillisen kehityksen, kuin fanipohjankin kannalta. Jossain muualla olisi aika paljon todistettavaa ja pitäis voittaa fanit puolelleen negatilanteesta. Edelleen liputan joko 3/3 tai 4/4 sopparia. Vaikee nähdä että kovin moni GM tuosta isommalla lähtis ottamaan riskiä joutua omien fanien hampaisiin, etenkään millään offer sheetillä.

Tulipas innostuttua. Ei pitänyt ennen draftia sanoa sanaakaan ensi kauden kuvitelmista, mut menköön nyt :)
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ikävä kyllä tämä joukkue ei tule jatkamaan muuttumattomana vaikka kuinka haluaisi ihan nostalgisista syistä.
Olen TylerDGn kanssa monessa samaa mieltä mutta jos Carlssonin hinta nousee liikaa niin olisin valmis luopumaan siitä. Erittäin tärkeä osa joukkuetta se on, sitä en sano mutta jos tilalle saataisi joku vaikka neljän millin palkalla niin uskon että se on korvattavissa. Kun Orpikin sopimus sitten loppuu - siis vuoden kuluttua - niin pelivaraa jää enemmän.
Minäkin pitäisin Wilsonista kiinni. Sillä on kehitys kuitenkin osoittanut ylöspäin ja voi olettaa että kehitys jatkuu vielä (ja että se oppii hallitsemaan voimansa).
Beagle lähtenee myös. Ikävä tulee mutta ei varsinaisesti pelillisesti - sen käyrä oli laskeva runkosarjassa.
Burakovski on korvattavaissa enkä jää kaipaamaan. Kyllä, se teki ne pari äärimmäisen tärkeää maalia POFFseissa mutta on ihan liian ailahteleva.
Grubauerin lähtö on ollut selviö jo pitkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös