Jukurit kaudella 2018–2019

  • 231 839
  • 840
Kylillä kuiskivat, että Hakin pyydyksiin olisi jotain saalista tarttunut. Saapa nähdä sitten pitävätkö kuiskutukset paikkaansa. Eiköhän tuo alkuviikosta selviä, että särkiä vai merilohtako sieltä nousee vai olivatko kuiskuttelut sittenkin vain kalamiesten puheita.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt vaan peukkyja pystyyn että tulee kunnon kahen kilon siika!
 

Knap

Jäsen
Arvataan. Tomi Wilenius Tomi Wilenius - Elite Prospects

Pientä vihiä tästä kuullut.
Huonon kauden vetänyt pelaaja saisi liigasopimuksen ennen monia muita Mestiksestä, mutta miksi? Joku kuvaili TUTOn ketjussa hyvin "Snaipperi, joka ei tee maaleja, ei ole hyödyllinen". Ihmettelen suuresti jos saa sopimuksen, jos saa, niin kertoo surullisesti Liigan tasosta. Pelaaja joka ei mahtunut TUTOn tuloskenttiin, niin mahtuu Liigaan. Selvä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Janne Tavi! Hieno hankinta Jukureilta. Viimeiset kuusi kautta on mennyt noin 30 pinnan tahdilla. Siihen nyt se kuuluis next step todennäköisesti isomman vastuun myötä...
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
KalPan kolmoskentän kaveri on joukkueen puuttuva palanen?! Ei riitä täyttämään Budin jättämää aukkoa. Piti tulla selkeä kärkikentän haku, mutta rahalla pääsee.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Ei saisi nauraa, joten nostan vain hieman suupieltä ylöspäin onnellisena siitä, ettei tehnyt jatkosopimusta KalPaan. Pitäkää hyvänänne, toivottavasti onnistuu.

Edit: Tavi on loistava kolmannen, maksimissaan toisen kentän pelaaja loukkaantumisten paikkaajana, mutta suoraan tulosyksikköön en häntä sijoittaisi.
 

Vapaapudotus

Jäsen
Suosikkijoukkue
idän ihmeet
Tavi on ihan hyvä pelaaja hyvien kavereiden kanssa ja pystyy peliä edistäviin perussiirtoihin, mutta ketjukavereiden pitää osata laittaa kiekkoa verkkoon koska ainakin SaiPassa Tavi tuli tunnetuksi maalipaikkojen tuhlaajana. Itse olisin häneltä toivonut myös enemmän tasaisuutta, sillä välillä miestä ei meinannut huomata kentällä.

Hieman ihmettelin, että oli näinkin kauan ilman sopparia. Ei tainnut seurapomojen mielestä hinta/laatu kohdata? Usea noin 30 tehopisteen kausi toki nostaa hintaa.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Tavi tarvitsee ketjuun ne peliätekijät kaverit. Ei itse luo maalipaikkoja mut osaa kyllä tuhlata niitä huolella. Ominaisuudet riittää hyväksi liigapelaajaksi mainiosti. Hyvä homma että löysi uuden osoitteen ja hyvä ettei saanut jatkopahvia Kuopioon.
On kuitenkin aika takuuvarma 25-30 pisteen mies liigassa. Toki tarvii ne kaverit
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Onneks Tavin missatuille maalipaikoille voi nykyään nauraa naapureiden kustannuksella! :D
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Onhan Tavi hyvin käyttökelpoinen pelaaja joukkueeseen kuin joukkueeseen. Köyhän miehen TommiJokinen paremmilla jaloilla, mutta heikommilla käsillä. Monipuolinen, kohtuu taitava, hyvin liikkuva ja tunnollinen kahdensuunnan pelaaja, joka valitettavasti tarvitsee kädelliset ketjukaverit, jotta saadaan tehoja irti. Alivoimalla ja tasakentällisin oiva työmyyrä. Toivottavasti onnistuu Mikkelissä suuremman peliajan turvin.
 

HokiHero

Jäsen
Tavi on jännä pelaaja. Tekee hirmuisen määrän asioita oikein ja on lajitaidoiltaan hyvä, mutta silti hänen lähtönsä tuntuu suorastaan hyvältä koska KalPalla ei ole varaa pitää tuon tasoisia pelaajia alaketjuissa ja hyökkäyspäähän anti on heikko. Jotenkin kaikin puolin tasapaksu pelaaja joka ei vielä itsessään tee yhdestäkään ketjusta vaarallista muttei myöskään pilaa sitä.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Köyhän miehen TommiJokinen

Ensi alkuun tämä kuulosti kyllä kamalammalta mitä todellisuus Tavista on.

Köyhän miehen Tommi Jokinen kuulostaa ihan joltain Sportin duunarilta.

Janne Tavi on saanut paljon ykkösvastuuta vuosien mittaan, muttei tosiaan ole koskaan noussut aivan sille tasolle, mille jotenkin koko ajan odottaisi miehen nousevan.

Saa nähdä tuoko Mikkeli asiaan muutosta enää. Samalla sanoen, jos Janne Tavin on tarkoitus olla joukkueen syömähammas, on siinä vähintään riskinsä.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tommi Jokisen ppg liigassa 0,34 ja Tavin 0,45. Onko Jokinen köyhän miehen Tavi? No joka tapauksessa Tavi lienee parasta kotimaista mitä voi Mikkeliin saada ottaen huomioon realiteetit. Hiton tasainen tasainen suorittaja eikä edes loukkaantumisherkkä. Käsitykseni mukaan myös asiallinen persoona. Mielestäni yksi Jukureiden historian vakuuttavimmista hankinnoista. Voittanee joukkueensa sisäisen pistepörssin.
 

Kalakukko

Jäsen
Tavi tuli vuosi sitten KalPaan KHL:n suorittaman puhdistuksen jälkeen Jesse Mankisen korvaavana kärkivahvistuksena ykköskenttään. Silloin moni JYP-kirjoittaja tuli vähän samaan tyyliin kirjoittelemaan kuin KalPan miehet nyt, eli "ei tule ikävä". Pidin noita JYPin puolelta tulleita kirjoituksia pettymyksen purkamisena, kun Tavi jätti JYPin, mutta nyt täytyy myöntää, että asiaahan he kirjoittivat. Tavi oli näkyvä pääosin maalipaikkojen, etenkin läpiajojen tuhrijana. En tiedä oliko pettymys Tavia kohtaan kuitenkin enemmän omista (epärealistisista) odotuksista kumpuavaa, sillä lopultahan hän teki samankaltaiset tehot kuin viidellä edellisellä kaudellakin.

Hieman yllätyn, jos Tavi nousee tulevalla kaudellakaan pisteissä seuraavalle tasolle, sillä vastuuta hän Kuopiossakin sai aivan riittämiin, vaikka välillä tippuikin (ansaitusti) pois ylivoimakentistä.
 

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pari kautta liigaa aktiivisemmin seuranneena, Tavi vaikuttaa liukkaalta pelaajalta. Kyllä nimi minulle on jäänyt mieleen Jypin ja Kalpan peleistä.

Mitä taas tulee pisteiden tekoon... No, kun katselee Tavin pisteitä viimeiseltä viideltä-kuudelta kaudelta, niin ei meiltä Jukureista montaa parempaa pistemiestä löydy. Nyt jos Tavi pystyisi ottamaan pienenkin stepin, niin kyllä tuosta vankka vahvistus tullee, nykysellään hyvä vahvistus. Miljuunamiehiä ei Jukureihin tule ja olen erittäin tyytyväinen tähän hankintaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tavilla on vähän taipumusta olla vähän väritön ja hajuton pelajaa eikä ehkä ihannepelaaja seurattavaksi katsojille, mutta tekee tunnollisesti työnsä ja on joukkuepelaaja joka iskee kausittain sen 25-30 pinnaa ja 11-13 maalia. Varmaan hintakin on hyvin kohtuullinen nyt kun kysyntä hieman laantunut sen jäljiltä kun potentiaali ei ole koskaan täysin realisoitunut. Hyvän oloinen hankinta Jukureilta, tuo juurikin sitä pysyvyyttä ja ammattitaitoa lisää joukkueseen ja tietää mitä saadaan. Voihan se olla että maisemanvaihdos ja mahdollisesti iso pelivastuu siivittää tavinkin lähemmäs 40 pisteen kautta ja lopulliseen läpimurtoon.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Onhan tuo erittäin hyvä hankinta lähtökohtaisesti,vaikka "KalPan kolmosketjun ukkoja" onkin. Potentiaalia vaikka mihin jo nykyisellään todella varman suoritustason lisäksi. Mietin olisiko lähteä hurjana kokeilemaan
Tavi - Nikkanen - Piitulainen
yhdistelmää ainakin kauden alussa Jukurien toiseksi tulosyksiköksi. Asplund saisi jatkaa Partaselle tarjoilua ja Parru ei välttämättä olisi Taville yhtä passeli tutkapari kuin Jeppe.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pikainen luonnostelu, ammattilainen kun ei ole ni varmasti jää jotain huomioimatta näiden ketjujen järkevyydessä. Sentteriosasto on vähän kiikunkaakun..

Partanen-Asplund- Roine
Salonen-Kokkonen

Tavi-Henritius-Piitulainen
Suhonen-Hyvärinen

Jääskeläinen-Nikkanen-Ritamäki
Hietanen-Piipponen

Vähätalo-Flinck-Leskinen


Rotaatio hyökkääjät Hotakainen, Lähde, Kalliola
Seiskapakit Alho, Jaatinen, Jalonen

Rightin pelaajia ei taida olla kuin Piitulainen ja Salonen. Heidät siis ylivoimaan jauhamaan.

Piitulainen-Asplund- Partanen
Leskinen-Suhonen

Tavi-Henritius-Roine
Salonen-Ritamäki

E. Ketjuja Jalostettu ja Jääskeläistetty
 
Viimeksi muokattu:
Pikainen luonnostelu, ammattilainen kun ei ole ni varmasti jää jotain huomioimatta näiden ketjujen järkevyydessä. Sentteriosasto on vähän kiikunkaakun..

Jääskeläinen ja Jalonen puuttuivat hahmotelmista.

Yhtä hyökkääjää olisin itse vielä kaivannut, mutta ymmärrettävästi seurajohto haluaa antaa nuorille näytönpaikan. Reagointivaraa budjetissa pitäisi kuitenkin olla ja syksyllähän tarjolla on usein mielenkiintoisia ilman sopimusta isompiin sarjoihin jääneitä pelaajia.

Jääskeläinen - Asplund - Partanen
Piitulainen - Nikkanen - Tavi
Roine - Vähätalo - Leskinen
Lähde - Flinck - Ritamäki

Henritius, Kalliola, Hotakainen

Salonen - Hietanen
Suhonen - Piipponen
Kokkonen - Hyvärinen

Jalonen, Jaatinen, Alho

Rajaniemi (Aho)

YV:t

Nikkanen - Asplund - Partanen
Salonen - Leskinen

Jääskeläinen - Vähätalo - Tavi
Piitulainen - Suhonen

Vähätalon nostaisin ylivoimaketjuihin tuomaan kokoa ja vääntövoimaa maalin eteen. Piitulainen jatkaa viime kauden tapaan toisessa ylivoimassa viivamiehenä ja hänen lisäkseen siellä on myös tarjolla Jääskeläinen rightin puolen pelaajana, jolla on hyvä laukaus. Leskistä käyttäisin vetonsa vuoksi myös viivamiehenä Salosen vierellä.

Jääskeläiselle alkuun isoa ruutua ykkösketjun laidassa vain, koska potentiaalia maalintekoon on. Kakkosketjussa Nikkaselle myös rohkeasti vastuuta ja kokeneemmat Piitulainen ja Tavi laidoille. Vähätalo ja Leskinen väläyttelivät viime kaudella, mutta nyt molemmilta kaivataan tasaisuutta. Lesellä varsinkin on Jääskeläisen tavoin potentiaalia tuoda maalintekovoimaa ryhmään, mistä osoituksena viime kauden 11 maalia. Nelosketjussa sitten kunnon telaketjuosasto, joka kuitenkin pystyy myös räppäämään maalin sieltä ja toisen täältä.

Pakistossa tilanne näyttää viime kautta huomattavasti paremmalta. Suhosen ei tarvitse yksinään ottaa kiekollista roolia, vaan Salonen tarjoaa tulitukea. Hietanen, Hyvärinen ja Piipponen hoitavat oman pään varmasti. Kutospakin paikasta sitten kilpailevat Kokkonen, Jalonen ja Jaatinen. Kokkosta itse olisin lähtökohtaisesti aloittavaan kuusikkoon laittamassa, mutta eiköhän harjoituspeleissä kaikki näytönpaikkoja saa ja parhaiten onnistunut sitten pelaa.

Maalivahtien osalta toivoisin viime kautta tasaisempaa peluutusta. Aho hoiti hommansa hyvin, joten ensi kaudella vain rohkeammin vastuuta Johnnylle.

Paljonhan tuossa on muutamien pelaajien potentiaalin realisoitusmisen varassa, mutta toisaalta löytyy useampia varmoja korttejakin. Omasta mielestäni tähän mennessä mielenkiintoisin joukkue Jukureiden liigataipaleella jo pelkästään näiden nuorten pelaajien vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sarja alkaa Savon Derbyllä Kuopiossa ja seuraavana päivänä on HIFK kotona. 19 viikonloppupeliä nähdään Ikiomalla ja eniten vieraspelejä on keskiviikkoisin.

Kotipelit:
lauantai 9
perjantai 10
torstai 1
keskiviikko 5
tiistai 5

Vieraspelit:
lauantai 8
perjantai 6
torstai 5
keskiviikko 10
tiistai 1
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Paikallisilta kesäkolleilta saatujen tietojen mukaan Pimppa Pihlström bongattu eilen jälleen Mikkelin yöelämässä. Joko voidaan käynnistää huhumylly? Jääkö heimo jälleen nuolemaan näppejään vai saadaanko ensi kaudella ihan antaumuksella Pillua?
 
Viimeksi muokattu:

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Antti Pihlströmhän on kova ravimies. Omistaa ravihevosia ja ostiko peräti joku vuosi sitten hevostilankin?

Lienee siis ollut St Micheliä seuraamassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös