Slovakia, Bolts
Tampa Bay - Washington klo 02.10

voitot 2-2

* * * * *

1. erä puolivälissä ja Tampa Baylla 2-0-johto. Paquette maalasi avausosuman vain 19 sekunnin pelin jälkeen. Vähän fifty-sixty, edelsikö Lightningin toista maalia Stamkosin jalkakamppi. Yhtä kaikki, aivan eri ilmeellä kotijoukkue liikenteessä verrattuna Game 4:seen.

Bolt_up

Lightning
Caps näyttää luovuttaneen. Ei ole tietoakaan siitä nälästä, mitä kahdessa ensimmäisessä pelissä nähtiin.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Ensimmäisessä maalissa Kuznetsov pelkäsi taklausta eikä uskaltanut mennä kunnolla kiekkoon ja toisessa sitten oli kyllä selvä kamppi ennen maalia, mutta tuomarit missasivat tämän tällä kertaa...

Walkin

Tampa olisi voinut tappaa tämän pelin jo avauserään, mutta "vain" 2-0 taululla. Ovie hunttaa Kunitzia ympäri kenttää aina kun osuvat samaan aikaan jäälle, hieman taitaa olla konkari ns. ihon alla :)

vetoo

Tuli katsottua tuo Tampan toista maalia edeltänyt tilanne pariin otteeseen uudelleen, niin kyllähän siinä jäi jäähy viheltämättä Stamkosille. Näin ilman värilaseja. Tuomarointi on kuitenkin parantunut Devils- ja Bruins-sarjoista. Siellä oli välillä otteluita, jotka menivät seeproilta täysin vihkoon. Näitä yksittäisiä virheitä sattuu tietty kaikille, mutta kahdella ensimmäisellä kierroksella nähtiin poikkeuksellisen heikkoa tuomarointia.

yki

Capitals on ollut aika kliininen ensimmäisissä neljässä pelissä, huolimatta kahdesta tappiosta. Nyt puolestaan Tampa on ollut erittäin kliininen.

3-1, kyllä tästä peli saadaan. Ohipelistä turha puhua.

Bolt_up

Lightning
Orlov on ollut kyllä todella hyvä ja Capsin pelaajista tehnyt suurimman vaikutuksen itseeni tätä sarjaa seuratessa.

Boltning

Tampa Bay Lightning
Ensinmäiseen erään tarvittavat byyrit. Tämän jälkeen joukkue luonnollisesti passivoituu, mutta onneksi puolustuspeli on selkeästi parantunut sarjan ensimmäisiin peleihin verrattuna. Luottavainen olo, että sarja katkeaa seuraavassa pelissä.