Kivikova, kivikova... Kiekko-Espoo?

  • 150 934
  • 569
Tila
Viestiketju on suljettu.

Physical Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Ostan kausikortin ilman muuta - riippumatta siitä, kuinka monta peliä ehtii paikan päälle seuraamaan.

Kiekko-Espoo -paita vm1992 kaivettu jo kaapista, samoin lippu.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Loistava uutinen ! Itse Espoossa asuvana ja aikoinaan seuraa edustaneenakin aion kyllä käydä ainakin jonkun pelin katsomassa ! Tästä voi tulla oikein hyvä !
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mites Blueskannattajien leirissä tähän uutiseen suhtaudutaan? Varmasti vanhemman väen keskuudessa Kiekko-Espoo on se ainut ja oikea, mutta mites sitten nuoremman polven kannattajat, jotka ovat ottaneet Bluesin nimenomaan omakseen. Vai onko sitten niin enää nimestä kiinni onko kyseessä Blues vai alkuperäinen Kiekko-Espoo? Tämä asia hiipi ensimmäisenä mieleen kun uutisen luki, että onko tätä kautta edellytyksiä herätellä henkiin yhtä Suomen parhaista kannattajatoiminnoista ko. seuran taakse, vai onko herääminen pelkästään siitä kiinni, että nimenomaan Blues palaisi nimellisesti kartalle.
 

Toy Gun Ed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä uutinen kyllä pelasti, päivän, kuukauden ja toivottavasti monta tulevaa vuotta. Nyt maltilla rakentaen, kiire ei ole mihinkään.

Toivottavasti Blegin mukana olleet kannattajat lähtevät vain mukaan, niin paletti olisi täydellinen. Olisi hieno nähdä jo ensimmäisessä kotiottelussa Espoo-huudot kunnolla esitettynä.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Ehdottoman hyvä uutinen! Tämän päivän jalkapallon ottelun HJK-Honka pelin katsoneena toivon että tuosta Hongan faniporukasta löytää Kiekko-Espoon. Uskoisin että tuosta porukasta on ollut Bluesin takana. Samanlaista hienoa ja upeaa kannatusta kuin Bluesin viimeisinä vuosina. Tässä iski kaipuu itsekin sinne fanikatsomoon. Ei olisi mtään hienompaa kuin seistä taas kulmassa ja ulvomassa kuin viimeistä päivää.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ai, kun hieno juttu! Kaikki tsemppijaxuvoimahalit täältä Espooseen! Älkääkä jumalauta päästäkö sitä nakkiprinssiä lähellekään hallianne!
 

jjhockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Pääkkäri, HIFK
Jäähongan pelaajalistaa vertaillessa muihin espoolaisiin III-div. joukkueisiin, niin se on kyllä heppoinen, mm. Joukkue IF (ent. EKS) joka voitti etelän III-divarin, josta löytyy tukku korkeammalla sarjatasolla pelanneita pelaajia, sekä Pus ja Hc Morjens joissa myöskin on paljon "pelimiehiä", mutta näillä kaikilla on sama tavoite: pellaillaan ja nautitaan hienosta lajista, eikä ole mitään takoitusperiä nousta ylemmäksi. Luulen, että Jäähonka kuuluu tähän samaan sarjaan, aika näyttää.

Vaikkakin tämä ei suoranaisesti tähän osioon kuulukkaan, niin kerronpahan "hevosmiesten tietotoimistosta" kuulleena, että K-Espoo on kasaamassa tai on jo kasannut miesten joukkueen, jossa pelaajien puuhamiehinä häärivät entinen Liigakapteeni ja viime vuonna ranskasta paluun tehnyt espoolainen kulttipelaaja.
Sponssorit on kuulema valmiina, jotta pelaaminen olisi pelaajille ilmaista, mutta asia on liiton suurennuslasin alla, johtuen espoolaisen jääkiekon viime vuosien touhuiluista ja suomi-sarja paikan vapautumisesta, mikäli KooVee saa mestislisenssin. Toivon, että espoossa tehtäisiin jatkossa asioita oikein, yhdessä ja pitkäjänteisesti, niin saataisiin taas kaikille espoolasille jääkiekon ystäville hyvä fiilis!

 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Todella hienoa ja mielenkiintoista, tämä tuntuisikin loogisimmalta tavalta edetä. Tuossa mainittiin siis, että Hirso on jo kutsunut joukkueeseen "Blues-taustaisia ex-liigapelaajia (vai mahtaako toimittaja tarkoittaa siis ylipäätään espoolaistaustaisia)". Minkähänlaisista nimistä tässä mahdetaan puhua?

KooVeen tilanne kait ratkeaa aivan kohta, joten tässäkin asiassa päästäisiin sitten eteenpäin..
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Hirso ja Camilo Miettinen ovat tulevan joukkueen kulmakivet. Sillä luulisi jo yleisön ja sponssienkin heräävän. Minä ainakin tulen seuraamaan otteluita paikan päällä mahdollisuuksien mukaan. Eiköhän nuo sarjapaikka-asiat järjesty. Jokainen täysipäinen kiekkopäättäjä tajuaa Espoon merkityksen maan kiekkoilulle. Eiköhän BJR tule jollain aikataululla mukaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mikäli vahvistetaan, menee kyllä Kiekko-Espoo seurantaan täällä. Aikas sama tarina edessä äkkiä, mitä Ilveksen joukkueella futiksessa. Uudelleennosto, paikka juurikin KooVeelta kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla ja lopulta nousu Veikkausliigaan asti, joskin edelleen osittain väärin perustein jos allekirjoittaneelta kysytään. Olisi saanut tapahtua ihan nousemalla.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Hirso ja Camilo Miettinen ovat tulevan joukkueen kulmakivet. Sillä luulisi jo yleisön ja sponssienkin heräävän.

Mielenkiintoista, mielenkiintoista.. väkisin tässä vain itse ajattelin, että noinkohan 2010-luvun ässälegenda Ude Uusitalo olisi projektissa mukana. Hän on kuitenkin niin espoolainen kuin olla voi (vaikkakaan ei toki ole koskaan miesten tasolla Espoota edustanut), ja uransa päätyttyä hän on myös muuttanut Porista takaisin Espooseen.. ja vaikka Ude on vain karvan alle nelikymppinen, niin hänen kuntonsta riittää kyllä Suomi-sarjaan heittämällä
 
vaikka Ude on vain karvan alle nelikymppinen, niin hänen kuntonsta riittää kyllä Suomi-sarjaan heittämällä
Ei Suomisarja ole mikään kunto/harrastesarja, jossa ilman kunnon treeniä pärjää. Tietenkin jos kaveri on edelleen treenannut suht hyvin, niin pienet puutteet kunnossa voi korvata peliälyllä.
 

Mahti

Jäsen
EKS/EPS-yhdistelmän tuloksena (?) synnytettävä Kiekko-Espoo kuulostaa mielenkiintoiselta. Jäikö BJR yksin punaisen naapurin kanssa?

Jos tällä pystytään taklaamaan punaisen naapurin tulo Espooseen lienee selvää, että myös BJR:n junnuputki siirtyy kilpajoukkueiän saavuttaessaan Kiekko-Espoon alle. Jotta tämä on millään tavalla mahdollista, tulee A-, B- ja C-junnuihin saada uskottavia valmentajia ja taustat vahvemmiksi.

Oikeasti missä olikaan Kiekko-Espoon logon käyttöoikeudet, kenellä ne on? Suurta merkitystä asialla ei ole, mutta... Tie tulee olemaan pitkä ja työntäyteinen, toivottavasti Espoon kiekko kehittyy edelleen. Tälle viritelmälle ei voi kuin peukuttaa!
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
EEKS/EPS-yhdistelmän tuloksena (?) synnytettävä Kiekko-Espoo kuulostaa mielenkiintoiselta. Jäikö BJR yksin punaisen naapurin kanssa?

Olen antanut kertoa itselleni, että BJR:n ja punottavien kissanpentujen yhteistyö on jäänyt hyvin pitkälti siihen yhteen tiedotteeseen. Ei ole edennyt mihinkään. Kiekko-Espoon vanhan logon kohtalosta kerrotaan lisää varmaan asioiden selvittyä.
 

Mahti

Jäsen
Olen antanut kertoa itselleni, että BJR:n ja punottavien kissanpentujen yhteistyö on jäänyt hyvin pitkälti siihen yhteen tiedotteeseen. Ei ole edennyt mihinkään. Kiekko-Espoon vanhan logon kohtalosta kerrotaan lisää varmaan asioiden selvittyä.

Kiitos tiedosta ja toivottavasti näin myös on, ettei punaiset pesiydy Espooseen. Logo on pieni asia, mutta kiinnostava. Selviää varmasti!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mikäli toteutuu niin kyllä kausari menee hankintaan jo ihan vain senkin takia että saan taas reilun parinkymmenen vuoden jälkeen iskeä lompakkooni voimassaolevan, aidon Kiekko-Espoo -kausikortin. Silkkaa mahtavuutta olisi se.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Mites Blueskannattajien leirissä tähän uutiseen suhtaudutaan? Varmasti vanhemman väen keskuudessa Kiekko-Espoo on se ainut ja oikea, mutta mites sitten nuoremman polven kannattajat, jotka ovat ottaneet Bluesin nimenomaan omakseen.
Nimiasia on tuskin mikään kynnyskysymys heille, vaikka toki Blues olisi sopinut paremmin siihen nimeen kasvaneille sukupolville. Sen verran kun osaan itse arvioida (ja veikata), ihan alkuun Blueskannattajien porukasta hallilla ei kovin montaa nähdä. Satunnaisia lipunostajia voi tulla, mutta ottaa aikaa, ennen kuin kadotettu into ja rakkaus nousee uudestaan. Kaksi vuotta meni ihan hukkaan ja siinä ajassa osa on jo ehtinyt irtautua jääkiekkomaailmasta. Mutta niin pitkään kun uusi Kiekko-Espoo tekee asioita oikein, Bluesin viime vuosien kaltainen hurmos ja upea meininki on mahdollista saada takaisin.

Itse olen jo täysin valmis ostamaan pari Kiekko-Espoon kausaria, kunhan nyt saavat vahvistettua nämä IL:n tiedot.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Käsittääkseni Blueskannattajien keskuudessa ollaan keskimäärin varovaisen optimistisia, mutta sen verran on vuosien varrella ollut pettymyksiä, että ei tässä ole varaa turhaan innostua. Varmaankin on juuri kuten @Toni85 totesi, eli jääkiekosta on aika hyvin jo irtauduttu ja paluu aktiiviseen kannattamiseen ei todellakaan tapahdu automaattisesti. Hyviä hetkiä on ollut paljon ja kiitostakin on tullut, mutta onhan (espoolainen) urheilukannattaminen ollut viime vuosina oikeasti erittäin raskasta (monellakin tapaa). Yleinen fiilis kuitenkin taitaa olla, että kyllä tätä projektia sinällään halutaan tukea ja sille toivotaan hyvää. Uudet sukupolvet kasvavat, ja kannattamista helpottanee vähän se, että on olemassa selkeä ja realistinen päämäärä, elikkäs kabinettinousu liigaan.

Itselleni avainkysymyksiä ovat BJR:n mukaantulo ja hallin uudenlainen hallinnointi. Muukkosen lähteminen BJR:stä varmasti antaa toivoa yhteistyöstä (ihan vaan siksi että mikä tahansa muutos BJR:n ja EKS/EPS:n välillä on luultavasti positiivista).
 

Blegi32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Onpas mielenkiintosia uutisia! Isoa peukkua tälle. Toivottavasti pian kuullaan tästä lisää ja saatais palsta taas heräämään eloon. Olisi kyllä tärkeää saada myös blueskannattajat tähän hommaan mukaan niin varmasti tulee hyvä.
 

Lätkä

Jäsen
Tämä herättää tunteita!

Toivotan lämpimästi nostalgisen KEspoon takaisin jääkiekon sarjatasoille.

Voimpa jopa käydä katsomassa muutaman matsinkin, jos vaan vanhoja nimimiehiä saavat jengiinsä koottua. Nostalgialisä meinaan tulee ainoastaan ja vaan, että joukkueessa pelaa niitä nimimiehiä!
 

Undrafted

Jäsen
Halli kävelyetäisyydellä, joten eiköhän sinne tule talvella mentyä. Aika näyttää sarjatason ja millaista hintaa lipuista pyytävät. Saa nähdä millaista näkyvyyttä joukkue kaupungissa saa.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Arto Laatikainen saattaa olla yksi mahdollinen vahvistus. Ainakin keväällä meinasi, että kiekkoa tekisi mieli vielä pelata. Mutta jos ei Euroopan jäähdyttelyliigoista pelipaikkaa enää löydy, niin eiköhän K-Espoon eteenpäin auttaminen ole se seuraava vaihtoehto. Lada on muuttanutkin jo ainakin kesäksi takaisin Espooseen.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hirso, Cami ja Lada. Ihan kohtuu kovaa settiä Suomisarjaan. Onko muita nimiä ollut huhuissa?

Paljonkohan Espoonlahteen muuten mahtuu katsojia? Mitäs sitten kun se käy ahtaaksi?
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nyt alkaa haaveilu olla jo aika korkealla suhteessa siihen, että puhutaan max Suomi - sarjasta ja pelaamisesta palkatta. Ei varmaan ihan mahdoton kuvio, mutta en kyllä osaa olla pettynyt jos ei toteudu. Joukkue alkaa varmaankin rakentua kunhan sarja selviää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös