Justin Danforth

  • 163 700
  • 541

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiinnostava kiinnitys, ominaisuuksiltaan vaikuttaa lupaavalle hankinnalle. Hyvä Lukko!
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei tuo mun mielestä mitenkään huonolta näytä. Jos X on kovakin seppä ennakkoonkin, niin näyttää jopa erinomaiselta.

Puolustus näyttää todella huonolta, jos Riikola lähtee. Sieltä puuttuu nytkin varma stay-at-home pakki (Motinin korvaaja) ja Riikolan lähtiessä tilanne on entistä huonompi myös kiekollisella puolella.
 

lebak

Jäsen
Mielenkiintoinen haku rapakon takaa ja ilmeisesti tälle kaudelle Peksi on saamassa sitä liikkuvaa (ja pienehköä) rosteria, jolla toteuttaa pelitapaa. Mies parhaassa iässä, pelannut suuressa roolissa ja 'toimiston raporttien' mukaan asennekin kunnossa. ECHL vuoden tulokas ja Allstar 2-kentälliseen viimen kaudella valittu henkilö kyseessä. Alla muutamia lainauksia nettikeskusteluista yms:

Hfboards.com 2/2018
Danforth won the ECHL speed skating competition at the recent All Star game and set a record while doing so. He's fast, he's quick in tight quarters, he's got a scoring range of up to 40 feet and can pass the puck extremely well. He's not big-listed at 5'9" 183 lbs., but that's not the impediment it once was. He's 24 and a first year pro. He played in a non prestigious college hockey program (Sacred Heart U.).

Letsgoamerks.com - Scouting report 3/2017
He seemed more than comfortable with the speed of the game, and in fact he set the pace. Danforth was a wrecking ball in the fore-checking game and was very unlucky to be kept off the score sheet. ... Danforth’s Defensive work was the catalyst for his offensive production. He did such an amazing job stripping the puck cleanly that his turnovers became instant offense. ... If this game is any indication of his professional work ethic, I would love to see the Amerks sign him through next year. His hard working, aggressive style is exactly what Rochester needs to consistently win games.
 

Kuumakalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko,UJK,Wild
Nyman ja Danfort molemmat erittäin hyviä hakuja ja tuovat kivasti nuorta verta sekä Pohjois-Amerikan pelityyliä joukkueeseen.

Jotenkin sellanen fiilis että nyt tehdään asioita oikein!
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Tuollaisilla taustoilla suunnilleen Sportiin tuli Michael Parks ja oli kyllä hyvä haku. Katosi toki kuvasta sitten kun Sportissa meni muutkin sekasin, mutta pelimies oli.

Aika samat taustat, kun näillä Sportin uusilla ulkkareilla kuvauksen mukaan. Samantyyppinen tuollainen hyvä luistelija. Saa nähdä kuinka onnistuu, mutta Nymanin kanssa ihan potentiaalisia hakuja Lukolta.
 

Lexa

Jäsen
Tuosta luistelunopeudesta tuli mieleen, että tuntematta eri sarjojen sääntöjä näiden osalta, niin tuo alle 13 sekunnin tulos on varsin vaikuttava, koska Connor McDavid on vienyt NHL:n puolella nämä kisat 13 sekunnin ajoilla. Voi tietty olla, että ECHL:ssä lähdetään lentävällä lähdöllä tms? Oli miten oli, niin oheisen linkin takaa löytyy pieni pätkä Danforthin suorituksesta: Danforth, Starrett, and Valleau Shine in Skills Competition • The Sin Bin
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Lujaa menee mutta mitäs sitten tapahtuu kun kiekko on matkassa mukana?
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lujaa menee mutta mitäs sitten tapahtuu kun kiekko on matkassa mukana?
Youtube pätkien perusteella kiekkokin tottelee vauhdissa ihan hyvin, ainakin ECHL/AHL-tasolla. Eri asia sitten kun lyödään yks kaveri reppuselkään ja mailaa kainaloon/housuille/käsille kokoajan. Totuttelemaanhan tuo Danforthkin joutuu Liigan tavoille, kuten myös edellisetkin Lukon ulkkarivahvistukset jotka saapuivat ison veden takaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Justin Danforth tuli lauantaina Raumalle ja Länsi-Suomi oli heti haastattelemassa.

- tuosta luistelukisasta Danforth sanoo, että se tehtiin eri tavalla kuin NHL:n kisassa, eli lentävällä lähdöllä: siniviivalta liikkeelle ja kello käyntiin punaviivalta. Danforthin aika 12,75 sekuntia on silti kova, NHL:n kisa luisteltiin 2016 samalla tavalla lentävällä lähdöllä ja tällöin voittaja oli Dylan Larkin ajalla 13,172 sekuntia

- Danforth uskoo että Liigan pelityyli, jossa pitää luistellakin kovaa sopii hänelle hyvin

- Danforth on selvittänyt tarkkaan tietoja ja taustoja Lukosta, Raumasta ja Suomesta jo kuukauden ajan ennen kuin allekirjoitti sopimuksen. Paljoa hän ei myönnä vieläkään tietävänsä mutta ainakin sen että jääkiekko on Suomessa (ja Raumalla) ykköslaji

- Linus Nyman on ainoa pelaaja jonka hän joukkueesta tietää, käsitykseni mukaan Nymaninkin vain nimeltä. Pukukopissa Danforth ja Nyman istuvat vierekkäin

- pelinumero on 17, sillä hän pelasi koko yliopistouransa ajan ja myös viime kaudella Rochesterissa

- Danforth on harjoitellut koko kevään kovaa (oho, en olis uskonut) ja hän tulee ottamaan isoa roolia joukkueessa

- Danforth pitää itseään enemmän keskushyökkääjänä mutta pystyy pelaamaan laidassakin, valmentaja sen sitten päättää mille paikalle hänet sijoittaa

Danforth kehuu jutussa vielä ECHL:ää hyväksi kehitysliigaksi ja sanoo vielä että aika AHL:n Rochesterissa (Buffalon farmi) olisi voinut mennä paremminkin, hän ei kuitenkaan ollut Buffalon sopimuspelaaja niin esimerkiksi ylivoimapelissä Buffalon omat pelaajat jakoivat vastuuta enemmän.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä kutina tästä Justinista. Tiedä sitten, miksi. Ehkä etunimen takia. Justinit Morrison ja Azevedo onnistuivat Lukossa, joten ei kahta ilman kolmatta?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
On kyllä liukas kaveri tämä. Selkeästi pirtein ukko tänään Lukon muukalaisarmeijasta. Jos saa viimeistelyn kuntoon niin tekee mukavat pisteet tällä kaudella
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vauhtia kuin parhaassa iässä olevalla Toni Koivistolla ja kiekkokin pysyy hallussa. Vielä kun viimeistely saadaan kohdilleen niin lupaa kyllä erittäin hyvää.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kova pelaaja. Ja muistetaan vielä se, että kaverilla on 1+1 vuotinen sopimus. Tulee nousemaan SIIHEN joukkoon. Siis siihen joukkoon, missä on McLeanit, Petrut, Azevedot ja Gagnonit.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ainoa heikkous on erittäin heikko laukaus. Loistavaa peliä, mutta olisihan tuo jatkoajan onetimer pitänyt upottaa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kaveria käy kyllä melkein jo sääliksi, vaikka miten on Lukon mies. Ansaitsisi kyllä maaleja, tekikö niitä harjoituspeleissäkään yhtään? On erittäin mukava seurata kaverin pelaamista, toivottavasti löytää tehot.. siis muita kuin Ässiä vastaan :)
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uuden sukupolven Miikka Tuomainen? Paikkoja on, jalka liikkuu mutta ei osaa pistää laattaa pussiin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Uuden sukupolven Miikka Tuomainen? Paikkoja on, jalka liikkuu mutta ei osaa pistää laattaa pussiin.

Erikoinen vertauskuva, kyllähän pienikokoinen Danforth tikkaa vähän eri tyyliin kuin isompikokoinen Tuomainen.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Erikoinen vertauskuva, kyllähän pienikokoinen Danforth tikkaa vähän eri tyyliin kuin isompikokoinen Tuomainen.
Sama tyyli. Liikkuu, luo paikkoja, läpiajoja.. mutta ei saa maaliin.

Okei, annetaan sen verran periksi että ehkä 18 vuotias Toni Koivisto olisi parempi veertauskuva. Jos muistat näin varhaisia aikoja.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Erinomainen pelaaja. Kyllä jos jatkossa paikkoja tulee samaan tahtiin kuin tänään niin rupeaa myös tehoja tulemaan. Rankkari oli huono, ja siinä toisen erän yhdessä tilanteessa odotin laukauksen sijasta syöttöä ja kun sitä ei tullut niin Bernard torjui, muuten ei ole valittamista. Hankki myös ainakin kolme kaksiminuuttista Ässille.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Tässä meille oiva pelimies. Hyvin vakuuttavaa, kunhan alkujännitys häviää laukauksetkin alkavat upota, aivan varmasti.
 

Puke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Björneborg Moderators
Todella hyvä jätkä oli kyllä tämä. Tolla liikkeellä ja pelisilmällä tulee tekemään varmasti pisteitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös