• 36

Warrington

HIFK
Härregud mikä ryöstö Holbyltä.

E: Melkoisesta kenttämestarin erikoisesta tuli tämä tilanne, tällaisista ei toivoisi koskaan maalia kun pelataan kauden tärkeimpiä pelejä.

LostHorizon

Onhan tuokin omanlainen taktiikka puolustaa johtoa viime minuutit. Muutama pitkä kiekko. Onneksi tulos hyvä.

Ehkä ekaa kertaa kevään aikana Vegas ei pelottanut jatkuvasti.

DrJerker

Aurinko paistaa! Näyttää tulevan tavallista kauniimpi päivä.

Holtbyn game(series?)saver paloi verkkokalvoille :)

Warrington

HIFK

Joo samaa ihmettelin, useammassa tilanteessa oli mahdollisuus purkaa määrämittaisena, mutta pitkää paiskoivat peräjälkeen. No tyylillä ei väliä, sarja tasan ja Washingtonissa jatketaan.

Hyvää kiekkoviihdettä nämä SC-finaalit aina tarjoaa, näin neutraalillekkin kannattajalle. Kerrankin myös jotain hyötyä siitä, että unirytmi on ihan päin helvettiä.

aatelisode

Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Uskomaton torjunta Holtbylta! Tuollaista liimaa harvoin näkee. Capsilta kolmas erä oikein hyvää tekemistä lukuunottamatta kahta vikaa minuuttia kun pitkää painettiin koko ajan. Noh voitto kuin voitto.

JLA

Minnesota Wild / Vancouver Canucks
Tasainen matsi, holtbyn ansiosta otteluvoitot nyt 1-1. Tämä ja myös eka matsi olisi kyllä voinut mennä kummalle vaan. Jotenkin tuo vegas näyttää vaan silti paremmalta joukkueelta näiden kahden matsin jälkeen, tosin ylivoimaosaaminen menee kyllä capseille 100-0 niin tasainen sarja tiedossa.