JYP sosiaalisessa mediassa – matkalla Euroopan huipulle!

  • 66 625
  • 294

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Kiitokset @ZayWest ketjun nostamisesta. Mieleni on tehnyt kirjoittaa juuri tuosta samasta asiasta läpi kevään.

Tuo Euroopan some-kuninkuus on kyllä karannut aivan mahdottomaksi. Sanotaanko että JYPiltä vaatisi töitä ihan jo Liigan kärkisijatkin sosiaalisen median osalta. Kaiken huipuksi mielestäni JYPin some-touhut ovat ottaneet viimeisen vuoden-kahden aikana suorastaan takapakkia. Aika heikko esitys, ensin otetaan utopistinen tavoite, sen jälkeen otetaan askelia taaksepäin kehityksessä.

Ehkä suurin taka-askel tuli kun kaikessa hiljaisuudessa HurrikaaniTV:n jaksot loppuivat viime talven mittaan. Pakko kylläkin myöntää etteivät nuo jaksot aivan järisyttävän hyviä olleet. Arvosanana ehkä 2,5/5. Ihan hyviä perusasiallisia ja hyvin tuotettuja videoita, mutta valitettavan tylsiä. Pelaajia haastatellaan aika kliseisillä kysymyksillä, haastateltavat seisovat selkä suorassa hyvin valaistussa studiossa ja tunnelma on hilpeä kuin työhaastattelussa. Kyllähän niitä katsoi, en sano sillä, mutta en nyt varsinaisesti jäänyt kaipaamaan. Vähän ehkä hassua, mutta ei enää videoita oikein kuvata noin. Nykyaikaa ovat vapaaalla kädellä liikkuvat kamerat, kännykkäkamerat ja goprot. Katsokaapa nykyajan tubettajia, ei niistä yksikään kuvaa noin "virallisia ja säntillisiä" videoita. Niissä löhötään jossain sohvan nurkassa, valaistukset ja kuvakulmat saattavat olla mitä sattuu. Paljon kuvataan myös ihan vapaalla kädellä. Se pääpointti on siinä videon sanomassa, eikä siinä yleisessä laadussa. Veikkaan että monen tubettajan suosio perustuu juuri siihen että videoita katsellessa tuntuu kuin olisi itse mukana sillä kävelyreissulla tai istumassa tubettajan yksiössä. Jos haluaa käyttää lätkätermejä, niin heittäisin että tubettajien tyyli kuvata videoita on kuin olisi lätkähallissa paikan päällä aistimassa tunnelmaa. Tuollaiset "viralliset pönötys-videot" taas antavat saman fiiliksen kun katsoisi peliä telkkarista. Kyllähän siinä jotain tapahtuu, mutta samaa fiilistä ei saa.

Jaksojen pituus oli mielestäni vähän haastava. Mielipideasioitahan nämä, mutta itse katson mieluummin kerran viikossa max 5 videon kuin että kerran kuukaudessa 15 minuutin jakso. Lisäksi tuollainen "jakso aina kuukauden alussa" tuo suotta paineita videoiden tekemiseen. Jakso pitää ikään kuin tuottaa "pakosti" aina kuukauden välein. Sitten sinne keksitään väkisin jotain sisältöä jotta saadaan lupaus lunastettua. Itse suosisin JYPinä sellaista mallia, että tuotetaan videoita aina kun siltä tuntuu. Välillä voi tulla viikossa useampikin video, joskus menee viikkoja ilman. Siinä ei mielestäni ole mitään mieltä että aletaan "väkisin" tuottamaan jotain videoita.

Yritin katsoa JYPin some-vastaavaa, mutta sellaista en netin perusteella löytänyt. Toki rosteri on vielä päivittämättä, mm. Jäsä puuttui sieltä kokonaan (eiks some-kuninkaalla pitäisi sivut olla myös kesällä ajan tasalla?). Pääpointti kuitenkin se, että JYPiltä puuttuu se sosiaalisesta vastaava kaveri. Mielestäni JYPillä pitäisi olla yksi kaveri joka antaa kasvot some-tiimille. Tällä hetkellähän näin on periaatteessa Jiri Halttusen kanssa, vaikka mies ei virallisesti mikään some-vastaava ole. Käsittääkseni pelkästään valokuvaaja, jolta JYP ostaa palvelunsa. Hyviä kuvia Jiri kuvaa ja on varmaan tällä hetkellä JYPin somen tärkein henkilö, mutta mielestäni some-puoli tarvitsee oman henkilönsä Jirin rinnalle. Ihan kuten JYPin huollolla on kasvot, toimiston markkinointitiimillä tai lehdistötilaisuuden vetäjällä on omat kasvot.

JYPin someja seuratessa joukkue jää mielestäni turhan etäiseksi. Mitä muiden Liiga-seurojen sosiaalisia medioita olen seurannut, niin siellä videoita katsellessa pääsee ikään kuin joukkueeseen sisälle. Ainakin Jukurit ja KooKoo on joskus kuvanneet videoita missä juhlitaan voittoa välittömästi pelin jälkeen tai haetaan latausta peliin lähdettäessä. Toki livenä näitä ei kannata näyttää, kysykää vaikka Jesper Piitulaiselta. Kuitenkin, niitä videoita katsomalla fani tuntee ikään kuin olevansa osa joukkuetta. Mukana koppielämässä jakamassa ilot ja surut. JYPillä taas koppielämästä jaetaan joku kuva missä Virppa-Virpiö asettelee kamoja valmiiksi. Sinänsä ihan jees, mutta pidemmän päälle aika tylsää.

Jaan varmaan sadannen kerran näitä Sportin Kotkan matkassa videoita, mutta siellä esimerkki sellaisesta sisällöstä mitä itse katsoisin erittäin mielelläni myös JYPistä. Sport ei tee ollenkaan sellaisia puhki kaluttuja haastatteluja kaikkine kliseineen "mitä odotat tulevalta kaudelta", vaan Sportin tuottamissa videoissa kamera lyödään pelaajalle käteen ja sanotaan että kuvaa arkeasi. Juuri sellaista tubettamista mitä yllä toivoin. Alla linkatussa esimerkkivideossa voit kirjaimellisesti hypätä Tuomas Vänttisen Audin kyytiin, ja näet miten Sport lähtee vieraspelireissulle. Videota katsellessa tuntuu aivan siltä kuin olisit itsekin vaasalaisten bussin kyydissä.

Kotkan matkassa 2015-2016 - osa 3 (AlluCam vierasreissulla) || Aleksi Laakso - YouTube

Toivoisin jälleen kerran JYPiltä jonkinlaista listausta pelaajien some-käyttäjänimistä. Jos haluaisin vaikkapa Instagramissa laittaa kaikki joukkueen pelaajat seurantaan, niin mistä löytäisin käyttäjänimet? En mistään. Joihinkin kuviin Jiri on tägäillyt pelaajia, muttei suinkaan kaikkiin. Siinä olisikin JYPille hyvä keino pitää itsestään melua näin kesän hiljaisuuksien aikaan. Uutista vain kehiin otsikolla "Kiinnostaako seurata pelaajien kesäkuulumisia? Täältä näet kaikkien pelaajien some-nickit!". Minulla ei tule näin lennosta mieleen yhdenkään jyppiläisen nimimerkkejä. Jonne "Monsterimonni" Virtanen tai Ari "Zwangi55" Wallin taas tulee mieleen heti. Jonnen tai Arin kuviin tai videoihin törmää jatkuvasti. Äijät on jatkuvasti "online" ja samalla toimivat ikään kuin mainoksena seuralle ja lajille. Samaa toivoisin JYPiltä ja sen pelaajilta.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
@JYP#44 Tuli viestistäsi pieni deja vu ja muistaakseni täällä JYPin hiekkalaatikolla jotkut eivät nähneet tarpeellisena tuppisuu-Jakkea ja muutenkin sosiaalisesti kömpelöä konkarikaartia jollain vieraspelivideolla. Luulen että organisaatiossa ajatellaan samoin. Vähän vain ihmettelen että mikä vahingossa vuodettu känniläppä tämä somejuttu oikein oli.

Itse en mikään junnu enää ole, mutta somen mahdollisuudet kykenen tajuamaan. Aivan mieletön ja helppo mahdollisuus aiheuttaa positiivista pöhinää JYPin ympärille.
 
Viimeksi muokattu:

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Näitä videopätkiä olisi todella kiva katsella. KooKoon vastaavia tuli myös katseltua ja sai kyllä hymyn huulille. Tuossa linkkaamassasi AlluCamissa on myös jälkipuinteja Rajalan ja Yonkkerin myllystä n. 21:00 ->.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Instassa nyt on jonkin verran noita pieniä videoita, tänään oli pojilla vuorossa aamujooga
Tähän unohtui aiemmin vastata, mutta vastataan nyt. Nuo Instagramin tarinat ovat usein mahtavia, tosin niiden lyhyt kesto vähän harmittaa. Esimerkkinä vaikka Cheekin parin viikon takainen Jyväskylän reissu, josta JYP julkaisi kaksi IG-tarinaa. Noissa tarinoissa näytettiin kun Tuppurainen käytti Cheekiä JYPin pukukopissa. Ekassa pätkässä Tiihonen kyseli Allulta että onko JYPilläkin tapana ettei kopin lattian logojen päälle saa astua. (Omana huomiona tähän väliin että Allu sanoi ettei saa astua, mutta muistan Opa-Louhivaaran haastattelun Cityltä noin 10 vuoden takaa, missä Opa vastasi samaan kysymykseen että niitä logoja on JYPillä lattiassa niin paljon, ettei tuota sääntöä ole.) Toisessa pätkässä taas Allu kyseli Jarelta miten tämä valmistautuu keikkaan, ja onko siinä yhtäläisyyksiä lätkäpelaajien valmistautumiseen otteluun. Jaren vastaus ei valitettavasti mahtunut lyhyelle videolle.

Jos Hurrikaani TV olisi vielä hengissä, tuosta Jaren ja Allun jutustelusta olisi helposti saanut yhden pätkän kyseiseen ohjelmaan. Ihan virkistävää vaihtelua noihin iänikuisiin haastatteluihin, jotka eivät pidä sisällään muuta kuin hoki-jargonia. Itse asiassa JYPin pukukopin esittelystäkin olisi saanut helposti oman jaksonsa. Muistan kun Ruutu teki noita "Cribs"-videoita joskus pari vuotta sitten, missä tv-tiimi kävi katsomassa jonkun pelaajan johdolla seuran pukukoppia. Yrittessäni kaivaa noita Ruudun videoita YouTubesta, huomasin että about kaikilta muilta seuroilta löytyy noita oman hallin/toimiston/pukukopin esittelyvideoita lukuisia määriä. Tässä esimerkiksi vaikka TPS:n tyylinäyte, missä Sohvaperuna-Osku (tiedän, Tepsin palkkalistoilla töissä) esittelee lähes koko Tepsin toimitilat:

23.02.2015 Kurkistus HK Areenan kulisseihin ja pelaajien tiloihin - YouTube

Näissä videoissa on oikeasti vain taivas rajana. Melkein mitä tahansa voi nykyään videokuvata ja "tubettaa", aina vain mitä erilaisimmin lähtökohdin. Tässä vaikkapa esimerkki missä Jukurit esittelee samaisen Turun hallin, tällä kertaa vain vierasjoukkueen silmin. Videosta saa lisäksi irti minkälaista on elämä vieraskiertueella (Jukurit tuli Turkuun suoraan Hämeenlinnasta, ja video on kuvattu välipäivänä). Mitä pelaajat tekevät kun pelien välissä on yksi vapaapäivä?

Gatorade Center vierasjoukkueen silmin - YouTube

Montako videota muistatte nähneenne JYPiltä vastaavia? Itse muistan tasan yhden, sen Ruotsin CHL-reissun videon toissa kaudelta. Siitäkin tehtiin harmillisesti mykkäfilmi, yksikään pelaaja ei muistaakseni suutaan avannut. Parempi kuin ei mitään, mutta silti itselleni pettymys. Tuohon mykkäkouluun varmaan liittyy juuri tuo @ZayWest in mainitsema "sosiaalisesti kömpelöt konkarikaartilaiset". Eli "pappa-jengi" ei kovin innokas ole läppää heittämään mikäli joku tulee kameran kanssa bussissa viereen istumaan.

Nuo nykyiset pelaajahaastattelut ovat ihan jees, mutta niillä ei todellakaan pitkälle pötkitä. Jotain heittäytymistä todellakin tarvitaan jos aikoo pysyä nykytrendien mukana. Papat tuskin tähän tulevat koskaan lähtemään, mutta katsotaan sitten sitä joukkueen nuorisoremmiä. Itselleni on ainakin Roobasta jäänyt hyvinkin positiivinen ja sosiaalinen kuva. Kenties ensi kaudella kannattaisi joskus antaa Rooballe videokamera pelireissulle mukaan ja katsoa mitä mies saisi filmille kuvattua. Jos Salmion Miki olisi yhä joukkueessa, niin hän olisi ehdoton suosikkini näille videoille. Joskus Miki oli Radio Cityllä kommentaattorina, ja rakastuin heti. Sieltä tuli paljon tarinaa omasta valmistautumisesta peliin, joukkueen sisäisistä asioista ja kaikesta muusta mielenkiintoisesta. Nämä pappa-osaston kommentaattorit (Pile ja Jäsä) taas ovat olleet aika laiskoja, perus hyvää kommentointia mutta se oma heittäytyminen uupuu täysin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tuohon mykkäkouluun varmaan liittyy juuri tuo @ZayWest in mainitsema "sosiaalisesti kömpelöt konkarikaartilaiset". Eli "pappa-jengi" ei kovin innokas ole läppää heittämään mikäli joku tulee kameran kanssa bussissa viereen istumaan.

Ei se myös toisaalta liikaa vaadi heittää muutamaa sanaa. Ei tuossa nyt jerikoa tarvitsisi heittää kuin Jimmy Carr onelinereita. Hyvä kamerakeke hoitaa kyllä homman ja omaa pelisilmää. Varsinkaan kun tuo kuvio ei nyt koko ajan olisi läsnä.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Kehutaan silloin kun on kehujen aika. Aika helkkarin hyviä Instagram-päivityksiä tullut nyt viime viikkoina, kun JYPin pelaajat ovat saaneet JYPin accountin käyttöönsä. Ensiksi ratin takana oli Alex Lindroos, joka esitteli miten oli mm. Rooban kanssa Virossa treenaamassa. Viime viikolla oli Allu Tuppuraisen vuoro, ja paljon tuli kuvia tuolta viikonlopun Summerslam 2018-tapahtumasta, missä vilisi paljon vanhoja JYP-naamoja. Tällä viikolla ratissa on taas Jerry Turkulainen.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Kehutaan silloin kun on kehujen aika. Aika helkkarin hyviä Instagram-päivityksiä tullut nyt viime viikkoina, kun JYPin pelaajat ovat saaneet JYPin accountin käyttöönsä. Ensiksi ratin takana oli Alex Lindroos, joka esitteli miten oli mm. Rooban kanssa Virossa treenaamassa. Viime viikolla oli Allu Tuppuraisen vuoro, ja paljon tuli kuvia tuolta viikonlopun Summerslam 2018-tapahtumasta, missä vilisi paljon vanhoja JYP-naamoja. Tällä viikolla ratissa on taas Jerry Turkulainen.

Ihan hauska idea. Miksei tuota voinut tehdä kun Miklik oli ratissa?
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Kiitellään silloin kun sen aika on! JYP julkaisi viimeinkin jo kauan toivomaani materiaalia joukkueen bussista. Facebookin puolella jaettu video ei sinänsä ole kummoinen, JP Hytönen kiertää bussin läpi kameran kanssa ja juttelee joidenkin pelaajien kanssa miten aikaa tapetaan bussissa. Yksinkertainen video, mutta ainakin omasta mielestäni helkkarin mielenkiintoinen.

Kiitos Jiri, ja lisää näitä!
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Huomasin vasta nyt JYPin eilisen Pelicans-peliä edeltävän facebook-päivityksen. Vaateliike Aaron's ja JYP osoittivat aika hyvää pelisilmää Nemoa varten.

JYP
 
Mahtavaa tekemistä organisaatiolta somessa iso osan ajasta. Ihan Euroopan kärjessä ollaan. Sisältöä vaikka katsojien määrä jäisikin joskus vähemmälle. Hytöselle vaan kamera useammin bussissa käteen. Puhu mun mikkiin. Sanat eivät ole niinkuin ne näyttävät ja maailma ei ole niinkuin ennen. Linnut joskus vetävät meidät matkalleen. Puhutte meille niinkuin vieras, olkoon se Jyväskylästä tai muuten organisaation mahdollinen asiakas. Tyni hereillä siellä!
 

Baldrick

Jäsen
Voiskohan tolle pelaajien jäisyydelle tehdä videoilla jotain? Tuntuu, että lähes kirjakielinen ja monotoninen puhe on JYPin edustamisessa edellytys, mutta se on kyllä järkyttävän tylsää. Tänään JYPin FB:ssä priimaesimerkki, kun Nättinen sanoo todella tasapaksusti ja vailla kiinnostusta vuorosanansa: "Tuu moikkaan meitä ystävänpäivänä K-Rauta Palokkaan", johon Jakke sanoo "Nähdään siellä": Paljoa tylsempää ei noista vuorosanoista enää saa kyllä tehtyä.

Rooba ollut onneksi suht lunki kameran edessä ja siitä syystä tällä kaudella varmasti onkin ollut framilla. Samalla myös Newtonin lätinät hattutempun jälkimainingeissa jäi jotenkin positiivisena jutteluna mieleen. Hytönenkin näyttää vähän väriä ajoittain, kuten myös Tuppurainen. Kuitenkin liian virkasmiesmäinen esiintyminen tekee monista JYPistä videoista vähän puuduttavia ja ymmärrän kyllä, että Immosen naama on rahanarvoinen, mutta hänen ulosantinsa on jotakuinkin Räikkösen tyyliä mukailevaa, mutta ilman letkautuksia.

Jos joku taho tätä lukee, niin antakaa ja kannustakaa pelaajia olemaan enemmän oma itsensä kuin liian harmaa ja virkamiesmäinen. Osa ei tietty persoonaltaankaan mikään järin räiskyvä ole ja osaa jännittää kameran edessä, mutta vähän pitäisi pyrkiä oikeastaan kaikessa ulosannissa vähän rennompaan tyyliin.

Toisessa ketjussa mainittu Vänttinen toisi kyllä oivaa lisää myös JYPin some-osastoon suorasukaisella ulosannillaan. Vieläkin hymyilyttää Vänttisen painajainen Ässissä pelaamisesta. Hauskaa kuunneltavaa myös tuosta Italian menosta.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toisessa ketjussa mainittu Vänttinen toisi kyllä oivaa lisää myös JYPin some-osastoon suorasukaisella ulosannillaan. Vieläkin hymyilyttää Vänttisen painajainen Ässissä pelaamisesta. Hauskaa kuunneltavaa myös tuosta Italian menosta.

Joo harmi vaan että pelaajana ei taida olla liigatasolle enää annettavaa joten palkkaus esim. pelkkään sometehtävään voi olla turhan kallista hommaa, mutta Mikko Salmio voisi olla semmoinen nimi jonka palkkaan voisi sisällyttää tietyn määrän tunteja kuukaudessa some materiaalia ja muutenkin saada muista pelaajista paremmin irti jotain.
 

Baldrick

Jäsen
@-pasi- joo heitto se vain oli, kuten ehkä ymmärsitkin.

Ja ettei nyt ihan pelkältä ravan heittämiseltä vaikuttaisi, niin paljon hyvää edistystä on viime vuosina tapahtunut ja aika ajoin esim. IG storiesit saa hymyilemään, kuten tänään "Maskipelaaminen 10/10". Pienenä toiveena vain, että vielä voisi lisää karistaa virkamiesmäisyyttä pois.

Huumor'veikot esiin. Vesikselläkin varmaan riittäisi asiaa, kun vähän tilaa estradilla antaa. Hassuttelu ja tunnelmankevennykset lähentävät, kun taas jäykkä virkamiesmäisyys vähän etäännyttää.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
mutta Mikko Salmio voisi olla semmoinen nimi jonka palkkaan voisi sisällyttää tietyn määrän tunteja kuukaudessa some materiaalia ja muutenkin saada muista pelaajista paremmin irti jotain.
Muistanko nyt ihan väärin mut eikös liigan "somepelaaja" - kampanjassa Salmio ollut nimenomaan JYPin edustaja?

Kertoo myös jotain ehkä kys. kampanjan "onnistumisesta" et ainoat jotka muistan tuossa olleen Salmion lisäksi oli Jonne Virtanen ja Ari Vallin (tai no viimeisestä en oo ihan satavarma)
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Muistanko nyt ihan väärin mut eikös liigan "somepelaaja" - kampanjassa Salmio ollut nimenomaan JYPin edustaja?
Oli ja oli muuten aivan HMV ei mitään käyttöä ainakaan tuolloin SoMe osastolla.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Oli ja oli muuten aivan HMV ei mitään käyttöä ainakaan tuolloin SoMe osastolla.
Tekisi mieli sanoa et maailmalla pyörivät ex-JYPit (esim. Vänttinen/Pesonen) on pitäneet some-edustusta paremmin pystyssä kuin nykypelaajat. Tuppurainen taitaa olla aktiivisimmasta päästä nykyjoukkueessa.
 

ZerDzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin twitterkin siirtynyt uudelle aikakaudelle kun joka toiseen twiittiin tungetaan giffejä. Giffit on mielestäni hauskoja tietyissä tilanteissa mutta kun niillä floodataan koko twitter tukkoon niin ei ole ihan euroopan kärkeä. Varmaan joku harkkari laitettu puikkoihin.

Edit typo
 
Viimeksi muokattu:

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Ihan ok uudistus mutta ehkä vähän liikaa giffien käyttöä. Muuten näytän vihreetä valoa.

Sen tajusin tuota tarkistaessa et JYP taitaa olla ainoa liigaseura joka ei käytä JYPin maalin tullessa minkäänlaista gifiä/kuvaa maalin tehneestä pelaajasta.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Paljon mielummin katsoisi vaikka juuri tuollaisia ^^ giffejä maalintekijöistä kuin tuommoista jatkuvaa spämmiä. Eihän tuota jaksa kukaan lukea. Kaikista paras olisi muutenkin että siihen liveseurantaan olisi joku erillinen tili.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Onko se twiittaaja siellä huipulla? En keksi muuta kuin ohuen ilmanalan aiheuttamaa aivopöhöä syyksi sille, että vastustajan tehdessä maalin Twitteriin suolletaan jotain lasten elokuvahahmoja... mitä ihmettä?
 

Liitteet

  • B8B7D10E-45F9-4FB6-AFE6-153B03FE7E6C.jpeg
    B8B7D10E-45F9-4FB6-AFE6-153B03FE7E6C.jpeg
    167,9 KB · kertaa luettu: 348

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
.GIF-tiedostoja siellä ilmeisesti laitetaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. .GIF-tiedostojen laittamisen ilosta.
Onko se twiittaaja siellä huipulla? En keksi muuta kuin ohuen ilmanalan aiheuttamaa aivopöhöä syyksi sille, että vastustajan tehdessä maalin Twitteriin suolletaan jotain lasten elokuvahahmoja... mitä ihmettä?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Matka huipulle alkoi sittenkin! Pelkäsin että Ekin ilta pilattaisiin jollain nevöfoget2009-setillä, mutta onneksi tyylitajua löytyi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös