Hauntti

Boston Bruins, TPS
Hämmästyin kun ketjua yön pelille ei löytynyt.

Toista erää mennään lännen konferenssifinaalissa numero kolme.

Winnipeg tasoitti juuri hetki sitten ja heti seuraavassa vaihdossa Vegas siirtyi 2-1 johtoon.

Hauntti

3-1, Tuch. Aika huumoria on Jetsin puolustus.

wunderveba

Ilves
Hellebuyck lähti 2-1 -maalissa pysäyttämään kiekkoa maalin taakse ja Haula riisti kiekon. Heitti maalin eteen Nealille, jolla oli helppo työ viimeistellä tyhjiin.

Petros

42 Stars
Just kun sain oman ketjun väsättyä niin täällähän oli jo tehty valmiiksi, liekö Haulan hienon syötön myötä aktivoitu, heh.

Näyttää Vegas nyt juurikin niin kovalta että tulee Jetsille täys iltapuhde jos pelin meinaavat voittaa.

Scheifelen 1-1 tasoitusmaali oli kyllä kovaa kamaa. Wheeler heitti nollakulmasta maalilla mistä 55 ohjas omista längistä kiekon reppuun.

Hauntti

Tuomarilinja on tänäänkin paikoitellen hieman hämmentävä. Noh, se on ollut yksi pudotuspelien kantavia teemoja vähän joka sarjassa.

Laine tolppaan.

Varonen

TPS, Los Angeles Kings, Liverpool
Tuomarit viheltävät ja jättävät viheltämättä tällä hetkellä jopa häiritsevän härskisti Jetsin pussiin.

Eduuz21

JYP, Winnipeg Jets
Hellebuyckilta isot torjunnat erän loppuun, pitää vielä Jetsin pelissä ja varmasti itelleenki tärkeet sen yhden maalin jälkeen...

Naamavelli

NHL
Täytyy kyllä myöntää, että ei olisi vääryys, jos Vegas tämän ottelun vie. Muutama selvä jäähy jäänyt viheltämättä, mutta toisaalta se Morrisseyn ekna erän jäähy oli ehkä vähän linjasta poikkeava.

Jymäkkä

HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
55 tuo Jetsin maalin päähän. Yhden ketjun varassa Jets ollut jo pitkään. Tänään voi oman pään koomailut käydä kalliiksi. Jets ollut parempi 1. erän jälkeen.

Jymäkkä

Wheeler ja Scheifele ottaneet Jetsin reppuselkäänsä. "Joku" tosin lyö pelin jälkeen rätingit, että Pate oli parempi ja,Jets olisi voittanut eri ketjuilla. Jos siis häviää.