JYPin sairaat ja raihnaiset 2018–2019

  • 36 201
  • 89

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Avataan tämäkin ketju jo nyt.

Rooba loukkasi polvensa harjoituksissa aiemmin ja kävi myös leikkauksessa. Toipumisajasta ei itsellä ainakaan tietoa.
 

Hieroja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Avataan tämäkin ketju jo nyt.

Rooba loukkasi polvensa harjoituksissa aiemmin ja kävi myös leikkauksessa. Toipumisajasta ei itsellä ainakaan tietoa.
Laitetaas tänne, ettei tarvitse spekuloida. Kuulin leikkauksen jälkeen juttua, että olisi joku pieni operaatio eikä vaikuta alkavaan kauteen. Käsitykseni mukaan päässyt jo harjoittelemaankin normaalisti.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos Mäenpään pelikunto on epävarmalla pohjalla koko kautta ajatellen, niin kovasti huhuttu Newtonin hankinta kävisi kyllä täydellisesti järkeen.

Mutta ei mennä asioiden edelle, voihan tässä olla kyse jostain ihan muustakin.
 
Kyllä Mäenpää on treenaillut ihan normisti ja "kontakteilla", mutta nyt vain ei ole näkynyt. En siis usko että Newtonia Mäenpään korvaajaksi on suunniteltu.

Mutta jos Mäenpään viime kaudella sijoiltaan mennyt olkapää vaikka nyt vaatisikin puukkoa, niin olisiko tarvetta katsella korvaajaa ennen Newtonin tuloa, vai yrittää pärjätä nyky rosterilla?
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Se oli sitten Mäenpään kausi käytännössä siinä. Parhaimmassakin tapauksessa menee varmaan vuodenvaihteen jälkeen, että pääsee peleihin mukaan.

Todennäköisesti sarjan alku mennään näillä ja annetaan omille pojille roolia ja Newtonia tai muuta stunttia sitten verorajalla kehiin jos ja kun leveyttä rosteriin kaivataan.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Tää ei tullut mitenkään yllätyksenä että mäenpää on taas klesana ja tuskin pelaa peliäkään koko kaudella.

Mutta onneks tuo pakkiosasto on ihan hyvällä mallilla ilman miksaakin ja kun newton sieltä vielä on tulossa messiin niin ei hätiä mitiä.
 

Sarkofagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
No Smoking Team
Mainitaan tännekin, että Perrinillä torstain Keskarin mukaan pientä jalkavammaa. Lähteenä siis Merikivi, joka tosin vielä ekan harkkapelin jälkeen arveli, että Perrin saattaisi pelata KalPaa vastaan, mutta ei siis ole kokoonpanossa.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kova menetys jos Mäenpään koko kausi on ohi. Jos leikkaus ollut nyt niin luulisi että ehtii ensivuoden puolella vielä peleille, ehkä helmikuussa. Olkapää on tosin sellainen kokonaisuus, että ehkä toipumisennusteeksi on varmempi antaa mielummin liian pitkä aika kuin lyhyt ettei tule yllätyksiä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Harmi juttu tietenkin, mutta toisen sairasloma on toisen tilaisuus ja onneksi JYPillä on sen verran lahjakkaita, hyviä ja korkealla perussuorittamisen tasolla pelaavia pakkeja, että ei hätiä mitiä. Toivotaan todellakin, että johtoporras on samaa mieltä ja että heti ei aleta tuomaan ulkomailta paniikkihankintaa (tiedän, turha pelko). Johtajuutta ja kokemustahan JYPillä on kopissa ihan liiaksi asti, joten senkään puuttumista ei tarvitse surkutella. Toivottasti paranee kevääksi!
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Sääliksi kyllä käy Mäenpäätä. Oli HPK nutussa aikoinaan meikän lemppareita viivapelaamisen takia. Nyt JYP paidassa ollut vähän väliä jotain päällä ja sitten vielä olkapääleikkaus päälle. Ikäkin alkaa uhkaavasti vastaan pistämään.

Mutta kuten todettu, tuo aikaisee muille enemmän roolia. Ja luultavasti varmistaa, että Honka pelaa myös yvllä tulevalla kaudella. Kalteva kuitenkin se yksi kiintiöpakki kuitenkin on.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Mäenpää on kyllä surullisen hahmon ritareista yksi ehkä kaikkein surullisin tapaus. Koko uraa on leimannut loukkaantumiset ja JYP -nutussa on ollut karmeita huolia useampana kautena. Taas tulee yksi niistä kausista ja ei voi käsittää miksi yhdelle miehelle käy näin surkeasti kerta toisensa jälkeen. Mikä lienee miehen motivaatio jatkaa tätä touhua kun tulee aina näin järkyttäviä takaiskuja.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
On ilmeistä, että Mäenpää olisi parempi pelaaja, jos loukkaantumishistoria ei olisi tuota luokkaa. Olipa kyse sitten geenien aiheuttamasta loukkaantumisherkkyydestä, huonosta harjoittelusta tai ihan vaan huonosta tuurista, on sanomattakin selvää, että Mäenpää olisi monta pykälää paremoi pelaaja ilman jokavuotisia vammojaan. Miksan taidot ovat tiedossa. Tasolla hyvä -pelaavan Mäenpään erottaa erinomaisesta Mäenpäästä lähinnä pelituntuman puute. Tässä Mäkimikko antaa tasoitusta kausi toisensa jälkeen.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mäenpää on kyllä surullisen hahmon ritareista yksi ehkä kaikkein surullisin tapaus.

Viime kaudella kun tuo olkapää hajosi jossain pelissä lähes ilman kontaktia, pidin itsestään selvänä, että viimeistään kauden päätteeksi leikkauspöydälle. Ilmeisesti jostain syystä oletettiin, että levolla korjaantuu. Ikävä kyllä, moinen ei oikein levolla ohi mene. Vammaa en tietenkään tarkkaan tiedä, mutta sen verran osaan uumoilla, että korjauksen onnistuessa on entistä ehompi pelimies, tai huonoimmin ura paketissa. Ollaan kumminkin optimistisia ja valitaan tuo ensimmäinen.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Markus Jokinen sai kovan tällin päähänsä ja oli todella sekaisin, eli aivovammaa pukkaa. Toivottavasti selviää vähällä, näistä ei aina tiedä, kun ovat niin yksilöllisiä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilmeisesti eilisen pelin jälkeen on tippunut Kalteva ja Kanninen. Myös Alen ja lindroos on ilmeisesti jotain kun ei nostettu kokoonpanoon, Lindroosilla jo aikaisemmin kun oli CHL pois. Puolustus alkaa käymään harvalukuisaksi.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Kalteva nähdäkseni poissa kokoonpanosta. Ottiko osumaa vai mitä?

2/3 JYPin top 3-pakista poissa, eiköhän olis aika lähtee pakkiostoksille?
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pistin tänään merkille, että Tomasek ei ota ollenkaan aloituksia. Haiskahtaa loukilta, koska tuskin Jerry, Saari ja Rooba (jotka ottivat Davidin puolesta) mitään spesialisteja ovat.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Pistin tänään merkille, että Tomasek ei ota ollenkaan aloituksia. Haiskahtaa loukilta, koska tuskin Jerry, Saari ja Rooba (jotka ottivat Davidin puolesta) mitään spesialisteja ovat.
Tomasek lopetti aloitusten ottamisen olikohan kolmannessa erässä IFK matsissa
 

Sarkofagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
No Smoking Team
Liiga.fi tilastoista näkee, että Tomášek on aloittanut kahdessa Liiga-pelissä 9 kertaa onnistuen vain 11.1 % varmuudella! Saari, Rooba ja Turkulainen ovat aloittaneet yhteensä neljästi, joista yksi oli onnistunut (Rooba). En tiedä mistä on kyse, mutta CHL:n sivuilta löytyvien tilastojen mukaan Tomášek aloitusprosentti Mestareiden liigassa on tiukka 69.23 % (kuinka monesta aloituksesta? Sitä ei tietenkään näissä tilastoissa kerrota...) Jossain CHL-pelissä muistan myös M. Jokisen aloittaneen. Tarkastettuani tilanteen, miehen aloitusprosentiprosentti on 33.33 eli hän on aloittanut vissin kolmesti voittaen näistä kerroista yhden.

On vaikea kuvitella loukkia, joka tiputtaa aloitusprosenttia noin huolella – saati estää kokonaan aloittamasta, mutta mahdollistaisi silti häikäisevät peliotteet. Toinen vaihtoehto on joku henkinen blokki, tyyliin lautaskammo – tänään ei kulje, aloita sinä. Kumpikin selitys kuulostaa vähän ontuvalta. Vaikea on spekuloida. On joka tapauksessa harmi, jos heikosti aloittavat laiturit häviävät jatkuvasti tärkeitä kiekkoja, kun muistetaan, että tämä ongelma vaikuttaa myös kakkos-yv:llä, jota Tomášek pyörittää.

Ottamatta kantaa ketjurulettiin tässä enempää, Kanninen oli osuva pala tohon kakkosketjuun, jos siinä syystä tai toisesta tarvitaan toinen aloittaja. Optimiukko toiselle laidalle olisi tietenkin #26:sen tasoisesti kiekkoja kaapiva snaipperi, mutta ihan kaikkea ei voi saada. Katsotaan mihin tilanne kehittyy ja toivotaan, että oli kyse sitten mistä tahansa, että Tomášek pystyy jatkamaan säkenöivää pelaamistaan ja mahdollinen loukki lakkaa vaivaamasta.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
On vaikea kuvitella loukkia, joka tiputtaa aloitusprosenttia noin huolella – saati estää kokonaan aloittamasta

Niin, mitäänhän en tiedä, mutta eilisessä pelissä kiinnitti huomiota tilanne, jossa Toma pääsi nokikkain veskarin kanssa. Tilanteessa ei tullut maalia, eikä mitään ihmeempää kontaktiakaan, mutta lähti vaihtoon kättään ravistellen, kuin olisi ottanut kipeääkin osumaa. Joku pikku vaiva siis voi olla, joka estää täysipainoisen tekemisen, toivotaan nyt ainakin, ettei isompaa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti selvitään säikähdyksillä noissa Hytösen ja Lahden loukkaantumisista. Kuukkakin taisi saada osumaa. Kuitenkin sairastuvalla on jo Mäenpää, Jokinen, Louhivaara ja Kanninen niin ei lisää miehiä tarvittaisi. Toisaalta tuntuu että loukkaantumiset on jotenkin yhdistänyt joukkuetta ja saatu sitä taisteluilmettä, että jotain hyvääkin kuitenkin.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Takavuosina oli se yksi kausi jolloin oli karmea loukkaantumissuma. Olisiko ollut lähes kymmenen ukkoa samoihin aikoihin telakalla. Nyt ei ole samanlaista reserviä eli akatemiaa, joten toivotaan pikaisia paranemisia.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lahden tapauksessa riittää, että vedetään jeesusteippiä leukojen ympärille. Kiekko taisi tulla suoraan tuohon suuvärkin seudulle, mutta ei se ole pelaamista ennenkään estänyt. Sen sijaan tuo Hytösen tapaus, vaikkei näyttänyt niin rajulta iskulta, niin voi pahimmassa tapauksessa olla pidempikin sairasloma. J-P ollut kuitenkin se JYPin tärkein pelaaja alkukaudesta, ja varmaan tulee olemaan jatkossakin, niin mitään dramaattista ei tosiaan tarvittais.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös