Tampa Bay Lightning 2017–2018

  • 100 460
  • 332

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Olen eri mieltä, mikäli Nicklas Bäckström on pelikunnossa. Nelossenttereissä Cedric Paquette - Jay Beagle ei mitään merkittävää eroa ole kumpaakaan suuntaan. Kolmossenttereista Lars Eller on monipuolisempi ja kokeneempi, Anthony Cirellillä on potentiaalia olla tehokkaampi, mutta Eller ollut pisteissä selkeästi edellä näissä pudotuspeleissä. Kärkisenttereissä Steven Stamkos on tietenkin paras, mutta vaikka Brayden Point on pelannut komeaa kautta, hän on neljäntenä. Väliin menee siis Capitalsin Evgeny Kuznetsov ja Bäckström.

Eli Lightningilla parempi ykkössentteri, Capitalsilla parempi kakkonen ja kolmonen sekä nelonen menee tasan. Eli en jaa mielipidettäsi siitä, että Lightningin sentteristö olisi selkeästi Capitalsia edellä. Toki jos Bäckström ei ole pelikunnossa, Lightning ottaa eroa.

Mielipideasiahan tuo on, mutta itse en ainakaan tällä hetkellä vaihtaisi Pointia yhteenkään Capitalsin sentteriin. Kyllähän sen huomaa ihan pelejä katsomalla, että Point on tällä hetkellä valovuoden esimerkiksi Stammeria edellä. Pointissahan parasta on tuo monikäyttöisyys mistä osoituksena se, että kaveri laittoi 22-vuotiaana liigan ehkä vaarallisimman ketjun rintataskuunsa.

Ennen Bruins-sarjaa olin vielä hieman epäileväinen joukkueen suhteen, mutta nyt on kyllä vahva tunne siitä, että vähintään finaaleihin mennään. En olisi runkosarjan loppuvaiheilla uskonut, että Cooper saa tuon pakan noin tiiviiksi mitä ensimmäisen pelin jälkeen nähtiin Bruinsia vastaan.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
All Starsin yhteydessä vai missä haastattelussa tosta Pointista sanoivat Tampan ukot ettei porukka vielä etes tajua kuinka kova kaveri se on ja en kyllä tajunnut itsekkään ennen Boston sarjaa. Aivan jäätävä kaveri pideltäväksi, hirvee vauhti ja taito plus tuntui tekevän oikeita ratkaisuja kiekollisena tämän tästä. Muutenkin Tampan taito pitää kiekot hallussa kovissa syötöissä ja se jatkuva vauhtipeli oli liikaa Bostonille joka oli omissa papereissa jopa idän suurin suosikki. En oikein vieläkään tajua miten ei päästy maalille paikkoihin ja miksi ei lopulta pärjätty oikein zone timessä. Yksi selkee heikkous Tampalla oli alivoima ja Caps ylivoima on jäätävän tehokasta.
Puolustus menee Tampalle paperilla ainakin selkeesti ja älyttömän hyvin pelasi Strålman mitä pelejä ennätin katsella 3kpl. Viime kaudella herra taisi olla aika kasa paskaa, mutta bounce back vuosi on tosiasia. Hedmania tuskin tarttee erikseen mainita ja melkoinen farssi jos norris menee jollekki muulle tänä vuonna.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Isoimpana sulkana Pointin hattuun pitäisin just tuota, että syrjäytti Johnsonin laituriksi. Kun huomioidaan Tylerin ansiot playoffeissa niin aika kova temppu.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Joo, täytyy ulkopuolisenakin kommentoida, että Tampa-Devils ja Tampa-Boston -sarjoissa Point teki itseenikin valtavan vaikutuksen, ja hän on ollut useissa otteluissa selvästi kentän vaarallisin hyökkääjä. Pointin kenttää on peluutettu Hallia ja Bergeronia vastaankin, joten mistään suojelusta ei ole ollut kysymys.

Toinen pelaaja, jota Devils-vinkkelistä on katsonut kateellisena, on Hedman.
 
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
Niin ne Tampan tähdet katosivat kuvasta tällä kertaa, kun otteluita olisi pitänyt ratkaista.. Ens kauteen tuskin mikään muuttuu, kun oikein tärkeitä soppareita ei tarvitse kirjoitella. Luultavasti jatkot millerin ja paqueten kanssa tehdään, vaikka jälkimmäisen kanssa voisi kyllä imo jättää tekemättä. Pakeista sustr päästetään menemään ja kökön kanssa joku 1v jatko josko vielä kerran. Kunitzille varovainen peukku, toki rosteriin paikka voi olla tiukilla, kun omia junnuja odottamassa tilaisuutta... Onneksi sentään nametsnikovi saatiin haudattua Nykiin..

Vitsit, että kyllä hapottaa Cooperin toiminta wsh sarjassa... Alkaisiko tähti sammumaan? Cooperi vois laittaa mustaan vihkoon isolla ylös, että kutch ja stammer eri kenttiin!! Ja jos stammer on pidettävä sentterinä niin se Johnson kolmosen keskelle, eikä laitaan...

Edit.
Niin ja Pointterille vois uuden sopimuksen jo nyt rustata. Yzermanin linjalla tulossa joku max 4mil soppari 3v pituudella. Tai sitten jos pidempää niin joku 6mil/6v ois jeba.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kunitzille varovainen peukku

Minkä ihmeen takia? Vaikka itse mm. tykkään miehestä kovasti niin olihan tuo ihan umpisurkea tuolla jäällä ainakin niissä matseissa mitä Tampalta näin tänä keväänä (Caps-sarjasta tuli nähtyä kaikki matsit). Hidas eikä kiekolliset ratkaisut olleet hyviä kuin harvoin, ei mitään käyttöä ikävä kyllä enää ainakaan Tampan tasoisessa joukkueessa.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kunitzilla ei kyllä tee yhtään mitään enää ensi kaudella. Runkosarja oli vielä hyvää tekemistä, mutta pleijareissa oli oman ketjunsa selvästi heikoin pelaaja, eikä pystynyt auttamaan secondary-scoringissa joukkuetta. Vaikka Cooper tavallaan tekee loistavaa jälkeä, niin kyllähän tässä väkisinkin alkaa mietityttämään, että onko hän oikea kaveri viemään Tampan pyttyyn asti. Jotenkin vaan aina se viimeinen silaus jää puuttumaan. Tosin eipä siitä voi oikein Cooperia syyttää, että jätkät eivät saa puolen metrin päästä kiekkoa tyhjään maaliin, tai pudottavat kiekon kädestä jaloilleen, kun Capsin hyökkääjä painaa tuhatta päin.
 
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
Minkä ihmeen takia?
No sen takia laitoinkin varovaisen peukun ja jälkimmäisessä lauseessa vielä totesin, että voi olla rosteri paikka aika tiukassa.. Se miksi voisi kunia vielä kauden katsoa niin lähinnä kokemuksen takia. Kaverilla neljä sc sormusta ja jtn voittamisen kulttuurista tietää. Ja kuten Heddykin kirjoitti niin oli runkiksessa vielä ihan ok. Sinne rosteriin 13 hyökkääjä ja noin 40 peliä kauteen niin voisi olla poffeissa ihan käypä lisä. Luistelu toki varmaan hidastuu entisestään, mutta kuitenki mukava paikka asua niin joku max 1mil sopparilla vois jatkaa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös