Pronssiottelu – kyllä vai ei?

  • 21 752
  • 59

Milloin pronssiottelu kuuluu pelata?


  • Äänestäjiä
    297

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Pelaajiltahan tuota pitäisi kysyä, mutta ei kenties uskalleta, jos enemmistö olisikin vastaan. Siitä ei ole kovin kauaa, kun peliä ei edes televisioitu ja jos ei jossain ihan landella joskus, niin eihän siellä ole edes katsojia.

SaiPa oli tuossa pari kautta sitten pronssipelissä. Voisin aika huoletta väittää, että voitto siitä ottelusta olisi maistunut niin organisaatiolle kuin pelaajillekin. Edellinen arvomitali, pronssi sekin taisi tulla joskus Hair-musikaalin aikoihin. JYP ja IFK jos, siis JOS joutuvat pronssipeliin, niin uskoisin, että tuskin ainakaan HIFK:lle maistuu vidunkaan vertaa vaikka sen voittaisivatkin.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Hämmästyttävän moni ei tunnu tietävän että pronssinen mitali on virallinen arvokisamitali joka jaetaan kolmen parhaan joukkoon viimeiseksi tulleelle ja jonka puolesta joutuu tekemään niin helvetisti työtä lajista riippumatta ja josta niin moni köyhempi huokaa että vittu olisipa joskus edes se pronssinen mitali kansallisella tasolla kun ei ikinä voiteta mitään. Yleinen käsitys on että tämä pronssinen, kolmanneksi maan parasta sijoitusta edustava palkinto on jokin puliukkojen kusemisella saatava lohdutusjämä, jonka takia ei tarvitse kun oksentaa ja paskantaa housuunsa ja muut tuo mitalin tarjottimella ja ripustaa kaulaan kiitokseksi.

Pronssin tärkeä tehtävä on myös aikaansaada saatanallinen vitutus sille, joka jää neljänneksi kisassa tehtyään ensin perkeleellisen työn.
Pronssi maistuu hyvälle, se on mukava revanssi silloin kun pääpalkinto eli kulta on mennyt ihan revalle. Pronssi myös hiukan laimentaa hopean saamista ja korvaa hopeaakin, koska hopea saadaan ensin häviämällä ja hopeaa pitää sulatella olympia-sulatejuuston ja pirtun kanssa kannon nokassa ennenkuin se tuntuu huomenna tai ensiviikolla lopulta kauden päätteeksi sittenkin palkinnolta.

On lisäksi hyvin, hyvin rasittavaa, että tämä sama arvostus-asia pitää joka kevät selittää aina vaan uudestaan ja uudestaan kaikille jotta saa tämän itsestäänselvyystopikin pois silmistään ilman että tuntuu että piti sanoa siihen jotakin : D
 

Knap

Jäsen
Vanha ketju, mutta kerran noussut pinnalle niin avataan näkökulmaani.

Kisoissa jossa paras voittaa kultaa niin silloin tulee pelata pronssista. Jos taas voittaa Stanley Cupin, niin ei kuulu. Koska "Boston Bruins voitti Stanley Cupin ja Washington Capitals pronssia " Ei. Taas "Suomi voitti kultaa, Kanada pronssia." Kyllä. Uskoisin että kaikki älyää.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Päivä vaihtuu, jos molemmat sarjat päättyvät alle kuudessa pelissä.
Mutta kuitenkin, vaikka pelattaisiin täydet seitsemän peliä, siihen jäisi alkuperäisen aikataulun mukaan melkein viikon tauko. Jos ei haluta pelata finaalien kanssa samaan aikaan, niin olisi sitten keskiviikkona 19.4. ellei jo maanantaina 17.4.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Hämmästyttävän moni ei tunnu tietävän että pronssinen mitali on virallinen arvokisamitali joka jaetaan kolmen parhaan joukkoon viimeiseksi tulleelle ja jonka puolesta joutuu tekemään niin helvetisti työtä lajista riippumatta ja josta niin moni köyhempi huokaa että vittu olisipa joskus edes se pronssinen mitali kansallisella tasolla kun ei ikinä voiteta mitään.

Yksilölajeissa kyllä, mutta miten tuo vuodatus liittyy palkkasotureiden täyttämään ammattijoukkueurheiluun. Voisi jopa luulla tuon olevan tosissaan kirjoitettu.

Isolla osalla porukasta on jo sopimukset aivan muualle ja tyttöystävät odottamassa kenties toisessa maassa milloin ukko palaisi. Perheelliset kotimaisetkin toivoisivat faijan jo tulevan himaan eikä jäävän vielä sinne työpaikalle pyörimään.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jännästi se tänäänkin tuntuu pohjoisamerikkalaisia NHL-ammattilaisia kiinnostavan kuka sen pronssisen läpykän kaulaansa saa.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Jännästi se tänäänkin tuntuu pohjoisamerikkalaisia NHL-ammattilaisia kiinnostavan kuka sen pronssisen läpykän kaulaansa saa.

Mielestäni pronssiottelun paikka on täysin selviö. Jos pelataan turnausta/kisoja jossa jaetaan kulta ja hopea, niin tottakai siellä kuuluu jakaa myös pronssi.

Jos pelataan cup-luontoisesti, niin silloin tietenkin jaetaan vain yksi pytty.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jännästi se tänäänkin tuntuu pohjoisamerikkalaisia NHL-ammattilaisia kiinnostavan kuka sen pronssisen läpykän kaulaansa saa.

Mitkähän kisat ne oli, kun jenkkipelaaja pudotti huomaamattaan pronssista saadun pinssin ja vein sen hänelle. Tokaisi vain pidä se, en minä tuota halua.

Totta, se ei ollut läpyskä vaan joku pinssi, mutta ei jäänyt epäselväksi kuinka vähän pronssi kiinnosti.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Olympialaisissa ja MM-kisoissa ilman muuta. World Cupissa pelataan sijoituksesta, joten sinne se ei kuulu. Eikä luonnollisesti Stanley Cupista putoamisen jälkeen, tarvitse enää mistään käydä pelaamaan. Liigan pronssipeli on vähän kyseenalainen. Pienet joukkueet siitä varmasti hyötyvät enemmän, oman seurani mitalia juhlisin kun mestaruutta. Tulisi edes se pronssi joskus. Liiga voisi luopua mitalisijoista ja pelattaisiin vain Kanada-maljasta. Näin saataisiin pronssimatsi pois, jos sitä niin halutaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös