Kivikova, kivikova... Kiekko-Espoo?

  • 150 988
  • 569
Tila
Viestiketju on suljettu.

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Paljonkohan Espoonlahteen muuten mahtuu katsojia? Mitäs sitten kun se käy ahtaaksi?
Noin 500 istumaan ja 100 seisomaan on kuulemma kapasiteetti. Sitten kun se käy ahtaaksi pelataan loppuunmyydylle hallille. Ei ole nyt Espoossa isompaa hallia saatavilla. Jussin Areena ei ole vaihtoehto.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Noin 500 istumaan ja 100 seisomaan on kuulemma kapasiteetti. Sitten kun se käy ahtaaksi pelataan loppuunmyydylle hallille. Ei ole nyt Espoossa isompaa hallia saatavilla. Jussin Areena ei ole vaihtoehto.
Hyvin olisi siis EU:n viime kauden mahtunut pelaamaan tuolla.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Hirso, Cami ja Lada. Ihan kohtuu kovaa settiä Suomisarjaan. Onko muita nimiä ollut huhuissa?

Eli kuten oli etukäteen ennakkotietojen pohjalta helppo arvellakin, niin joukkueesta on tulossa varmaankin keskimäärin aika iäkäs. Toki tässä tilanteessa se on enemmänkin etu kuin haitta, koska tarkoitus ei käsittääkseni ole "tuottaa" pelaajia mihinkään, vaan lähteä tekemään väylää espoolaisen kiekon uudelle nousulle..

Jos tässä nyt sitten lopulta Suomi-sarjasta puhutaan, niin pakko on kyllä ensi kaudella ainakin joku peli piipahtaa katsomassa, ihan jo yleissivistyksenkin nimissä..
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eli kuten oli etukäteen ennakkotietojen pohjalta helppo arvellakin, niin joukkueesta on tulossa varmaankin keskimäärin aika iäkäs. Toki tässä tilanteessa se on enemmänkin etu kuin haitta, koska tarkoitus ei ole "tuottaa" pelaajia mihinkään, vaan lähteä tekemään väylää espoolaisen kiekon uudelle nousulle..
Suomi-sarjassa joukkueet on keskimäärin Mestistä vanhempia koska Mestiksessä pelaa nousevia tähtiä ja Suomi-sarjassa hiipuvia noin kärjistäen. Toki uskon, että Kiekko-Espoon joukkueessa tulee olemaan myös nuorempaa osastoa tasoittamassa keski-ikää. En usko, että joukkue tulee olemaan mitenkään vanha Suomi-sarjan mittapuulla. Siis edellyttäen että Kiekko-Espoo sen Suomi-sarjapaikan saa.
 

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Kooveelta on kysytty lisäselvityksiä, vastaukset on annettu ja lisenssitoimikunta pohtii asiaa kokouksessa huomenna. Katsotaan miten käy. Tokikaan Kooveen lisenssin saaminen ei tarkoita automaattisesti Espoolle lisenssiä, mutta eletään jälleen mielenkiintoisia aikoja. Onko kellään tiedossa, mitä lisenssisäntöjen mukaiset edeltäjän (EU) tietyt taloudelliset velvoitteet tarkalleen ottaen tarkoittavat? Henkilökunnan palkat nyt ilmeisesti ainakin, mutta edeltäjän omistajalle tai tämän yrityksille syntyneet velat toivottavasti ei?
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tokikaan Kooveen lisenssin saaminen ei tarkoita automaattisesti Espoolle lisenssiä, mutta eletään jälleen mielenkiintoisia aikoja.
Ei varmaan suoraan tarkoita, mutta toisinpäin jos KOOVEE ei Mestislisenssiä saa, niin tuskin Kiekko-Espookaan Suomi-sarjaan.

Onko kellään tiedossa, mitä lisenssisäntöjen mukaiset edeltäjän (EU) tietyt taloudelliset velvoitteet tarkalleen ottaen tarkoittavat? Henkilökunnan palkat nyt ilmeisesti ainakin, mutta edeltäjän omistajalle tai tämän yrityksille syntyneet velat toivottavasti ei?
Epäilen, ettei niitä tiedetä liitossakaan ;) Tuskin sentään velkoja omistajalle. Jos ne olisivat mukana, niin silloinhan käytännössä pitäisi hoitaa kaikki konkurssiin menneen firman velvoitteet. Tuskin Kajaanissakaan koko Hokin velkapottia kuitattiin.
 

Undrafted

Jäsen
Onko kellään tiedossa, mitä lisenssisäntöjen mukaiset edeltäjän (EU) tietyt taloudelliset velvoitteet tarkalleen ottaen tarkoittavat?
Eikös joku kirjoittanut, että toisen seuran tekemisillä on merkitystä vain jos halutaan aloittaa omaa toimintaa perustuen edeltäjän sarjapaikkaan? Mikäli Kiekko-Espoo aloittaa puhtaalta pöydältä täysin irrallaan Unitedin tekemisistä ja omillaan neuvottelee sarjapaikkaansa, niin miksi EU:n velat heilauttaisi Kiekko-Espoota mitenkään? Kyllähän Espooseen voi perustaa jääkiekkojoukkueita useammankin, kuten tehtykin ja eiväthän ne kollektiivisesti vastaa toistensa tekemisistä.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kiekko-Espoo hakee nimenomaan Unitedin sarjapaikkaa. Muussa tapauksessa ei olisi mahdollista edes hakea paikaa Suomi-sarjasta. Ihan niinkuin EU haki ja sai pari vuotta sitten Bluesin sarjapaikan Mestikseen.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Olen antanut kertoa itselleni, että BJR:n ja punottavien kissanpentujen yhteistyö on jäänyt hyvin pitkälti siihen yhteen tiedotteeseen. Ei ole edennyt mihinkään. Kiekko-Espoon vanhan logon kohtalosta kerrotaan lisää varmaan asioiden selvittyä.

IFK:n UTJ Salmelainen oli haastateltaessa todennu Blues-yhteistyön olleen edeltäjänsä Nybondasin viritelmä, joten eiköhän sekin kariutunut karavaanarin saatua monoa... amteeksi, siirryttyä muihin tehtäviin
 

k-espoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-espoo/Blues
Korjataan sen verran, että Cami tuskin tulee enää pelaamaan missään. Muuten on kyllä käsittääkseni touhussa mukana.
Onko tästä tietoa vai mutua? Kuitenkin pelasi viime kaudella Granissa 2-divaria 20 peliä tehoilla 18+24. Ja Grani oli kuitenkin joukkue, mikä voitti 2-divarin oman lohkonsa playoffseissa.

Olisihan se hienoa nähdä Camilo vielä K-Espoon paidassa jäähdyttelemässä.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllähän Cami ilmotti laittavansa hokkarit naulaan. Kiekko-Espoossa toki haluaisivat, että pelaisi vielä yhden kauden. Aika näyttää mikä on lopullinen päätös.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Aika tarkkaan joo. Äkkiä katsottuna 611 oli kauden suurin yleisömäärä. Nekään tuskin kaikki fyysisesti paikalla.

Toivottavasti ei tule liian isoa buumia ja kausikortteja myydään liikaa ja kaikki ei kuitenkaan käy lähellekään joka pelissä.

Olisi melkoisen ikävä tilanne, jos jollekin kaukaa tulevalle jouduttaisiin myymään eioota, vaikka hallissa ei olisi juuri ketään.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Voisi kuvitella, että kausareissa on jokin maksimimäärä mitä myydään ja jätetään mahdollisuus ostaa irtolippuja. Toisaalta, olisihan se upeaa jos kausareita myytäisiin reilusti heti alkuun. Voisivat kehitellä jonkinlaisen tukikausarin, mikä ei automaattisesti varaisi paikkaa joka pelistä.. Siis siinä tapauksessa, jos normikausarit viedään kädestä.
 

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Nyt mennään jo aika pitkälle spekulaatioiden maailmaan, mutta eikös Bluesillakin joskus ollut sellainen systeemi, että kausikortin omistaja sai pistää paikkansa myyntiin, jollei pääse peliin paikalle.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Oli muistaakseni, mutta itse en koskaan testannut sen toimivuutta. Se vaan, että kuinka moni muistaa/jaksaa/haluaa laittaa oman paikkansa myyntiin, että saa ehkä euron hyvityksenä vaivasta? Isossa hallissa tuollaisen järjestelmän ylläpitäminen voisi maksaa itsensä takaisin, jos asiakkaat koulutettaisiin käyttämään sitä, mutta ei ehkä toimi näin pienellä mittakaavalla.
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
TuTolla on useampana vuonna ollut käytössä TuTo-kortti, joka on edullinen (99,-) ja oikeuttaa sisäänpääsyyn niin kauan kuin hallissa on tilaa. Teoriassa seura voisi myydä TuTo-kortteja reilusti yli hallin kapasiteetin. Peli on tehty kuluttajille selväksi - jos halli on täynnä, edullinen kortti ei takaa sisäänpääsyä, vaan silloin tulee joko tulla hallille riittävän ajoissa tai ostaa ennakosta pääsylippu. TuTon kohdalla ei ole kertaakaan ollut tilannetta, jossa hallin kapasiteetti (3000) ei olisi riittänyt, joten ihmiset ovat voineet aika huojentunein mielin TuTo-kortin ostaa. Vastaava systeemi voisi olla toimiva myös Espoossa. Kausari maksaisi vaikkapa 49 eur, jolloin niitä voisi myydä 2-3 kertaa hallin kapasiteetin. Fakta on, että mitä halvempi kortti on, sitä vähemmän sitä käytetään ja halli ei silti olisi aina täynnä. Moni ostaisi kausarin tukeakseen seuraa ja tullakseen katsomaan muutaman pelin kauden aikana.

... tuollaisen kausarin hinta toki riippuu myös siitä, mitä kertaliput maksaisivat.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
TuTolla on useampana vuonna ollut käytössä TuTo-kortti, joka on edullinen (99,-) ja oikeuttaa sisäänpääsyyn niin kauan kuin hallissa on tilaa.
Tämä olisi hyvä tapa myydä kortteja, kun ns. kannattajajäseniä on luultavasti melko paljon. Kannattajajäsen ostaa kortin lähinnä tukeakseen toimintaa, mutta käy ainoastaan muutamassa ottelussa kauden aikana. Tuo mainittu 49€ voisi olla ihan käypä hinta.

On muuten mukava nähdä, että espoon ulkopuoleltakin löytyy, jos nyt ei kannatusta, niin ainakin sympatiaa tätä hanketta kohtaan. Bluesin kohdalla asia oli hieman toisin...
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Nimimerkki PHermanni kertoo tuolla unitedin tulevaisuuden näkymät ketjussa seuraavaa

Onkohan tämä hyvin sujuneiden neuvottelujen tulos? Kaupunki vuokraa jään vuoden loppuun asti.
Kaupunki vuokraa Metro-areenan kaukalon – helpotusta jääpulaan loppuvuodeksi | Länsiväylä

Voisiko tuossa olla väylä myös Kiekko-Espoolle? Meinaa jos kaupunki vuokraa kaukalon kaikkina muina päivinä, kuin konserttipäivinä, niin eikö Kiekko-Espoo voi silloin kaupungin kanssa neuvotella samaisen kaukalon käytöstä? Meinaa jos Salonoja on saanut nyt vakiokäyttäjän hallilleen muille päiville, kuin mahdollisille konserteille, niin ei sekään varmaan ihan heti halua siitä sopimuksesta päästää irti.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Voisiko tuossa olla väylä myös Kiekko-Espoolle? Meinaa jos kaupunki vuokraa kaukalon kaikkina muina päivinä, kuin konserttipäivinä, niin eikö Kiekko-Espoo voi silloin kaupungin kanssa neuvotella samaisen kaukalon käytöstä?
Voi toki, mutta käsittääkseni kyse on tosiaan vain kaukalon vuokraamisesta. En usko että sen sopimuksen puitteissa voi vetää sarjapelejä maksavalle yleisölle. Ja Areena on kyllä ainakin aluksi liian Suomi-sarjaan tai alempaan.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Voi toki, mutta käsittääkseni kyse on tosiaan vain kaukalon vuokraamisesta. En usko että sen sopimuksen puitteissa voi vetää sarjapelejä maksavalle yleisölle. Ja Areena on kyllä ainakin aluksi liian Suomi-sarjaan tai alempaan.

Juu, jutussa painotettiin nimenomaan sitä kaukaloa, eli voihan se olla, että sopimus on tehty tavalla, jossa vain kaukalo ja sen sisäpuoli on vuokrasopimuksen piirissä. Mutta siellä sanottiin myös, että seurat maksavat saman hinnan, kuin muissakin kaupungin halleissa, eli siltä kannalta en näkisi, että halli olisi liian suuri, siis ainakaan hinnan osalta. Ja kun Kiekko-Espoo sitä jääaikaa joutuu tapahtumilleen kuitenkin ostamaan ja kaupungilla sitä on resursseina x määrä, x määrässä halleja, niin kait se siinä tilanteessa olisi kaupungille aivan sama, mistä allokoivat jääaikaa ko. joukkueelle ja jos ko. joukkue pyytää nimenomaan Metro areenaa, niin en näkisi mitään syytä, miksi kaupunki siihen haluaisi sanoa ei. Mutta jos tohon sopimuksen puitteisiin ei mahdu yleisötapahtumat, niin sittenhän se ei tosiaan Kiekko-Espoolle kannattaisi.

Edit. täällä on vain niin paljon haukuttu Salonojaa vuosien varrella, että kelailin, että voisiko sopimus olla siinä määrin "hutiloiden" tehty (hallin omistajan suunnalta), että siihen mahtuisi myös esim. yleisötapahtumat..
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oliskohan muuten Kiekko-Espoolla mitään käyttöä Jussi Salonojalle? Titteli voisi olla vaikka The Menttor.

Jussilla on aika paljon kokemusta siitä mitä ei kannata tehdä tai mikä ei toimi espoolaisten kanssa. Voisi myös toimia valmennuksen apuna tai pelaaja tarkkailijana kun on tuota omaakin pelaajauraa takana.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oliskohan muuten Kiekko-Espoolla mitään käyttöä Jussi Salonojalle? Titteli voisi olla vaikka The Menttor.

Jussilla on aika paljon kokemusta siitä mitä ei kannata tehdä tai mikä ei toimi espoolaisten kanssa. Voisi myös toimia valmennuksen apuna tai pelaaja tarkkailijana kun on tuota omaakin pelaajauraa takana.
No juu ei. Jussilla tosiaan on rutkasti kokemusta siitä mitä ei kannata tehdä, mutta sitä kertyy koko ajan lisää koska mies ei malta olla toistamatta samoja virheitä kerta toisen jälkeen.
 

Undrafted

Jäsen
Mutta siellä sanottiin myös, että seurat maksavat saman hinnan, kuin muissakin kaupungin halleissa, eli siltä kannalta en näkisi, että halli olisi liian suuri, siis ainakaan hinnan osalta. Ja kun Kiekko-Espoo sitä jääaikaa joutuu tapahtumilleen kuitenkin ostamaan ja kaupungilla sitä on resursseina x määrä, x määrässä halleja, niin kait se siinä tilanteessa olisi kaupungille aivan sama, mistä allokoivat jääaikaa ko. joukkueelle ja jos ko. joukkue pyytää nimenomaan Metro areenaa, niin en näkisi mitään syytä, miksi kaupunki siihen haluaisi sanoa ei..
Jos tulevaa Kiekko-Espoon miesten edustusjoukkuetta miettiin, niin sehän pelaamassa Sulmi-sarjassa tai alemmassa divarissa, missä yleisömäärät huitelee sen verta alhaalla ettei Metro-Areenalle kannata mennä vaikka rahallisesti ei turpaan tulisikaan. Ennemmin Espoonlahden Forumissa täysi tai täydehkö tupa ja hyvä pöhinä päälle. Etäisyyttä aiempiin toimintoihin ja rauhassa uutta uskottavuutta. Rakentaa budjettia, joukkuetta ja fanipohjaa rauhassa ilman puheita Liiga 2023 yms.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös