E-Sports

  • 77 543
  • 427

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Mä en oikein ymmärrä sitä erityisesti redditissä tapahtuvaa ruikutusta siitä, että ei ole twitchissä. Ainoa mistä olen samaa mieltä on, että tuo videot-sivu spoilaa jonkun verran tulosta.

Tuo MLG:n laite toimii erinomaisesti.

Kuulemma kyllä diili on olemassa, että Twitchissäkin näytettäisiin OWL:ää sitten kun varsinaiset runkosarjan ottelut alkavat.
Omalla kohdalla kyse on lähinnä siitä, että Twitchissä on niin kätevästi kaikki esports yhdessä paikassa. Usein ei tule mitenkään tsekkailtua aikatauluja etukäteen vaan Twitchin etusivulta vain vilkaisen, että onko seuraamillani peleillä kovia katsojalukuja. Silloin on yleensä jotain isompaa tapahtumassa ja sitä voi ainakin käydä vilkaisemassa. Jos tuosta alkaa kilpailuja fraktioitumaan omille nettisivuilleen, niin sitten menee auttamatta enemmän ohi tai pitää vähän väliä tarkistella onko jotain mielenkiintoista tulossa.

Hyvä uutinen kuitenkin tuo, että varsinainen kilpailu on kuitenkin tulossa Twitchiin, vaikka pelit on kylläkin Suomen aikaa melko keljusti.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
On kyllä melkoiset puitteet Overwatch Leaguessa, ja ensimmäisen päivän peleistä odotetusti Dallas - Soul oli kovaa kamaa. Suomalaisetkin pääsivät vauhtiin, Taimou oli Dallasin ensimmäisen mapin avainhenkilöitä ja LA Gladiatorsin suomalaiskaksikko oli ihan pysäyttämätön.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
On kyllä melkoiset puitteet Overwatch Leaguessa, ja ensimmäisen päivän peleistä odotetusti Dallas - Soul oli kovaa kamaa. Suomalaisetkin pääsivät vauhtiin, Taimou oli Dallasin ensimmäisen mapin avainhenkilöitä ja LA Gladiatorsin suomalaiskaksikko oli ihan pysäyttämätön.
Kyllä ja sama jatkui viime yönäkin, kun Houston - Philadelphia peli oli. Philadelphina riveissä Fragi pelasi hyvin ja Houstonin riveissä Linkzr pelasi kanssa ihan ok. Hienot on puitteet ja hyviä ollut pelitkin. Twitchin katsoja määrä oli parhaimmillaan 441k, eli ihan hyviä lukuja.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ja tänään alkaa sitten CS GO Major Atlantassa ja Bostonissa!
ELEAGUE Major: Boston 2018 - Liquipedia Counter-Strike Wiki

Ensin erotellaan hyvät paskoista Challengers viikonlopulla, joista 16 joukkueesta puolet pääsee Legends viikonlopulle kohtamaan ne isot pojat. Toki Faze nyt kuuluu siihen joukkoon nykyään ja tuskin tuottaa ongelmia painella jatkoon.

17:00 alkaa ensimmäinen ottelu.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Mielenkiintoinen yö OWL:n parissa. Spitfire ja Excelsior molemmat hävisivät, jopa melko selviä altavastaajia vastaan.

Philly tulee olemaan kova, jos vaan saavat toisen flex-dps:n Carpen lisäksi, sillä Shadowburn on kovin yksiulotteinen.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Mielenkiintoinen yö OWL:n parissa. Spitfire ja Excelsior molemmat hävisivät, jopa melko selviä altavastaajia vastaan.

Philly tulee olemaan kova, jos vaan saavat toisen flex-dps:n Carpen lisäksi, sillä Shadowburn on kovin yksiulotteinen.
Shadowburn on hyvä genjillä ja pharahilla. Kun Carpe pelaa widowmakeria niin tiimille parasta olisi saada viereen hyvä Tracer pelaaja. Fusionin riveissä Fragi pelannut vähän kaksijakoisesti. Välillä sopivan ja taas välillä liian aggressiivisesti. Jos reinhardt meta tulee takaisin, niin fusion on kovilla. Onhan Fragi maailman parhaita reinhardteja ehkäpä paras siinä agressiivisuudessa. Fusionilla on lisäksi SADO niminen korealainen tankkipelaaja joka on tällä hetkellä pelikiellossa vielä varmaan 25 peliä. Tuo pelikielto johtuu toisten accounttien boostaamisesta rahaa vastaan.
Yön viimeisessä pelissä Jiri "finland's gift to Esports" Masalin, peli nimeltään Linkzr, valittiin ottelun MVP:ksi ja oli kyllä taas niin suvereenia suorittamista. linkzr playing duck hunt (linkki vie twitchiin ja pätkään Linkzrin widow pelaamisesta).
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Viime yönä päättyi sitten CSGO Boston Major turnaus ja tuo finaali olikin sitten todellinen klassikko. CSGO on edelleen Esports lajien ehdoton kuningas. Finaali alkoi Fazen voittaessa Cloud9:n karttavalinnan Miragen 16-14 (joka Fazella on myös hiton kova kartta). Cloud9 kuitenkin vastoin odotuksia vei Overpassin ja tasoitti sarjan. Kolmas kartta olikin sitten Inferno ja todellinen trilleri joka päättyi lopulta tuplajatkoajan jälkeen Cloud9. Fazella oli mm. 4 ”ottelupalloa” mutta Cloud9 onnistui selkä seinää vasten huonollakin ostolla voittamaan elintärkeän kierroksen ja lopulta tasoittamaan matsin ja viemään se jatkoajalle lopulta voittaen sen. Cloud9 tuli samalla ensimmäinen pohjoisamerikkalainen joukkue joka on voittanut Majorin. Turnauksen MVP oli Skadoodle ja HLTV:n valinta MVP:ksi oli Tarik
 

markusst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS | Miami Dolphins
Ihan hyvä että Cloud 9 vei vaikka onkin NA-joukkue, on tuo FaZe siitä asti vituttanut kun vaihtoivat Allun GuardiaNiin.
 

markusst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS | Miami Dolphins
Ja niin OpTic Gaming julkaisi uuden kokonaan pohjoisamerikkalaisen kokoonpanon, mikä tarkoittaa, että Allu siirtynee pian toiseen joukkueeseen. Hassu ura siitä, että pystyy pelaamaan sangen korkealla tasolla, mutta ei ole silti pystynyt nousemaan yhdessäkään kärkiorganisaatiossa runkopelaajaksi. Liekö syynä se, että välillä tulee ohipelejä ja ohikarttoja - toisaalta välillä vetää ihan käsittämättömiä highlight reel -pelejä.
 

Barney

Jäsen
Ja niin OpTic Gaming julkaisi uuden kokonaan pohjoisamerikkalaisen kokoonpanon, mikä tarkoittaa, että Allu siirtynee pian toiseen joukkueeseen.
OpTicin uudessa kokoonpanossahan on kolme tanskalaista, joten valtaosinhan se on eurooppalainen. Kaikki vanhat pelaajat saivat toki lähteä uusien tieltä. Aika vaikea kyllä nähdä tuolla(kaan) OpTicin rosterilla hirveästi menestyspotentiaalia. Allun poistuminen nyt ei ollut järin suuri yllätys, kun hän joutui jo loppuaikoina siirtymään pois main-AWP roolista, jossa hän on eittämättä parhaimmillaan.

Mielenkiintoista nähdä mihin allun tie vie tällä kertaa, sillä ura on ollut nyt vähän laskusuunnassa ja hyviä vaihtoehtoja ei ole kovin paljon tällä hetkellä. HAVUssa olisi toki paikka vapaana, kun sergej jäi tauolle, enkä ihmettelisi jos allu tulisi taas vaihteeksi Suomeen pelaamaan ja kärkkyisi samalla parempaa paikkaa. Space Soldiers on pitkään tarvinnut laadukasta AWP-pelaajaa, mutta toisaalta turkkilaisilta ei ilmeisesti englanti kovin hyvin taitu, joten olisi sikäli vaikea nähdä allun suuntaavan sinne. Misfits etsii uutta verta kokoonpanoonsa, joten siinä olisi kai yksi mahdollisuus.

CS:lle on muuten tuolla peliluolan puolella oma ketju, jossa keskustelu on huomattavasti aktiivisempaa.
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Ei tosiaan kukaan ollut vielä tänne kirjoitellut, mutta tänään alkoi R6S:n (Rainbow Six Siege) Invitational -turnaus. Turnaus käydään Montrealissa ja turnauksessa on mukana yhteensä 16 joukkuetta. Joukkueet on jaettu neljään lohkoon ja jokaisesta lohkosta pääsee 2 joukkuetta jatkoon. Mukana on myös Ence Suomesta, joka voitti viimeisimmän Pro Liigan syksyllä. Encen kokoonpano on híukan muuttunut Ville "Sha77e" Palola vaihtoi Pentaan, jossa Sha77e korvasi ulospotkitun KS:n. Shaten tilalle Enceen liittyi aikaisemmin Penta Academyssa pelanneen Aleksi "UUNO" Työppönen. Vaikka Sha77e onkin yksi maailman parhaista pelaajista, niin Uuno tulee yllättämään monet, enkä usko että Ence edes hirveästi huonontui pelaajavaihdoksen myötä.

Turnausformaatista vielä sen verran, että vaikka joukkueet onkin jaettu neljään lohkoon, niin perinteistä lohkovaihetta ei kuitenkaan nähdä. Lohkosta arvotaan otteluparit, joiden voittajat jatkavat lohkon winner bracketiin ja häviäjät loser bracketiin. Winner bracketin voittaja jatkaa suoraan pudotuspeleihin ja häviäjä pelaa vielä loser bracketin voittajaa vastaan ja tämän ottelun voittaja jatkaa myös pudotuspeleihin. Tätä kirjottaessani ensimmäinen päivä on jo takana, mutta voisin silti mahdollisesti jotain raapustella lohkoista.

Lohko A: Penta (EU, pääsi Invitationaliin voitettuaan Pro Liigan Y2S1 ja Y2S2), Evil Geniuses (NA, ent. cTm, Proliigan voittaja Y1S3 ja edellisen/ensimmäisen Invitationalin voittaja, pääsi Inv. oltuaan Y2S3 NA:n mestari), 1UP eSport (EU, Pro Liiga -joukkue, kutsuttiin Inv.) sekä Vitality (EU, pääsi Inv. Community Voten avulla).
Arvio: Jatkoon menee Penta sekä Evil Geniuses. 1Up voi haastaa, mutta ei riitä Pentaa, eikä Evil Geniusia vastaan. Vitalityllä en näe mahdollisuuksia jatkoon.

Lohko B: Team Liquid (LATAM, ent MOPA, Pro Liiga joukkue, kutsuttiin Inv.), Rogue (NA, Pro Liiga joukkue, kutsuttiin Inv.), Mindfreak (APAC, pääsi mukaan APACin Invitational karsinnoista), Room Factory (EU, Challenger Liiga joukkue, pääsi mukaan Euroopan Invitational karsinnoista)
Arvio: Jatkoon menee Team Liquid ja Rogue. Liquid on melkeinpä varma jatkoon pääsijä. Toisesta jatkopaikasta taistelevat Rogue ja Room Factory. Rogue ennakkoon kovempi, mutta Room Factory saattaa yllättää. Mindfreak todennäköisesti voi olla tyytyväinen jos eivät täysin täysin selkäänsä saa. Sen verran suuri tasoero on APACin ja muiden alueiden välillä.

Lohko C: Black Dragons (LATAM, Pro Liiga joukkue, pääsi Inv. oltuaan Y2S3 LATAMin mestari), Counter Logic Gaming (NA, ent. Elevate, Pro Liiga joukkue, pääsi Invitationaliin oltuaan toinen Y2S2 (Penta voitti jo Y2S1 ja sitä kautta sai paikan Invitationaliin, joten Y2S2 paikan sai toiseksi tullut Elevate)), Supremacy (EU, Pro Liiga joukkue, pääsi Inv. EU karsintojen kautta) sekä Yeah (LATAM, pääsi Inv. LATAMin karsintojen kautta).
Arvio: Jatkoon menee Black Dragons ja Supremacy. Black Dragons varma jatkoon menijä. Toinen jatkopaikan uskon menevän ranskalaiselle Supremacylle, vaikka ennakkoon CLG onkin kovempi joukkue. Suurimpana syynä EU:n kovempi taso, joka syynä siihen ettei Supremacy ole aikaisemmin finaaleissa ollut. Ennakkoon kaikista tiukin lohko ja oikeastaan CLG, Supremacy ja Yeah voivat toisen jatkopaikan saada.

Lohko D: Ence (EU, Pro liigan voittaja Y2S3, pääsi Inv voitettuaan Y2S3), FaZe (Latam, ent FONTT, Pro Liiga joukkue, kutsuttiin Inv), eRa Eternity (NA, Pro Liiga joukkue, NA karsintojen kautta Inv.) sekä eiNs (APAC, Invitationaliin oltuaan Y2S3 APACin mestari).
Arvio: Jatkoon menee Ence ja FaZe. eRa voi yrittää asialle tehdä jotain, mutta erittäin todennäköisesti Ence ja FaZe menevät peruspelillään helposti jatkoon. Kuten jo aikaisemmin sanoin, niin APACin tasoero muihin alueisiin tulee taas selville ja eiNs voi olla tyytyväinen edes muutaman roundivoittoon.

Kuten jo kirjoitin niin ensimmäinen päivä on takana. Siitä lyhyt katsaus vielä nopeasti:

Lohko A: Ei yllätyksiä. Evil Geniuses voitti 1Up erävoitoin 2-1 ja Penta voitti Vitalityn puhtaasti 2-0. Huomenna (tai oikeastaan tänään) Penta ja Evil Geniuses kohtaavat Winner Bracketissa. Voittaja jatkaa suoraan pudotuspeleihin, kun taas häviäjä pelaa torstaina loser bracketin eli 1Up - Vitality pelin voittajaa vastaa.

Lohko B: Team Liquid voitti Room Factoryn puhtaasti 2-0 ja eteni winner bracketiin, jossa kohtaa oman pelinsä helposti voittaneen Roguen. Loser Bracketissa siis vastakkain Room Factory ja MindFreak

Lohko C: Ehkä lievä yllätys josta jo aikaisemmin puhuin, kun Supremacy voitti CLG ja jatkaa Winner Bracketiin. Loser Bracketissa pelaavat siis CLG, joka kohtaa niukasti LATAMin keskinäisen hävinneen Yeahin. Supremacy ja Black Dragons vastakkain Winner Bracketissa.

Lohko D: FaZelle ei tuottanut mitään vaikeuksia peitota eiNsiä ja marssi helposti winner bracketiin, jossa kohtaa Encen, joka myös voitti pelinsä puhtaasti erävoitoin 2-0 eRaa vastaan. Loser Bracketissa siis kohtaavat eRa ja eiNs.

Tuossa nyt lyhyesti ja "ytimekkäästi". Voin toki kirjoitella lisääkin joukkueiden voimasuhteista ja arvioita tulevista päivistä, jos vain löytyy kiinnostuneita niitä lukemaan.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
OWL:n kakkoskausi alkaa tällä viikolla. Siirtohulinat käytiin kausien välillä ja ehkä eniten vahvistui suomalaisten Shazin ja Biggoosen LA Gladiators joka onnistui onkimaan Fissuren Lontoosta. Huippuluokan main tankki jonka pitäisi pystyä luomaan tilaa joukkueen depseille.

Zappis pääsi OWL:ään vihdoin, Floridan joukkueeseen. Shanghai Dragonsiin siirtyy vapaista agenteista liigan ensimmäinen naispelaaja, offtank Geguri.

Ehkä suurin muutos tulee kuitenkin metamuutoksesta kun Mercy on nerffattu ja ekat tapot merkitsevät taas jotain. Nähtäneen paljon comppeja Luciolla, Zenyllä ja Moiralla.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ehkä suurin muutos tulee kuitenkin metamuutoksesta kun Mercy on nerffattu ja ekat tapot merkitsevät taas jotain. Nähtäneen paljon comppeja Luciolla, Zenyllä ja Moiralla.
Sekin vielä, että minkä version Sombrasta ottavat liigaan. PTR:n puolella siitä on tehty jo ihan kelvollinen DPS ja jos vain tuon kaivavat tuonne sekaan niin sehän muuttaa metaa jo mukavasti. Mercy oli syöpää, josta ainakin Fuel näytti kärsivän selvästi. Mikäli peli valuu taas kolmen tankin metaan, alkaa Ana taas kuulostamaan houkuttelevalta supportilta, mikä ei ainakaan minua haittaa.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Gladiators tulee ehdottomasti pärjäämään paremmin kun mercy meta meni ohi ja saivat Fissuren. Shaz pelaa zeniä ja biggoose luciota kovalla tasolla. Ja kukahan maailman parhaista dps pelaajista sanoi aikanaan että kukaan lucio ei ole niin vaikea tappaa, kuin Biggoose. Kumpikin ilmeisesti on hyviä myös Moiralla. Hienoa että zappis pääsi mukaan ja seuraavaksi sitten Davin. Lhcloudy gigantilta on myös potentiaalinen nimi tulevaisuudessa Owl:n mukaan. Olikin outo viikonloppu kun ei matseja nähnyt, jotenkin tähän on tykästynyt niin kovasti että varmaan 80% matseista tullut katseltua. Itse nyt jauhan vaan Diamondin molemmin puolin competivea, mutta kyllä tästä uutta virtaa on saanut ja paljon vinkkejä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Hyvin on lähtenyt stage2 käyntiin (ei siis kausi @vilpertti). Kärkikolmikossa saattaa ensi yönä tapahtua pieni muutos, sillä kovat Boston ja Houston kohtaavat yhdeltä. Kyllähän siinä pelissä riittää seurattavaa, etenkin jos Spree päästetään Outlawsin toimesta jälleen Kings Row:lle.

Nerffattu Mercy on näyttänyt kyllä hyvältä, sillä monenmoisia variaatioita on näkynyt ja Moiraa esimerkiksi käytetään enenevissä määroin, mutta välistä vilahtalevat quadtankit eivät kyllä mitenkään houkuttele hölökohtaisesti uudeksi metaksi.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jos tämän kunnolla tekee, niin ehkä suuri yleisökin voisi kiinnostua. Miksi ihmeessä kiinnostaisi jotkut typerät sotapelit, mutta jos urheilu olisikin urheilua.

Katsoin äsken jotain FIFA18 -turnausta, kun sattui televisiossa olemaan, ja tiukka peli oli. Yliajalla 3-4 voittomaali.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Jos tämän kunnolla tekee, niin ehkä suuri yleisökin voisi kiinnostua. Miksi ihmeessä kiinnostaisi jotkut typerät sotapelit, mutta jos urheilu olisikin urheilua.

Katsoin äsken jotain FIFA18 -turnausta, kun sattui televisiossa olemaan, ja tiukka peli oli. Yliajalla 3-4 voittomaali.
Jos typerät sotapelit ei kiinnosta, niin kannattaa kokeilla Rocket Leaguea. 3v3 jalkapalloa rakettiautoilla. Taitaa olla suurin esport, joka perustuu perinteisiin urheilulajeihin, ainakin jossain määrin. Suomalaisiakin on lajin huipulla pari kappaletta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan just alkaa NBA2K Leaguen ennakkoon odotetuin matsi tähän asti, kun Mavs Gaming kohtaa 76ers CG:n. Mavsilla on draftin ykköspelaaja PG:nä, mutta 76ers riisti harjoitusturnauksen herruuden. Nyt katotaan mikä on paras joukkue tällä hetkellä.

https://www.twitch.tv/nba2kleague

e. 76ers vei selvästi. Tämän hetken ehdottomasti paras NBA2k-joukkue maailmassa. Pallo liikkuu ja kaikki pelaajat tietää mitä tehdä. Jopa leikittelyyn asti menee homma välillä. Ehdoton ennakkosuosikki loppukauteen.

e2. haastattelussa seiskakutosen jätkä sen sanoi. Muut porukat yrittää pelata pg-c-peliä yksinkertaisesti, mutta seiskakuus pelaa niin, että kaikki jätkät on mukana ja se kyllä näkyy. Jos muut ei reagoi tähän, niin varma mestari.
 
Viimeksi muokattu:

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Huomenna on suomalaisittain kova päivä esportsissa. Ensin aamuyhdeksältä alkaa bo5-finaali Dota2:n vuoden toiseksi rahakkaimmassa turnauksessa Shanghaissa. Vastakkain Liquid, jota edustaa myös suomalainen Lasse Urpalainen (matumbaman) ja joko VP tai isäntien PSG.LGD, jotka vielä mittelevät finaaliin pääsystä. Tuossa ovatkin tämän hetken selvästi kolme kovinta Dotatiimiä, etenkin nyt kun Liquid on palannut parempaan formuun, niin hyviä pelejä on varmasti luvassa. Liquid ollut kyllä varsin suvereeni tässä turnauksessa tähän asti, mutta VP on aina ollut paha vastus.

Kymmenen tuntia myöhemmin iltaseiskalta alkaa alkaa puolestaan Rocket Leaguen MM-kisojen finaalipelit. Otto Kaipiainen (Metsänauris) ja Joonas Salo (Mognus) edustavat compLexity-joukkuetta. Ovat päässeet jo top3:een, eli pari sarjaa pitäisi vielä voittaa, jotta pystyvät parantamaan viime vuotisesta kakkossijasta.

Molempia turnauksia voi seurata Twitchistä. Dotaa PGL_DOTA2-kanavalta ja rakettiautojalkapalloa ROCKETLEAGUE-kanavalta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Liquid sitten vei koko turnauksen voittamalla VP:n 3-2. Seuraavaksi onkin sitten TI ja siellä potti kasvaa taas aivan käsittämättömiin sfääreihin.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Kyllä, loistava tasonnosto Liquidilta oikeaan paikkaan. Tuo oli tiimin ensimmäinen majorvoitto tällä kaudella (esim. VP:llä niitä on neljä) ja tuli varsin näyttävästi. Ainoastaan VP laittoi kampoihin ja finaali olikin melko eeppinen. Koko kauden ovat VP ja Secret sekä viime aikoina PSG.LGD vaikuttaneet parhaimmilta joukkueilta, mutta nyt Liquid ilmoittautui mukaan TI:n suosikiksi. Tästä on hyvä lähteä valmistautumaan vuoden kohokohtaan.

Tällä hetkellä TI2018:n palkintopotti on n. $14 miljoonaa. Tietty saturaatiopiste on kuitenkin saavutettu, kun potti on kasvanut samaa tahtia viime vuoden kanssa, tähän mennessä on joka vuosi potti laajentunut vuosi vuodelta.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
OWL:n finaalit näkyvät jenkeissä ESPN/Disney/ABC-kanavilla, loppuhuipentuma jopa ESPN1:llä välierien tullessa ESPN2:lla.

Aika kova diili e-urheilulle!
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Kovaa näkyvyyttä esportille. Harmi, että OW on mielestäni vähiten katsojaystävällinen esport niistä joita olen seurannut. Nopea tempo ja 6v6 peli tekee sen, että koko ajan tuntuu tapahtuvan liian paljon asioita, että pelistä oikein saisi mitään kunnon kokonaiskuvaa. Vähän kärjistäen tiimit vain tuntuvat puskevan toisiaan vasten, kunnes toinen kärsii liikaa tappioita. Toki siis pelissä on kykyjä ym. joita käytetään taktisesti, mutta tuollainen yleiskuva mulle on jäänyt. Ehkä olisi eri asia, jos olisi peliä pelannut. Toisaalta CS:GO:hon, Dota2:een, Rainbow6:iin, Rocket Leagueen ja StarCraft2:een on päässyt striimien kautta hyvin sisään, vaikka osaa en ole koskaan pelannut ja muitakin vain kokeillut pelin tai pari.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös