Musavisa 22 – palkintogaala

  • 883
  • 9

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kisa käyty loppuun. Vikaan kierrokseen osallistui 26 kisaajaa keskiarvopistein 9,0. Haastavan osan kovimmat pojot napsi tälläkin kertaa Redrose (25p.), jonka kiri kantoi lopulta paikkaan top-kympissä. Myös terävimpään kärkeen saatiin loppusuoralla eloa, kun Iisoppi pudotti heavyn rinnan mitalla mitalipallilta. Höötyn pisteet riittivät kakkossijaan, vaikka jättikin vikan kierroksen väliin. Kärjessä Canis Lupus oli kuitenkin tietomäärällään ihan omaa luokkaansa.

Mutta sitten pidemmittä puheitta lopulliset tulokset:

1. Canis Lupus 231,5
2. Hööty 179,0
3. Iisoppi 170,5

4. heavy 167,0
5. Jeesus 149,0
6. DTremens 146,0
7. Aberystwyth 135,5
8. Moto 130,5
9. Redrose 129,0
10. Voittaja 128,0

11. Vuokralainen 118,0
12. Ilmari Ahde 111,5
13. Lämpö 104,0
14. Kugelsaekk 98,0
15. arvee 96,0
16. KaljaVeikko 92,0
17. Peltinen 91,0
18. Ollakseni 84,0
19. Ralph 83,0
20. Valapatto 83,0
21. RauMan 82,0
22. Captain Slow 80,0
23. sonnychiba 78,5
24. Arnold 76,5
25. Jaded 76,0
26. Roku 73,0
27. Snacilep 69,0
28. xAnZax 67,0
29. Tuamas 67,0
30. Musta Nuoli 57,5
31. Mängimies 41,5
32. Jude 40,0
33. cottonmouth 36,0
34. mice 33,0
35. Wiljami 29,0
36. MacRef 23,0
37. finnjewel 21,0
38. rosvokonna 16,0
39. tankero 9,0
40. Joe Plop 5,0
41. Jonsered 3,0

Eniten osakisavoittoja keräsi Redrose (5), joka palkitaan saavutuksestaan perinteisellä Mäkelä-trophylla. Canis Lupus saalisti kolme etappivoittoa. Heavy ja Aberystwyth olivat kertaalleen kierroksen kovimpia.

Moto-kiertopalkinnon saavat puolestaan seuraavat arjen sankarit, jotka osallistuivat kisan kaikkiin osiin: Aberystwyth, Arnold, Canis Lupus, Captain Slow, heavy, Iisoppi, Ilmari Ahde, Jaded, Jeesus, KaljaVeikko, Lämpö, Moto, Peltinen, Ralph, Roku, sonnychiba, Voittaja ja Vuokralainen.

Onnittelut menestyjille ja iso kiitos kaikille kisaan osallistuneille, erityisesti aktiivisimmille, joiden ansiosta lähinnä jaksankin näitä visoja vääntää.

Palautetta saa antaa vapaasti ja se mahdollisesti jopa huomioidaan tulevissa visoissa. Minkälaiset kysymykset olivat mälsiä, mitkä puolestaan toimivat? Seuraava visa (jostain vielä tuntemattomasta aiheesta) on kuitenkin luvassa aikaisintaan syksyllä.
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
Suuri kiitos visailun järjestäjälle vaivannäöstä, näihin on mukava osallistua!

Lisää tällaista! Ja muistakin aihepiireistä käy, esimerkiksi elokuvat tai tekniikka olisi mielenkiintoisia aiheita jos vain joku jaksaa visat niistä kehitellä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kiitos puolestani kanssa visajatkumon paluusta! Oma kisailu jäi kesken työmatkailun takia, mutta hengessä oltiin vahvasti mukana.

Mielestäni 2010-luku on valmis: Kouvola-visa 2.0 - missä pelaa?
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Kiitos visasta minunkin puolestani ja onnea voittajalle!
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kiitokset vetäjälle, arvostan meidän muiden riemuksi uhraamaa aikaasi!
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiedät sanomattakin että arvostan... Joku osista oli liian vaikea, mutta that's life.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kiitoksia visasta, vaikka en loppupään visoihin osallistunutkaan kun pari osaa tuli todella nopeasti perä perään ja ne ehtivät minulta jäämään välistä reissun takia. Toivoisin seuraaviin osakilpailuihin selkeitä alkamis- ja loppumispäivämääriä eli vaikka viikko per osakilpailu, niin olisi sama määrä aikaa vastata jokaisessa osakilpailussa. Hyviä ja kiinnostavia kysymyksiä jälleen kerran!

En tiedä salliiko palstasofta kovin paljon venymistä, mutta vastaamisformaattia voisi yrittää kehittää. Olisiko liikaa vaivaa jos vastaukset jätettäisiin esim. yv:llä? Se estäisi paremmin sellaiset ikävät tapaukset joita tässäkin visassa taisi olla eli toisten vastaajien hiilikopioimiset. Valtaosa vastaa tietysti rehellisesti mutta niin kauan kuin toisten vastaukset ovat luettavissa niin niin kauan on joillain myös kiusaus niitä lukea.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kiitos. Hauskoja kysymyksiä jälleen kerran!

Ajankohtaisuus on aina kiva seikka, niin huomaa onko lukenut oikeita asioita.
 

Aberystwyth

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Paljon kiitoksia @Everton.

Omaan tulokseeni voin olla tyytyväinen. Tavoite oli aluksi päästä sarjataulukon paremmalle puoliskolle, mutta hyvä alun jälkeen asetin uudeksi tavoitteeksi top kympin. Vaikkakin pistetahti hyytyikin kisan edetessä, alkupäässä kerätyt pisteet auttoivat lopulta mukavasti seitsemännelle sijalle.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Minultakin jättikiitokset, @Everton. Hassuintahan tässä on, että olen tätä ennen onnistunut olemaan huomaamatta kaikki aiemmat musavisat, vaikka olin nyt ensi kertaa osallistuessani välittömästi koukutettu. Koska tämä on palkintogaala, esitän kiitokset:

- isälle ja äidille monipuolisesta 1950-70-lukujen levykokoelmasta ja kyvystä sietää lähestulkoon mitä tahansa musiikiksi tulkittavaa ääntä
- edesmenneelle isoveljelleni monipuolisesta metallin, hard rockin, punkin, electro yms. musiikin ja suomirokin kokoelmien lainaamisesta ja minun säännöllisestä syntymäpäivä- ja joululahjalahjomisestani
- isosiskolleni iskelmien ja kasaripopin pakkokuunteluttamisesta
- luokkatovereilleni erittäin musiikkikyllästeisestä elämänmenosta 1982-1994
- opiskelijatovereilleni lähes kymmenen vuoden musiikkileikkikoulusta joka sisälsi bändisoitantaa, dj-puuhastelua ja musavisailua
- kirjastoille: melko monta cd- ja vinyylilevyä (ja c-kasettia!) sai kuuntelumahdollisuuden hyppytunneilla koulussa ja opiskeluaikoina iltaisin
- MTV:lle viihdyttämisestä
- vaimolle kaikenlaisesta musiikkikirjalahjomisesta ("kun ei sulle muutakaan keksi")
- lapsilleni karmeasta nykynuorisomusiikista
- Klaus Flamingille: harva toimittaja on saanut yhdistettyä musiikin ja siihen liittyvän tiedon yhtä mielenkiintoisesti
- kilpailuun osallistujille: ilman Teitä kisa ei olisi kisa.

No thanks to Baal.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös